Hirdetés
Hirdetés
-
Befutott a The Patrick Star Game premier előzetese
gp Spongyabob nagy haverja mostantól új játékban garázdálkodik.
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
-
TKL-es újoncokkal gyarapodott a Corsair belépős K70 Core billentyűzetcsaládja
ph A FlashTappel kecsegtető, kompaktabbá tett megoldások egyike a cég továbbfejlesztett Slipstream rádióját kapta.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
BroCreSt
aktív tag
Mondjuk mert akkor lehetne töltögetni lefele nagy sebességgel.
Sima netezés közben nem lehet észrevenni, hogy 5Mbit, vagy 30Mbit.Egyébként 3G-vel is lehet pl. akadozás mentesen youtube videókat, vagy más online videókat nézni,
ill. zenét hallgatni.Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
1430
senior tag
válasz browsw #27478 üzenetére
Amúgy lehet hűség nélkül is kérni az előfizetést (5000 Ft-ért), de azt utólag, a visszahíváskor kell kérni, és akkor úgy állítják ki a számlát.
Az előleget is ekkor fogják megállapítani, de ha nem vállalod, legfeljebb törlik a rendelést, nem vesztesz vele.Hege1234
Csak a biztonság kedvéért:
- Ugye nem LTE hálózaton használod a készüléket?
- Ugye nem wifi-n csatlakozol?Soulfly842
Ezek szerint első lettél? Gratula![ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
legenda
válasz BroCreSt #27502 üzenetére
lehet így is, nem mindegy, hogy egy nagyobb e-mail melléklet 5 - 6 megabit/sec sebességgel mászik le, vagy a sokszorosával, töredék idő alatt.
a mobilinternet technológiája (még?) nem a korlátlanságról szól.
nem nevezek meg szolgáltatót, de akkor minek a 120/10 megabit/sec sebességű net, ha néhány száz gigabyte forgalom után küldik az elektronikus levelt, hogy elég lesz a jóból, lassítanak...stb.Soulfly842; nem, de előzzétek meg, legyen korlátlan minden lte csomag, és a maximum sebességű minden konstrukcióban!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Soulfly842
addikt
Igen, köszönöm!
Kali, lehet már közelebb van a nap, mint gondolnánk... ha nem is minden csomagban, de...
Minden 'jóárasítható', ha van fogyasztás/fogyasztó avagy kínálat/kereset és ha az ehhez szükséges 'közeg' is adott... Ha lassan is, de erre tart ez a mobilinternet őrület is lassan.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Hege1234 #27506 üzenetére
akkor találkoztam még ilyennel anno sgs2 alatt, amikor nem megfelelő product code verziós firmware volt a telefonon, tmh és xeh okés volt, de xeu (uk) már nem, ekkor nem ment a mobil tv, hiába volt adott minden más feltétel.
-
Hege1234
addikt
válasz Soulfly842 #27511 üzenetére
azt így nemtudom
annyit tudok hogy ez volt megrendelve
[link]használtam a 30 napban
a műsorujságos app-ban látom is hogy engedélyezve van az alap csomag mivel
van egy lila 'lemond' gomb -
Hege1234
addikt
válasz sarkanyolo2 #27513 üzenetére
kb 2-3 éve
de nálam úgy néz ki meghalt -
SUPREME7
őstag
Nálatok megy a T ügyfélszolgálata? Hívom, kb 10mp-ig vagy kicsöng, vagy csönd van, aztán benyögi a gép, hogy jó napot kívánok és szétkapcsol a vonal. Nálam a hiba?
-
Soulfly842
addikt
válasz Hege1234 #27521 üzenetére
Mx player-hez megfelelő codec pack van fel telepítve?
Használtam már Note 2-től a samu galaxy miniig mindenféle eszközön és egytől-egyig működött gyári t-mobileos beállítással. Telekomos műsorújságból indítottam mindig és mx player csont nélkül vitte minden esetben.
Próbáltad szoftveres és hardveres dekódolással is mx playerben? Beállításban, az általános menüponton belül engedélyezve van a "videó linkek lejátszása"?
-
dptrsk
Topikgazda
-
Hege1234
addikt
válasz Soulfly842 #27522 üzenetére
melyik kodec pakkot kellene felraknom ?
-
addikt
Én nem bánnék még egy néhány nap szünetet, hátha akkor sikerülne működőképessé tenni a weblapjukat is...
Próbálom megrendelni ezt a nyüves telefont, a kosárba benne is van, de megrendelni nem lehet....
A megrendelés gombra kattintva a személyes adatok oldalra visz. Hogy a fene vinné el!Jó szerencsét!
-
legenda
válasz dptrsk #27529 üzenetére
pedig úgy kellene, hogy menjen, csak a web'n'walk hozzáférést kell maximum beállítani és aktiválni, ha az újabb verziós (internet.telekom) van csak és az aktív.
simán az integrált böngészőből; www.webnwalk.hu -> t-mobile -> mobil tv -> demo csatornák -> life-, vagy ozonenetwork és már hasít is!dedike; viszont iphone opciós, amelyik kontrukcióban én szoktam vásárolni, úgy nem olcsóbb webshop útján! vagy nézzem fordítva, hogy nem drágább az üzletben?
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
Hege1234 és kali
Nem hagyott nyugodni, így felhívtam a 1430-at, ahol egy nagyon kedves műszakis kollega segített beállítani és működik, leírom miket kell az új hozzáférési pontba leírni
Név: net3g
APN: wnw
MCC: 216
MNC: 30
Hitelesítés típusa: PAP
APN típusa: default,supl (szóközök nélkül)
APN protokollja: IPv4menteni, majd a zöld rádiógombot "bekapcsolni", hogy ez a hozzáférési pont legyen az aktív.
Így nem enged fel az LTE hálózatra, de ezekkel a beállításokkal nekem működött a mobilTV.[ Szerkesztve ]
-
Sanyi19
őstag
Sziasztok, másnak sem megy az sms küldés? Vagy már megint csak nekem?
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
Sanyi19
őstag
válasz pepe091 #27537 üzenetére
Újraindítottam a telót, t-sre már elment az sms mert addig arra sem akart, de egy vodás számra még mindig nem. De lehet a fogadó féllel van valami.
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
Drughi
addikt
Udv,
T webshopban jelenleg nem elerheto a samsung note2 keszulek. Ez azt jelenti, hogy egyik uzletukben sincs?
vagy lehet szerencsem valahol (debrecen) -
Fecogame
veterán
Surf díjcsomag esetében kapok 150MB adatforgalmat. Hol tudom leellenőrizni, hogy mennyi van még hátra? És mi ez a Go!NapiNet díjcsomag, amit aktiváltak mellé?
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Bonkheads
tag
Sziasztok. A T-nél a Domino Go!Net L díjcsomag személyes aktiválásához mi kell? Garancia kell? Mert az nincs, de adás-vételi van. És ez, hogy megy? Van ennél hűség? Szóval ha nem fizetek egy hónapban akkor letiltják? Hogy működik ez?
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Nordik
őstag
Rendeltem a mai napon egy Galaxy S Advance készüléket, fél 1 környékén, azt írták, hogy a 13:00-ig leadott rendeléseket másnap teljesítik. Várható kiszállításnak a holnapi napot írja, illetve a rendelési információknál azt írja, hogy szállítás alatt. Ezek szerint akkor biztosan kihozzák holnap?
-
MODERÁTOR
válasz Nordik #27546 üzenetére
Ettől nem hogy eltérnek, de a T nem közli ezt az információt a futár céggel, hogy Te mikorra kérted. Pl abból is látszik, hogy van egy olyan opció amiben este 6-van, viszont a GLS futárok 4-ig dolgoznak...
Hogy biztosra menj, hívd fel reggel a GLS-t, és csomagszám alapján meg fogják tudni adni a futár telefonszámát, felhívod és egeztetsz vele, hogy mikor fogja vinni, mert egyébként lehet nem érne oda délelőtt, attól függ milyen útvonalat dolgoznak ki nekik. -
daniele
aktív tag
Sziasztok pár hete vettem itt Ph-n egy SGS Advance telefont, T-mobile-osan állítólag domonisan vásárolt. Egy kis srác (kb 12-13 éves) volt az eladó. Természetesen kis húg, apa, anya vele volt, egész korrekt család. Gyorsan megnéztem a telefont meg a számlát, ami így fest. Van egy előfizetői szerződés (sok oldalas) + egy számla amik így néznek ki:
Nos az lenne a kérdésem, hogy át lettem verve, vagy pedig tényleg dominosan lett véve a telefon? Ha dominosan akkor miért van előfizetői szerződés is
Félek a letiltástól...Előre is köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Asszociációs játék. :)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android szakmai topik
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egérpadot vegyünk e-sporthoz?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen