Hirdetés
- Apple A16-ok készülnek a TSMC arizonai gyárában
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Leállt a Galaxy S23 Ultra One UI 6.1(.1) frissítése
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Eladta volna egy részét a Google
it Az AdX eladásával vetett volna véget az EU trösztellenes vizsgálatának a Google, de a kiadók ebbe nem mentek bele.
-
ASUS blog: tágítsunk a látóterünkön!
ph Egy notebook nagyon jó munkaeszköz lehet, de a kisméretű kijelző sokszor kevésnek bizonyul. Ezen segítenek a hordozható monitorok!
-
Raspberry Pi Zero W külső antenna újrahasznosított alkatrészekből
lo Forrás: Raspberry Pi Zero W external antenna modEgy projekthez kellett egy RPi Zero W, de sajnos a WiFi vétel nem volt...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Akkor a legegyszerűbb, hogy aznap amikor tudod hogy hozzák, reggel felhívod a GLS-t, nem a T-mobile-t mert innentől ők semmit sem tudnak (mondjuk előtte sem tudnak sokat...), bediktálod a rendelés azonosítót, és kérd, hogy adják meg a futár számát, felhívod és kész. Akár még a melóhelyre is elviszi (ha ugyanabban a városban van, és nem sok plusz km-re..), ahol át tudod venni, pl ebédszünetben vagy akármikor..
[ Szerkesztve ]
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok!
Azért írok most ide, hogy a saját problémám megoszthassam Veletek.
Április 9.-én 15.000.-Ft értékű univerzális egyenleg-feltöltést hajtottam végre Szerencsejáték automatán keresztül. Majd az összegből hagytam 3.500.-Ftot, mert a többit univerzális vásárlás keretében elköltöttem. Mivel még áprilisban regisztráltam a T-Mobile új bónuszkedvezményére, így megérkezett a feltöltés után, hogy a bónusz perc kedvezményt megkaptam, mivel a beszélgetést választottam. Elkezdtem beszélgetni, kb. 25-30 percet beszéltem le a bónuszból. Másnap ismét univerzálisan töltöttem fel egyenlegem, melyből a fennmaradó összegből 12.500.-Ftot költöttem el univerzális vásárlásként. ITT a bökkenő.
2013-ban a telekommunizmus napjaiban élünk és a T-elekommunista weboldalon semmilyen információt nem találtam a bónusz feltételeiről, arról leginkább, hogy az újabb feltöltéskor mi történik. Mint kiderült, hogy a feltöltés után járó bónusz csak egyszer vehető igénybe, az előző feltöltéskor fennálló percek automatikusan elvesznek, így azok nem görgethetőek az újabb periódusba. Fontos, hogy amikor ezt a lehetőséget választja valaki, akkor ezeket tudja, mert a weboldal nyomorék és csicska módon nézi le a szolgáltató nem előfizetéses ügyfeleit. Mai tapasztalataim azt mutatják, hogy Pannonhalmán kb. 2 hete szar a térerő, a hívások nem épülnek fel normálisan, 20 másodperc eltelte után visszhangzik minden, eltorzul a hang és megszakad. Ja, de van HSPA is, ugye ezt említeni sem kell, hogy az eddigi 2G után már nem nézi le Ügyfeleit a Telekom. A véleményem, hogy megrugdosnék pár embert, aki miatt nem került ki a pontos részlet, aki akar bejelentheti a Hírközlési hatóságnál az esetem, privátban mindent elmondok, hanghívásaim rögzítésre kerültek.
Hozzáteszem, amikor felhívom a 1430-at mindig a szerencsétlen ügyintézőkön csattan az ostor és nem tudnak mit tenni, de őket rakja ki a szolgáltató, akiket lehet buzerálni. Szóval volna min változtatni, elsősorban nem a 4G-t pakolni, meg az Ügyfeleket átb***ni, hanem minőséget adni, ha már ilyen drága percdíjakkal húznak le minket!!!
A bónusz igénybevétele előtt mindenki hívja a 1430-at és rendesen kérdezzétek meg az Ügyintézőt, még akkor is ha sokszor direkt kitérő vagy nem pontos információkat állítva akarja lerakni a hívást.
Sok sikert minden Telekommunizmusban szenvedő Társamnak!
-
hoffman_
veterán
sziasztok,
kérdés: a like 300 elérhető gimiseknek is? amikor anno én csináltam, akkor azt mondták, hogy igen, de most néztem a honlapon, és csak felsőoktatás van írva. öcsém ősszel megy gimibe, és meglepnénk valami jó kis telefonnal, amihez passzolna a like 300, de így most elbizonytalanodtam.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
legenda
válasz bwin.party #27210 üzenetére
a probléma - részint - adott lehet, csak stílusod hagy némi kívánnivalót maga után...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
GeoJoe
senior tag
válasz bwin.party #27210 üzenetére
és mit mondanál a hírközlési hatóságnak? hogy nem kaptál meg valamit amiért nem is fizettél? bónusz. ha 0 percet kaptál volna akkor se lenne helye reklamációnak. az más kérdés, hogy ennek ellenére szerintem szívesen utánajárnak és pótolnák ha normálisan áll hozzá az ember
-
addikt
Nem szabad elfelejteni, hogy itt nem csak egy csomagot kell átvenni, hanem szerződést kell kötni!
Még keményebb feltételek lesznek nemsokára a sok visszaélés, sumákolás miatt, magánszemély minden szerződésköteles ügyben kizárólag közjegyző által hitelesített meghatalmazást adhat.
Megszűnik az eddig elfogadott magánokiratba foglalt meghatalmazás 2 tanúval aláíratva."Aki ad,az nyer"
-
Mate
nagyúr
válasz Daffni2 #27217 üzenetére
Pontosan úgy van ahogy mondod. Egy telefont ha rendel az ember, bárki átveheti. Nagyon nem lehet visszaélni vele. De egy előfizetéssel, vagy egy sima feltöltőkártyás simmel már igen. Éppen ezért kell már jó pár éve személyi egy sima feltöltőkártya vásárlásához.
Tehát a lényeg, hogy nem a telefonhoz kell személyi, hanem a kártyához.
-
legenda
nem lehet visszaélni?
0 ft-os kezdőre rendel valaki egy drága telefont, és az iratok bemutatása nélkül átadja bárkinek a futár?
mi a helyzet, ha nem az érintett veszi át, hanem illetéktelen személy, akitől esetleg nem kapja meg az előfizető a telefont? (csak azért kérdezem, mert lenne erre egy szélsőséges, de megtörtént eset...)
a futár (is) erősen megütheti a bokáját![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Soulfly842
addikt
Az igaz, hogy elérhető az LTE opció bármelyik Mozaik díjcsomagoz, de ha megnézed az áprilisi változások irányvonalát, illetve a tényt, hogy már a mozaik S-en is az LTE alap net aktív, akkor elvárható lenne... Ergó, itt még egyelőre nem a kiegészítő opció, hanem a díjcsomagok paramétereinek függvénye ez és a gyakorlatban ez annyit jelenthet, hogy tényleg az ÁSZF változásokban megjelölt határidő lehet a domináns.
Olyan lépcsőfok ez, amerre még más szolgáltató nem mert fellépni, amerre még nem mertek elindulni a fejlesztések irányvonalát illetően - márpedig ha a gyakorlatban működik ez ilyen komoly népsűrűség mellett és elindul az országos 'terítés', akkor komoly lépéselőnyre tehet szert a Telekom -szerintem elég rövid idő alatt. Egy komoly népességhányadot érintő LTE lefedettség, mindenképp jó ómen lehetne.
-
legenda
létezik, hogy valaki listaáron rendel telefont a t-től? adott árazás mellett?
elméletben persze lehetséges...
igaz, számomra akkor is gáz lenne, ha például előre kifizettem egy telefont, és nem nekem adják át, hanem illetéktelennek, és nem is kapom meg, vagy csak kifogásolható módon/állapotban.
részlet nélkül is keletkezik szerződés, ha például a hűség kerül meghosszabbításra.
az a "baj", hogy a szolgáltatónál összemosták a kettőt, akkor is csak egy átvételit kell aláírni, ha részletre vásárol az ember telefont új előfizetéssel, vagy egy meglévő meghosszabbításával, csak olyankor szerepel egy ilyen szövegrész az átvételin;
kijelentem, hogy az átvett dokumentumok (szerződések, nyilatkozatok, számlák) tartalmát megismertem és elfogadom, tudomásul veszem, hogy ezen bizonylat aláírása az átvett és tételesen felsorolt dokumentumok példányonkénti és egyesével történő aláírását helyettesíti, azzal minden tekintetben egyenértékű.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
BroCreSt
aktív tag
Dolgoztam a G4S-nél, hát ami ott folyt, na az egyedülálló volt, bár azt a voda cseszte el, mert nem volt elég körültekintő, kinek is adta oda azt a telefont.
(Tavaly szeptemberig, meghatalmazási szerződéssel is át lehetett venni a telefont.)Egyébként a voda a futárnak mellékel egy csomag átadási ellenőrző listát, ezen pl. az is szerepel, ha a csomagot nem az veszi át, aki az előfizetői szerződésen is szerepel,
akkor minden jogi, és anyagi kár a futárt, és cégét terheli.Aztán minden adatot, ami a személyiben szerepel, szintén meg kell(ene) néznie a futárnak, hogy stimmel-e.
Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
Speeedfire
nagyúr
A GoNet S csomag megszűnt?
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
tjb007
nagyúr
válasz Speeedfire #27224 üzenetére
-
sarkanyolo2
őstag
válasz Speeedfire #27224 üzenetére
Ha a 30-asra gondolsz, akkor igen.
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
St3ven
addikt
Sziasztok!
Távszámlán 12-én (pénteken este) fizettem be kártyával a 16-i határidejű számlámat.
A My T-Mobile-ba belépve azonban a "Befizetésre váró számlák" között még mindig ez a számla fogad, az összege pedig ott virít a "Még fizetendő összeg" alatt.Eközben a netbankomon azt látom, hogy jó szokás szerint egy rakás kártyás vásárlás, köztük ez is, még nem került lekönyvelésre.
Most akkor ezek szerint a T nem is kapta meg a befizetett összeget?
Csak mert még soha nem volt késedelmes fizetésem, nem kellene egy ilyen hülyeség - egy becsúszó hétvége - miatt elszúrnom az ügyfélbesorolásomat.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
-
St3ven
addikt
Köszönöm, akkor megnyugodtam.
@pepe91:
Nem tudom, annak idején a kedvezmény miatt regisztráltam a távszámlára, kellett egy pár befizetést csinálni, hogy meg is kapjam a jóváírást, aztán ottragadtam.Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
Ha webshopon vásároltam egy új előfizetést, mely aktiválás után használható, akkor aktiválásra mennyi időm van?
Még most jár le az előző előfizum, így párhuzamosan lenne 2 feleslegesen. Kicsit még várnék vele, de nem tudom, hogy meddig lehet.
Személyesen is megkérdeztem, de hülyeségeket mondtak, szerintük 2-3 nap múlva törlésre kerül.
Papírban meg annyit olvastam csak, hogy automatikusan aktiválódik ha visszaérkezik hozzájuk a dokumentum. 5 napja vettem az előfizetést. -
OgKush
senior tag
Sziasztok!
ROM-ot cseréltem a telefonon, és amikor rányomok, hogy scann network azt írja, hogy hibás, és h késöbb próbáljam. APN-t próbáltam beírni,
De ettől függetlenül, kellene, hogy tudjak telefonálni nem? -
func93
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Samsung Omnia 7 telefon. T-s vagyok és 3G-t használok. Viszont ma folyamatosan hivtak süket volt a telefon, én se hallottam az illetőt, meg ő se engem. Viszont hivott később édesanyám és akkor meg jó volt, haverom megint hívott süket volt 2x is.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
1430
senior tag
válasz 8nemesis8 #27235 üzenetére
Az "automatikusan" inkább úgy értendő, hogy kérés nélkül (de emberi közbenjárással) aktiválják az előfizetést, és 1 hét körül szokott lenni, bár a ma este kezdődő rendszerátállás miatt ezen a héten lehet már nem fogják megtenni.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
A mai napon vettem egy 16gb-os i5-öt, és nem teljesen vagyok vele megelégedve. A wifi jelet a router mellett egész jól veszi, de 1-2 falon keresztül nem is látja a jelet. A családban lévő másik i5 2-es, 3-as vételt jelez, de még a full alap zte blade is 2-es erősséget jelez. Telefonálás közben eddig 2x szakadt meg, ugyanolyan körülmények között használva mint a másik i5-öt...
Van értelme visszavinnem holnap új készülékben reménykedve, vagy felejtsem el a cserét? Elég sürgős lenne a csere mert hamarosan utazok külföldre... Elvileg 3 napon belül cserélniük KELL nem?
köszönöm előre is!
-
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Elite Dragonfly Chromebook 2-in-1 27% 13.5" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB ujjlolv gar
- LeBron 21 "Optimism" EUR 44,5
- Sony PlayStation 5 Digital Edition + Sony Pulse 3D fejhallgató + 2TB külső SSD
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt
- Precision 5550 27% 15.6" 4K+ érintő i7-10850H T1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen