- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nokia123
aktív tag
válasz
iMaverick #92681 üzenetére
Találtam egy illetőt akinek van ilyen és írja hogy A két kártyát remekül kezeli, a nem aktív kártyára bejövő hívást ugyanúgy jelzi, mint az egy Sim kártyás telefonra bejövő 2. Hívást. van még egy illető aki írta Szintén kiemelendő, hogy a két SIM kártya folyamatosan él, bármelyiken is beszélek éppen.
-
maczera
aktív tag
válasz
iMaverick #92596 üzenetére
De igen, legalábbis ezt állítják. JDI - ilyen van (csak más felbontással) a THL T6S és THL T6 Pro-ban is.
Viszont az ár elgondolkodtató: ennyi pénzért nem lehet minőségi alkatrészekből minőségi összeszerelést végezni, és mellé minőségi szolgáltatást (garancia, szoftverfrissítés) nyújtani! Valahol, valami nagyon sántít a dologban...
-
Biqci
aktív tag
válasz
iMaverick #87711 üzenetére
+ Freddycom: egyik kolegámat ragadta magával a THL4000, csak én nem mertem neki egyértelműen mondani, hogy még okés, mert ahogy olvasom csak a nyóc mag az okés. Amúgy ezt az árat innen szerintetek megéri, vagy esetleg más tipp?
-
include777
aktív tag
válasz
iMaverick #87000 üzenetére
Igen.
A lead 3-nál javítottak szoftveresen az akkuhasználaton (egyenlőre cpu-spy-al az tűnik fel, hogy b@szik elmenni deep sleep-be
vagy csak nagyritán. A lecserélt modecom xino z25-öm 2/3-át ha nem többet deep sleep-ben töltötte), ezért remélem hogy ennél is fognak - bár engem annyira nem zavar, mert töltő szinte mindig kézközelben.
A fülest nem mindegyik telónál mondanám rossznak, mert a fentebb említett telefonomhoz igen patent fülest adtak, csak pupilláztam nagyon. Vettem a két fiamnak annó 4e ft/db-ért phillips fülest ... hááát ... van olyan hangzása a modecomnak
annyi hogy az meg kicsit kényelmetlen nekem.
Igen 4.4, a doboz szerint az enyémet 09-10ikén vették le a gyártósorrol, és mint írtam a 2gb/4gb-s rom van rajta, amit ota-ban még kifrissített a 0.5.5.1-esre cikra 21 mega letöltésével.
-
aytukabozs
addikt
válasz
iMaverick #86005 üzenetére
mmmgen, ezt a fejmosást már megkaptam tolvajtól de végülis jogos.
Az azóta már talán már meg is szűnt amoi.com-on keresgéltem infót az amoi.com.cn helyett (amit a google is csak vagy 30. helyen dob ki érthetetlen módon
), így nem is találhattam romokat.
Mentségemre szóljon hogy az általam kinézett 862-höz még ott sincs 4.1 feletti rom,
és hogy szűk egy éve még te magad is azt gondoltad hogy "nem lesz rá "nagyobb" frissítés sosem... Értsd: 4.3, 4.4 "(Ezt tök véletlen találtam mikor azt próbáltam visszakeresni hogy én melyik modellel kacérkodtam
)
(#86006) Drakoo
Árkategóriát meg valamiféle elváráslistát irhatnál (méret, felhasználás, stb)... -
kmarkk22
aktív tag
-
dethroner
veterán
válasz
iMaverick #82050 üzenetére
Egyenlőre nem cél hogy a telefon a lakás minden pontján neten lehessen, először ki akarom próbálni hogy anyám hogy boldogul egy okostelóval. De azért megadom neki azt a lehetőséget hogy netet is tudjon rajta használni.
És ha attól óvtál hogy esetleg nem tudja végigcsinálni azt a macerát, amit egy ilyen program használata jelent, miből gondolod hogy meg tudja oldani azt a helyzetet, ha a router esetleg megzavarodik?De szerencsére találtam egyszerű és működő megoldást a kérdésemre: link
-
válasz
iMaverick #77977 üzenetére
Igen, ezt értem.
Ezért is tartom sokra a Nokia által elindított kamerafejlesztési irányt. Sokan abban csak a 41MP-t látták, pedig a lényege pont az, hogy úgy készíts átlagos (5-8MP) felbontású képet, hogy közben lehetőség legyen a ráközelítésre is minőségromlás nélkül.Kár, hogy a többiek nem vették át ezt a fejlesztési irányt. Milyen boldog is lennék egy Dual SIM-es ilyen kamerával szerelt okostelefonnal...
-
válasz
iMaverick #77963 üzenetére
Számomra azért elég evidens, hogy olyankor zoomolnak, amikor nem lehet közelebb menni. Azért ennyire lusta/ostoba/értetlen emberekkel nem szoktam találkozni, akik inkább zoomolnak, mint közelebb mennek, amennyiben lehetséges a megközelítés.
KillBill0531 #77970
Azért az elég gáz lesz, ha telefon helyett egy ujj lesz benne, pláne ha a vámosok átvizsgáljákIgy javítva már kevésbé problémás a megfogalmazás...
de új szoftverrel biztosan jó lenne
-
Xabi78
aktív tag
válasz
iMaverick #77963 üzenetére
Tudom, többször kitárgyaltuk ezt a telefon-kamera témakört, de én még most is azt mondom, hogy ezeknek a telóknak az optikája és az érzékelője nem (teljesen) alkalmas ilyen fotózásra.
Az emberek 80%-ának a fotózási képességeihez még egy kínai vacak is megfelelő, szerintem... És ezzel nem azt akarom mondani, hogy ezek milyen csudijó fotót tudnak csinálni, hanem hogy az emberek jelentős része meglehetősen igénytelen mind a fotó készítésekor, mind feltöltéskor a minőségre (lásd facebook)
-
Balu02
csendes tag
válasz
iMaverick #77742 üzenetére
Már annó is írtam, hogy tuti összekeversz valakivel, engem már csak azért sem figyelmeztethettél, mert eleve azután regeltem ide, hogy megrendeltem a telefont.
Ettől függetlenül a GPS nagyon tré benne (bár - valami csoda folytán, ezt akkor is írtam már - az Osmand navival elkezdett tök pontosan navigálni, miután ugye kivártam, hogy khmm. megtalálja a holdakat...)
Nekem nem volt ezen kívül problémám a telefonnal, sőt fura módon egészen meg is szerettem, a maga kis gagyi dolgaival együtt (csúszós hátlap, lekopó műfém-festék stb., DE kétszer annyit bírt az akksija, mint a mostani telómé, szoftveresen semmi baja nem volt, és nekem elég volt sebességben, minden másban, amit tudott.) Aztán a gyerekek kezéből is kicsúszott párszor a kőlapra és megzakkant az érintőpanelje, azóta megkapták játszós telefonnak én meg (eddig, egyelőre) boldogan nyomkodom az új Hongmi 1S-t. Ár-érték arányban egyértelműen rossz bolt volt a haipai, most, hogy látom, milyen egy minőségi kínai teló, azért ég és föld a különbség, és saccperkb. ugyanannyit fizettem mindkettőért.
-
aytukabozs
addikt
válasz
iMaverick #77742 üzenetére
OFF!
Pár perc múlva dobok a JBart topicba egy kérdést, úgy látom te otthon vagy benne ránéznél majd, hátha a topicgazdi nem figyel??
köszi -
-
Dominó85
addikt
válasz
iMaverick #75903 üzenetére
1év 8hónapos a Jiayu G3-as telefonom, amit apámnak adtam. Semmi baja és az aksija 5-6napokat bír (igaz ő csak telefonálásra használja 2SIM karival). Az, hogy kínai telefonokat főleg fiatalok és/vagy techőrültek vesznek azt eredményezi, hogy az adott készüléknek bizony lesz 2-3. gazdája is. A Zte Bladem kb mennyi lehet már, 5-6 éves? Mégis a harmadik tulajánál hibátlanul szolgál (szomszédom volt az első tulaj, én a második).
-
hungobungo
senior tag
válasz
iMaverick #70773 üzenetére
Mtk6589-nél váltott a Mediatek 40 nm-ről 28 nm-re, ami fogyasztás csökkentésben sokat számított.
Illetve a 6575 és 6577-es SOC-ok cortex A9 es maggal jöttek, a mostaniak pedig cortex A7-tel, ami fogyasztásban megint sokkal takarékosabb.
Érdemes lenne összehasonlítani eg mostani 6572-est (ez is cortex A7 & 28 nm) egy 6577-essel fogyasztás terén. A 6572 benchmark pontszámokban sokkal jobb annak ellenére, hogy papíron azonos órajelen a cortex A9 20-30%-al gyorsabb, mint a cortex A7. -
-
-
fotosjani
aktív tag
válasz
iMaverick #63311 üzenetére
Utána kellet néznem mert Oroszból nem voltam/vagyok jó, hogy a videó közepén mit állítottak át.
Szoftveres dekódolásra állították át a lejátszó programot, ebből az következik ha a képi megjelenítésen nem a GPU dolgozik akkor kb. egyforma a két rendszer áramfelvétele (ez a videó második felén látszik).
A videó első felén valóban többet eszik a mtk6592-es rendszer, amit a Mali450-nek köszönhet.
Többet eszik a mali de azért jobb a Mali450 mint a 544Mp szerintem.
Nyugalmi állapotban kb.30%-kal kevesebbet eszik a mtk6592-es a mtk5689-hez képest (2:43 körül látszik).
Egy akku ciklus esetén az én esetemben lehet nem is enne többet, mivel én keveset játszok a telón.
Viszont egy komolyabb játékos esetén valószínű többet enne az mtk6592-es rendszer, de a felhasználói élmény is jobb lenne a játék közben.Számomra a konklúzió: ha nem hajtod a GPU-t akkor nem fogyaszt többet a mtk6592-es rendszer,
viszont ha szükség van a többlet teljesítményre akkor van tartalék ami többlet energia felhasználással jár. -
CsaBully
tag
-
mong08
tag
válasz
iMaverick #63288 üzenetére
Értelmetlen vita, mert ha nincs adat a kezünkben nincs miről vitatkozni.
Gondolom nem olyan bolondok,hogy kétszer annyit fogyaszt egy kétszer annyi magot tartalmazó proci, mert akkor simán csak megduplázták volna és kész.
A magok egyenként is gyorsabbak mint a régiben.. nem megy egyszerre mind,csak ha kell..... a többi meg csak találgatás.asztali pc.. szerintem a videó kártya ami kéri a nagy tápot alapból, nem feltétlenül a proci.. de te vagy az informatikus.. én csak vegyész..
-
mong08
tag
válasz
iMaverick #63286 üzenetére
Ha már idézünk, idézzünk pontosan... :
MT6595 Cortex-A17 (ARMv7), Cortex-A7 (ARMv7) 28 nm HPM 2.2–2.5 GHz quad-core ARM Cortex-A17 and 1.7 GHz quad-core ARM Cortex-A7 (ARM big.LITTLE with GTS) 32 KB L1, 1 MB L2 PowerVR Series6 (Rogue)És akkor már megint itt az a fránya videó proci.. mert itt megint csak más..
de gondolom ennek a teljesítménye is ott lesz...De nem is erről a prociról volt szó, hanem a 6592- ről..
-
-
mong08
tag
válasz
iMaverick #63282 üzenetére
Egy Intel Pentium nem biztos hogy kevesebbet fogyaszt mint egy quad Core.. sőt..
Attól,hogy több a mag, nem biztos,hogy többet fogyaszt. Mellesleg nem ugyan az a grafika dolgozik benne..
újabb technika az MTK6592.. -szóval ezt a gondolatmenetet követve -csak jobb is talán...
Akksi: az már ki lett milliószor tárgyalva, írni bármit lehet egy akksira, majd a használat megmondja mennyi is az az annyi. -
mong08
tag
válasz
iMaverick #63278 üzenetére
Hát szerintem nem teljesen igaz a 6589 x2 talán akkor már a 6582 x2.. de még ez sem fedi teljesen a valóságot..
Nem sokkal ehet többet egy 6592 mint egy 6582.. kérdés mennyire igényli az adott alkalmazás a teljesítményt.. egy két magosat is le lehet meríteni 5-6 óra alatt és egy nyolc magos is dolgozhat akár két napot is.. felhasználó függő.Nem veszek gyors autót mert az gyorsan megy.. -mehet az lassan is "láb"függő..
-
CoolBoy323
nagyúr
-
svgyula
addikt
válasz
iMaverick #59723 üzenetére
Szia!
Teljesen igazad van! Anno a fiam is ilyen "gond"-al küszködött. Amikor megkérdeztem hogy mia p...nak az a sok sz.r amit felpakolt akkor "mert jó". Aztán szépen leszokott róla. A beállítások között található egy kis választható "opció" a fejlesztői lehetőségek-törölje a tevékenységeket. Meg érdemes használni a "be-ki kapcsolás ütemezése" A folyamatos üzemtől sokszor megbolondul a telefon főleg akkor ha megy két hete egyfolytában és tele van az "agya" a futtatott dolgokkal amiket BÁR több napja nem is nézegettünk de ott virítanak "pucsítva" és arra várnak, hogy a "gazda" megint használjaAz én telefonomra is van egy csomó dolog telepítve, fut is rajta DE csak azok amire tényleg szükségem van! Nos ebben sokan nem tudnak határvonalat húzni! Mi is az amire nekem ténylegesen szükségem van?
Egy off példa az egyik fickónak azért kellet egy giga-miga asztali gép 250eFt-ért mert az elmondása szerint: az egyik monitoron nézem a meccset a másikon meg dolgozom egy excel táblában?????Ekkora barmot
csak ez volt a szerény hozzászólásom valószínűleg megsértődött
DE aki ilyet mond annak fogalom zavarai meg gyűjtögetési kényszerben szenved a "fukszos kisebbségiek" mintájára.........................
-
Bodor
veterán
válasz
iMaverick #59693 üzenetére
Szóval akkor csak jósolni lehet a minőséget. Logout-os cikkeket már átnéztem, azok közül egyik telefon sem tetszett. GPS viszont szempont, de hát ezt megint csak kipróbálás után tudja meg az ember.
Köszönöm a segítségedet!(#59694) Maximum1: No végre valaki, aki szintén V970-ról váltana, és hasonló cipőben jár. Pont én is így látom, hogy vannak kompromisszumok, szóval nehéz a döntés. Samsung telefonok nekem nem jönnek be.
Néztem a HTC Desire 700-at, ami pofás, de nagyon lehúzták. Jiayu G3T-nek keveslem az 1 GB RAM-ot, és alapvetően nem tetszik a képernyő része,4.5 col is kicsi, illetve a nagy káva, meg hát lehetne FHD a kijelző.Amivel még szemezgettem, az az erős akkuval rendelkező, nem kínai , Lenovo P780, de hát itt is keveslem az 1 GB RAM-os, és lehetne a kijelző FHD.
Kinézetre igazából a Sony Xperia Compact, HTC One, Neken N6, típusú készülékek jönnek be.Néztem még ezt is, de nálam a max méret 4.7 vagy 5.
Szóval az alábbi két készülék az ami az elvárásaimnak és a pénztárcámnak megfelelő lenne, és jelentős előreléppés a ZTE V970-hez képest.
Ki melyiket ajánlja, vagy mi szól ellenük a "gyenge" akkut és a GPS minőségét nem figyelembe véve, úgy hogy a fényképezés tényleg nem számít.
-
cocus007
tag
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
iMaverick #58504 üzenetére
"gyakorlatilag a saját felületük dolgait javítgatják. (Miui Zenelejátszó, Galéria, stb.) Persze hetente"
Én is linkeltem neked changelogot
de , igazad van többnyire a saját "launcser"-üket faragicsálják.
Viszont raknak a rendszerükbe pl. Biztonsági központot: Adatforgalom, Tisztítás, Felügyelet, Teljesítmény, Antivirus, meg Engedélykezelés az appokhoz, bootappokhoz - Ezek arra mutatnak hogy kerek Rendszert akarnak faragni.
Az korrekt bennük hogy a forráskódok tudtommal publikálásra kerülnek! Van viszont ambivalens érzésem MITU-hoz a vörös csillagos usankás plüss kínai kutyához való viszonyomban, szóval Pekingi központ és szépen elterjedő Rendszer, nem sokat old bennem ezen az hogy a gugli meg az eneszéj barátja. -
dhgm
tag
válasz
iMaverick #58371 üzenetére
Hát ezt a ROM dolgot csak azért firtattam, mert kb egy éve elég sokan itt a fórumon is azt nehezményezték, hogy ezek a kinai kétkártyás csodák csak módjával használhatóak, mert nincs terméktámogatás, és nincs közösség, ahonnan lehetne plusz dolgot meríteni.
Hát a heti frissítés nem kielégítő terméktámogatás???
Szerintem több mint az.
Nem kizárólag a SAMU-ra értettem, mindegyik naggyal ez a helyzet. Sokat veszítesz azzal, hogy egy újabb készüléket vegyél, hogy tudjon bizonyos dolgokat, amit a régi nem tudott, mert b...ztak rá a szoft fejlesztők és a gyár.
Nézd meg, hogy a miui-t hány készülékre készítették el. Látni fogod, hogy nem 2-3 típuson megy. Természetes vannak apró hibák. A nagy közösségnek köszönhetően a hibákra hamar fény derül. Látod erre kell a heti frissités, mert ezt javítják, vagy megkísérlik. Láttál te már olyan nagy gyártót, aki a felfedett hibára 1 hét alatt reagál. Ló..szt, nem is fogsz. Nem céljuk a tökéletes telefon és ROM.
MIUI 2014. 01.10 dátummal 153 féle készüléken futA kinai fejlesztők legalább törekszenek rá, az említett nagyok meg nagyívben leszarják, a kisebb problémákat.
A LEWA kb. ugyanez pepitában.
Ugyhogy meg lehet orrolni,nem értek veled egyet,
Kínai teló ára töredéke a nagy nevek telóinak, itt kicsit veszítesz, ha nincs már támogatás. A kinai telók gyári támogatása szinte 0. Tisztelet a kivételnek.
Aki ilyen telefont vesz tisztában van vele, hogy valószínű mókolnia kell vele. Szerencse, hogy vannak gyártókon kívüli szoft. fejlesztők (MIUI is az, habár mindenki a xiaominak tulajdonítja, lewáék is)....
Lewa több jónak vélt rom dolgait gyurta össze. (erre meg majd egyesek lopásról fognak beszélni) Ugyan kérem az android nem egy nyílt rendszer.
-
dhgm
tag
válasz
iMaverick #58327 üzenetére
Ismered a Lewa Rom-ot, ha igen értsd úgy mint azt. Hetente frissítik. Hatalmas közössége van.
Samsung romnak van heti frissítése? Ja bocs az úgy van megcsinálva, hogy nem kell, hogy a következő telefont vedd meg inkább. Jó marketing... Végülis a vásárlásoktól nő a gazdaság...
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
iMaverick #58327 üzenetére
"Ezt hogy kell érteni? A rajta lévő 4.2-es droid-ot folyamatosan frissítik?"
Nem "csak úgy" android, nem stock android, hanem a népszerű, nagyhírű Miui az ami ezen a Xiaomi HongMi-n van, és valóban
hétről-hétre (nézd a Changelog-ot) OTA (on-the-air) frissítgetik a (developer, multilang (hu included)) verzióját. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
iMaverick #57388 üzenetére
Haier W718-nál nem volt más, csak preloader mód nekem. Gyári recovery még hagyján, az bejött, de gyári ROM meg az életbe nem lesz ahhoz, csak lementve, de ahhoz is kellett a preloader, hogy felrakja. Cappa72 TeamVieweren segített, és addig tényleg nem akaródzott nekiállni.
Blackviewnél is ment, ott is teljes mentés volt róla, hála égnek hibátlanul lefutott.
-
dioka7
senior tag
válasz
iMaverick #55701 üzenetére
Szia!
Tudom, hogy nincs ilyen (mostmár), de sajnos nem értek nagyon az androidhoz. Másképp nem is rendeltem volna meg, mert ez a webshopban fel volt tüntetve, bár igazából csak annyi volt odaírva, hogy "4.2 rooted", viszont akkor még nem tudtam elképzelni sem hogy ez egy nem létező op rendszer, vagyis egy létező de elba..va. Azt sem gondoltam volna sosem, hogy egy google gyártmányú op. rendszeren (Androidon) ne fusson egy google play (felvetődött bennem, hogy miért nem védi le az Android nevet a google, vagy ha le van védve, nem értem hogy lehetséges ez). Sajnos mostmár tudom, hogy van ilyen, de annyira még mindig nem értek hozzá, hogy meg is oldjam ezt a gondot, így nincs google play-em továbbra sem
-
-
Al3xT
tag
válasz
iMaverick #52564 üzenetére
(#52564) iMaverick: Kapott egy frissebb szoftvert, de mostansag nincs idom hetente ROMot cserelni, mint annak idejen a Blade-nel.
(#52565) blueye: nyilvan masok az otthoni korulmenyek. A fizetesek alacsonyak, cserebe minden dragabb
, de ettol nem lesz jobb a Jiayu, vagy barmelyik masik noname kis gyarto.
-
Al3xT
tag
válasz
iMaverick #52557 üzenetére
-Valami gond van a kijelzovel. A kek/cian egy bizonyos arnyalatanal vibral.
-az elso honapban a hatlapbol letort egy pici darab, pedig vegig szilikon tokban volt.A tobbi gond az szoftveres (GPS, hangero gomb hektikus mukodese, neha nem reagal vagy belassul a telefon, aggressziv fenyeroszabalyozo stb). Rettento idegesito egy ido utan.
Aztan van, amire nem gondoltam a vetelkor.(pl nincs HSPA+)
Az ar relativ. Kb. 160 fontert vettem tavaly a G3-at. Ha minden igaz, akkor jovo heten jelenik meg a Motorola Moto G (135 font), illetve ki lehet fogni alig hasznalt keszuleket. (a felesegemnek egy szinte uj HTC One-t vettem 240 fontert, amiben mar benne van a bor tok ara is). Komolyan gondolkodom, hogy veszek egy Nexus 5-ot.
Ha barmi gondom van, besetalok az uzletbe es vagy adnak egy cserekeszuleket, vagy egyszeruen adnak egy uj telefont. Ez meger nemi penzt, plane ha azt nezem, hogy vam+afa+"szallitas" is benne van a helyi arakban.
-
tolvaj!
őstag
válasz
iMaverick #52399 üzenetére
az úgy lesz forgalmazva, hogy samsung.... tudom paranoiás vagyok és összeesküvés elmélethívő ( bár a második az nemigaz), de a samsung oszt vissza annyit zsebbe honatyáinknak, hogy ne foglalkozzanak azzal mit és mennyiért hoz be erre a piacra. ugyanezt a kis kínaik nem teszik, mondván jó bornak nemkell cégér, "rendelnek a magyarok anélkül is eleget, hogy a marketingbe fizetnünk kéne....."
-
CoolBoy323
nagyúr
-
válasz
iMaverick #49901 üzenetére
Ha az eredeti Lenovo-s szoft van rajta, akkor nem lesz olyan egyszerű. Sajnos.
De azért volt pár fórumtárs, aki a Lenovo magyar repo-ján dolgozott:
[link]
Név szerint: osztraksajt, vegyszer és fape.
Tehát, ha van olyan ROM, ami Lenovo-s és CWM-ből telepíthető, akkor a linkelt repo-val elméletileg lehetőség nyílik a magyarításra. -
Lovi24
senior tag
válasz
iMaverick #49246 üzenetére
Nyilván túl van lihegve a dolog. Gondolom gyártó és gyártó terméke között is van különbség. Nekem -amint mondtam- semmi gondom nem volt 4,3"-on a motorola atrix2-vel (nem 2 simes,sorry). Ami nem amoled(
),nem ips,csak sima tft paneles-emlékeim szerint. De gondolom kínában is vannak összedobott telók és van nyilván jó pár ,aminek a minősége hagy némi kívánnivalót maga után. Ahogy az itthon árultal között is.
-
Lovi24
senior tag
válasz
iMaverick #49241 üzenetére
Ez csak vicc volt,ha nem vetted a lapot. sajnálom.
Nyilván nem nézem olyan közelről a tv-t (kivéve a munkahelyen),mint a telefont,de 2 db 5"-ös telót egymás mellé raknék kíváncsiság képpen,hogy mi a különbség qhd és hd között.
Egyébként meg én sem fhd-ról írtam,csak hd-ról.
+Kinek mire van szüksége..... -
feca83
tag
válasz
iMaverick #47037 üzenetére
na ja ...a vaku az asszony szerint kell...az ő szavát forditottam...picit félre vezető volt...bocs...a lenovo formája nem tetszik neki, így a xiaocai x9 - antelife....mellett döntött...atya isten mi lesz ebből
na majd meg látjuk videók meg leírások alapján jónak néz ki..
-
Balu02
csendes tag
válasz
iMaverick #46895 üzenetére
Nem nekem írtad, csak nem rég óta olvasgatok itt (viszont olvastam a haipai-os kommentjeidet, már miután persze megrendeltem a telót és útban volt idefele).
A kamera az olyan, amilyen, napos időben elfogadható képeket csinál, de igazán engem nem izgat, fotózni van egy normális fényképezőm, nem igazán szoktam erre használni a telót.
Navigálni viszont kell, ezért volt nagyon pofáraesés az első próbálkozás a Google navival, mert max. paródiának ment el a dolog, szerencsétlen 5 mp-enként újratervezte magát és hol az árokban mentem, hogy a bokorban vagy a fa tetején, fogalma nem volt, merre járunk. Még egy utolsó próbálkozásnak raktam fel az osmand navit, hogy hátha, és én lepődtem meg a legjobban, hogy tökéletesen, pontosan és gyorsan navigál vele. Nekem ez így most jó, csak azért kérdeztem rá a kommentben, mert nem értem, hogy mi ez az egész. Most vagy jó a GPS vagy nem jó, nem?
-
littlemole
őstag
-
vampire17
addikt
válasz
iMaverick #44943 üzenetére
Ezek meg csak ilyen "fantazialgatasok"egyelore marad az Amoi
igazabol egy 5"-os, 720p-s, mtk6589t, normalis aksi meretu telot keresek....
Ebbol ketttot talaltam:
Pulid F17 (aka. Star S5 Butterfly Elite )
WG9500+ (ami viszont klón, az meg nem gyere be...)Egy W200 lenne a jó, 2500-as aksival, de ez csak szep alom....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest