- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz CoolBoy323 #23849 üzenetére
évente egyszer töltsd fel és kész, tiltani nem fogják, miért tennék?
-
buca84
őstag
Lehet esetleg tudni, hogy a T-s előfizetéses csomagok kb mennyivel drágulhatnak?
Gondolok itt konkrétan a Mozaik XS csomagra.Illetve a Mozaik XS csomag ára teljes mértékben lebeszélhető?
Mert a mostani szolgáltatómnál se beszélem le a megadott összeget, de mégis többet fizetek.Illetve túl tudom lépni a keretösszeget, vagy nem engedi? Az utóbbi lenne szimpatikusabb.
-
.bruszli.
senior tag
válasz CoolBoy323 #23854 üzenetére
Megkötötted a szerződést,különben nem lenne aktív ill. nem tudnád használni sem. Amíg töltöd,ez menni fog.
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
Clapko
csendes tag
Sziasztok!
Ma rendeltem egy telefont online. Pick Pack Pontba akarom szállíttatni, de sehol nem találtam olyan opciót, hogy ezt válasszam, ezért a szállítási címként megadtam azt az inmedio címet, amit a Pick Pack Pont oldalán láttam. Ez rendben van így, vagy holnap csörgessem meg őket, ha egyáltalán dolgoznak?
Illetve a szerződéskötés hogyan történik? Odamegyek az átadási ponthoz és ott aláírom? (előfizetéses telefon)
Köszönöm a választ.
-
1430
senior tag
válasz buca84 #23857 üzenetére
Fontold meg az Eco Mix-et, bár ehhez nincs net (illetve a Go!NapiNet a havidíjon felül fizetendő vagy válthatsz másik net csomagra), de leforgalmazhatod a teljes havidíjat és ha elfogy a havi keret, akkor feltöltést követően tudsz újra kimenő forgalmat generálni.
Esetleg ha van már T-Mobile előfizetésetek, akkor a Fun is hasonló, de itt már net is van.
Az árak az ÁFA-t tartalmazzák, egymás közötti kedvezményhez (hálózaton belüli számok esetén) pedig választhatsz a Mozaikhoz Kedvenc szám extrát vagy Te+Én-t, esetleg Családbarát kedvezményt.Clapko
A szállítási módnál kellett volna kiválasztani a személyes átvételt. Legfeljebb add fel újra a rendelést a megfelelő szállítási móddal, és mikor hívnak a Házhozszállítástól (mert hogy 3 munkanapon belül hívni fognak), akkor töröltesd az első rendelést. A szerződést aláírni az átvevőponton kell majd.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
válasz Clapko #23859 üzenetére
Mit próbálnál rendelni?
dedike
Az igaz, hogy beléptem a meglévő számommal, mert így egyszerűbb volt kitölteni a szerződéses adatokat, de furcsálnám, ha új ügyfélnek nem engedné.kisninja
És ti mit vettetek? Új előfizetéses konstrukciót vagy bármi mást? Mert - a rendelési kiírástól függetlenül - csak új havidíjas konstrukciónál hívja fel az ügyfelet a Házhozszállítási csoport, de ott akkor is, ha meglévő ügyfél rendel.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
válasz Clapko #23864 üzenetére
Nos, ezzel a készülékkel nekem sem ajánlja fel a PPP-ot az oldal (meglévő ügyfélként sem).
Az minden esetre nem lesz jó, ha a PPP címére kéred a futáros kiszállítást, és elsőre azt mondanám, ezen a Házhozszállítási csoport sem tud változtatni (címet tud változtatni, de szállítási módot nem hinném).
Félek, hogy ha ragaszkodsz a PPP-os átvételhez, a rendelés el fog húzódni...Lehet érdemes lenne megírni részletesen a hibát a my@t-mobile.hu címre, és ha beállították a megfelelő paramétert, akkor új rendelést feladni.
[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Clapko
csendes tag
Azért lett volna jobb megoldás, mert nem tudom, hogyan fogok ráérni a kiszállítás napján. Tudtommal más nem veheti át a készüléket, csak a megrendelő.
Gondolom jeleznek, hogy melyik nap hozzák, de hogy mikor azt fogom tudni befolyásolni? Arra gondolok, hogy meghatározhatom, hogy délelőtt, vagy délután?
-
1430
senior tag
-
polonic
félisten
Hogy van ez a bónusz 1 gigás keret a tarifacsomagokhoz? Most, hoyg már van lte is, így azzal a sebességgel is fog menni ezzel a bónusz csomaggal a net?
-
djculture
félisten
Úgy írjátok ezt mintha bárhol elérhető lenne az országban az LTE-alapú mobilinternet, közbe van kemény 66 település ahol van de haverok szerint még pest külső részén is csak papíron van sokszor.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz djculture #23873 üzenetére
Valóban nincs még itt az LTE, de már -ha nem is a spájzban -, de a lépcsőházban van...
Nem is olyan régen volt az, amikor a T610-en mekkora dolog volt w@pozni, GPRS használatával. Most meg a 3G sebességétől is égnek áll a hajam. Ha nem H+ van a telefonon, inkább hagyom a francba az egészet...
Jó szerencsét!
-
Clapko
csendes tag
Felhívtam őket, hogy mi a helyzet, mért nem lehet Pick Pack Pontba kérni a szállítást. Azt mondta az ügyfélszolgálatos hölgy, hogy új előfizetést nem lehetséges ezen módon szállíttatni.
Hátha valakinek hasznos lesz egyszer ez az információ. Köszönöm a többieknek a segítséget, kellemes ünnepeket.
-
-
lupus_l
aktív tag
válasz Gedeon31 #23892 üzenetére
Múlt hét elején rendeltem hűséghosszabbításra egy iPhone 5-öst (előrendelésben). Leadás után tudtam módosítani a rendelés szállítási módját Pick Pack Pontra. Előtte nem engedte... Meglepetésemre kb. egy nap múlva kaptam a levelet, hogy készülék megérkezett, szállításra vár.
Szombaton pedig már mehettem is a készülékért. A webshopban pedig továbbra is előrendelést mutat - amit nem értek...A másik amit nem értek, hogy másoknál iPhone esetén kérnek mobilelőleget - tőlem miért nem kértek és hogy van ennek a megállapítása, hogy ki jogosult és ki nem? Nem mintha baj lenne
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz lupus_l #23895 üzenetére
Gondolom mivel hüség hosszabitás volt.Tölem sem kértek semmit én is igy vettem plussz platina kártya.Egyik nap megrendeltem másnap itt volt. Ja átakartam menni a vodához a RED-be számhordozás munkáltatoi meg ergyéb nyalánkság na mondom akkor maradok plussz még elöleg is lett volna.Ennyit a Vodáról.Én nem dicsérni akarom a T-t de legjobban náluk becsülik meg a régi ügyfeleket.
[ Szerkesztve ]
-
Gedeon31
addikt
válasz atillaahun #23899 üzenetére
Tőlük nem kapok lehetetlen dominoról elérni őket
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest