Hirdetés
- iPhone topik
- MWC 2024: Mutatós és egyedi kameratelefont hozott a Tecno
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sn[4k3]
senior tag
Ahogy elnézem, itt okosan kell használni a díjcsomagot, mert 1.: tényleg regisztrálni kell a bónuszra 2.: érdemes lemondani a napijegyet
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
Wictor
őstag
Sziasztok!
Eco díjcsomagos előfizetés díjmentesen váltható Net & Roll csomagra? Tehát innentől csak és kizárólag netkártyaként üzemelne. Persze T-Pontban intézném, mert gondolom SIM-et kell cserélni, ha megoldható, meg ilyenek...
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz Wictor #17204 üzenetére
Igen, díjmentes, és telefonos ügyintéző is meg tudja csinálni, mert nem jár SIM cserével.
Sn[4k3]
Ha lemondod a Go!NapiNet-et, akkor aktiválni kell valami más adatcsomagot (Net Start nem aktiválható Domino 5 díjcsomaghoz), mert különben nem tudod használni a bónusz adatkeretet.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
balazsbence
senior tag
Sziasztok!
A tmobile webtévéjét androidos telón milyen programmal tudom élvezhetően nézni?készülök az EB-re
vagy ezt az androidos topikban kérdezzem? -
Nietzsche_
tag
válasz balazsbence #17209 üzenetére
1, Telekomos "Műsorújság" elnevezésű appot rakd fel.
2, Nekem a leginkább bevált filmlejátszó az MX video player (rakd fel mellé a procid architektúrájának megfelelő dekódert is, de első indításkor automatikusan át is dob, h. telepítsd azt is (a program súg.. )) -
Nietzsche_
tag
válasz Wictor #17208 üzenetére
Más amit szeretnél, s megint más az amit az oldal felkínál.
Lényegében ezzel csak a meglévő eco-ra aktiválnál csak egy Relaxnet L-t, de te ha jól értem, akkor nem ezt szeretnéd, hanem az alap díjcsomagot (ez esetben az eco-t) lecserélni Net&Roll-ra. Hirtelen nem is tudom biztosan, h. önkiszolgáló ügyfélszolgálati felületen sikerülni fog-e ez, avagy sem. Kérd inkább ebben ügyintéző segítségét.
-
1430
senior tag
válasz krystman #17207 üzenetére
Azért, mert mobilinternet díjcsomagra/ról csak ügyintézőn keresztül lehet váltani. Ezért is írtam Wictor-nak, hogy telefonon is intézheti, mert telefonos ügyintéző is el tudja végezni a váltást.
Wictor
Ha betelefonálsz az Eco miatt, akkor meg tudják nézni, hogy a tarifatáblázatban szerepel e a Net&Roll, és ha igen, a Mozaik M is mehet, de abból legfeljebb Net&Roll L lehet (9550 Ft).[ Szerkesztve ]
-
metaksza
tag
Ha megrendelek egy telefont,és fizetés módjának csekket adok,azt később meg lehet változtatni egyszerűen banki kártyás utalásra?
-
Danex
addikt
Hello, olyan kérdésem lenne, hogy ilyen csomaggal, lehet-e küldeni emeltdijas sms-t a lebeszélhető egyenlegből? mert régebbről úgy rémlik, hogy nem...
Előre is köszi!
-
slice14
veterán
Szombaton vettem egy WP7-eas telőt. Minden szép és jó. Mit kel beállítsak hogy megtudjam osztani a nettet wifin keresztül? Androidnál csak egy gombnyomás volt, de itt be kel állítani a hozzáférési pontot is. Attól függetlenül van net a telón, csak megosztani nem tudom.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Nietzsche_
tag
válasz slice14 #17220 üzenetére
Vannak ilyen érdekes váratlan dolgok sajnos Amit az ember egy okos telefontól alapban elvárna, az néha egy-egy gyártónál, op. rendszernél olyan luxus extra, amit majd valamikor megkaphat a felhasználó...
Ez kicsit - legalábbis számomra - komikus.
Egy érdekes cikk:
[link]Milyen telefonról van szó? vannak olyan wp7-es telefonok, aminél ezt már megoldották.
Ha az aláírásodba lévő omnia W-ről van szó, akkor az elméletileg tudja...
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
3 napon belüli csere csak műszaki hiba miatt lehetséges, esztétikai okokból nem.
Dehogy nem, pl hibás festés stb...
Mikor beszélünk hibás teljesítésről?
A hibás teljesítés fogalmát ugyancsak a polgári törvénykönyv határozza meg a 305. §-ban. Eszerint a kötelezett hibásan teljesít, ha a szolgáltatott dolog a teljesítés időpontjában nem felel meg a jogszabályban vagy a szerződésben meghatározott tulajdonságoknak. Ide tartozik a szolgáltatott dolog hibás összeszerelése is, még akkor is, ha azt a vásárló végezte, de a probléma a használati útmutató hibájára vezethető vissza. Ezektől a rendelkezésektől a fogyasztói szerződésben eltérni a fogyasztó hátrányára nem lehet, ha ez mégis megtörténne, akkor az ilyen kikötés semmis. A kötelezettet a hibás teljesítésért a kellékszavatosság kötelezettsége terheli.[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz Nietzsche_ #17221 üzenetére
Igen arról van szó, és tudja is. Csak azt nem rtem hogy ha van net, akkor minek kel beállítani külön a hozzáférési pontot a hotspot-hoz.
Ja hülye vagyok. A hozzáférési pont a titkosítás + ilyesmi lenne. Bocs
Kezdem kapiskálni.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Kephamos
addikt
Üdv!
Még decemberben vásároltama T-mobilnál egy LG Optimus 3D-t, Média mánia S előfizetéssel, 69900 Ft-ért. A telefon nem volt jó, sok baj volt vele és végre, 1,5 hónapnyi garanciáztatás után végre adnak egy csereutalványt. Hogy néz ki ez az egész? Milyen telefont választhatok helyette? A szolgáltató honlapján nézem a készülékeket. Mit nézzek? Ugyanezzel az előfizetéssel ugyanilyen árban?
-
jolti05
őstag
Sziasztok!
A *102# tárcsázásakor édesanyám telefonja azt mondja, hogy 2012.05.21.-ig aktív a...én nem is tudom mi, és megkért, hogy töltsem fel a kártyáját (online szoktam 1500 forinttal), de nekem gyanús, hogy ez a feltöltéssel nem fog kitolódni, mert úgy 2 hónapja tölthettem fel, a saját telefonom pedig 2012.12.24.-ig aktív, és ez a dátum úgy emlékszem, nem változott a két 1500 forintos felöltés között.
Világosítsatok fel, legyetek szívesek
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
1430
senior tag
válasz polonic #17219 üzenetére
Sehogy. Ügyintéző tudja beállítani. Önkiszolgálón legfeljebb a fogadott emelt díjas SMS tiltást lehet be- illetve kikapcsolni.
Pug
Maradjunk annyiban, hogy a rendeltetés szerű esztétikai okokra gondoltam, nem a gyártási hibákból eredő esztétikai hibákra.Kephamos
Majd kapsz egy tól-ig összeget, azt pedig a T-Pont szerviz fogja megmondani, mennyi az annyi.[ Szerkesztve ]
-
Kephamos
addikt
Pfff, és ezt mi szerint állapítják meg? Hívtam a 1430-at és az ügyfélszolgálatos hölgy annyit tudott mondani nekem, hogy az új telefont az listaár alapján választhatom. Remélem, hogy a régit is listaár alapján számítják be, különben akár lehet, hogy több kategóriával gyengébb készüléket válszthatok...
[ Szerkesztve ]
-
jolti05
őstag
válasz dedike #17227 üzenetére
Határozott válasz, úgyhogy nem kételkedem.
Azért lehet, hogy az enyém december 24-én jár le, mert mintha tavaly 5000 forinttal töltöttem volna fel karácsonykor, mert az aranykártyások ezesetben +500 forint grátiszt kapnak.
Édesanyám kártyájára nem tudom, mikor töltöttem pénzt, de azért félek, mert szerintem úgy 2 hónapja, 1500 forintot, és azóta nem telt el 180 nap.A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
1430
senior tag
válasz Kephamos #17229 üzenetére
Egész pontosan a kisker akciós árlista alapján, de mivel ezt az LG-t már nem forgalmazza a T-Mobile, ezért majd a szervizben megmondják, mennyi volt az utolsó kisker akciós ára.
fs-zsoci
Ettől függetlenül töltsd fel a számot, aztán legfeljebb telefonszám + jelszó ellenében megmondják neked, mikor volt az utolsó (illetve addigra utolsó előtti) feltöltés (ha még aktív a szám, most is meg tudják mondani).[ Szerkesztve ]
-
Kephamos
addikt
válasz Vangelis #17233 üzenetére
Elvileg akármit választhatok csak az a kérdés, hogy mennyiből. Az biztos, hogy a listaárakat kell nézni mikor választok, csak az a kérdés, hogy mennyit kapok. Arc s nem kéne, nem szimpatikus, hallottam, hogy bajok vannak a frissítéssel, illetve próbáltam és eléggé szaggat, amit nem tűrök 3 évnyi androidozás után. LG szóba sem jöhet. Ha egy mód van rá, akkor Xperia S, Lumia 800, SGS2, iPhone vonalon mozognék.
-
1430
senior tag
válasz Kephamos #17232 üzenetére
Mivel 144.200 Ft a listaár (kisker akciós ár) a linkelt oldalon, ezért e körül keresgélj a jelenleg hatályos kikser akciós árlistából.
-
SLYM
veterán
sziasztok, vodafonos mobilnetemet cserélném le erre. havonta 100 mb adatforgalom alatt maradnék mindig, így nekem ez a legelőnyösebb csomag jelenleg. 1 kérdésem lenne azokhoz akik ilyet használnak, hogy mivel én ezt a mobilnetet arra használnám, hogy amikor elmegy az itthoni kábeles netem ez legyen a pót net, ezért nagyon fontos, hogy ha elmegy a kábeles, utána 15 mp-en belül tudjon működni ez a net. vodafonnál ezt úgy oldottam meg, hogy mindig ment a program ami a mobilnethez járt, utána ha elment a net csak rányomtam a kapcsolódás gombra és kb 10 mp alatt már működött is ez a net. szóval ha valaki ezt otthon esetleg le tudná nekem csekkolni azt megköszönnöm, hogy a kapcsolódás gomb megnyomása után (ha van ilyen), mennyi idő kell pontosan míg feláll a netkapcsolat. köszönöm. (ha lehet tényleg pontosan kéne tudnom, 15 másodperc a limit, felette már nem jó)
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
Lenne egy nagy kérdésem. A 3 napos cseregarancia igénylésekor milyen határidővel köteles elvégezni az üzlet a bevizsgáltatást? Tudtommal itt nem a 15 napos "gumiszabály" él.
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
Ha nem lehetséges az azonnali csere, 15 napon belül kellene megkapnod a másik készüléket. Vagy nem erre gondoltál?
A csere végrehajtásának határidejéről a 49/2003. GKM rendelet alábbi paragrafusa rendelkezik:
4. § (1)A forgalmazó köteles a fogyasztót tájékoztatni arról, hogy a kijavítást vagy kicserélést a Ptk. 306. §-ának (2) bekezdése értelmében - az áru tulajdonságaira és a fogyasztó által elvárható rendeltetésére figyelemmel - megfelelő határidőn belül, a fogyasztónak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül kell elvégezni.
(2) A forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze.
-
Pug
veterán
Nem egészen, az adott hibajelenséget nem tudták a T-Pontos szervizben reprodukálni, mivel alacsony térerő mellet jelentkezik csak (eldobja a 2G-s hálózatot 15%-os jelerősség alatt), ezért elküldte az szervizes kolléga gyártói bevizsgálásra. Ennek a bevizsgálásnak a maximális hosszára gondolok. (mindez a vásárlást követő 3 munkanapon belül van, így egyértelműen a típus azonos cserét kértem, javításról szó sem lehet)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen