- Yettel topik
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
-
1430
senior tag
válasz
OverKiller #25545 üzenetére
Egyik díjcsomag havidíja sem használható emeltdíjas forgalomra, így a Mozaik sem. Az idézett mondatban az "alapdíjas" szó minden felsorolt elemre vonatkozik.
Az univerzális egyenleged úgy tudod feltölteni, mint egy Domino-t, legalábbis a meghatározott csatornákon. Ezt aztán kizárólag mobil vásárlási termékekre használhatod fel (az oldalon sajnos nem így írják, mert az csak Domino és Mix típusú előfizetésekre igaz). -
Phreetsie
tag
válasz
OverKiller #25545 üzenetére
emelet dijjasra sztem kizart h felhasznalhatod
de lehet rosszul tudom.. univerzalis egyenleg van arra szerintem, amit kulon kell feltolteni? talan -
OverKiller
tag
Sziasztok!
Van egy Mozaik csomagom, és mivel nem szoktam felhasználni az egészet minden hónapban, és az összeg nem tolható át következő hónapra, ezért az az összeg kuka. Viszont lenne egy olyan kérdésem, hogy emelt díjas SMS-re nem lehetne ezt elhasználni?
T-Mobile Mozaik díjcsomag oldalán lévő leírás: "A díjcsomagok havi díja 100%-ban lebeszélhető alapdíjas hálózaton belüli, valamint más belföldi mobil- és vezetékes hálózat előfizetői felé indított hívásra, illetve felhasználható SMS küldésre,[...]"
Nem túl egyértelmű az elválasztás az SMS és a hívás között.. Akkor most az "alapdíjas" szó mindkettőre vonatkozik, vagy csak a hívásra?
Illetve ez sem tudom, hogy mit jelent, és hogy számít-e jelen kérdésben: a *102# ezt írja: "Mobil Vásárlásra fordítható univerzális egyenleg: 0 Ft."
Segítségeteket előre is köszönöm!Üdv.
-
Phreetsie
tag
hany dominos telot vehetek egy evben? megszoktak engedni kettot?
-
sarkanyolo2
őstag
Ezek a régi képek nagyon jók!
-
izoli76
tag
A számla nélkül érvényes a garancia?
-
izoli76
tag
"A szolgáltató kizárólag az előfizetői SIM kartyat tilthatja le. A telefont ezt nem érinti. Nem tudom ezt honnan szedik az emberek!" ez igaz? Én úgy tudom hogy a telefont is letilthatják! Vagy nem ?
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Októberben vettem egy mobilt mozaik s csomaggal, ha most akarnék egy iphone-t venni ikon csomaggal aminek ugyanennyi az ára akkor áttesznek rá ?
-
izoli76
tag
válasz
enginev3.0 #25529 üzenetére
Akkor most mit csináljak? Azt írta hogy megszerzi a "dominós papírt"! Na az mi lehet?
-
villamos
őstag
Sziasztok!
Ismét itt vagyok a rendkívül értelmes kérdéseimmel.
Van egy t-mobile -os internet előfizetésem, egy RelaXnet M, amelyhez egy mobilstick -em van. Ezért jelenleg havi 2500Ft -ot fizetek (duplanet kedvezmény okán), és hamarosan le fog járni a hűségem. Ráadásul maga a tarifacsomag már nincs. Mindösszesen egyfajta tartalékképpen van rá szükség, amennyiben a vezetékes kapcsolat (T-home) meghibásodna, legyen helyette valami (volt már ilyen, és jól is jött a mobilnet).
A szándékom a következő: szeretnék a mobilinternet mellé kérni egy telefonszámot, valamilyen olcsó előfizetéssel, és esetleg egy készüléket is vásárolnék hozzá, ha találok számomra megfelelőt, nem túl drágán.
A kérdés, hogy melyik előfizetést válasszam, és melyik készüléket.
Problémáim a következőek:
Nem szeretnék sokkal többet fizetni, mint most (havonta). Telefonálni igen igen, keveset szoktam, inkább arra kell, hogy elérjenek ha szükséges. A telefonomat mp3 lejátszóként használom. Jelenleg egy Nokia X202 készülékem van, de nem vagyok vele igazán megelégedve.
Szinte csak ilyen taperolós telefonokat lehet kapni, de egyáltalán nem ismerem őket. Érdemes ilyet venni? 30-nál sokkal többet nem szívesen fizetnék érte. -
izoli76
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni a vaterán egy mobilt amit elvileg az eladó úgy hirdet hogy dominós készülék. Milyen papírt kérjek az eladótól, annak a bizonyítására hogy ez valóban domiós készülék? Nem szeretnék venni semmilyen előfizetéses vagy részletre vásárolt készüléket nehogy véletlenül számlatartozás után én járjak pórul! A számla az nincs meg!
Mit javasoltok, hogy mire vigyázzak? Elvileg ha dominós akkor azzal nem lehet semmi gond!?-értem itt a letiltást!
A válaszokat előre is köszönöm! -
számla nem volt, csak ismert volt arról néhány előfizetői adat!
köszi, a számla valóban árulkodó, láttam is már néhányat, több, mint 20 mobiltelefont vettem már különböző konstrukciókban a t-től a szűk 16 év alatt!
ja, egy módon még nem vásároltam, díjcsomagra még sosem írtam alá hűséget, a többi opció kipipálva! -
1430
senior tag
Azért tegyük hozzá, hogy a számlán vannak olyan közvetlen adatok, amik segítenek, és ehhez nem kell személyes adatokat kiadni. Például ha rajta van, hogy csak "részletfizetési melléklettel érvényes", abból következik, hogy részletre vették, ami azt is jelenti, hogy legalább 2 év hűség van rajta. Ezt a vásárlás dátumához adva kiderül, élhet e még a hűség (és addig tilthatják, hacsak nem mutat be az eladó egy kötbérfizetési összesítőt is, ami bizonyítja, hogy kiváltotta a hűséget). További támpont lehet, hogy van "folyószámlaszám" (jobb felső részben), vagyis havidíjas ügyfél vette havidíjas konstrukcióhoz. Domino esetén vevőazonosító van, ráadásul ha a második oldalt is megkapja az érdeklődő, azon rajta van a cikk kód, illetve ha új Domino hívószámot is kapott hozzá, akkor a Domino SIM is megjelenik egy tételként a számlán. Szóval azért közvetve beszédes a számla.
-
válasz
enginev3.0 #25522 üzenetére
T-nél nem kérnek ilyesmi igazolásokat, csak személyit meg adókártyát asszem, vagy vmi hasonló.. de se számlakivonat, se egyéb nem kellett ^^
-
enginev3.0
félisten
válasz
raziel01 #25516 üzenetére
Nem akarok új telefont venni.
Nekem tökéletes a 20-30ezerrel olcsóbb használt garanciás ha nem kell tartani a letiltástól, szerintem ez elég egyértelmű, főleg hogy nincs havi jövedelmemRáadásul olyat akarok ami lehetőleg független és pl One X-nél az első eladott telefonok függetlenek
Blue mobilos kártyával akarom használni...Olyan lehet hogy flottában lett véve, de nincs rá hűség? (nem kell tartani a letiltástól)
-
Zollkid100
tag
Sziasztok!
Vettem egy iPhone 4-et, ezért a normál SIM kártyám nem jó bele ugye.
Kivágtam microSIM méretűre, de a telefon nem ismeri fel, mert elméletileg a mintázatával van valami katyvasz.
Néztem újabb mintázatú kártyával, azt felismeri. Szóval most itt vagyok egy microSimmel, ami rohadtul nem jó a telefonhoz. Domino-s vagyok. Mennyibe fáj a csere? Vagy van valami alternatív megoldás erre?
Így néz ki a sim: -
igaz, nem csak az imei volt adott, de az biztos, hogy nem az kérte az infót, akinek az adatai szerepeltek a szerződésen, és ezt mondta is a telefonos ügyintézőnek!
bár, már saját t-home ügyintézéseimből - azért ezt írom, mert ott 2 év alatt több problémám volt, illetve jelenleg is van, mint a közel 16 év t-mobile (és jogelődei) esetén - okulva is tudhatnám, hogy ügyintézője válogatja... -
1430
senior tag
Hidd el, az IMEI szám alapján ilyet nem fognak megmondani.
Ha neked ki is adtak ilyen infót, kizártnak tartom, hogy IMEI alapján tették. Számla alapján (a rajta lévő adatokra keresve) nyilván már kinyerhető a kívánt válasz, de azt is csak azonosítás után, az arra jogosultnak adhatják ki. Ha azonosítás nélkül adta ki neked az infót a kolléga, akkor hibázott. -
raziel01
veterán
válasz
enginev3.0 #25513 üzenetére
Nem veszel használt mobilt. Nem értem mi ez a nagy használt mobil vásárlási mánia.
T-nél is lehet részletre telót venni. Vagy legfeljebb spórolsz még az új telóra 1-2 hónapot.
Ez ilyen. Használt telókat bármikor letilthatják. Ráadásul fene tudja mennyire van szétcseszve a belseje. -
válasz
enginev3.0 #25513 üzenetére
Felhívod, és reménykedsz, hogy jófej ügyintézőt fogsz ki, aki bevállalja érted a kis szabálytalanságot
-
1430
senior tag
válasz
enginev3.0 #25505 üzenetére
Ha azért telefonálsz be, mert arra vagy kíváncsi IMEI szám alapján, hogy előfizetéssel vagy Domino-val lett e vásárolva, akkor a T-Mobile-t felesleges felhívnod. A vásárlási számla alapján is csak közvetve vagy az árból tudsz következtetni erre. Ugyanakkor IMEI szám alapján (bemondás után, tehát azonosítás nélkül is) kiadható az infó, hogy le van e tiltva (a lekérdezés pillanatában).
-
válasz
enginev3.0 #25509 üzenetére
hívd; 1430
-
-
válasz
enginev3.0 #25505 üzenetére
Nekem van egy olyan tippem, hogy azért a szolgáltatók közös adatbázist tartanak fent, minimum a feketelistás emberkékről gondolom. De ha nincs igazam, akkor is maximum 3 szolgáltatót kell felhívnod, de ha tudod, milyen szolgáltatótól van a telefon, akkor csak egyet, az általános ügyfélszolgálaton elküzdöd magad a menürendszeren át egy humanoidhoz, aztán ő meglesi neked az IMEI alapján.
-
válasz
enginev3.0 #25497 üzenetére
Gondolom azon szerepel az IMEI szám, ha ki van töltve, nem?
-
válasz
enginev3.0 #25497 üzenetére
t-mobile jótállási jegy esetén nem, mert azonosat nyomtatnak a domino és az előfizetéses vásárlás esetén.
mutassanak hozzá számlát, azon látható, vagy segít az ügyfélszolgálat!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Yettel topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macska topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- Lenovo ThinkPad T450 - Intel Core i5-5200U - 8 GB DDR3 RAM - 128 GB SSD - 14" IPS LED
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest