Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
svgyula
addikt
válasz WOT-H-A-C #139347 üzenetére
Szia! Az a teló nem egy sikertörténet. A fiam is ilyet hozott el a telekomtól. Hát nincs elragadtatva tőle. De a sima redmi 8 fórumon is vannak rendesen alapvető működési gondok. De az is olyan fórum lett mint a többi szinet sehol nincs szaktudással rendelkező tulaj. Így bármit kérdezel vagy nincs válasz vagy a hozzá nem értő találgatás.
A magasabb árkategóriás telók fóruma pedig a sznobok gyülekezete lett. Én már nem is írok a telóm fórumán mert na.... olyanok. Ha tudok akkor inkább privát levélben segítek. Pont ezért volt jó ez a hely mert itt azért vannak szakemberek és sokat kísérletező emberek is.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
-
Sanyesz.
őstag
válasz WOT-H-A-C #138267 üzenetére
Hát igen. Az azért figyelemre méltó, hogy az Eustock gyakorlatilag ebből a fórumból nőtte ki magát, ha lehet így fogalmazni. Talán az első hazai (na jó szlovákiai) webshop, aki normális körülmények között kezdett el kínai telefonokat, egyéb kütyüket árusítani. Most változott a profil...
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Sanyesz.
őstag
válasz WOT-H-A-C #138258 üzenetére
Tőled teljesen függetlenül olvastam és csak pislogtam.
Arra vártam, mikor jelenik meg kínálatukban a MI 9, aztán most meg már teljesen érdektelen.
Ennyire jól megy a bolt, hogy már nem éri meg magánszemélyeket kiszolgálni?!
Gyanús volt, mert gyakorlatilag szinte minden akciós volt eddig. Hát ezért.[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
peestike
őstag
-
Upo
addikt
válasz WOT-H-A-C #136562 üzenetére
Addig, amíg egy 200+ dolcsis készüléknél próbálnak kb. 1 számjegyű összeget spórolni a b20 nélkülivel, és mikor ez említésre kerül akkor valaki mindig megpróbálja elhitetni hogy az szükségtelen, sőt olykor odáig fajul hogy szégyellje magát akinek szüksége van rá (nem a mostaniról beszélek!), addig időnként mindig elő fog bukkanni a dolog.
Vagy kell egy új szabály, ha valaki linkel egy készüléket, akkor tilos figyelmeztetni hogy nem B20-as, és probléma megoldva.
Jó lenne ha mostmár feltalálnák a B21-et is...[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
törölt tag
-
JoinR
őstag
válasz WOT-H-A-C #135703 üzenetére
10 nap használat után az Oukitel K6-ról:
Egyelőre nagyon szeretem, lemeríthetetlen, hátsó kamera min. hozza barátnőm Mi A1-esének szintjét, de szerintem picivel jobb is.
Még Nougat van rajta, nem találok az Oreoról infót, de egyszer majd gondolom le rá.
Ami szokatlan/nem tökéletes:
- notification led nagyon erősen világít, és villoghatna sűrűbben
- minimum fényerő magas
- minimum hangerő hangos
- ujjlenyomat-olvasó nem annyira okos (kis hámsérüléssel már nem ismert fel, míg más olvasó (Lenovo T560-on) igen
- vannak flash videók, amik böngészőben képesek beszaggatni -
MODERÁTOR
-
Terentius
őstag
válasz WOT-H-A-C #135330 üzenetére
Meglátjuk! Ha nincs vele komoly baj akkor vagy megtartom vagy megy tovább. 100$-t megér ha bekapcsol
Xda-n elvileg csináltak egy hivatalos rom rebuildet az talán sokaknak segítene, illetve jacky zhou a Vernee marketingese állítólag beharangozott egy OTA-t.#135322 motoflug: Az egyik fórumtárs nyert náluk egy 100 dodós kupont és neki nem kellett.Volt pár köröm a Vernee-vel mire elfogadták a kódot...
[ Szerkesztve ]
OnePlus 12 16/512
-
hari73f
aktív tag
Ez alapján akár a Szifonokat is lehúzhatod , mert volt olyan sorozat,
ami a mobil hálózatot dobálta el....
Sőt a Huawei meg a ZTE is nagyon gyatrák voltak 8-10 éve.
A Vernee Mars Pro-val semmi baj sincs éppen .
Sőt tovább megyek: egyetlen komolyabb problémám volt csak a
különböző forrásokból beszerzett kínai telefonjaimmal (~20db).Egy Tesco Op3ndott volt aminek akadozott a Wifije másfél év után,
azt meg visszafizették[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
A Vernee ugyanolyan kamugyártó, mint a többi csoda: Elephone, Ulefone, Umidigi és társai.
Volt egy jó marketing körülötte, ugye itt a Mobilarena-n tudjuk milyen okból nagyon tolták a cikkekben a Vernee szekeret, de ettől még egy darab sz*r az a márka.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
nyisziati
veterán
válasz WOT-H-A-C #134715 üzenetére
A Doogee Mix-esek állítják, hogy az övék elég jó. A 85. kommenttől jönnek a tulajdonosi vélemények.
Super Amoledes, 5,5 collal, 170 dollár környékén.
6 collosban a Maze Alpha van, azt egy hétig az Unbox Therapy Lew-ja is használta.
(hosszútávú minőség a szokásos, ahogy olvasgattam a fórumokat, "as-it-is")
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz WOT-H-A-C #134416 üzenetére
Igen, elolvastam a reflinkek rövid leírását már korábban.
Viszont örülök, hogy 2017.11.10-től bekerült az alapelvek közé, sőt a reflink rövid magyarázarára is itt van belső link.
Így legalább lehet hivatkozni és linkelni olvasás céljából.
Nem tudom neked köszönhető-e, de[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Graphics
Jómunkásember
válasz WOT-H-A-C #134560 üzenetére
Nincs már abból szerintem belpiacos sem.
Viszont van dual-simes, és szolgáltatói, és emiatt kétféle ROM is szerintem.
@Rawulf: Nekem volt belpiacos S60-asom, gyorsan csináltam belőle nemzetközi S60-ast, ugyanígy pl S850-essel is csináltam már.
Melyik modellel volt gondod?
Lenovot pedig a legkönnyebb flashelni / kivéve az A806-ost, mert ott volt egy másodgyártás, és bizonyos főzött ROM-mal kuka lett az alaplap, de arra azóta sincs megfejtés.... /
[ Szerkesztve ]
-
Rawulf
őstag
válasz WOT-H-A-C #134560 üzenetére
Én annó egyszer már belefutottam abba, hogy a belpiacos Lenovo-hoz másmilyen firmware kellett és még jó, hogy előtte backup-oltam mindent és kiírtam az IMEI, wifi és bluetooth azonosítókat, illetve még a szériaszámot is. Még jó, hogy az is MediaTek-es volt, úgyhogy lehetett tippelgetni és spflashtools-szal bohóckodni könnyedén... viszont elvette a kedvemet, hogy Lenovo-t ajánlgassak bárkinek is.
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
nagyúr
válasz WOT-H-A-C #134408 üzenetére
Tudom, ezgépház topik lenne, de pl. az alapelvekben nem találtam erre vonatkozó infót (pl. mi is az a reflink - én pl. pár héttel ezelőtt olvasta a droid alkalmazások topikban). Mint nagybetűs TG, tehetnél javaslot, hogy kerüljön bele, ezzel is segítve a véletlen ilyen linkeket, mert sokunk nincs is tisztában ezzel, csak segíteni szeretne egy ötlettel, linkkel.
szerk.: Még a PH abszolút kezdőknek topiknyitóban sem van levve megemlítve.
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Jqwertyz
csendes tag
válasz WOT-H-A-C #134200 üzenetére
Tapasztalatom szerint te tobbet tudsz mint a kimovil
Miaz, hogy a redminek is van/lesz ilyesmi? Anno azert esett le a listamrol mert zart bootloadere van. Plusz meg azert, mert nincs idom buheralni a telot es persze meg ott volt a z1. Nehany app felcsiklandozasat leszamitva nekem azonnal hasznalhato kell legyen a kicsike. Vagy eustocknal kerhetem, hogy ezzel vagy azzal kuldjek (ha van)?Arvizturotukorfurogep
-
-
Jqwertyz
csendes tag
válasz WOT-H-A-C #134194 üzenetére
A ket telefon (note4, mi a1) kozott en csak a kameraban es az usb-ben latok kulonbseget. Meg az arban. Ha nekem nem kell a csillivilli kamera es a sima usb (nem ctype) is megfelel, akkor gondolom ha csak ezt nezem a note 4 a jobb valasztas? (Persze pont az nincs raktaron :/ )
Melyiknek megbizhatobb a gps-e? (Leirasban a zuknak es a homtomnak is ugyanazok a gps parameterei megis eg es fold a ketto)
Mindketton miui van? Mert csak az egyiknel irjak. Barmelyiknek van koze stock androidhoz? Melyiken foglal kisebb helyet a rendszer? Vagy van ertelmesebben elosztva a hasznalhato hely? Nekem a zuk 54 gigaja eleg hatareset volt, viszont mindket sim slot kartyanak kell, nem tudok sdt hasznalni.
Az oprendszerben latok meg kulonbseget. Erdemes ezt a kulonbseget figyelembe venni? Vagy ugyis jon ra frissites (amivel megszivatnak, mint a zuknal )?
Koszi!
Szerk: vaksi vagyok, az akuban is van kulonbseg. Melyik birja tovabb? Mert csak az egyiknel irtak ertheto parametereket
Jut meg eszembe: fenyereje melyiknek erosebb?[ Szerkesztve ]
Arvizturotukorfurogep
-
Jqwertyz
csendes tag
válasz WOT-H-A-C #134126 üzenetére
Jol latom, hogy mintha megtorpant volna a telefonok fejlesztese? Vagy csak nem latok a szinfalak moge? A masfel eves z1em 3/64 gigas volt, most ugyanabban az arkategoriaban 4/64 gigasak vannak kicsit takarekosabb procikkal. Vagy mostmar csak az szamit fejlesztesnek, hogy meg tobb kamerat belepakolnak a "telefonokba"?
Arvizturotukorfurogep
-
Ájvé
veterán
válasz WOT-H-A-C #134172 üzenetére
Leginkább a Chrome-al van a gond (3 lap fölött már lassulások is lehetnek), legtöbb app jól fut, játékok is mennek bár nem hardver igényes játékokat játszok. Nekem elég sok app van fent, meg sok fájl, sír is időnként hogy kevés a hely (1GB körül már probléma). Némi játék, chrome és néhány app váltogatása után már hajlamos a melegedésre is, bár nem vészes. Talán a MIUI hibája is lehet, mondjuk én szeretem, de sose volt olyan nagyon gyors, néha mikor új verzió jött és friss volt. Próbáltam custom romokat, Ivan féle AOSP nagyon durván gyors volt, csak olyan hibák jöttek elő nálam amit máshol nem is olvastam, valahogy a telefon nem képes stabilan futni MIUI kívül más romon. Na mindegy, így is szeretem, mikor így belassul akkor nyomom az asztalt és memória törlést ezerrel, ilyenkor általában visszaáll, ha nem akkor kap egy újraindítást, az általában segít. LG G3 se volt túl gyors 2K kijelzővel, már a tesztek szerint se, persze lehet optimalitáció kérdése. Az viszont tény hogy elavult és ARM v8 és 64 bit hiánya megmutatkozhat.
-
Ájvé
veterán
válasz WOT-H-A-C #134155 üzenetére
Gyakorlatban csak akkor látnánk ha azonos szoftver (mondjuk 6.0 mert 7.0-át hivatalosan nem is támogatja már az S801) alatt megnéznénk melyik milyen gyors és mennyire jó. Ez nem igen fog megvalósulni. Nekem S800-as (kvázi szinte S801-el azonos) telefonom van és elég döcögős néha. Persze megint sok minden közre játszhat, kevés RAM is, de biztos vagyok benne, hogy a processzor miatt is ez van ( ARM v8 utasítás készület hiánya illetve 64 bites támogatás sincs meg). Igaz hogy S625 csak közép kategóriás, de jóval fejlettebb, több szálon teljesen egyértelmű az előnye, de sokszor még egy szálon is jobb (ez benchmarkok alapján mondom, mint írtam gyakorlati példát nehéz mondani).
Igen, én csak meg akartam jegyezni, hogy azért elég jelentős a különbség köztük, szóval jelentős lenne az előre lépés, én simán cserélném Redmi Note 4-re vagy Mi A1-re a telefonom, újabb és biztos vagyok benne hogy gyorsabb is.(#134156) nimfas:
Hát ez van, nem tetszik akkor nincs mit tenni. Igen, nagyobb a Redmi Note 4-nél. Ne nagyon számíts rá szerintem, hogy Redmi Note 5-ben lesz 2 SIM+SD, Redmi Note 5A azért kapta meg, mert belépő szint alja és itt a kevés ROM miatt SD kártya nélkül nem sokat ér egy készülék.
Redmi Note 5--ből lesz elvileg S660-as verzió (pletykák voltak eddig róla), az pedig gyorsabb a S820/821-nél is, csak a S835 jobb nála, hiába közép kategória, durván erős lett, talán nem véletlen hogy Mi Note 3-ba is ez került (persze spórolás miatt, de alapvetően hozza a felső kategóriás teljesítményt).(#134161) aytukabozs:
Akkor neked jól hasít a Mi 4-ed, én nem ezt érzem Mi 3-al. 3GB RAM mondjuk biztos sokat dob a használaton.[ Szerkesztve ]
-
aytukabozs
addikt
válasz WOT-H-A-C #134155 üzenetére
Nálunk a felállás ;
Asszony sd801 (mi4),
én. sd625 (rmn4)Játsszani egyikünk sem játszik,
a napi taskok végrhajtásában én semmi különbséget nem látok.Szóval elképzelhető hogy az antutu azt mondja sokkal sz*rabb a 801,
én meg azt mondom hogy egyáltalán nem érzem ezt.Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Ájvé
veterán
válasz WOT-H-A-C #134126 üzenetére
Hát azért bőven jobb az SD 625, egyedül egy szálon tud versenyezni vele a SD801. Továbbá csak ARM v7 és 32 bites CPU architektúra támogatás további hátrányt hoz, S625 sokkal modernebb, ne csak a magokat és megahertzeket nézd. Van ahol vagy 50%-al gyorsabb, az meg nem kevés. Persze no offense, de szerintem elég jelentős a különbség, így elég nagy előre lépés lehetne.
(#134144) nimfas:
Redmi Note 5A bővíthető 2 SIM mellett, de annyira belépő szint, hogy én elvetném inkább. Redmi Note 5 még nem jelent meg, az már nem biztos hogy ugyan így 2 SIM+SD-vel bővíthető lesz.[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
válasz WOT-H-A-C #133481 üzenetére
Sikerült felizzadni a gyári szoftot. 4,2
Aztán felment egy MIUI 4.,4
Persze az Imei számok távoztak , erre volt eg IMEI/NV ram helyre állító, TWRP-ből felment.
Nah de ez egy másik IMEI számmal muzsikált. Most átírtam a készülék számára, de az utolsó 5 számjegyet nem akarja módosítani.
THL T4000 -
otps
aktív tag
válasz WOT-H-A-C #132843 üzenetére
Bocsánat, lehet, hogy pontatlanul értettem a belpiacos fogalmát. Vegyük az egyik legnagyobb, legismertebb kínai márkát, a Xiaomit. A mai napig nem tudja a magyar 20-as 4G frekit, a mai napig nem forgalmazzák hivatalosan Európában. A kolléga épp a minap számolt itt be a Spemallos tapasztalatairól.
Az is igaz, hogy annyiban nem nevezhető belpicosnak, hogy hivatalosan árulják pl. Indiában, Malajziában, stb. Illetve amit nemhivatalosan beszereztünk Európában, arra feltehetünk egy Global ROM-ot, természetesen.
Phonearena
Gsmarena
AndroiduthorityJa, ezek blogok, portálok, én meg olyan igazi fórumra gondoltam (mint ez, csak nagyobb, nemzetközibb), felhaszanálók által generált tartalommal.
-
otps
aktív tag
válasz WOT-H-A-C #132838 üzenetére
Hm. És már ráuntatok a kínai telókra, vagy csalódtatok mindben? Én még új vagyok itt.
És még ez:
Melyek a legjobb nemzetközi review, illetve discussion-/fórumoldalak a témában? Esetleg ezzel az információval érdemes lenne az összefoglalót kiegészíteni. Ha már az ajánlott készülékek helyét mind áthúztátok. Jó ez a topik, de mégiscsak más, ha az egész világból szakért sokkal több felhasználó, mintha egy páran ugyanabból a kis országból.
Köszi!
-
fo_di
őstag
válasz WOT-H-A-C #132775 üzenetére
van egyáltalán dash charge akkupakk? mert már egész megszoktam, hogy van egy quickcharge-os akkum, amit vész esetén 20 percre felteszek és elég
egyébként 1+5 tényleg nem tűnik feltétlen rossznak, bár a 1+ frissítési hajlandóságában nem bízok sokat a 2-veltörténtek óta (1 évig elhúzzák a frissítést, aztán végül inkább le is mondják az egész supportot)
[ Szerkesztve ]
-
fo_di
őstag
-
citkar
addikt
válasz WOT-H-A-C #132683 üzenetére
Pár napja használom, kicsit többet tudok mondani róla.
Webshopos ROM-mal érkezett, ami kicsit problémás volt, de némi segítséggel sikerült egy gyárit feltenni.
Működött is rendben, elég csili-vili volt, saját markettel, egyéb dolgaival, de Google appokat sehogy sikerült rajta működésre bírni. Kaptam bőven segítséget, de sem csomagokban telepítő, sem megfelelő sorrendben a saját droidomnak megfelelő nem működött. A saját marketjéből is hiába próbáltam letölteni, nem működött.Kaptam egy másik (talán indiai) ROM-t, ami fapadosabbnak tűnt, egyszerűbb és kevesebb ikonnal, illetve widgettel indított (a kínainál valami csili-vili képeket váltogató widget szerű dolgot el sem tudtam távolítani). Viszont ez az utóbbi ROM alapból tartalmaz Google appokat, magyar nyelvet is (bár elég sok az angol szó benne) és stabilan működik. Pár dolgot hiányolok belőle, mint a gombok hosszan nyomva tartva milyen funkciót jelentsenek (a szélső gombok működése felcserélhető). Gondoltam a saját Nubia ROM-jához valamiféle saját marketben témákat lehet böngészni (ami talán a kínaiban volt), ebben nincs, a feloldó képernyőt is próbáltam megváltoztatni, de eddig csak a hátterét sikerült. Nem tudom létezik-e a saját launcheréhez téma ajánló app, vagy weboldal, de hát másképp ez változtatható.
A készülék anyaga jó, sőt nagyon jónak mondható. A felső és alsó káva lehetne keskenyebb, de tudtam, hogy kissé nagyobb lesz az előzőnél, még belefér.
Telefonon nem jeleztek problémát, hogy ne hallanának, WiFi nem tűnik gyengének, ahol eddig tudtam használni most is tudom (bár nem feszegetem a határokat).
Waze jól navigált, offline-t még nem próbáltam.
Akkuideje jónak tűnik, de nem használok nagyon akkuzabáló dolgokat.
A SoC teljesítménye nem túl acélos (652-est vettem), bár a ROM akadás nélkül használható, a programjaim is folyékonyan futnak, de egy játékkal szoktam játszani, ami alapból elég lassan indul el, de az előző 808-as Sanpihoz képest ez sokkal több idő ezen a telón. A játék maga gond nélkül fut.Egy két képet csináltam, de a kamerát kevésbé tudom értékelni, nekem már a régi is elég jó volt. A saját kamera appjában elég sok beállítási lehetőség van, sokkal több, mint az átlagban (gyári kamera applikációban ilyet még nem láttam).
Ha nagy az érdeklődés feltöltök párat valahova.
Ha valakit még érdekel bármi is, szívesen válaszolok.[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
válasz WOT-H-A-C #132683 üzenetére
Összeszerelés jónak tűnik, nekem az üveges és a fémes hátlapok tetszenek, így ez is tetszik, fekete-arany, főleg emiatt fogott meg
Most gyári OS van rajta, amin nincsenek google alkalmazások, ezt próbálok varázsolni rá, GMS installerrel egyelőre nem sikerült, de próbálgatok.
Még nem költöztem át rá, így még nem is telefonáltam vele. Talán egy-két nap s lesz rá időm, csak a gogole alkalmazások kellenek a mindennapokban, addig a régit használom.Ha van ötlete valakinek, mivel próbáljam (root nélkül), örömmel fogadom.
[ Szerkesztve ]
-
gooool
őstag
válasz WOT-H-A-C #132555 üzenetére
Megfordult az én fejemben is sajnos ez a lehetőség.
No mindegy, éjjel feltöltöttem teljesen az akksit, ha hazaérek akkor meg tolok rá egy friss szoftvert, mert a mostani egy agyontelepítgetett, lejelszavazott akármi, így hard resetelni sem tudom.
Ha nem lesz jó, akkor kollégám még megnézi végső soron, hátha mégis én qrtam el valamit.svgyula:
Nincs ilyesféle lehetőség a Thorban sajnos.Üdv, Balázs
-
Somatom
veterán
válasz WOT-H-A-C #132287 üzenetére
A Lenovotól kell kérni hozzá nyitó kódot. A bibi az, hogy a kódküldés feltétele lemondás mindenféle jövőbeli garanciális igényről. Ezzel képben voltam, amikor megvettem a telót, és be fogom vállalni, csak nem biztos, hogy épp egy ilyen hibánál kéne ezt meglépnem.
Egyébként már átbogarásztam ezt a topikot is, meg letöltöttem a stock "reteu" ROM -ot, csak az nem világos, hogy van -e különbség a single, és a dual SIM -es verzió ROM -ja között.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
punky10
addikt
válasz WOT-H-A-C #132237 üzenetére
Simán elég.Én bemásoltam a linkből az angol szöveget, a "phone"szó elé írtam, hogy Xiaomi, és elfogadta...
Gondolom nem hetente 1-2 kérelem fut át a rendszeren, simán elöfordulhat, hogy valaki ugyanazt írja, mint egy másik illető, tőle többszáz kilométerről.És 5 perc alatt megjött a visszaigazolás...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
trebrona
nagyúr
válasz WOT-H-A-C #132225 üzenetére
Röviden: jobb.
Hosszabban:
Global romok tele van google alkalmazásokkal, amiket a felhasználók többsége az életben nem használ és mivel rendszeralkalmazások, eltávolítani is csak root után lehet. Multiban csak play áruház és a google keretrendszer, azt telepítesz a google alkalmazások közül, amire valóban szükséged van. Global rom esetén nem egyszerű a TWRP használata.
+ keresősáv az értesítősávon
+ felfelé swipe-pal kereső bármelyik képernyőn
+ SMS fekvő tájolás
+ Jobb ramkezelés
+ "normális", egységes ikonok
+ T9 tárcsázó (ékezetes is)
+ EU GPS optimalizáció
+ GSM kódolás SMS-ben (nem számolja több karakternek az ékezetes betűket)
stb.De a bootloadert nyitni kell hozzá, az pedig engedélyhez kötött, bár gondolom tudod.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Ájvé
veterán
válasz WOT-H-A-C #132166 üzenetére
"Egyszerű droid van rajta, csak az ikonokat piszkálták meg kb. benne."
Ilyet is ritkán olvasok, MIUI az egyik legjobban átszabott Android (mondjuk nekem nem probléma, én szeretem és már megszoktam). Fordításra pedig igazán nem lehet panasz, hála a MIUI Magyarországnak akik a projekt indulásakor beadták a projektbe az eddigi munkájukat illetve a lelkes hazai fordítóknak akik tovább viszik ezt a színvonalat, 99%-on áll most is a fordítás, sokan irigyelhetnek minket. -
psg5
veterán
válasz WOT-H-A-C #132134 üzenetére
Nos igen, de a stabil működés ebben a kategóriában is úgy látom alap (nem fogok rajt játszani meg ilyenek, mondjuk, excel, word, meg irodai cuccok majd futnak) és le tudok menni maximum 5,2"-ra nagyon fanyalogva, így marad a kamera. Abból nem engedek. Minimum az LF V10 szintje kell és kész, ha lehet egyáltalán ilyen ezekkel a feltételekkel és kerettel.
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz WOT-H-A-C #132131 üzenetére
Nagyban függ a keret a V10-től...de max 120k-ig mehetek el bármi lesz az eladásból.
Mivel adok, sőt sokat a prohardveres tesztekre, mindig azt nézem meg elsőként és a mate 8 kamerában nem jeleskedett, plussz sajna kereten túl lesz.(#132132) tibcsi0407: Annak idején néztem G5-öt de ez a modulásri kialakítás nagyon nem jött be és kifejezetten nem is tetszett a telefon (hátulja) és szintén a kamera...
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz WOT-H-A-C #132105 üzenetére
Tudom és teljesen megértem és elfogadom, egyértelmű, hogy hibáztam és korrekt így.
Most nagyon tetszik a Honor 8.
Igazából úgy gondoltam, hogy LG V10 után márcsak min. S7 edge vagy S8+ lesz vagyis most már a maximumra ugrom
De sajna ez a kényszerű dual sim-re térés keresztül húzta a "fejlődésemet".
Nézegetem az S7 edgéket, de annyit nem fogok tudni hozzátenni az eladott LG V10 árához.
1+3T nem játszik mert itthon nehezen elérhető. P10 lite azért mégiscsak lite.
Honor 8 ellen egyenlőre csak a csúszosság és a V10-hez képest kis méret szól.
Nagyon fontos a kamera és a sebesség, meg ugye a méret, mert ezen netezem, levelezek, meg dolgozom is néha stb.. Igazából most a V10 az etalon számomra, az mindenben megfelelt (pedig a hang nem is érdekelt), csak ugye az a fránya dupla sim.
Olvastam, hogy van V10 ből is dupla sim, de baromi nehezn szerezhető be és új telefon játszik csak.[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
parkasz
senior tag
válasz WOT-H-A-C #131878 üzenetére
Huhh, ilyen parázs vitát nem állt szándékomban kiváltani
Na szóval az igények:5-5.5 col
B20
Minimum Android 6.0
min. 3GB RAM
IPS vagy Oled ( igazándiból eddig IPS-es készülékeim voltak volt, de szívesen teszek egy próbát az Oleddel is, persze ha csak le nem beszéltek
játszani nem játszom, így ebbéli igényem nincs
QuickCharge vagy valami hasonló azért jó lenne, esetleg NFC
korrekt kamera jó lenne
a 120k tekintetében rugalmas vagyok, így ha picit rá kell dobni, mert megéri a különbözetet, akkor hozzáteszek annyit.és köszi a válaszokat
-
tibcsi0407
félisten
válasz WOT-H-A-C #131859 üzenetére
Én kb ugráltam köztük ide-oda. Ami érdekes, hogy egy időben a Mi Note 2-n a kamerát nyomkodtam, mert azzal akartam feloldani.
Nekem jobban kézreáll, ha a kezemben a telefon. Asztalon pedig nem szoktam nyomkodni, általában mindenki ezt hozza fel az előlapi ujjlenyomat olvasó mellett. Az autós használatra pedig szerencsére több megoldás is van.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz WOT-H-A-C #131857 üzenetére
A szín valóban ízlés dolog, bár szerintem az ezüst/szürke egyáltalán nem para.
A hátlapi és előlapi FP pedig igazából nálam egálban van. Mindkettőből használtam már több telefont is az elmúlt időszakban. Nem tudnám kijelenteni, hogy az egyik jobb, mint a másik.utdetailing.hu
-
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest