- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Byk01
őstag
-
zolka78
senior tag
válasz
Mercutio_ #9655 üzenetére
Parancsolj, én képet csináltattam velük, meg vagyok elégedve a munkájukkal.
-
Khaal
őstag
válasz
Mercutio_ #9655 üzenetére
Mennyire csinálnak használható képet ezek az olcsó kompaktok? Kevés saját tapasztalatom van, de amit eddig használtam 40 ezer alatti gépet mind nagyon gyenge volt, főleg ha már egy kicsit is beborult az ég. 90%-ban elő lesznek hivatva a képek, így a film ára nem igazán számít.
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Mercutio_ #7159 üzenetére
Itt a jobb oldalon a 'time left' felett válaszd ki a legördülő menüben a 'Price + Shipping: lowest first'-öt. Ekkore be fog ugrani egy ablak, ahol be tudod állítani, hogy hova is szeretnéd postáztatni a megrendelt tárgyakat (Country or region --> Hungary - HUN) valamint feljebb a 'Buy It Now only' módot is érdemes kiválasztani, így kiszűri a tételek közül azokat amelyek nem aukciók hanem azonnal megvásárolható tárgyak.
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Mercutio_ #3607 üzenetére
Ez speciel a nap profi értékelése volt, azaz hivatásos fotós értékelése egy képről, ez esetben idézem: "Msc. Török György mûszaki fotográfus, reklámfotós, szakíró, okl. szaktanár, a világítástechnikai szakember, az NKA támogatásában márciusban megjelenõ "Fényképészet" címû kézikönyv társszerzõje"
-
pitman
őstag
válasz
Mercutio_ #2764 üzenetére
Miért kellene a sűrített levegőnek hűtenie (mármint úgy, hogy le is fagyassza a cuccot)?
Egyébként nem csak a boltban kapható palackos levegő létezik, mely esetében inkább a hajtógáz a fő probléma. Ugyanis szerencsétlen esetben az tud a szenzorra kerülni és foltokat hagyni. -
werttzui
addikt
válasz
Mercutio_ #2757 üzenetére
Gondolom a szervízbe is tisztítanak valahogy és ha valaki otthon ugyan úgy csinálja mint ahogy a szervízbe csinálják akkor nem kell a szervízbe vinni (jó lenne tudni,hogy a szervízbe,hogy csinálják?) Bár szerintem beviszi az ajtó mögé és a pólójával letörli oszt kész
Új hozzászólás Aktív témák
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest