- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mdav88 #108686 üzenetére
Azt kis odafigyelés után kénytelen vagyok revideálni, hogy az eMAX kamerája nálam elérné a 7320 szintjét. Nálam is zajosabb az eMAX-é - pedig a Coolpadé is kissé indokolatlanul tömörítési zajos volt.
Gondolnám, hogy az eMAX-nél is szoftveres gyengeség okozza, nem a hardveré. Nem véletlenül késlekedik ma is a Lollipop az eMAX-re, elsősorban a kameraszoftver körüli munkálatokra hivatkozva... -
b0bcat
addikt
válasz
mdav88 #108686 üzenetére
"A coolpad 7320 kamerájába nem lehetett belekötni..."
Nagyon zárójelesen szeretném megjegyezni, hogy én egyáltalán nem voltam elragadtatva tőle, pedig egyrészt nem vagyok nagy igényű mobilos fotózás terén, másrészt pedig az eddigi telefonjaim közül elméletileg ebben kellett volna a legjobb kamerának lennie, mégsem dobtam el a hajamat az eredménytől.
Vagy én rontottam el valamit, ez is benne lehet a pakliban.
Szóval ez csak az én zárójeles magánvéleményem a Coolpad 7320 kamerájáról. Maga a telefon viszont döbbenetesen jó volt, az akkor már elavult (4.2) szoftver ellenére is.
(Hozta a "hűha-érzést" a 8 magos procival, nem úgy, mint az elméletileg azonos hardverrel szerelt Lenovo A850+...
)
-
törölt tag
válasz
mdav88 #108662 üzenetére
EMAX kapcsán, hogy tényleg tiszta legyen.
1.; Minimum 3400mAh, azaz "ellenséges" körülmények között is;.typical 3500mAh, azaz afféle "átlagos" körülmények között; rated 3780mAh, azaz optimális körülmények között - hivatalos, függetlenül is tesztelt adatok. Minden telefongyártó a "rated" értéket hirdeti az akkujáról - amint azt te is tudod, amint nyilván olvastad például bencebacsi ezirányú hozzászólásait is az UMI Community-n.
2.; "...valójában ki tudja..." Ezt ugyan milyen alapon? Nem tudom, a kezdeti időkben jellemző volt-e az UMI-ra a feltörekvő kínaiakra sokszor jellemző nagyotmondás, de az utóbbi években kétlem, hogy hamis adatokat találhattál volna az UMI-k gyári specifikációiban, mint ahogy szaktesztekben sem merült fel ilyesmi a UMI-kkal kapcsolatban. "...erősen kritikán aluli." Általában tesztekben jónak vagy különösen jónak ítélik a kameráját (vásárlás előtt olvasgattam), fórumokon vegyesebb a megítélése, ahogy az fórumokon szokás. A visszajelzések szerint a képminőség függ az oprendszer verziójától is, lásd v05-ös verzió elsősorban éppen a kameraszoftver optimallizálásáról szól. Nekem a v02-essel is teljesen normális a képminőség, olyan, amit egy erős középkategóriás mobilkamerától elvárni lehet. Nem volt jobb a Huawei Mate-em és a Coolpad 7320-am kamerája sem, pedig azokban (is) általánosan elismert minőségű kamera van - amint a Coolpaddal te is megtapasztaltad. (Nem rosszabb az eMAX kamerája mint a 7320 kamerája, ellenben hardveresen minden másban jobb az eMAX, mint a 7320, pedig az ugyebár egy A-brand minden szempontból elismert telefonja.)
3.; Várjuk az 5.1-et, most már ugyebár konkrét ígéret van, szeptember 4-re, eddig nem volt konkrét ígéret, csak annyit mondtak, hogy lesz, hamarosan. Most megmondták, hogy mikor lesz, várd ki, lehet hogy teljesítik is a konkrét ígéretet."Az emax jó telefon, megbízható, jó gps-szel, szép hanggal, viszonylag hosszú üzemidővel..." Akkor most tömjénezed?! (Hozzáteheted a kiváló kijelzőt, korrekt érzékenységű wifit, minőségi anyaghasználatot és összeszerelést...)
"...de szerintem nincs jól optimalizálva a szoftver, akksit zabálja." A 3780mAh "rated" akkujával a Cortex A53, 8 magos FHD 5,5"-ön éppen ugyanolyan üzemidőket produkál, mint a 6" "sima" HD négymagos Huawei Mate-em a 4050mAh "rated" akkujával, amellyel kapcsolatban soha nem merült fel, hogy ne lenne jól optimalizálva, sőt, dicsért az optimalizációja. Mint "tömjénezve" említettem, korábbi UMI-knál fel-felmerült a szoftver rossz optimalizáltsága, a túlzott akkufogyasztás, hát az eMAX-nél én ezt nem érzem, lásd kb. ugyanannyi üzemidőt bír a forszírozottabb hardverrel, mint a Mate - és nem is akadozik ugyebár sehol, mint korábbi UMI szoftververziók, látszik, hogy nagy erőkkel fejlesztették a szoftvert, amellett, hogy magad is látod a fejlődő supportot, mellette a Community-t.
Ugyebár nem azért vettél Hammert majd eMAX-et, mert egyetértenél kolléga sommás inszinuációjával, miszerint az UMI egy noname kínai, amely nem gyárthat korrekt telefont. Manapság semmivel se rosszabbak az UMI telefonjai, mint például a "hivatalosan" is A-brand Coolpad-é. Vagy mint a többi kínai A-brandé. Utolérték a Coolpad, Huawei, Lenovo, ZTE gyártásminőségét, megbízhatóan, minőségben gyártanak, ez tény - amint te is elismered az eMAX kapcsán. Most érik utol szoftveresen is azt a megbízhatósági szintet - a tudásszintet még nem, ugyebár az eMAX oprendszere szálkás fapados egy CoolLife-hoz és hasonlókhoz képest.
Hol a tömjénezés?!(#108663) CineDOG1:
Nem kéne magyarázni, de tessék:
Az ominózus szövegemet Apple szintű dicshimnuszozni, kötve az ebet a karóhoz, ugyebár sanda hazugság.
Az UMI-t sommásan noname kínaizni, kötve az ebet a karóhoz, ugyebár sanda hazugság.
Engem propagátornak inszinuálni, kötve az ebet a karóhoz, ugyebár sanda hazugság. -
-
czaczaczacza
csendes tag
válasz
mdav88 #57401 üzenetére
Üdv!
iNew v3
Én dec 24-én rendeltem. 30-án érdeklődtem, válasz a rendelés feldolgozás alatt (milyen meglepő, mintha nem látnám az állapotom) a feladásról e-mail-ben kapok tájékoztatást. 31-én chaten érdeklődtem, jelen pillanatban nincs raktáron ha sürgős akkor esetleg válasszak másik telefont...(Nekem ez kell!!!) 02-én megint chaten érdeklődtem, még mindig nincs raktáron, legyek türelemmel remélhetőleg 5-7 nap múlva szállítani tudják. Szóval -
-
ggiiddaa
csendes tag
válasz
mdav88 #56559 üzenetére
sztem a szélén tényleg 6,5 mm csak mivel domború a hátlap... a videón a tolómérőt a hátlap közepéig teszi, igen igaz h az a valódi vastagsága, de gondolom ez a 6,5mm jó reklámfogás volt nekik, am ha vki mostanság rendelt pandáról és még feldolgozás alatt van a csomagja akk jelentem ők csak dec. 25.én pihennek, szal a holnap munkanap és a többi nap is decemberben, így hétvége felé én pl már várhatom a trackinget a múlthét pénteki feladott rendelésemhez.
-
raulicio
senior tag
válasz
mdav88 #56312 üzenetére
Az általad most linkelt oldalról V3 termékleírás: http://www.inewphone.com/EN/ProductRule_V3.aspx
"Wireless transmission: 3G、WIFI 802.11b/g/n、Bluetooth 2.0、EDGE、HSDPA、HSUPA"
Hidd el eléggé utánanéztem, de hamarosan minden úgyis kiderül
-
raulicio
senior tag
válasz
mdav88 #56285 üzenetére
http://www.inewmobile.com/inew-v3-octa-core-mtk-mt6592-android-smart-phone-dual-camera-wifi-gps.html
"iNew V3 Phone Weight: 152g"
Ahány webshop, annyiféle leírás. Sajnos ez nem csak ennél a terméknél fordul elő. Előbb utóbb minden turpisság kiderül
De az android verzióval is variálnak: 4.2.2 vs. 4.2.1
-
llll
senior tag
válasz
mdav88 #56263 üzenetére
és ha csak azért nincs még nekik mert új a webshop, vagy mittomén?
ahogy látom kb 1-1 napig élnek ezek a hihetetlen ajánlatok
ez most azért van mert másnapra kiderül, hogy csalók és kivágják őket az aliexpress-ről?
mert hát érted:
ha most belegondolok, hogy esetleg lemaradok ezekről a telefonokról, csak mert nem hiszem el őket...
egyébként az az igazság, hogy néhány kisebb értékűt (~10-15 USD) már be is rendeltem
ennyit meg merek kockáztatni
de 40-50 dollár az már húzósabb
és elvileg 1-2 már úton is van... -
-
-
tolvaj!
őstag
válasz
mdav88 #53126 üzenetére
Az a baj, hogy a C nem kifejezetten erre a piacra készült, illetve, hogy a sony is nagy gyártó, és tudjuk, hogy azok hogy állnak a közép kategória naprakészen tartásával.... szóval inkább vagyok pesszimista és pozitívan csalódok.
iMaverick
Elvileg az MTK képes fogadni ugye az új rendszert, a google pedig a sonynak kiadná a megfelelő sdk -át.....csakhát sony.... -
berigazek
őstag
válasz
mdav88 #53100 üzenetére
1 db.THL W8 S fekete színű 2 gb RAM,32 Gb.ROM 265,-USD=199,-eir
1.db.Mobistel Cynus Tv5 fekete színű,13 mp.kamera,magyar nyelvű dual sim,quad core,stb,garival 18 hó,ez használt,de garantáltan karcmentes,újszerű! Szilikon tokkal,elő és hátlappal,239,-eur,1280X720 felbontás,5" ,stb.. -
Thrawn
félisten
válasz
mdav88 #52987 üzenetére
KitKat? Key Lime Pie!
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz
mdav88 #52872 üzenetére
Van saját topikja a THL W100-nak.
Ott olvass és érdeklődj tapasztalat felöl. -
RVR400
veterán
válasz
mdav88 #47106 üzenetére
Az a baj, hogy itt mindenki olcsóbban akar megvenni egy Kínából rendelt bontatlan telót 1 napon belül, mint amennyiért meg tudja magának rendelni úgy, hogy szarakodna az árkereséssel, a megbízható hely kiválasztásával, ki kellene várnia a szállítási időt (2 hét-2 hónap), valamint vállalni kellene a vámkezelés kockázatát, továbbá bármikor benne van, hogy hibás a telefon, amit kap, és akkor visszaküldés, stb.
És ugye akkor a pénze sem áll benne hetekig, hónapokig. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest