- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
"Ha valamire nem elég a 105, arra a 135 is kevés"
Egyre több az indok, hogy csináljak egy csomó képet minden obival. Nem hívom tesztnek, mert nem az, de ha már 4-900mm közt mindenem van, akkor végignyomnám. 45mm elég sok bír lenni, de persze a 135 sem elég, akkor jöhet a 150-600as Sigma. Vagy az 500as obi kétszerezővel. Mert amire a 105ös pont nem elég, vagy szerteszét vágtuk, arra majd a 120mm pont 20mm-el lesz jobb éstöbb (:-
Ezen gondolkozom, hogy hol és mi legyen, egyszer valaki nem értette, akkor hirtelen csináltam pár képet:
Utána így készült a fent berakott beméretezett budai vár és tejút is, aztán tovább mentek a bogarak a fülemben, amire nem találtam neten egyértelmű példákat. Csak hosszúra nyújtani sem kellene, 9mm-nek nagy álló épület és szűk utca állna jól, halszem ha vízszintes akkor kevésbé görbül, meg kellene csinálni a halszem/normál obi/nagylátó közti különbséget, nagy telének meg úgyis a 30 méterre lévő részlet lenne az igazi. Ehh,kész is a 20 oldalas hatástanulmány, de az sem lenne teljes.
Lehet itt a parkban is megcsinálom, erről jutott eszembe ez pont nagyobb telével van és úgy adta ki, hogy a fákat kicsit összenyomta, mint valami kerítést meg felül is összefüggő a keret. Kisebb gyutávon nekem nem állt szemre, de másnak lehet meg igen. Ezért csináltam csak ebből a nézőpontból vagy 200 képet
Vagy a faluban kellene egy szűkebb utca, vagy olyan tér, aminél közepes méretű épület is van, de távolban bármi, ami a teléhez jó, aztán lerakom az állványt és végig csereberélném az obikat.
-
Jahno
veterán
Szülői csoporttal az a bajom, hogy egyik hülyébb, mint a másik és max, annyit tudnak, hogy Face csoportos cset, dobják be a képet, minősége meg semmi. Nomeg ugye fent a fineart kérdés, azért ennyire ne menjünk előre, jó eséllyel nem 50 kilobyteos képeket fognak kapni és bőven sok lesz arra, hogy 10 centis méretben kinyomtassák és kirakják a polcra.
-
Jahno
veterán
Jaja, bár lehet menni kellene az offolósba, de még tán belefér. Ok, hogy fotómasinát veszek magamnak, de család alap fenntartásainak fele szerintem nem fér bele asszony fizujába. Olyankor jöhet, hogy miért Ő finanszírozza azt, hogy sokat zabálok :-D Meg ki spórol nyarlásra? Nekem marad lóvém tartalékba és jól el vagyok, nyaralni egyedül menjek, mert asszonynak nem fér bele?
-
ph_5.5
aktív tag
Megkerestem a fotóst. Pyu Cheng vagy hasonló néven futó Taiwani fotós, aki Canon nagykövet. És a fotóihoz "korrektül" leírja hogy focus stacking meg blending... ja
Szóval égboltot is meg az alsó részt is ő fotózza, majd perszehogy csak az rétegmóddal játszik
A lényeg, 16-35-ös Canonnal fotózza (meg néha halszemmel) a képeit, és fő témája az éjszaki égbolt. Amiről ha van 1 képe azt bármikor ráteheti másik fotóra a látvány kedvéért.
A párából pedig létezik talajmenti is, ami nem ront az égbolt képminőségén. Olyan mint az autópályás ködfolt... helyenként van, ahogy a hajnali mezőgazdasági terület felett is foltokban. Itt a fények iránya, illetve eleve az hogy a talajon pl a korláton rendes fényirány van, kizárja az 1 expot. (plusz ahogy írtam, matematikai alapokon egy 15Fé-s szenzorral (5D MIV-t használ ami lemarad dinamikában a Sony - Nikon - Hassy - ... szenzoroktól nem lehet megoldani ) -
Jahno
veterán
"mert az nem úgy van, hogy itt még párás, 1 m-rel arrébb meg már nem az)"
Háááát, mutassak olyat is? Talán még van, de képen nem biztos, hogy sikerült jól átadni. Még tán olyanom is van, hogy az út egyik oldalán gomolyog a köd.
Simán lehet a csillagokhoz képest alacsonyan a pára és távol, a lépcső magasabban van, lefelé a dombok közt ül meg a pára, tejút már nincs eltakarva. Annak ellenére, hogy írtam, ez ránézésre is összevisszaság. Alkotót elvileg megtaláltam, de képet sem sok helyen, csak a másolat másolatait.
-
ph_5.5
aktív tag
No bakker ilyen az amikor a levezetés helyes, csak az osztás nem
16m valóban a helyes megvilágítási távolság.
Százbolha utána írta a képletet. A távolság a kulcsszám és a rekesz hányadosa. És a 64/4 az ma reggel már nálam is 16
A gyakorlatban mondjuk pont fordítva használjuk az egészet. Ott adott egy távolság és ha tudom hogy mekkora rekesz mellett akarok fotózni akkor ahoz állítom a teljesítményt. Mert a való világban nagyon nem mindegy sokszor hogy 2 sec a vaku feltöltési ideje vagy 0.2 másodperc. Plusz max villanásoknál túlmelegedhet, illetve egy töltéssel (elemmel) a villanások száma is kevesebb. -
tvamos
nagyúr
A Bluechip ezt irja: "megrendelés esetén több, mint 5 nap múlva vehető át üzleteinkben". Gondolom az akarmennyi is lehet akkor.
A tripont-nal is ez van: "Rendelésre". Hat igy nem tudom...
Vegulis van egy Sunpak vakum, amit tudok hasznalni manualisban. Ez a vaku a HSS, meg a tavvezerles miatt kellett volna.
(#31051) Jahno
Tan igaz sem volt. Dragul Kina is... illetve mi leszunk egyre csorobbak inkabb.Mondjuk egy honapja 25 ezer volt, csak addig vekengtem, hogy 2-t, vagy 3-mat vegyek, hogy elfogyott a keszlet. Most meg 37-ert adja ugyan az a bolt.
--------------------
Kene nekem drot, hogy a Sunpak-ot le tudjam venni a kamerarol. Nem tudjatok, honnan lehetne olyat gyorsan, es olcson szervalni? Nem akarnam nagyon szettrombalni a kamerat. (A vakuba siman forrasztok egy csatlakozot, ha ugy jon ki olcson...) -
Jahno
veterán
Ezért mondtam, hogy frontlencsét már láttam beverődni, egyéb sérülést nem nagyon. Nyilván ha motorolaj fröcsögését kellene közelről képezni, akkor felrakok valamit. Viszont nagyon sok objektív sérül oldalról a szűrőmenetnél, abban ha szűrő van akkor nagyon ronda dolgot művel. Az egyéb opciók, mikor leszakad a bajonett az kicsit más.
-
evko
aktív tag
Köszönöm neked és Speeedfire-nek.
Én még csak most lőttem vele pár képet, AV módban, tehát azzal, ami javasolva van, próbálgattam, de tanulnom kell hozzá...
Most tervezek venni egy könyvet... Hogy átlássam az egészet.Nos, most már látom, hogy az F/22 az kis rekesz nyílás, ilyen fénynél főleg rossz...
Ezt az F értéket meddig szabad felfelé engedni? Nagyon nagy fényben jó az F/22? Vagy azért gondolom, ez nem ennyire egyszerű..?Köszönöm. Most nincs sok időm, de minden nap foglalkozom vele majd egy picit, hogy lassan, de tanuljam...
-
updog
őstag
++, sok helyen ajánlották, bár még én se olvastam, most meg is rendelem, annyiszor akartam már
Facebook oldalukat érdemes követni (foto.jog), Jancsó Gergő is akart velük tavasszal egy előadást szervezni csak a vírus miatt elmaradt.
A kérdésre nekem az a (suta és nem hivatkozható és lehet hogy fals) tippem hogy portfólióba fotózhatsz ilyeneket, de direkt haszonszerzés céljából (kinyomtatod és úgy árulod, eladod újságnak illusztrációként stb.) nem használhatod fel. De ez csak tipp.
Egyébként akár a könyv szerzőinek is érdemes lehet feltenni a kérdést (és akkor mi is várjuk a választ
)
-
updog
őstag
Hülyeséget nem akarok írni, de pont egy változó fényerejű manuális zoom obin néztem meg amikor korábban válaszoltam. Se nyitás sem zárás nem volt zoomoláskor, a max. fényerő (35mm f/3.5) az konkrétan az volt amikor a lamellák már be volt húzva a rekeszt rejtő műanyag keret mögé, a lamellák tehát nem vettek részt a rekeszérték változtatásában. Zoomoláskor ez a keret (is) mozog előre-hátra a lencsetagokkal.
Amit írsz az persze igaz, tele állásban (70mm f/5) nagyobb(nak látszik - itt jön képbe a videóban magyarázott entrance pupil fogalma). A valóságban persze fizikailag pont ugyanakkora maradt a "rekesznyílás" (a fix műanyag keret nem tud már nőni). Legalábbis ez az én értelmezésem ahogy láttam, este ha eszembe jut majd lesz pix or didn't happen, igazából én is nem olyan rég találkoztam először a fogalommal, lehet hogy rosszul gondolom. Szép az amikor az ember meg akarja érteni a hobbijának a fizikai hátterét
Én ezt pont a fix fényerejú zoomoknál tudom elképzelni hogy változnia kell a rekesznek (nyílnia) zoomoláskor, de ehhez már számolgatni kéne meg képzelőerővel rendelkezni hogy, úgyhogy ez csak az én gondolatom most
-
csacsi77
senior tag
A58, A68, A77 Mark II már a multi interface csatlakozóval szerelt SLT-k voltak. A rágebbi modelleken volt a régi Sony/Minolta vakucsatlakozó. Az újat könnyű felismerni. Úgy néz ki mint egy szabványos vakupapucs. Középen van egy elsütő érintkező és a talp elején takarásban a sok érintkező.
Ilyen a régi csatlakozó.Itt láthatod a sok lábú érintkezőt.
A mai gépeken már csak az új csatlakozót találod. És az általam linkelt vaku is ilyen. Egyébként azért multi interface, mert mást is rárakhatsz. Pl.: mikrofon, lámpa stb.
-
törölt tag
Sok boltban már normál SD kártyát sem kapni, én is ezért vettem microSD-t átalakítóval (márkásat kell venni az tény). Ha nem veszi ki az ember minden nap akkor semmi baja nem lesz, túl van tolva. Ő is arra gondolt szerintem, hogy ha lecseréli a fényképezőgépet a jövőben akkor a kártyát átrakhatja a telefonba is (mivel másra úgyse lehet használni egy normál méretű SD kártyát amatőr szinten, korlátozott a területe). Sőt már vannak olyan fényképezők amibe csak micro megy bele. Jól jön az a microSD, 1-2 átrakástól nem lesz semmi baja az átalakítónak, cserébe multifunkciósabb. Közép és haladó szint más téma, oda én se vennék.
-
*Ropi*
félisten
Havi szinten 2-3 esetben keresnek meg, hogy le kellene menteni félig vagy teljesen holt kártyákról az adatokat: a CF korszakban töredéke ilyen történt, csak az SD kártyák térnyerésével kezdett hatványozódni, mert sok boltban csak micro SD-t árulnak mondván, hogy átalakítóval bármiben lehet használni - szerintem csak az használjon átalakítózott microSD kártyát, aki 16 golyóval a tárban szeret orosz rulettezni, ugyanis 8 átvezetése van egy átalakítónak, ami ugye 16 kontakt hibalehetőség. A memóriakártyák nem megbízhatóak, sőt mi több: egyre megbízhatatlanabbak, főleg amióta azok is TLC NAND flash alapon működnek (akárcsak az újabb SSD-k) - a hamisított kártyákról meg aztán főleg ne is beszéljünk...Vannak megbízható kártyák, mint pl. az industrial grade SLC típusok, de ezekből kevés van és azok is aranyáron mennek. Egyértelműen az (is) a redundanciára, tehát valóban professzionális munkára tervezett fényképezőgépek egyik ismertetőjele, hogy 2 memóriakártyát fogadnak, amire párhuzamos tükörmentésben kerülnek a raw fájlok, így ha az egyik kártya megsérül, akkor a másikon még mindig megvan az anyag. Egyébként a CF kártyák 50 tűje sokkal biztonságosabban csatlakozik (főleg, hogy a lényeges pontok többször is ki vannak vezetve), mint a költséghatékonyabb (micro) SD szabvány 8 érintkezési pontja (ami mind egyszeres). Az átalakító meg már írtam, hogy 2x annyi, tehát összesen 16 kontakt hiba lehetőség. Sokan azon a véleményen vannak, hogy "attól még nem lesz jó a kép, ha a felszerelés méregdrága", nem kell mindenből a legdrágábbat megvenni - van, amiből pedig meg kell: mert amit eleve arra fejlesztenek, azoknál jóval nagyobb az esélye, hogy túlélik a képek a nem várt esést / ázást / hideget / meleget / kártyahibát / stb. is.
-
NandorHUN
addikt
Magyarul akkor érdemesebb mégis micro-nál maradni?
Ez a +1 hibalehetőség" adapter esetén meg nem tudom mennyire jön ki a valóéletben...
Pl. nekem is van 100k+ fejesem amihez lehetetett volna venni golden kábelt ami kb. 28 ezer... kipróbáltam simát és ezt is és nem volt hallható különbség... (sima csak pár ezer). Na most ha adapteres microSD is ennyivel ad jobb teljesítményt, akkor az nyilván nem egy olyan dolog, amivel földi haladónak számolnia kell... -
Csari93
aktív tag
Alternatív válasz: "ANYÁDDAL!!"
Nem szeretem a taknyolást de megtuningoltam a diffúzort zsírpapírral és működik! Beállítottam szobában a képet úgy, hogy vaku nélkül sötét legyen, rávillantottam vakuval, aztán a diffúzorral és a kép világos maradt, de nem világít a háttérben a radiátor és fal rávillantástól, sokkal puhább lett. -
MrChris
nagyúr
Lehet, hogy csak reklámszöveg, de szerintem nem csak makróra használhatják.
-
*Ropi*
félisten
Ja értem, viszont ezt nem tudom. Mondjuk számomra logikailag a pendrive ebben az esetben csak egy feleslegesen cipelendő plusz kütyü, mert ha az eszközben eleve ott a gyors tárhely ami USB3.0-án elérhető, akkor minek lassítsam egy pendrive-al, ami ráadásul még plusz áramot is fogyaszt?
(#23453) t72killer: Szerintem ott is az ajánlott listán van a micro SD tokozású változata (csak a tokozás más, a chip ugyanaz).
-
t72killer
titán
Tud ilyet pl a Ravpower filehub is, csak kulcskérdés a sebesség. Ha egy óráig szüttyög egyetlen memkari kiürítésével (közben jól leszívva az akksit), akkor hagyjuk, annyit tud a WD wifis winyója is, ami elég tárhellyel is rendelkezik.
-
Hol van ilyen ostoba oktatóanyag? A világ egy repterén sem láttam még hasonlót sem. Megjegyzem soha nem vetetik ki a magyarok sem, soha. Pedig mindig annyi elektronikai cucc van nálam, hogy folyik ki a táskából. Értsd, három laptop, fényképezőgép objektívekkel, töltők, ipad, kindle, telefonok, stb.
Egyedül a laptopot kell kivenni, ahogy mondtam azért, mert takarja a többi kacatot. Megjegyzem amerikai reptereken már a laptopok közül is csak a nagyokat kell kivenni, Macbook Air-t pl. nem.
-
kilozsul
aktív tag
Most megnéztem megint az A0 méretét (mit nézhettem el tegnap?
), és az már a méteres hosszúságával valóban megfelelő. Arról van szó egyébként, hogy szeretnék összerakni egy homemade ()tárgyasztalt, és jó lenne ha az alsó hajlattól a háttér tetejéig elérne a papír. Erre főleg akkor lenne szükség amikor nem szuper beállított parfümösüvegről kell reklámfotót csinálni, hanem mondjuk egy konzervről amit utána körbe is kell vágni.
-
-
mrmarkus
aktív tag
Egyetértek!
Most már csak egy dolgon gondolkodtam el: "tehát megint nem lehet a kereső fényerős, mivel nincs saját fénye". Ezek szerint az obiknak van saját fényük (az enyémek akkor mind selejtek vagy nagyon is különlegesek)...
Ne offoljuk szét a topikot, mert a fényerős kifejezésre vonatkozó megállapításod ült! -
Studi
veterán
"A cuccom", azaz az E-30-at, a 14-54-et, az 50-200-at és az 50-es makrót nem adom el.
A két aláírásomban szereplő Sigmát (főleg a 30-ast, mert fixekkel tele a mikrós rendszer) lehet vinni, de az árban nemigen mozdulnék lefelé. Amit árulok (35macro, 70-300, 40-150), azt megtartani már tényleg fölösleges luxus lenne a többi mellett.
-
jjeahh
nagyúr
az lehet, és nem is bánom annyira, ez a színes pixelesedés, mocskolás zavar: LR Zoner
azóta tömörítettem egyet más raw-feldolgozó progikkal is, még mindig nem hozza a Lr szintjét egyik sem sztemcsak miért ilyen tetűlassú?
sztem legjobb lenne, ha vennék egy jobb noteszt
-
jjeahh
nagyúr
a tömörítés minősége full-ra van állítva mindkettőben, mást nem állítottam. és pont a minőséggel van gond
(#16978) matyi012345 ja, én is leméretezem a legtöbb képet, facebookra stb fölösleges nagy méret, de az túlzás, hogy "nincs értelme", stockfotós oldalakon is jól jön a méret + minőség...lightroom helyett meg azért keresek valami mást, mert baromi lassú nálam, forró miatta a notesz, ha mondjuk Ps CC-t + Ai CC-t futtatok, mellette megy a Foobar, és fórumozok nem terheli le ennyire a gépet mint a Lr önmagában asszem
eddig a zoner tűnt a legkompromisszummentesebb megoldásnak, ha a végső kép minősége nem lenne gáz...
-
jjeahh
nagyúr
-
jjeahh
nagyúr
mentéskor? én raw ablak/queue/add all to queue-vel mentettem asszem, és ott nincs ilyen opció
editorban meg csak egyenként tudom átméretezni, és én azt szeretném, hogy az összes raw-ot egy előre beállított méretben és minőségben tömörítse ki csoportosan, mint a Lightroom...erre van lehetőség? -
Digger
senior tag
Én voltam aki ilyet rendelt! (Beike BK-777C)
Még épp, hogy csak kipróbáltam, majd ha jön a jó idő akkor fogom tesztelni!
Amúgy szerintem megfelelő a minősége, papíron 8 kilót bír, bár ez biztosan túl van értékelve. A gömbfej is megfelelőnek látszik. Egy profi nagyméretű állvánnyal biztosan nem versenyezhet, de a többi utazó állványhoz viszonyítva a jobbak közül való!
Szerintem éppen ideje, hogy a kínaiak előálljanak egy jobb állvánnyal! Nem hiszem, hogy nincs meg hozzá technikájuk a lehetőségük! Erről egyébként elég jókat írnak a teszteken! -
jerry311
nagyúr
Azert ez annyira nem rossz:
Specification:
Model: BK-777C Tripod
Materials: Carbon fibre
Leg sections: 5
Max Height: 1490mm
Min Height: 520mm
Folded Height: 350mm
Max. Tube: Ø25mm
Load capacity: 8KG
Net weight: 1.38KGMondjuk a minosegenek meg utananezek, mert a 27k HUF kornyeki ara azert ketsegeket ebreszt bennem.
-
matyi012345
őstag
Azért a szenzormérettől közvetlenül nem függ, az azonos kivágás eléréséhez szükséges tárgytávolság változtatás miatt lesz más a mélységélesség. A kisebb szenzor önmagában csak egy szimpla kivágás a képből.
tylerddd:
amúgy könyvből nekem is van ajánlatom : Sevcsik-Hefelle : Fényképészet. Régi, de a fizika örök. Ezen kívül nekem tetszettek Joe McNally könyvei, de Scott Kelby is jó, bár tőle csak a "Világítsd be, fotózd le, retusáld!" c. könyvet olvastam, katalógusszerű, de érthető és tökjó. Ezekkel a kezdőknek szóló könyvekkel vigyázz, egynéhánnyal volt dolgom, vannak közöttük nagyon pongyola megfogalmazásúak és igazából nem mondanak semmit benne. Legalábbis nekem nem mondtak, általános az egész. -
jjeahh
nagyúr
van obi mft-re is, nem csak a 14-150, csak zsebbenyúlósabb kategória, azt mindenki maga döntse el, megéri-e többet áldozni cuccokra milc-es feature-ok miatt (kis méret, evf, kis bázistáv stb), én spec legszívesebben dslr-ből meg milc-ből is kiépítenék magamnak egy-egy rendszert más-más célokra
-
jjeahh
nagyúr
ez a probléma valszeg 3rd party üvegekkel oldódna meg, olypana sajnos sztem nem hajlik az igazán olcsó üvegek felé, mivel az mft cuccok nagyját még mindig "prémium" cikként adják ki, mármint mft vonalon nincs igazán lecsupaszított, gagyi műanyag obi meg váz...oly fronton a belépő point and shot e-pm2 is nagyon szuper építési minőségű dizájnos váz csúcsszenzorral, panasonic gf6 dettó...
de ne kezdjük már ezt a milc vs dslr vitát el újra, kinek a pap, kinek a papné, dslr vonalon is van kompromisszum elég... -
jjeahh
nagyúr
én is sokáig agyaltam dslr-en, konkrétan a d90-en, pont az olcsó obik miatt, pl a sigma 10-20, meg egy 35mm naonnaon kéne, de nagyon hiányozna a manuálokkal játszás lehetősége, a kis méret-súly, az evf, a nyitva is penge üvegek, mindig pontos af...a legjobb nyilván az lenne, ha lennének tényleg olcsó 3rd party obik mft-re is minden tartományban, de mivel nincsenek, így én is erős kompromisszumokkal döntök majd egyik vagy másik váz mellett...a g5-el járok talán a legjobban, viszonylag olcsóért agyon van tömve szuper funkciókkal, pici, felmegy rá adapterrel bármi, majd' ff méretű evf van benne, és egy panaleica 25-el el tudom képzelni, hogy egész nap az oldalamon lógjon, mint a jelenlegi oly, ami egy d90-el a súlya-mérete miatt elképzelhetetlen lenne, nameg én nem fogtam még d90-et, de gondolom kb d7000 méretű lehet, amit én már képtelen vagyok megmarkolni, egyszerűen túl kicsi hozzá a kezem, ezek a haladó vázak már fordulnak ki belőle...
persze ezek csak az én szempontjaim, amint írtam nem vagyok a dslr-ek ellen...picibe, evf-el jöhetnek, az olcsó obiparkal együtt -
.mf
veterán
Szerintem ez nem éppen a legjobb példa. A legolcsóbbak legacy obik, tehát AF ill. EF. A modernebbek (AF-S, EF-S) közül az olcsó 50-esek APS-C crop vázaknál ekv. 75 ill. 80 mm-es gyútáv -- ehhez legközelebb m4/3-nál a 45/1.8-as van (90 mm ekv), ami ~90 kHUF boltból újan; ha csak a számokat nézzük, valamivel drágább (bár még ez sem egy igazán drága darab), viszont ennek a képe, s főleg bokéja olyan, még tág rekeszen is, hogy nála sokkal drágább Canikon obik szintjén van.
-
Mercutio_
félisten
Annyi, hogy m4/3-ra nincs olcsó felejthető obikból akkora választék, mint Canikonra ÉS a jobb obik köre szűkebb mert a 3rd party gyártók most kezdenek megjelenni natív obikkal. Cserébe itt nincs front/back probléma, egérmozi kereső.
#16180:Használtan - jobbára garis - Olympus 16/2.8 olcsó, Olympus 45/1.8 nem annyira, de annyival jobb is a nem épp acélos fókuszú Canon 50-estől mint amivel drágább, aztán ott a Pana 20/1.7 szintén használtan ami karcol egyesek szerint túlságosan is. Ja meg a Pana 14/2.5 is filléres tétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest