Hirdetés
Hirdetés
-
Már elérhető a Xbox Game Pass Standard
gp A régi Game Pass tagságot váltja a korábban bejelentett Standard, amelyhez már nem járnak a premier napi játékok.
-
Sony: idén nem lesz Xperia 5
ma A 2024-es évben nem készül harmadik Xperia telefon, az Xperia 5 V marad a Sony kínálatában.
-
Hatalmas tempóban nő az OpenAI értéke
it Újabb tőkét von be az OpenAI, immáron 150 milliárd dolláros cégérték mellett.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz sarkanyolo2 #27249 üzenetére
vagy nem...
kell hozzá hiba, és nem elég csak mondani, reprodukálni kell, illetve ami még fontos; meghibásodás kell, hogy a rendeltetésszerű használatot akadályozza, tehát egy szépséghiba kevés!Slyer; próbáld meg, nincs veszíteni valód.
szervizes üzletbe vidd, és teszteljék le.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
St3ven
addikt
válasz sarkanyolo2 #27253 üzenetére
Jól írta kali fórumtárs, az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet szerint:
7. § Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem hivatkozhat a Ptk. 306. §-a (1) bekezdésének a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
legenda
válasz sarkanyolo2 #27253 üzenetére
nem a szakértőségen múlik, elég elolvasni a vonatkozó (törvényi...stb) szabályozást.
-
sarkanyolo2
őstag
Hát jó!
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
pethYeti
addikt
2011 október elején vásároltam készüléket két év hűségidővel. Új készüléket vehetek a meglévő előfizetés meghosszabbításával így 1,5 év után vagy mindenképpen ki kell várnom a maradék félévet?
-
legenda
válasz 8nemesis8 #27258 üzenetére
jól tudod, arannyal vettem korábban a 18 hónap leteltével előrehozottan készüléket többször is, a telefon típusa válogatja az árat, samsung galaxy s2 esetén 6 e ft-al volt drágább, mint a teljes hűség leteltével, viszont az iphone 4s semmivel sem került többe a 18 hónapos vásárlással, mint a hűség leteltével.
valóban változott 21 hónapra, most a webshop is csak a 21 hónap leteltével kínálta fel a lehetőséget, a korábbi 18 hónap ellenében.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Van egy iphone 4-em ami még garanciális és a bekapcsológombja elromlott. Van tapasztalata valakinek hogy mennyi idő alatt csinálják meg? Illetve cseretelefont adnak addig?
Köszönöm!Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
1430
senior tag
válasz polonic #27244 üzenetére
Idézek a leírásunkból:
"Azon Magyar Telekom kedvezmények, amelyek T-Mobile-os irányba adnak kedvezményt, blue mobile irányba is érvényesek. Például Hoppá díjcsomagban ingyenes blue mobile előfizető hívása, és a T-Percek kedvezmény is érvényesül blue mobile irányba."Slyer
Én még azt is hozzátenném az előttem szólókhoz, hogy iPhone-t helyszínen legfeljebb refurbished (felújított) példányra cserélnek.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
dAnky
aktív tag
Sziasztok! Dolgozik valaki a T-nél értékesítő ként? Szeretnék 1 kis információt kérni hogyan működnek a dolgok illetve hogy az 5 hetes képzésen ami Pesten történik mit oktatnak?
Privátban is jó lesz
Nagyon fontos lenne köszönöm!
-
peugeotmate
őstag
válasz Regiee #27263 üzenetére
Szia,
nagyban függ attól, hogy hova viszed vissza. Sokan ajánlják a Westend-ben található üzletet. Elvileg ott szokott raktáron lenni refurbished iPhone4, így 10 perc alatt máris kaphatsz "új" készüléket a hibás helyett, de változóak a tapasztalatok. Függ a raktárkészletüktől meg attól, hogy a helyszínen produkálható-e a hiba. Továbbá bármelyik nagyobb T-Pont jó választás lehet. Cserekészülék az jár, de azért jóval gyengébb telefont fogsz kapni.meg
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy érdemes-e 3G-t használni ha nem is nagyon netezek a telefonon. Van valami minőségbeli különbség 3g és 2g között hivasok közbe?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Soulfly842
addikt
A régi hoppában(2011 aug előtt kötött akciós hoppá díjcsomag) is volt limit csak ott ugyanúgy 5000 perc volt, mint vezetékes irányba, ill. a hívások 60. percéig volt ingyenes utánna új hívást kellett indítani (a régi palettában volt korlátlan). Az újban 200 perc van, de itt már nincs hatvan perces limit. Azoknak, akik hűségidő nélkül meghagyják a régi hoppát maradhat a díjcsomag, de a hűségidő kedvezményt nem kapják meg egy szolg. esetén 4600 Huf körüli díjat jelent ez, de három esetén kb. 400 Ft-tal olcsóbb.
dAnky,
Ha T-Pontos leszel dobj egy privátot nyugodtan, hátha tudok valami okosat válaszolni.[ Szerkesztve ]
-
Wictor
senior tag
Üdvözletem! Ha besétálok egy használtan vásárolt, T-Mobilos készülékkel valamelyik T-Pontba és az előéletéről kérdezek, annyit meg tudnak mondani, hogy tehermentes-e, vagy körberöhögnek miatta?
-
malisonX
aktív tag
Sziasztok!
Lájk előfizetésem kb. 1 hét múlva lejár, múlt hét pénteken ezért be is mentem egy T-Mobile boltba felmutatni a diákomat, hogy használhassam újabb 2 évre. Az ügyintéző hölgynek gőze nem volt, hogy hogy kell meghosszabbítani az előfizetésemet, így a kollegáját hívta segítségül, aki azt állította hogy sikeresen megújította újabb 2 évre. Semmilyen papíromat nem kérték el, még a diákomat sem. Ma jött egy SMS a központból, hogy menjek be felmutatni a diákot. Ezt automatikusan kiküldik azoknak is, akik közben már hosszabbítottak? Vagy elképzelhető, hogy közös erővel sem sikerült elintézniük az ügyet? Esetleg utána tudna valaki nézni, ha mondok egy telefonszámot? Nagyon köszönöm! -
1430
senior tag
válasz malisonX #27275 üzenetére
A hívószámon van egy olyan szolgáltatási elem, mely biztosítja a díjcsomag kiváltását a Like-ból. Ha bemutatod a diákot, akkor gyakorlatilag ezt a szolgáltatást újraaktiválják, így újraindul a 2 év. Telefonálj be (de ne szombaton), és ellenőrzik, hogy milyen dátum látható ennél a szolgáltatásnál.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
LallerHUN
tag
Sziasztok!
Van egy htc one V készülékem melyet tavaly szeptemberbe vásároltam a T-mobile-ba. Mostanában előjött egy olyan problémája, hogy a kijelző magától lépked, sms írás közben önkényesen írogat olyan karaktereket amire én rá se nyomtam, szóval úgy néz ki a telefon mintha az érintő kijelző beragadna bizonyos helyeken és magától érzékelne.... ezt a problémát általában egy képernyő lezár és felold meg szokta oldani rövid időre....
Már kétszer visszavittem a telefont szervizbe, mivel garanciás, mind a kétszer elmondtam mi a panaszom és eddig zsinórba 5 hétig nem tudtam használni a telefont mert folyamatosan a szervizbe volt és először szoftvert frissítettek, majd ROM-ot frissítettek. Persze ezek sem oldották meg a problémát, azon már nem is idegesítettem magam, hogy cseretelefont egyszer sem tudtak adni, hiába mondtam, hogy máshogy pedig nem tudnék telefonálni...... Most visszakaptam de hétfőn megint viszem vissza a telefont hogy most már igazán meg kéne csinálniuk, mert ez nem állapot!!A hibáról itt egy video:
[link]Az egyik kérdésem az lenne, hogy hivatkozhatok-e a videóra, mint hiba bizonyításra, mert nem mindig jön elő magától ez a hiba, szóval amilyen pechem van tuti, hogy a szervizes ember előtt fog jól működni a telefonom.....
A másik kérdésem az lenne, hogy ha ilyen hosszú ideig képtelen vagyok használni az előfizetésemet, akkor van-e valami lehetőségem egyéb kárpótlásra, vagy örüljek, hogy egyáltalán valaha is meg fogják csinálni a telefont?
-
Drughi
addikt
Üdv,
Olyan kérdésem lenne, hogy fekete listán voltam, egy hátralék miatt, ami törlesztve lett azóta és most szeretnék váltani szolgáltatót, vissza a T-re (telenorról)
Felhívtam a T-s ügyfélszolgálatot, ahol mondták, hogy látják, hogy a törlesztés megvolt, mikor kérdeztem, hogy tudok e vásárolni előfizetést és így akciós készüléket azt mondták lehetséges, de 40.000Ft "kauciót" kell letennem az asztalra, melyből később vonják le majd az előfizetés díját.Ez valóban így működik?
Tehát, ha kinézek a honlapjukon egy telefont részletre (max havi 4000ft) és mellé egy előfizetést (szintén max havi 4000) akkor ugyanúgy megvehetem azt mint bárki más, csak plusszban kell még letennem a 40 rugót?
vagy van még más buktató is?
MÁS: Faterom szintén T-s, de jelenleg ő még hűség alatt van, viszont ajánlottak neki valami társkártyát.
Azzal lehetséges telefont vásárolni ilyen kedvezményekkel?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Tegnap vettem észre sony xperia J készülékemen ,hogy a telefonak a kijelzője amire van ragasztva szélen a fekete festék vagy ragasztó nem tudom mi a bal oldalon kijelző szélén nincsen csak a fém rész látszik. 2 hónapos készülék.
Kép róla [link] piros vonallal jelöltem amire gondolok.
Garanciába ezt cseréli vajon a T-mobile?
[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
Igen. Ha beviszi szolgáltatóhoz, akkor elküldik szervízbe, és majd valamikor bekerül a szervízhez is, akik lehet hogy nem is foglalkoznak vele. Mondjuk nem tudom hogy a sonynak van e kimondott szervize ahol helyben meg tudják e mondani, hogy lesz e belőle valami.. fel kéne hívni őket.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
legenda
azért kérdeztem, mert a korábbi hozzászólásodból úgy jött le, hogy a szolgáltató ül majd rajta, pedig - ahogy írod is utólag - nem a szolgáltató fog dönteni/szervizelni, hanem a gyártói - szerződéses - központi szerviz. amennyiben átcsúszik a hiba a szolgáltatón...
[ Szerkesztve ]
-
mester0077
csendes tag
Nekem egy Alcatel OT-995 van nagyon ramatyul nézki az az igazság hogy nem vigyáztam rá és azt akarom hogy a T-mobilnál kicseréljék egy új készülékre ami karcmentes hogy ez lehetséges ez vagy mit csináljak ez a telefon előfizetéses havi 500ft biztosítást fizetek rá...Válaszokat előre is köszönöm..
-
MurdR
veterán
válasz mester0077 #27292 üzenetére
Egy mostani tapasztalat: havernak SGSPlus leesett, kipattant a sarka, van biztosítása, de semmit nem akarnak vele csinálni.
Azért az a havi 500huf nem azt jelenti ha legatyásítod a telefont akkor kicserélik, hanem egy kibővített garancia. Szerintem előbb foglalkoznának vele, ha átmész rajta egy autóvalMacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Soulfly842
addikt
Ezek csak esztétikai hibák és nem akadályozzák a készülék rendeltetésszerű használatát...
-
mester0077
csendes tag
válasz Soulfly842 #27294 üzenetére
Értem ésha beáztatom megadja magát a készülék?
-
mester0077
csendes tag
válasz mester0077 #27295 üzenetére
Megha Átmegyek teszem fel egy autóval rajta akkor semmi illetéket nemkell fizetnem hogy a telefont kicseréljék?
-
törölt tag
válasz mester0077 #27296 üzenetére
Valamennyit biztos kell fizetned +ba
-
legenda
válasz mester0077 #27296 üzenetére
tényleg komolyan kérdezed ezek, így nyilvánosan?
arról nem is beszéve, hogy több t-s illetékes is jelen van...
legközelebb vigyázol rá jobban, nem pedig jogsértés útján kellene helyrehozni azt, amit elcsesztél!
az ilyen dolgok miatt nem csoda, ha azt az esetet is hatszor vizsgálja a szolgáltató, ahol tényleg jogos lenne a csere, illetve emiatt szigorítottak már a szabályozáson, meg drágultak a díjak![ Szerkesztve ]
-
blueye
veterán
válasz mester0077 #27292 üzenetére
Ezt olvasd el! A biztosítást nem csalásra találták ki. Egyben biztos lehetsz, a biztosító okosabb, mint te.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AJAX hub (2G, ethernet) riasztó központ (új, áron alul)
- P15v Gen3 27% 15.6" FHD IPS Ryzen 7 PRO 6850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- RTX 4080 Super OC
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24" Samsung Full HD IPS LED Monitor kifogástalan állapot dobozában (S24R352FHU)
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen