- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
válasz
DIEGO15 #20592 üzenetére
Rendeltem már ebay-en lenspent, az egész jó volt. Olyan 3 usd körül volt, így néz ki. Egyik gépemmel sajnos eladtam, azóta úgy tudom ebben az árban azóta sincs jobb, a napokban rendeltem még egye ilyet. Van 1 usd lenspen-em is, azzal szoktam a külső részeket söprögetni, arra jó, az obira nem vinném rá.
-
scarabaeus
őstag
válasz
DIEGO15 #18768 üzenetére
Kártyaolvasó, majd ez a program volt nálam sikeres legutóbb is: Smart Recovery. Hoztak egy kártyát, amin a GetDataBack meg ilyesmi semmit sem talált, persze a FAT-nek már annyi volt, én ezzel a programmal nekimentem, és minden képet szépen leszedtem vele. Nem utasítja ez el, ha a FAT szeméttel van felülírva, vagy olvashatatlan, szépen megkeresi azokat a szektorcsoportokat, amelyek első tagja JPEG fejléccel kezdődik, és írja is kifelé a mentésbe. Egyetlen egy képen sem volt semmi probléma (mondjuk ebbe belejátszhatott az is, hogy nagy valószínűség szerint nem egy folyamatosan képenként ki-kitörölgetett, majd a felszabaduló lyukakba újabb képeket pakoló, töredezett, nem egymásutáni szektorokból álló használat volt, hanem, gondolom, ahogyan én, egy nagy projektbe, üdülésbe-utazásba belevágás előtt, a fényképezőn belüli újraformázást választották az illetők az új fényképek készítése előtt, és így szépen, folytonosan írogathatta a szektorokat a rendszer, és visszaállításkor sem volt probléma, hogy egy blokksorozat elkezdődik egy törlés utáni "lyukban", majd mivel nem fér bele teljesen, valahol máshol folytatódik, amit a FAT láncolatként úgyis tárol, csakhát, a FAT ezen információja néha, ugye, megsemmisül.
Egy probléma akadt, én csak a jpg-eket kerestettem, de volt a kártyán videó is, azokat szépen az előző jpeg végére pakolta, úgyhogy a túl nagy fájlméretű jpegekben én kerestettem HxD-vel avi fejléceket, és azokat határolóként használva én vágtam szét ezeket a nagy fájlokat, a kinyert videók is működőképesek voltak. Nem néztem, hogy beállíthatok-e egyszerre kép- és videókeresést, de el tudom képzelni, hogy ugyanezen cég File Recoveryje ilyen vegyes dolgokra alkalmasabb. -
-
jjeahh
nagyúr
válasz
DIEGO15 #18624 üzenetére
elvileg egy gond van vele: kényelem...egy ilyent használni eleinte ha elég geek vagy szórakoztató lehet, aztán macera szvsz. nem tom milyen okostelód van, de egy jobb mobil + ennek az árából nem jönne ki akkor már egy lumia 1020? vagy a fent említett kompaktok is jobb vásárok lehetnek...de te tudod, ahogy elnézem már eldöntötted, ha neked ez a sony tetszik, vedd meg
-
jjeahh
nagyúr
válasz
DIEGO15 #18618 üzenetére
tele végen picit fényerőtlen, és az obi nem tom milyen, az rx100 sorozat obijára sokan panaszkodnak, és a sony a nex rendszerre is kevés jó obit csinált, szal érdemes kicsit utánnanézni...az 1" szenzor király ebben a szegmensben, kompakt fronton nagynak számít...a dizájn meg szubjektív, én egy ilyen izével nem mennék ki utcára
más ajánlott gépek kb ebben az árban: ez az e-pm2 jó ajánlat sztem, abban a gépben nagyon jó szenzor van, és az oly-k jpeg motorja is egyik legjobb a piacon...olympus xz-10 kb 50k-ért megy, xz-2, meg fuji x10 tudtommal kb. 80k.
-
A Zéé
addikt
válasz
DIEGO15 #18618 üzenetére
Milyen kompakt.... topicban kérdezd meg inkább. Képminőségéről nem sokat tudok, de szerintem a telefonról vezérelhetőség miatt nagyobb macera, mint egy hagyományos kompakt. Méretre ugyanúgy méretes, külön kell hurcolni, cserébe (szerintem) kevésbé praktikusan használható.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest