- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evko
aktív tag
válasz
randras_83 #29780 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek!
Most nézek "okosító" videókat és látom a hibákat...
Még 1 kérdés, hirtelen... Milyen záridőt lehet kézben kitartani, kb. egy 18-55-ös stabilizátoros obival?
Az érvényes, hogy 1/18mp... 1/55mp? Vagy ez nem teljesen így van?
-
evko
aktív tag
Köszönöm neked és Speeedfire-nek.
Én még csak most lőttem vele pár képet, AV módban, tehát azzal, ami javasolva van, próbálgattam, de tanulnom kell hozzá...
Most tervezek venni egy könyvet... Hogy átlássam az egészet.Nos, most már látom, hogy az F/22 az kis rekesz nyílás, ilyen fénynél főleg rossz...
Ezt az F értéket meddig szabad felfelé engedni? Nagyon nagy fényben jó az F/22? Vagy azért gondolom, ez nem ennyire egyszerű..?Köszönöm. Most nincs sok időm, de minden nap foglalkozom vele majd egy picit, hogy lassan, de tanuljam...
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
Lőttem pár képet az Eos 1300D gépemmel, rossz fényviszonyok közt és igazság szerint most próbálgatom a gépet. Azaz kb 15 percig próbálgattam...
Nyilván 0 siker élménnyel..Megosztok veletek 2 képet, mivel raw, így minden adat látható, az lenne a kérdésem, hogy hol van elcseszve a dolog leginkább? Most itt a képminőségre gondolok első sorban..
Tehát, a képek:
[link]Köszönöm szépen, ha valaki tanácsot ad.
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
Olympus E-Pl1-nél hogyan tudom kiolvasni az expo számot?
Próbáltam már 2 módszert, valameddig eljutottam, de a végső számsor nem jött elő-..
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest