- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Üdv uraim!
Kérdésem lenne online rendelésről! Tegnap este 8 és 9 között rendeltem telót, előfizuval. Gondoltam ma olyan 13 óráig úgyis visszajeleznek, de nem így alakult. Esélytelen, hogy ezek után péntekre kihozzák a pick-pack pontra ugye? (Budapest)
Válaszokat, tapasztalatokat előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
addikt
Sziasztok! Egy "kis" segítséget szeretnék kérni T-Mobilos tapasztalaitokból adódóan.
Szolgáltatót készülök váltani (T a jelenlegi Voda helyett), és előfizetés telefont készülök vásárolni érdekelne, hogy a BIS-el járó 500 mega felhasználása után (amit szerintem rohadtul nem fogok egyébként túllépni), hogy működik a túlforgalmazási díj?
Ha pl. úgy gondolom, az 5400 Forintos előfizu elég és ehhez a 3 email fiókos BIS (690 Ft), akkor a BIS-be való belépésnek van e még ezen felül bármi extra költsége, vagy tényleg csak 690 Forint havonta? Tényleg megkapnám 6090 Forintért havonta, vagy nagyon nem olvastam el valamit?
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés