- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
" biztosítás nélkül
Revolut szerint ez most 45 296 HUF "Revolut? Ötletelnék egyet annak a biztosításáról:
Mondd Revo-maesztró, szerinted mondjuk a simplesurance-ot valamikor féléven belül meg lehetne kötni ilyen forrású okostelefonra? (Hetente számlázódik és az egy évre 17.836 HUF ) -
ÁrPi2
senior tag
válasz instantwater #137563 üzenetére
Repülőmódba rakni aztán vissza az nem inicializalja újra? Nekem mintha olyankor pint is kérne..
-
ÁrPi2
senior tag
válasz peestike #135142 üzenetére
Nekem már meg vannak számlálva az óráim , 42
Akkor már tuti hogy megkaptam, vagy majd akkor ugrik a zsákbamacska?
(A telefon Fastboot módban,
MIflash unlock 2.3.803.10
PC-s progival próbálkoztam reggel.) -
ÁrPi2
senior tag
Upo, én tegnap találtam egy böngésző kuponextension révén,
ezennel megosztom mindenkivel (és tán reflink se van benne(?) )Gearbest:
Xiaomi Redmi Note 4 5.5 inch 4G Phablet - GOLDEN 223499302
4GB RAM 64GB ROM Global VersionPromo ends in: ....3 days 21:30:26
377 Pieces left
Coupon code available!
(Updated 02-12-2017 10:48:12)Coupon Code: GBBF004
Special Price: $149.99Na ehhez jön még az EU-express 4,8 dollárja.
"Ships between Dec 7 - Dec 19" (Itt lehet a kutya a karácsonyfaalá elásva )
[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
válasz tibcsi0407 #134723 üzenetére
..és az 5,7 5,9 coll Redmi 5 meg az 5 Plus? Az is virtuális bill. és kisebb akksis lesz?
( és S625 vagy S630?) -
ÁrPi2
senior tag
válasz #88470784 #134444 üzenetére
"Kár hogy nincs 6 inches sziamiau, mert 5,5 nyomják ezerrel."
5.99" Snapi450, Talán ("may likely be") 11.11 a megjelenésnapja
hátul két kamera
3/32 4/64 ?Weibo-pletyka
A sima Redmi5 -öt 5.7" -nak pletykálják a gizchinán és a gizmochinán is
[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
Áhám, megnéztem a linkeket, köszönöm mindenkinek. A B20. A xiaominak nem köszönöm
(...és vajon a redmi note 4.. B20-as fajták ára lejjebb tolódik az 5 kiadása után?)
Gondolkozhatnék még esetleg egy Oukitel K3 gépen (4/64), lehet alternativa ez az ócó Redmi Note 5A-knak?
(amíg akciósan még olcsó ez a K3... + Vajon lesz-e valaha az Eustock-nál )[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
válasz tibcsi0407 #134226 üzenetére
Ebból a Redmi Note 5A-ból mikor lesz vajon 3/32 (vagy 4/64)?
-
ÁrPi2
senior tag
válasz tibcsi0407 #134020 üzenetére
Zeki, tibcsi, szobakutya etcetc..:
A szájtjukon tegnapi (okt.18-i) Gizchina hír a shopjukról[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
válasz paolinho #125570 üzenetére
Szerintem az ügyfélszolgák nem mindig kreativak
Nézd egyébként a képernyőképeket alant ennél az előző redmi note modellnél: Láthatja "magyar" van, hungarian az nincsen, oszt Ni Hao (jónapot) .
-
ÁrPi2
senior tag
válasz paolinho #125563 üzenetére
..és magyar nyelvet vagy hungarian nyelvet kérdeztél a Geekbuying üfsz-tól?
Szerintem majd megérne egy próbát (ha buherátor(ok) kezébe is kerül már a B20-as okosított példányokból)
hogy a baseband vagy melyik file cseréjévelfölokosíthatóak lehetnek a régebbi RedmiNote3Pro példányok is?
-
ÁrPi2
senior tag
Taiwani redmi note pro b20 csalfa remény?
-
ÁrPi2
senior tag
válasz tibcsi0407 #123087 üzenetére
Hello Le Pro kollega,
Ehhez lenne egy pontosítást kérő kérdésem:
Belekerült a LeEco Helio -s modellekbe is vagy csak a SD820 (Le 2 Max) és SD652 (Le 2 sd652-India(?))
modellekeben játszik a B20?A Taiwani B20-as RN3Pro kiadással kapcsolatban pedig mindenki együtt szurkol és
NVRAM dump , please!
Szerezzünk jópontot a portugáloktól!
-
ÁrPi2
senior tag
válasz tibcsi0407 #122588 üzenetére
LeEco Le2 SD652 SoC -al , és B20-as lte-vel
Reggel erre akartam rákérdezni itten!
Akkor még valamit..
Ismeri már valaki hogy ez a SD652 milyen a SD650-hez viszonyítva (ami utóbbi pl. a RN3Proban vagy a MI Max-ban van) - Qualcomm-nál is van olyan mint a Mediateknél hogy 6752 után a 6753 nem feltétlen jobb SoC?Számíthatunk vajon olyan akkukímélő konstrukcióra mint az RN3Pro -val ?
-
ÁrPi2
senior tag
válasz raulicio #121612 üzenetére
Vernee Apollo Lite
Szerintetek lesz 3,5mm audio jack vagy nemlesz?
Vernee Apollo Lite will be second phone with USB-C headphone connector
Vernee claiming, that while the USB Type-C of Apollo Lite can be used as audio connector the phone still has the normal 3.5mm jack.
..és lesz-e értesítő led? ..és kiadják ennek is is a forráskódját?
[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
válasz Crytek #118951 üzenetére
Nemtudom érdekel-e ez az ársáv - (Geekbuying -tól jött tegnapi hirlevél nyomán) :
Elephone P9000 Lite 4GB 32GB (5,5 Helio-P10 (mtk6755), Android6.0 , B20 ,3000mAh ,usb-type-C ésatöbbi a linken)
$45 kuponkóddal ( 45P9000 ) $174.99 (kettőhúszról)
Persze ...wait... ... elephone? Április tájékára jöhet pl. Doogee F7 Cortex-A72 -es Helio-X20-szal
(mint a Snapdragon 650 (RN3Pro-Kenzo) a baromijó SOT -jával!! ) (de) emez szintén B20 képes :$170-ért Out-of-Stock de kitudja, lehet etetés
Nagyon kiváncsi lennék az ide erre a fórumra is figyelő Eustock-ra hogy mikor és mennyiért jelenik meg náluk a Doogee F7 (vagy a Pro is) !
[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
válasz #79335424 #117312 üzenetére
Háát maximálisan oda kell figyelni az ilyen törleszkedő nem-Á állat Brendekre az ilyen specifikáció- kérdésekben, de ha azt látjuk a doogee.cc oldalon a specifikációk alatt is hogy nehezen található egyetlenegy olyan LTE-s készülékük is amelyikből kihagyták volna a BéHuszat, akkor az ember efelől pozitiv várakozásokkal élhet irányukba meg a Doogee F7 felé!
Szerintem a Helio-X20 $169 -ért az lesz itten etetés. ( Kétszázé' is jó lenne az! )
Ha a Doogeemobile site QA-alatti ügyfélszolga mondatát nézem csak:
"Doogee F7 4G LTE B3 and B7 can work in Latvia."akkor az a helyzet hogy Latviá-ban is van B20 800MHz-es frekin szolgátató (Jul 2015 ? óta. )
[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
válasz RVR400 #116577 üzenetére
Az is igazság nálad ha arra célzol hogy inkább a valóban használt ficsörökre alapozva az aranyközépút megtalálására kell törekedni az okosteló választásnál.
Én spec. nem fikázom le soha önmagában az olcsóbb 60-70 dolláros keret miatt az olyan telefont vásárlókat.
Zolipapa66-nak mondanám,
Én például most 5,5 colosat ami minimum a cimkéje szerint jóakksis (3000mAh) , B20 képeset keresvenem tudom a Doogee X6-Pro-t vagy a HomTom HT7-Pro -t vagy vmi mást válasszak ,
vagy esetleg a 99 és 89 dolláros (gearbest, vagy coolicool nem- brazil reálos ) ár már szemtelenül magas?
PS.: Lesznek ezek esetleg az eustocknál?
[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
válasz zolipapa66 #116564 üzenetére
"RVR400 írta nem egyszer, hogy akinek 150 vagy 500 mega netje van annak oly mindegy a 4G,"
Megmondta már?
Ha valaki viszont a lehető legjobb ping-gel és egyéb tech.paraméterekkel VoIP-telefonás céljából használna
4G -t (a széles rónán is) 3 - 4 Forint percdíjjal , annak 150 vagy 500 mega mobilnet akár bőségesen is elegendő lehet! -hejj-Igen a DualSIM az bejátszik, tehát ontopik
[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
válasz svgyula #116542 üzenetére
"..lehetséges hogy ahol még van működő földi analóg TV adás ott ezt és az ilyen készüléket
nem is engedik használni.infó itt ""Nemtom reális-é a konklúzió
szeretett Földrészünk technokrat-de-technoanalfabéta lomha bürokratizmusai megvezethették a Xiaomi
baseband-kialakítási dizájn-folyamatát, De nem látom be hogyha Xiaomi ránéz milyen Band-okat használ effektive mégis az a távolnyugati ojrópa, akkor miért vezetődtek meg s hagyták ki a Band20-at.Osztom CineDOG1 praktikus álláspontját
Aki itt akar értékesíteni, az nyomja a 800Mhz-et is, és majd nyomja a VoLTE-t is.Svgyula, ne tekints a 800 MHZ-re mint magyar sőt magyarfalusi LTE-re , olyanra ami csöppnyipiac a Xiaomi-nak,
ugyanis a 450milliós és gazdagabb lakosságú Európa jelentős részén van Band20-on menő LTE.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_LTE_networks_in_EuropeNyomatja is a 800MHZ LTE-t az elephone, a doogee meg homtom ht7Pro sok más B vagy C Brand kínai!
Nem mozibanülésről meg mozivászonról van szó, én maya fátylait szeretném felfedni
-
ÁrPi2
senior tag
válasz svgyula #116525 üzenetére
Háát jó a fölvetésed öregem...
Létezik a MediaTek-nek MauiMETA_exe néven ismert (windóz-os) mérnöki Szoftver-Eszköze
(Needrom-ról pl. a legfrissebb 9.x letölthető)amelynek "LTE RF Tool" nevü komponense pl. az LTE kommunikáció paraméterek finomhangolására
sávszélesség állítgatásra és egyéb kalibrációkra (is) alkalmas...Megtaláltam egy ősi nem han hanem (ó)angol nyelvü doksit (2013.márciusi(!) - nagyjából a 6.X-es
verziókig) a komplett maui metához. [..de Akkoriban még a szoftver sem volt még LTE-képes.. ]META Application Note.pdf - Ez 674 oldal (a jó sok képernyőképpel)
META Application Note 3G – WCDMA.pdfA Github-on .
HA márpedig a Helio-X10 SoC is tudja, meg a baseband Chip ( SKY77643-11 ) is alkalmas a Band20 használatára és azonfelül a Xiaomi (baseband-)szoftverfejlesztő-munkásainak is szerintem igen elmélyülten kell ismerniük a MediaTek ilyen tool-ját,
akkor imho a Xiaomi leginkább csak vmi frekvenciahasználati licensz jogok miatt hagyja ki.
[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
válasz tibcsi0407 #116522 üzenetére
"Ha ezt hozzátesszük, akkor már csak valaki kellene, aki ért is hozzá és megcsinálja."
Pontosan!
( Ha valakinek dézsa vü érzete van, akkor az hiba a motrixban
Pontosan, és (nekem eddig ennyit ismerve a redmi B20 unlock problémájából úgy látszik hogy)
a Xiaomi szoftverfejlesztö-munkásai egyéb okokból vannak blokkolva hogy maguk megcsinálják...
Mondja már meg valaki rádiótechnikus nekem hogy
(egyébként LTE-Band unlock témában is alighanem keményebb fának bizonyult, Intel SoC-os )Zenfone 2 CN illetve WW esetén például az a soksok fdd-lte Band az rendre annyi különböző hosszúságú antennadrótocskát jelenthet beépítve?
FDD-LTE: (CN version)
2100MHz(1)/1800MHz(3)FDD-LTE: (WW version)
2100MHz(1)/1900MHz(2)/1800MHz(3)/1700MHz AWS(4)/850MHz(5)/2600MHz(7)/900MHz(8)/800MHz(20) -
ÁrPi2
senior tag
válasz WOT-H-A-C #115980 üzenetére
Szerintem mondjuk csak "pszichológiailag" (lehet) helytálló emitt Duliee kijelent (öregmotoros topik-félistenként ) fentebb.
Szerintem tecnikailag még nagyondenagyon megalapozatlan dolog kijelenteni hogy a B20 unlock
lehetetlen mondván "A hozzá kapcsolódó antennák és erősítők nincsenek benne"
Van talán már RedMi-Note3-Pro (Snapdragon650) Teardown, amit olyannyira kielemzett egy csapat, hogy
itteni félisten lehűthesse a B20-unlockolók kis halvány reménysugarait?Kicsit OFF , kicsit ON: (...mert MediaTek Helio-X10)
Hi will it be possible to unlock the FDD LTE baseband B20 (800)
(on the RedmiNote2 32gig Pro Version) ?xiaomi-redmi-note-2-teardown there u can see the inbulit baseband chip.
The used this chip, is a SKY77643-11 and he did all basebands.
http://www.skyworksinc.com/Product/3065/SKY77643-11
-
ÁrPi2
senior tag
válasz KamuMazsola #115332 üzenetére
Kúl
De mennyi volt az eset idején a dodó-forint árfolyamunk? 259 már rég volt, de ha te nemrég Brazil reáloztál,
akkor kúl ...
(Vajon meddig él még ha él ez a malör a coolicool-on? )
-
ÁrPi2
senior tag
válasz Secretknight #115319 üzenetére
Nézd, nekem ez fölkeltette az érdeklődésemet.. Most leírnád (akár privátban ha ez túl OFF) a számításod módját?
Tehát nézted egy teló árát GearBest-en dollárban, (vagy Forintban?? ) kiszámoltad a bankod árfolyamán hogy az mennyi Forintban (a példádból: kb.37Ezer Forint) , aztán GB-n átváltasz a webshopos felületeten CNY Yüan devizára , rányomsz a fizetésre és az összes fizetendő végül Forintban az említett kábé 33.500Forint?
Merthát ha ez müx, akkor ez összesen majdnem 10 százalék lenne javunkra - egy de viza átvá ltási
"trükkel" (illetve webshop malörjének kihasználásával) Ennek vadászatába mégha amateur is vagyok , beszállnék ..[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
válasz Secretknight #115202 üzenetére
"((GearBest-től EU raktárból.)) Válaszd fizetésnél a CNY-t (kínai jüan) ezt kedvezőbben váltják mint a dollárt."
Helló én az idén még nem rendeltem...de azelőtt sem gondoltam volna erre amit ajánlasz.
Mennyi -mondjuk Forintban- amit nyerhet egy darab topikbéli midrange telón (pl.redmi note2) az ügyes vásárló?
[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
Engem is nagyon érdekel már.
....Valami frekvencia licenszdíj játszhat ebben szerepet?
Merthogy ahogy a ZsebTv MókaMikije és cappa72 mester is mondja:"a másod, harmad vonalbeli gyártók esetén "szinte" - túlzással - alap; Doogee, Siswoo, Cubot, és valahány név a naptárban, " (Telcsi-Fercsi-Kata-Klára )
A másod, harmad vonalbeli gyártók rászánják azt a pár dollárcentet míg egyéb termékparamétereikben
nemritkán vacakabbak, és eközben a Xiaomi Meizu stb.. kinai A Brand no B20 Band, nem szánják rá ezt a költség-morzsát.... -
ÁrPi2
senior tag
válasz ouzohuto #114152 üzenetére
Hát az meglehet de a phonearena ilyen képeket közölt róla,
éshát amellett ez egy ócóságnak ígérkezik, nemlehet bezelless
-
ÁrPi2
senior tag
válasz raulicio #113713 üzenetére
"Akkor már csak egy Mi Note 3, Miezu Metal minőségű és árú ujjlenyomatolvasós telefont kell találni B20-al és meglesz az új telefon"
Én is a B20 LTE-t hiányoltam ezekből a nagy nevekből
Szerintem az Elephone Vowney-Lite lehetne az:
(3GB/16GB, 239 dollár, GearBest) . ...ha esne még lejjeb az ára habár ezekhez képest van benneB20, van NFC, van SD-kártyahely , és az akksi a RedMiNote3 -éval van hasonlóra címkézve: 4000 mAh akksi (?!) IMX230
5.1droiddal. (MM azt kitudja)
[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
válasz Dzsolo #108155 üzenetére
Én B20 mezei lakos vagyok de ha M2-Note-ot nézel ahelyett én Redmi-Note2 -t javasolnék mert árában ígérik
és X10-es SoC-al sokkal jobbnak mutatkozik!Bubu írta elsőnek a RedMi Note2-t:
Mediatek Helio X10 chips (MT6795)
16GB/32GB eMMC 5.0 internal storage
2GB LPDDR3 RAM
13-megapixel rear camera with phase detection autofocus
5-megapixel front camera with Beautify mode
Large 3060mAh removable battery
IR blaster
microSD card slot for memory expansionés hozzáfüzöm:
PDAF (Phase Detection Auto Focus) t is tud a kis ócóság kamerája...(a frontkamera OmniVision-ös, de tán a hátsó is...))
[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
válasz nyisziati #107747 üzenetére
Szerintem az alábbi animgif magentább fázisa (a 2014október18-as) a trékom 2014-októberi
állapot szerinti B20-lefedettségetláttattja meg az éles-szemü olvasóval. Telenyomor-osat azt nem találtam de az is szór (már azóta kooperációban)
B20-on
Merészen ki merem jelenteni hogy a hazai Telekomnál a 2014. október 18-i bekapcsolás utáni 4G LTE "Lefedettségi
terület" növekedés szinte kizárólag a 800 MHz B20, (Band20) frekivel való lefedettséget jelöli meg.Az azt megelőző napon ábrázolt terület naggyából exactul az 1800 MHZ (B3 Band3) frekivel fedett országrész.
Mindenesetre van itthon LTE fedettség B20 nélüli telóval is csak nem akkora...
Nagyítsa ki aki tudja, vagy akarja..
[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
Igen jól tudod a 4G 800MHz azaz a FDD-LTE Band20 eléggé elterjedt a kontinensünkön..
List_of_LTE_networks_in_Europe
Petrosilov háborog miért nincs 800MHz B20 egy bizonyos szimpatikus teló semelyik változatában, és erre WWenigma
talán csupáncsak hüjjemagyar frekvenciapolitikának gondolván a témát szükpiacozik, és azt kérdezi
"Marmint miert nem csinal a 2 nagy kinai szolgaltato es az alapkivitel melle egy magyarorszagra szantat is?"
-
ÁrPi2
senior tag
válasz #39868659 #105027 üzenetére
Feliratkoztam a gearbest RSS-ére , kb. napi 3 kütyü (néha teafőző rézcsészealakú biciklicsengettyű )
jelenik meg ebben a feedben és ott tegnap az utolsó ez a P8-Lite volt és azt írjaCOUPON : P8LITE
Price:206.99De 80-ért azonnal Edigi-től jobb tán emígy is különösen a 2év gari miatt és ha rÁfázik a kintről vásárló ( GB-töl: Br.74E ha zérópostadíj)
[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
válasz petrosilov #104361 üzenetére
"nincs normális LTE telefon az 50 ezres ligában"
Te én most találtam hogy belefér a DoogeeF1 turbókutya+ ElefántiG2 meg G9 ligájába azazhogy meg lehetne sasolni : Siswoo C50 Longbow 5" ,HD, mt6735 ,1gb/8gb ,bikaakksi felirat , fdd-lte B20 meg 5.1 Lolipop is és nem írják hogy presell ( ,pedig a C55 -ös (5,5 colos) modellhez odaírják: (június5))
Ez a gizchina.com-cikkeiben gyakran kuponkódozó GB bolt
[ Szerkesztve ]
-
-
ÁrPi2
senior tag
válasz Rawulf #104309 üzenetére
"Chigon -nak nem Hungobungo a kapcsolattartója?"
Duliee korábbi közlése szerint :
"Skacok, Chigonos cuccaim vannak, es van magyar szervizuk... Csak errol nem tudtok, attol meg nem szarok...
@janaman1: nem hungo a hazai szervizkepviselet, hanem egy kaposvari szerviz.
Szoval vkinek info kell keressen inkabb engem,"Ja igen! Te tudsz Kinán kívülről is www.vmall.com-ról illetve ilyen szállítási címre rendelni? Vagy csak akkor vásárolsz ezen , ha épp arra jársz mint szoktál?
[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
fölcsillant a szemem Ez a kisElefánt honnan (lesz) vámbiztosítással?
G9 , G2 , vagy 5,5colon S2+ vagy ugye P7000 ez (tán mind presale is ugyan) de jól jönne ílyen biztosítással elephone.cc shopjából ha van neki
Mind mind 800MHz-képes, ha nem tévedek..
Elephone nemrégiben toborzott developereket, ki is hozták talán már az ő MediaTek mt6752-s gépükre a CM12.1 ami Loli android 5.1 alapú -- Én meg máris azt várom meg remélem hogy portolgatni kezdik más mt6752-esekre is ha jónak bizonyul
-
ÁrPi2
senior tag
válasz zolipapa66 #103315 üzenetére
Az a bánatom hogy a Coolpad-F2 (a snapi615-ös) nem tudja a 800MHz LTE-t (fdd-lte Band20) és az hogy a korai változata mt6592+mt6590
kombó-csippel pedig talán csak egy/a tervezőasztalon maradt változat...(Vagy írt róla talán hungobungo egy sort valaha)Létezik pedig ilyen kombó-megoldásos készülék sőt Azt mondják a JiaYu-F2 egész jó (habár csak mt6582 rendszercsip van az LTE mt6590 alatt őbenne)
-
ÁrPi2
senior tag
válasz #79335424 #102831 üzenetére
Hmm...köszi, érdekes tényfeltárás a linken! Ez nekem kicsit megvilágositó volt
" The difference is the Xperia Z3 line has a 25mm wide lens and the Z2 and Meizu handsets sport 22mm which doesn’t give quite a wide field of view."
"Though both are using Sony’s IMX220 Exmor RS sensor, what isn’t the same is the software, the camera’s have similar features,"
-
ÁrPi2
senior tag
válasz beni26k #102666 üzenetére
"Számítana, ha az elephone, dodge meg a többi márka nem filléres vacak lencséket és gyenge elektronikát használna a kamera moduljaiban, ezzel csökkentve az telefon költségeit. Nagyon szépen hangzik, amikor ráírják a dobozra/weboldalra hogy Sony IMX214/IMX135 kamera modul, de így sok értelme nincs."
Eltöprengtem T.kollégák mit is jelent az a szakkifejezés hogy kameramodul, (például IMX214/IMX135 kamera modul) . (pont) Ez az én értelmezésem szerint egyfajta egységet (unit) jelent,, egy telefon - alkotó alkatrészt,
olyan junitot amely nnn Mpixel-es ccd-t , zárat , elektronyikát és egyéb kis mini strukturális elmeket tartalmaz kompakt módon. ÉS a lencsét is ami lehet akár zafir akár kvarc akár óccóplexi IS szintúgy.
azaz arra gondolok tehát, hogy nincsen olyan hogy egy ulefánt olifánt beszerez száztizezer Sony IMX214-es kameramodult és azokra jól ráfröccsönti az olcsóplexi lencséit, szemben a felelősségteljes geek fogyasztóbarát A-brand-es gyártók gyakorlatával (akik egy zafirkőbányával kötöttek beszállítói szerződést)
-
ÁrPi2
senior tag
válasz janaman01 #101738 üzenetére
azértis pozitiv kicsengésű az a rivju mert a GPS résznél láb az a 10, és van eme gépben(M52) (a mindkét pletykalap gizi és gizmó szerint internésnöl irányba nyitni kivánó Mlais által meggondoltan) fdd-LTE 800MHz vételi képesség szerintük (meg a shopok szerint), ami kell nékem a jó datához.
Köszi az érdekes (n3+)adalékot miszerint wcdma-800 hiánya okozna (majd) zúgás-búgást két SIM-mel hangvonalon... kezeljük óvatosan az állítást .A pink háttérvilágítás viszont...nekem inkább a hölgyem tapintásakor szimpatikusabb
-
ÁrPi2
senior tag
válasz bioengin #101683 üzenetére
b0bcat már írt egy Mlais-M52 rivju linket, emitt fentebb és itt egy másik szintén angolul: Ez igen alapos és összességében pozitiv kicsengésünek tünik (mer' ez egy telefon ) (Az akksit azért ők is kisebbnek becslik a szitázott értéknél...
GBM52 kóddal $142 de nem biztos hogy érvényes már...
-
ÁrPi2
senior tag
Én is inkább Honor 6 Plus (konkrétan egy dualsimes , B20 LTE-sávos) mellett voksolnék
De én itt most az oneplus.net hiradását próbálom értelmezni ami árképzésileg konfúz zavaros..(Nekem mondjuk a Meghívásos de KeddenkéntNemMeghivásos értékesítés is hirtelenjében nagyon konfúzius, de mindegy..)
(az biztos hogy egysimes oszt az offtopik )
(#99679) WOT-H-A-C :
(OFF)Az a mailbox.de módszer az hogyan megy, le van ez már valahol összefoglalóan írva?(/OFF)
[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
A linkelt hir alatti kommentmezőben lengyelek a lengyel hazában szintúgy a különös o+o árképzésre
fogalmaznak meg kritikus észrevételeket..." 299 EUR * 4,12 = 1231 PLN. OnePlus makes the phone 1449 PLN, which is 350 EUR. You must be fucking joking. "
" Exactly my thought, OnePlus you seriously need to look into Polish pricing, the price tag is one of the main factors for me and many others, and +50 EUR isn't something minor. "
etcetc. Mondd szépen hangosan: Ez nem az O. hibája
Azt fontolgatom hogy Angliából kell rendelni ha szállítással is ott olcsóbb ...
[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
válasz Atomcsirke #99348 üzenetére
" L*fa* " EZ a sci-fi (Blade runner chinatown scene)
(És az is ebben sci-fi hogy a filmbéli jövőben egy lókupec c*gány a rendőrnyomozó aki bekíséri Deckard-ot
Mösziö, azonal kövessen engem, bitte! - - Ez egy kultusz-scifi film lehetne rég a Blade-eseknek
ööö izé offtotyik-e?? Nexus6-osok szerepelnek as filmeben, az egyik aszongya: "Time to die" ...Na?
[ Szerkesztve ]
-
-
ÁrPi2
senior tag
..és az Elephone G2 is (mt6732M) tudja csak a dugi turbimini F1-nél is egyfokkal pixelesebb azaz
4,5 col 854x480 Megjegyzem a felirott 2300mAh akksi ilyen felbontáson talán nem horpad be gyorsabban mint más ócó telóknál ...És még out of stock FDD-LTE B1/B3/B7/B20..de voiptelefonálni 800 MHz-en (B20 , fdd-lte ) az is jó lesz.
+ még 800 MHz-t tudó újeMTKások:
iocean 6752 rock
ulefon be pro (ez ugye csak akik hisznek az igéreteknek és bocsánatkéréseknek, kam(u)era és fingerprintscan problemák)KingZone Z1 (gizchina.com pletyi szerint preorder fázisban..)
-
ÁrPi2
senior tag
válasz wwenigma #97974 üzenetére
Lehet hogy csak jó reklámfogás a régi készülékeik után az LDS-t mint a gps érzékenység meghozóját előadni,
de akkor az LDS tech alkalmazásának csakis költség csökkentő és a sárga kezekénél messze precizebb antennaszerelést biztosító aspektusa jöhet szóba magyarázatként...Ezzel is arra jutok cáfolhatatlanul hogy antennaprecizitás is jobb gps-vételt hozhatSzakmailag kérdezném Szerinted , vagy más szakik szerint vmilyen embedded szoftver vagy a kernele moduljának inkorrektsége ( pl. a zárt, mtk által ki-nem-adott forráskod) volt anno az oka a sok rossz pozicionálásnak?
-
ÁrPi2
senior tag
válasz svgyula #97964 üzenetére
Mázli? Ja persze értem én hogy ragadós a régi rosszhíre az MTK-nak meg az eddigi jiayuknak...DE
A kiszemezetted a G5 még régi emtékás jiayu ez ami janaman01-nek van JY-S3 már új gen. mt6752 és kifejezetten törekedtek és promóikban, teasereikben is nyomatták jiayuék hogy már mennyire megtervezték a konstruálásánál, példul valami LDS technologiával kreálták az antennáit hogy annyira deannyira odafigyelnek a JiaYu S3 GPS vételének érzékenységére. Úgy tünik le akarják mosni a rossz-GPS hírét ... Janaman01-nak nem mázlija volt ezzel az S3-al (a gps-ével) hanem beérik a pozitiv gyártói hozzáállás. Nincsenek még akik panaszkodnak rá.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz maggi1886076 #97929 üzenetére
De de , a városokban!
Nézd meg ebben a hwsw.hu cikkben ezt a Before-After animgif-et
2014.október17-i állapotban:
Merészen ki merem jelenteni hogy a hazai Telekomnál a 2014. október 18-i bekapcsolás utáni 4G LTE Lefedettségi
terület növekedés szinte kizárólag a 800 MHz B20, (Band20) frekivel való lefedettséget jelöli meg.Az azt megelőző napon ábrázolt terület naggyából exactul az 1800 MHZ (B3 Band3) frekivel fedett országrész.
Mindenesetre van itthon LTE fedettség B20 nélüli telóval is csak nem akkora...
[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
válasz vampire17 #97871 üzenetére
Én is a szemezek vele , a Meizu M1 Note-tal és azt olvastam a gizchina és gizmochina szájtokon,
hogy föl , de van egy másik dolog ami érintheti most még csak a kínai piacra szánt verzió jelent meg (kapható meg), és amiketpl. az LTE sávjairól az eddigi verzió beszámolói -tesztjei írnak nincs benne a 800 MHz (Band20)
ami a hazai lefedettségben domináns (meg dominósok is elérik márciustól )
(ha csak városok akkor oké az (Band3: 1800MHz)) -
ÁrPi2
senior tag
válasz svgyula #97865 üzenetére
" Mert azok is potenciális áramforrások lesznek Élni a matrix-ban codálatosz "
Ugyanmár milyen Morfeusz-propaganda ez? Koponya izé Keeperv85 elfelejtette megemlíteni Széles tudásából, hogy alig kilenc és fél év múlva a Lockheed-Martin már "piacra dobja" (cikk) és 15 év múlva már fűnek fának öö értsd minden jó szövetségesnek licenszelni fogja a Compact Fusion Reactort, ami ontani fogja a tiszta óccó nemfosszilis nagyipari mennyiségű enyergiját, és arra is kivi vok (szorri ) h. a kínaiak pl. mennyi idő alatt koppintják (Ja persze a Nyugat az Ész a kelet-Kína meg a Kéz).
-
ÁrPi2
senior tag
válasz wwenigma #97372 üzenetére
"Most tenyleg big.LITTLE 8magot hasonlitunk 8 big-hez?"
Najó deHát nem feltétlenül :
A slashgear.com írása a snapi615 -röl "némiképp egyedi"-nek ( quite unique ) nevezi a benne alkalmazott
big.LITTLE "megoldást" . Szóval Tátikabarát szemüveggel lehet aztat emitt versenyelőnynek nézni hogy van nyolc egyforma ARM ( 53-as) arhitekturáju mag és egyik felét 1GHz-n a másik felét 1,7GHz-n járatja.You have a homogeneous mix of Cortex-A53's inside, four set to run at 1.7 GHz and the other half at only 1.0 GHz. This big.LITTLE arrangement is quite unique. Most octa-core chips would have a mix of (different ARM) high-power cores and low-power cores. On the other end of the spectrum, MediaTek's "True Octa-core" all have the same chips but all clocked with the same speeds.
mt6752 gewinn
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
A (srác, dudikpal által) linkelt Jiayu F2 hírben AndiSykes közlése imígyen szól:
here are the official supported frequencies. FDD-LTE B3 / B7 / B20, WCDMA 900 / 2100MHZ, GSM 850/900/1800 / 1900MHZ.
Tehát tudja ez az új "Jiayu F2" a 800 MHz LTE--t . (mt6582 +mt6290)
( Épp olyasféle belső ez mint a totyikban már szóbakerült Kingzone N3 -nak. )
JY-F2:
2 GB ramja 16 GB romja , 3000 mAh akksi , IMX179 cam. stb..lenne és ha 600 yüan,
olcsóbbnak ígérik mint a MÉG 1GB ram-os RedMi2-t.A kritika a SoC "avítt"ságát illetheti GPS - pl nem tud még Glonass-t ; nem 64bites,
és egyebek is ismertek lehetnek)[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
Blade-S6
"LTE: B3/B7/B8/B28(B20) (1800/2600/900/700(800))
ez megfelel ide hozzánk?"Belső zárójelben van a hazai nagy lefedettséget biztosító 800MHz-s freki, a vidék , tehát találjuk ki jó-e,
vagy csak vastagon fogott az .. írnok ceruzája (és nem volt radir).[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
válasz hevizms #96211 üzenetére
Szerintem nincs (de én jiayus-s vagyok )
Itt van viszont egy a kategóriájában (5,5" , LTE -k , 64bit , mtk) összehasonlító "Battle" cikk
a gizchina.com-ról.Miért nincs?
- Az elefántos P7000 később jön ki és nem tud talán 800MHz fdd-lte sávot csak b1 b3 b7 (ha mégis tudna akkor megfontolnám)
- A zp920 szerintem lemarad az árversenyben meg...akksiban is ,és 5,2" .
- A Meizu M1 Note -ban nincs sd-kártyahely Habár ennek (meg az előbbieknek is)
a supportja (pl. gyári rom-ok, és Meizu-nál Ubuntu is igéret!) igen jobb lehet mint a Jiayunál.Tehát mindezek is csak egy részhalmaza a dzsájü-n kivüli versenyzőknek : 5,5" , LTE -k , 64bit , MTK:mt6752
-
ÁrPi2
senior tag
válasz #79335424 #95656 üzenetére
Kezdetben (In the begining) az újemtékásokat mérséklettel említette:
"Az új MTK szeria eddig jonak tunik (MT67xx), de kevés eddig róla a tapasztalat."
A te söralátétes 3X újemtékásodban milyen a gps?
Van-e abban is LDS rajzolt antenna-csík és másegyébb precizió (mint pl a JiaYu S3 ban) ?
[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
válasz Crytek #95336 üzenetére
A leadcore lc1860c lííídkóros xiaomi meg most van a tinánál (TENAA) és az teljesen Redmi2 alakú és...
$65-el fog kezdeni, ammá az igazán jó árSzerk: Bobcat: kinaiKezdőárnak is jó ...
(#95342) v-man
Én nem, én 5,5 colos fürkészek ha az elephone P7000 esetleg mégis tudna fdd-lte 800MHz-t akkor jöhet...
[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
válasz Blue Eagle #95248 üzenetére
??
A felsorolt sávokra gondolsz? Azok passzolnak ide. (link)
Vagy a gizchina.com infóira, hogy az sokszor csak pletykál? Lehet... -
ÁrPi2
senior tag
(igen) pl. a gizchina c. pletykalap azt írta a 64bit csatázós cikkében (you know:"Battle") a táblázatba hogy
a Zopo ZP920 lte-fdd sávjai:
1800, 2600, 800 MHz (B3 B7 B20)
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
válasz svgyula #94669 üzenetére
"Nos itthon ez ~7eFT(16GB) és ~12,5eFT(32GB) vajon miért is? Nem kell válasz hisz mindenki tudja!"
Artisjus is az akit szeretned kell , de ha ezt tudod akkor csak a többi gyuszinak mondom. Pl. decemberben reklámozták magukat néhány hírben hogy díjaik valami 10-15 százalékkal csökkennek.
Hogy oda nem rohanjak...a parlament lépcsőire...Ja igen a gondolat kifutásaként felkiáltanék az urikhoz,
hogy Artisjus takaroggy "Nem kell válasz hisz mindenki tudja"
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3968
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- Samsug Galaxy Z Fold 3 - Phantom Silver 256gb