Hirdetés
Hirdetés
-
Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
ph A belépőszintű megoldás 1-től 4 TB-ig fedi le az igényeket, és PS5-kompatibilis hűtőbordával vagy anélkül egyaránt listázzák.
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
-
Akció-RPG lesz az Avatar: The Last Airbender franchise legújabb játéka
gp Az eredeti történet előtt több ezer évvel jászódó alkotás a Saber Interactive berkeiben készül.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz ANDROID??? #27798 üzenetére
Ha függő a telefonod, akkor nem lesz jó. Vegyél egy olcsó független mifit, vagy egy olcsó droidos telefont, és azzal oszd meg a netet.
-
legenda
megoldódott a mobilinternetes probléma...
a korábban kipróbált három előfizetésen túl is ellenőriztem közben a dolgot, és bizony volt olyan, akinél ment adott helyen a t-s mobilinternet, lte és 3g hálózaton is.
a telefonok és a sim kártyák cseréje után a hiba leszűkítve adott három előfizetésre/sim kártyára, ezeknél irány a my t-mobile, ahol bizony nem jelezte a limitbővítő opció aktív állapotát, és hiába a csomagban alapban is foglalt adatforgalom, az is kikapcsolásra került, amikor a limitbővítő opció inaktív lett.
megoldódott a probléma a net&roll 1 gb lte - ismételt - aktiválásával.
mindegyik előfizetésre április 01-én lett aktiválva a net&roll 1 gb lte limitbővítő opció, kapcsolat pontok felhasználásával. az addig okés, hogy forint alapú fizetésnél minden hónapban megújul a bővítés, de a kapcsolat pontos fizetésnél ez nem történt meg, még azon az előfizetésen sem, ahol amúgy bőven több pont volt/van, mint amennyi a bővítős havi díj. ott rendben is van a dolog, ahol nem állt rendelkezésre elég pont, de ahol igen, ott aktiválhatta volna ismét a rendszer a bővítést.
mindegy, a fenébe a pontokkal, gyűljenek csak, immár forint ellenében aktiválva a bővítés, mindegyik előfizetésen.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
hr2
őstag
Üdv.
Van egy új előfizetés ami a mai napon lett aktiválva.
A GoNapi netet egyből kikapcsoltam.
Ezután meg aktiváltam a Go!Net L -t.
Jött SMS-hogy az adatforgalmi keretem minden hónap 17. napjától következő hónap 17. napjáig érvényes.Ez most miért így van?
Miért nem a mai naptól (2.-a) következő hó 2.-ig?Most az 500MB-ot 17.-ig használhatom fel? 17.-én meg megújúl újra? fizetni kell a havidijt újra?
Részletesen valaki elmagyarázná, hogy mi-hogy van.
Előre is köszönöm.
-
ANDROID???
addikt
Mennyi az esélye annak, hogy ha az egyik T-pont fax számára nyomtatott levelet elküldök faxon kapok rá választ?
-
dptrsk
Topikgazda
Az 500MB-ot elhasználhatod május 17ig, amikor az adatforgalmi keret megújul s újra használhatod(tehát május 17-június 16 közöttre kapsz még1x 500MB-t)
A havidíj(előfzetés esetén ) május 2től 31ig fog számlázódni. azaz a havidíj 30/31ed részét kell kifizetned
Ez azért jobb a szolgáltatónak mert nem egyszerre terhelődik a hálózat.[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz Mr. Teddy #27792 üzenetére
"...Tehát ha 29. nap 23:59 percekor elkezdek netezni, akkor 1 percem van 100MB-ot lenetezni, aztán törlődik és újra indul a csomag?"
Pontosan! Sőt, az lett volna igazán szívás, ha éppen belekezdtek az 1-2GB-os sávba (-1000 Ft), és másnap jött volna az SMS, hogy újraindult a 0-100 MB sáv.
zebede
Írásban vagy ügyintézőn keresztül (akár telefonon is).Varszegig
Én annyit pontosítanék, hogy ma már csak aktív roaming adatcsomaggal lehet külföldi hálózaton mobilinternetezni.kali
A pontokkal való fizetésnél választani kell, hogy a kifizetett időszak után kikapcsolódjon a szolgáltatás vagy menjen tovább fizetősen (legalábbis az ügyfélszolgálati felületen biztos, My T-Mobile-nál nem tudom, felajánlja e a választást). Olyan verzió nincs, hogy amíg van pont, addig abból fizeted (illetve pontbeváltáskor dönthetsz úgy, hogy több hónapra előre kifizeted, így nem kell havonta aktiválni). Amúgy az ügyfelek általában a kikapcsolást szokták kérni, mert a szolgáltatás kikapcsolása után tudják, hogy lejárt a pontokkal kifizetett időszak és újra meg kell rendelni pontokból (pl. a hívószámkijelzést szokták így kérni).hr2
Áprilistól minden túlforgalmazási díj mentes adatcsomag számlázási és adatforgalmi ciklusa elvált egymástól. Míg előbbi részarányos és a naptári hónaphoz igazodik, addig az utóbbinál a teljes keretet megadja a rendszer és a következő fordulónap előtti éjfélig lehet felhasználni.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
legenda
nem rémlik, hogy a my t-mobile adott szekciójában felkínálta volna a forintban fizetős folytatatást, de inkább az lepett meg, hogy azon előfizetésen sem újult meg automatikusan, ahol amúgy annyi pont volt/van, hogy még több hónapig lehetne abból rendezni a vonatkozó összeget.
aztán lehet, hogy rosszul emlékszem, vagy nem voltam elég alapos akkor, majd ránézek még.[ Szerkesztve ]
-
hr2
őstag
válasz dptrsk #27809 üzenetére
1430
Kezdem érteni, de nem tiszta.
Azért vettem igénybe mert most akciós árban lehet használni 2 hónapig.
Akkor mikor kapcsoljam-mondjam le, mikor jár le az akció? (ezután úgy is váltok majd Mozaik XS-re)Illetve a számlázás hogy működik? (havi számla)
2.-tól jővőhónap 2.-ig?
Vagy 2.-tól e hónap végéig (31.-ig) ?
Jővőhónaptól pedig elsejétől hó végéig?[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
Mondom, az nem hiba, hogy nem újult meg automatikusan. Ha több hónapra előre akarjátok kifizetni, akkor aktiváláskor kell beállítani a kifizetendő hónapok számát (akár 24 hónapra is, ha van annyi pont). Ügyintéző utólag is be tudja állítani a pontokkal való fizetést, ha esetleg pontbeváltás nélkül aktiváltátok újra, illetve módosítani tudja a kifizetett időszak utáni szolgáltatás megtartást/kikapcsolást is.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
legenda
nem mondtam, hogy hiba, csak furcsa!
régebbről rémlik - más szolgáltatás vonatkozásában -, hogy felkínálta a hónapok megadását, tehát konkrétan beállíthattam, hogy milyen intervallumban kívánok pontokkal fizetni, de itt nem emlékszem ilyenre, pedig biztos költöttem volna a pontokat, de nem probléma, fizettem forintban.
mindegy, találtam más szolgáltatást, amire mennek majd a pontok.[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
"Akkor mikor kapcsoljam-mondjam le, mikor jár le az akció?"
Az akció a Go!Net adatcsomag havidíjára szól, vagyis erre és a következő két hónapra. Tehát a válasz, hogy július 31-én kapcsold ki (bár ha augusztus 1-én teszed meg, az sem tragédia, mert legfeljebb egy napra augusztusra is kiszámlázódik).
"Illetve a számlázás hogy működik? (havi számla)
2.-tól jővőhónap 2.-ig? HAMIS
Vagy 2.-tól e hónap végéig (31.-ig) ?
Jővőhónaptól pedig elsejétől hó végéig?" IGAZA lényeg a naptári hónap. Vagyis hónap első napjától a hónap utolsó napján éjfélig tart a számlázási ciklus. Ha egy szolgáltatás részarányosan számlázódik (mint az adatcsomagok is), akkor az aktiválás hónapjában az aktiválás napjától (egyes szolgáltatások esetén másnaptól, de a mai adatcsomagok nem ilyenek) a hónap utolsó napjáig számlázódik, kivéve ha még egy korábbi napon kikapcsolod.
No ha ezen túl vagy, akkor bevezetném az aktiválási díj fogalmát is.
Ennek lényege, hogy az ilyen túlforgalmazási díj mentes adatcsomagok aktiválásakor aktiválási díjat is számláz a rendszer, mely mindig megegyezik az éppen aktivált adatcsomag teljes havidíjával. Ugyanakkor időrendben az első jóváírásra is kerül. Tehát nem érdemes hónapon belül be-ki kapcsolgatni az adatcsomagokat, mert csúnya lehet a számla vége.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
hr2
őstag
pietrasko és 1430
Köszönöm a segítségeteket, válaszotokat, így már világos.
-
Varszegig
veterán
"Én annyit pontosítanék, hogy ma már csak aktív roaming adatcsomaggal lehet külföldi hálózaton mobilinternetezni."
Ezt nem tudtam, de ez nagyon ügyfélbarát lépés. (Mondjuk nekem a telefonon le van tiltva az adatroaming, és persze minden gyári droidon ez az alaprtelmezett, de ahogy tapasztaltam egy átlagos felhasználó simán bekapcsolja, mert majd csak jó lesz valamire
[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
Hétfőn vettem meg a Nokia Lumia 620-at a webshopból de még mindig nem hívtak adategyeztetés miatt pedig a T-Mobile nyomon követési oldala szerint már szállítás alatt van a telefon és várhatóan holnapra itt is lesz nálam. Most akkor hogy is van ez?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv!
Szeretnék kérdezni 1-2 dolgot. Az első, hogy tesóm szeretne venni egy telefont és a telefon részleteinél pl van egy ilyen:
[link]
Namost itt azon belül hogy választható havidíjas csomag, nem lehet tudni, hogy melyik a legolcsóbb hozzá köthető havidíjas csomag?!
A másik kérdésem, hogy ezt személyesen is lehet intézni, vagy csak neten?!
Előre is köszi a helpet! -
addikt
válasz #99546112 #27823 üzenetére
Szia!
Amikor beleteszitek a kosárba, ott egyből fel fogja kínálni a választható díjcsomagokat.
Természetesen lehet személyesen is, de akkor nincs 10% kedvezmény, tehát 50260,- forint a telefon ára.
(#27821) bopeti98:
Így van. Ott is csak akkor, ha új előfizetésről van szó, készülékváltásnál már nem.
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
törölt tag
Köszönöm a válaszokat! További szép estét, holnap kiderül, de sztem semmi akadálya nem lesz a dolognak.
-
jeni
félisten
Vissza került az eredeti ársávjába a Nokia Lumia 920-s telcsi,már 132000 Ft Mozaik S csomagban az ára.
-
bopeti98
őstag
dedike , Roli27 : Köszi, akkor megnyugodtam.
-
törölt tag
Most tiszta ideg lettem! Megkaptam a havi számlámat, a Mytrémobilon belül 4200Ft amire ugye még rámegy az áfa, kb 5300Ft-nak kéne lennie, erre kaptam egy 7340Ft-os számlát. HÁT ez meg mi?!?!?!?! Ez már a kiszámlázott, tehát ez már nem fog változni, mégis honnan a retekből tettek ezek még rá 2k-t, holott sose késtem a havidíjas fizetéssel?! Ezt is kifizetem időben, node ezt a +2k mégis honnan szülték elő? o.O
Történt valami Májustól, amiről nemtudok, vagy mi?!
-----
Holnap felhívom őket az tuti, mert kb kiakadtam. o.O Gőzöm sincs honnan kaaprták elő ezt a hülyeséget most. A net miatt elvileg nemkéne, mert még akkor kérdeztem a netet amikor megvettem a telót, hogy ugye nincs túlforgalmazási díj, ügyintéző válasza: nem nincs, csak belassítanak, ez meg is történt! Deé nerre tudok csak gondolni, akkor viszont rájuk gyújtom az irodát, mert átvágtak. :@[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mozaik xs, bocsi ez kimaradt :S 2x hívtam emeltdíjast (onlány játék), amit el is tárolt a rendszer, a hívás forgalom alapján, nade az a plussz mégis micsoda o.O Kiszámlázták duplán vagy mi? o.O Ez nem úgy működik, hogy ha pl emeltdíjast hívok, akkor hozzáíródik a havi számlához és annyi? Mert így történt, azzal nincs is gond, de ez a +2k nem értem mi most hozzá. :S
-
unknownerror
tag
üdv!
like 50 díjcsomagom van, és nemrégen vettem észre, hogy megváltoztatk a csomagok. én még 1000 óráig tudok 3 számot hívni, illetve 1690 ft azthiszem.
az a kérdésem, hogyha lejár a hűségideje, akkor ezt tudom hosszabbítani, vagy az újak közül kell választanom? vagy ha lejár, és nem foglalkozok vele, akkor ugyanennyi lesz a díja, vagy átmegy valami horror módba?
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz unknownerror #27835 üzenetére
tudomásom szerint a lejárt hűséges előfizus csomagja nem változhat,kivéve ha ők erről adnak tájékoztatást,és kéred-e továbbiakban?
ha nem foglalkozol vele és nem tájékoztatnak akkor az továbbra is érvényes szerződésnek vagyis élő szerződésnek tekinthető.
Tudtod nélkül nem tehetnek,kivéve ha tájékoztatnak arról,és azt megerősítve elfogadod továbbra is. -
peugeotmate
őstag
válasz unknownerror #27835 üzenetére
Na most ez a kérdés engem is el kezdett foglalkoztatni.
Annyiban viszont javítanálak, hogy nem 1000, hanem inkább 100 óra keret lehetett érvényes a 3 ingyenes hívható számra, amikor szerződést kötöttél. Tavaly áprilisban váltottam dominosként én is a like díjcsomagra (szintén az 1690 forintos havidíjas verzióra). De most nézem, hogy a 100 órát lecsökkentették 3 (!!!) órára, ami azért elég brutális. Viszont jó lenne tudni, hogy meddig érvényesek a szerződésben foglalt feltételek, vagy várható-e, hogy az új díjtáblázat alá fognak besorolni a közeljövőben. (Kapni nem kaptam semmi infót arról, hogy változás történne-e a csomagomat illetően.)meg
-
chaser15
csendes tag
Halihó.
Kezdő fórumozó vagyok, bár nem mintha nagy skill kellene ehhez, mindesetre van egy problémám. Tegnap egyik pillanatról a másikra a telefonom megkergült. Nem tudtam hívni, és mások se tudtak engem. Azt írja ki h nincs szolgáltatás, csak segélyhívás.. Híváskor pedig "nincs regisztrálva a hálózaton" szöveggel, úgymond elküld a f*szba. Láttam előzőleg hasonló hozzászólást ezen a fórumon, de mivel ott nem lett semmi olyan ötlet, tipp, betekintés a témába ami segíthetne, így muszáj voltam megkérdezni. Nyilván el fogok nézni t-mobilba is, gondolkodtam egy szoftver resetben, meg abban is hogy frissitek egy teljesen új szoftver, ami igazából még egy custom ROM, ergo nem hivatalos.
Szóval a kérdés, h miért nem tudok hívni, és fogadni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Specifikáció: Samsung Galaxy SIII LTE I9305 - 4.1.2es android -
ANDROID???
addikt
A T-mobile-nál leadott telefonra hol lehet rákérdezni, hogy mi a helyzet vele?
(tudom személyesen sorban állva, azon kívül?) -
club1
veterán
válasz chaser15 #27839 üzenetére
Több dolog lehet. Letiltották a készüléket mert lopott, mert nincs fizetve a részlet, előfizetés... Bedöglött a készülék. Bedöglött a sim kártya. A sim áttéve egy másik készülékbe működik? Mert ha igen, az utóbbi kiesett. Mindenképp keresned kellene a szolgáltatót.
A készülék egyébként honnan van (milyen forrásból került hozzád)?[ Szerkesztve ]
-
chaser15
csendes tag
Nem lopott, t-mobilban vették nekem. Nem előfizetős vagyok. Igazából csak azért kérdeztem, hogy nem-e járt igy valaki, mint én, mert a teló nem lopott, nem tilthatják le, a sim az dominos, dominos simet meg ki tilt le? Már csak keresnem kéne egy olyan telefont ami nem ókori, és microsimmel működik, és tudnám h a telefon a rossz, v a sim. Akkor úgy tűnik marad a t-mobilba látogatás. Imádom a szakit bent, valami eszméletlen, h milyen useless
-
Varszegig
veterán
válasz #99546112 #27833 üzenetére
A csomagban az emeltdíjasok nincsenek benne, azaz ha azt hívtál az azon felül van. Az meg simán lehet +2000.
chaser15: "t-mobilban vették neked", ha ez azt jelenti, hogy valaki előfizura vette, és nem fizeti az előfizut, akkor bizony letiltják a készüléket, és tökmindegy, hogy neked dominos simed van.
[ Szerkesztve ]
-
-
zoli62
addikt
Én azért nem mennék el e mellett olyan könnyedén némi kompenzációra igényt tartanék a T-Mobile részéről.Tavaly nekem is volt ehhez hasonló ügyem, kapcsolat pontok terhére akartam igénybe venni a promóciós 90 Ft-os Go! Net-et. Mivel jóhiszeműen beállították, de levonni előre három hónap kedvezményes díját nem sikerült, mert kiderült, hogy csak a nem akciós árral működik, pont egy egy éve májusban kaptam kompenzációt erre való tekintettel. Három hónapig díjmentesen használhattam.
-
St3ven
addikt
válasz unknownerror #27838 üzenetére
100-nál is napi 3,3 órát beszélhetnék.
Havi 1000 óra esetén pedig napi 33-at.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
bopeti98
őstag
Ma megjött a telefonom ( Lumia 620 ) de az istenért nem tudom működésre bírni rajta a mobilnetet. A My T-Mobile-ba megrendeltem a Go!Net M csomagot, már az internet és a wnw apn-el is próbáltam csatlakozni, az első hívásindításnál elvileg a kártyát is aktiválták de mégsem akar működni az internet. Valaki valami tipp hogy mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Új Lenovo 13w Yoga x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 5 5625U 16/512 WUXGA +Toll
- Leárazva! Új Dell XPS 13 9315 Prémium Érintős Profi Ultrabook 13,4" -60% i7-1250U 16/512 4K+ Iris Xe
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Slim 500GB Gold Edition, 6 hónap teljes és 1 év SW garanciával üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen