- Yettel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
mobilizmo #140295 üzenetére
Sok telefon kerül hozzám törött kijelzővel, vagy éppen úgy, hogy a TG-t legyek kedves kicserélni. Az utóbbi 5 évben talán 2 telefon volt, ami TG mellett is elrepedt, de ott valóban a készülékházak deformálódása miatt történt. Sok esetben csak a TG repedt el, a maradék esetben pedig vagy egyáltalán nem volt rajta semmilyen kijelzővédő, mert sosem ejtett le a tulajdonos telefont, vagy pont leszedte a régit, mert szilánkosra tört, de nem pótolta még, és ismét sikerült leejtenie. Ez is olyan, mint az óvszer, nem kötelező használni, ha tud vigyázni az ember mindig mindenre, de elég, ha csak egyszer beüt a krach.
Másrészt nem is értem, hogy üveget minek hajlítgat valaki. Gondolom a borospoharat sem kezded el tekergetni, hogy jobban beleférjen a mosogatógépbe...
-
RVR400
veterán
válasz
cappa72 #140293 üzenetére
Én sem szoktam leejteni, de pl anno a Coolpad 7320-asomat az eladás előtti napon ejtettem le kavicsos helyre, pont pofára... Ha nem lett volna rajta TG, akkor az bizony nem lett volna eladva másnap, így szerencsére csak azt kellett lecserélnem, mert volt tartalékban is.
-
-
RVR400
veterán
válasz
Viktor0610 #140043 üzenetére
Nem szeretne SIM pint, de nem akarja, hogy PIN nélkül használható legyen a teló, de egy automata bekapcsolás is be van állítva, hogy ha esetleg elefelejtené bekapcsolni... Biztosan velem van a baj, de zavart érzek az erőben...
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
trebrona #139553 üzenetére
19 rendelésem áll, ennek a fele áprilisi. 25 rendelésből egyetlen egy észt postás cucc volt, az valóban ilyen hamar megjött. Szóval bemutattad azt a 4%-nyi esélyt, másrészt az egész EE Post érdekes, tekintve, hogy Pick Pack pontra érkezik, amit valaki úgy gondol, hogy a lakcímedhez képest jó helyen van, tehát nagyjából futáros megoldás, csak pl. nekem teljesen nem esett útba az általuk válaszott átvételi hely....
-
RVR400
veterán
válasz
Digitalpimp #138675 üzenetére
"Can not deliver to Hungary"
-
RVR400
veterán
válasz
salaud #138652 üzenetére
Jobb ár, csak nem tudni, hogy mikor fogják elküldeni, talán 1 hónap múlva. Kevesebbért ott a Redmi Note 7 itthoni garival, 270 USD körül meg a Note 7 Pro.
A Pre-sale árnál meg nem szokott lejjebb menni a kínai telók ára, mert akkor nyilván senki nem venné meg előre drágábban, ha ugyanakkor küldik, mint amikor már nem előrendelős, és olcsóbb is, és kevesebbet is kell rá várni.
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
SamSem58 #138542 üzenetére
A gombos telefont nem nyomkodta senki napi 5-8 órán keresztül, ergo legalább 5x-ös használatnak vannak kitéve a mostani telók a régiekhez képest, ergo máris ötöde az élettartam, még akkor is, ha a gyártási minőség nem romlik. Jah, és a fiókból félévente elővett gombos telót meg szerintem nem kellene belevenni ebbe a körbe, mert akkor az legalább 50 évig jó, mert akkor majd az ember unokája dobja ki a kukába a halála után, mert nem tudja, hogyan működik.
-
RVR400
veterán
válasz
SamSem58 #138509 üzenetére
Viszont kaluláld bele, hogy a telók nagy része 1 éves kora előtt átesik egy saját hibás kijelzőcserén. Te megcsináltatnád a 60e Ft-os telód kijelzőcseréjét márkaszervizben 30e Ft-ért, vagy rendelnél Kínából kijelzőt, és kijönne a javítás 10-ből?
Én tudom a választ...
-
RVR400
veterán
válasz
aprokaroka87 #138457 üzenetére
Hol a hitelesítés?
-
RVR400
veterán
Micsoda gyöngyszemet találtam: Vargo VX3. Kár a B20-ért, azaz egész pontosan a hiányáért.
-
RVR400
veterán
Ha az AGM drága,akkor a CAT mi??
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
nagysandor79 #137860 üzenetére
Nyilván lehet majd kapni, de nem 150 USD lesz, az elég nagy öngól lenne.
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
maszati #137514 üzenetére
A hivatalos oldalon is fent van Csak kettő kattintás kellett volna a múltkori linkről.
-
RVR400
veterán
válasz
maszati #137506 üzenetére
Esetleg ez? Google első találata
-
RVR400
veterán
válasz
Atomgeszi #137290 üzenetére
Most már rájöttem, hogy nekem miért nem volt sem a RN4-en, sem most a RS2-n reklám sosem (mindkettőn developer ROM-mal, tehát a RN4-en is MIUI10 volt már), mert az első beállításnál a "hosszadalmas" megoldást választottam. A személyre szabott reklámok opciónál kivettem a pipát... Nem is értettem, hogy mitől jönne reklám, de gyanús, hogy ez az a nagyon bonyolult eljárás az első beállításkor...
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
Semmi kelletlen app, semmi reklámdobálás (a teló azóta is használatban van a gazdájánál minden ilyesmi nélkül)), semmi kókányolás nem volt benne, már nem tudom pontosan, hogy a 4pda-n vagy az xda-n az elérhető nemzetközi ROM volt rajta alapból. Innentől kezdve a romolás nem kérdés, mert amúgy úgyis ezt a verziót pattintaná fel az ember.
-
RVR400
veterán
válasz
interstate76 #136877 üzenetére
Ez a készülék ennyi pénzért ajándék, én csak ajánlani tudom. Persze a nyelv nem lesz teljesen magyar rajta, de ezen kívül nagyon kellemes készülék, és nem mellékesen tényleg jó a kamerája, nyilván megfelelő helyen kezelve, és az árszintet is figyelembe véve.
-
-
RVR400
veterán
válasz
Viktor0610 #135980 üzenetére
Kategóriájában a Note 4 kamerája is rendben van... De a Note 4 fikázott kamerája nem annyival rosszabb, mint amennyivel jobbnak mondják az A1-ét, ergo azt is lehet fikázni.
-
RVR400
veterán
Én 30-án adtam le rendelést, az állítólagosan magyar raktáron jelenleg is készleten levő 4X-re (Redmi 4X gold are instock for immediate shippment), ami karácsonyi ajándék lenne.
Ma ezt a választ kaptam az érdeklődésemre:
"Hello Dear
as checked ,your order transits on the way to our HU warehouse,once they will receive ,they will send out via DPD ,you can get it within 1-2 days ,please be patient to wait for it ,thanks " -
RVR400
veterán
válasz
ekrisztian #134902 üzenetére
Vagy egy fóliaszerű gumihártya tartaná bent, ami a két végén belóg a készülékházba, és csak elszabták a ragasztását.
-
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407 #134823 üzenetére
"A minimális felső kávának azonban ára van. Nincs a készüléken értesítési LED, közelségérzékelő, valamint fényérzékelő sem, a beszédhangszóró pedig a felső élre került. Hogy ezek mit jelentenek a mindennapi használat során, arra még visszatérek a tesztben, most viszont maradjunk a kinézetnél."
-
RVR400
veterán
A Gearbesttel csak annyi baj van, hogy amit 4-én rendeltem még azt sem adták fel, de a DPD-s SMS-t, ami szerint már nálam kellene lenni 5 munkanapon belül, már megkaptam rég...
-
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407 #134116 üzenetére
Ítélj az alapján, nálam itt a két teló, ha ezek a feltételek nem egyenlőek, akkor semmi.
Nem kell Sony-snak lennie, 15 USD-ért rendeltem utólag hozzá a modult.
Ergo az A1 előnye az O-n kívül semmi, a hátránya meg az összes többi dolog.
-
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407 #134077 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de itt van nálam a Sony modulos RN4, és egy MI A1. Az A1 még a Samu modulosnál is rosszabb képet lő.
-
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407 #134074 üzenetére
Ami a legfontosabb az az elkészült kép.
Neked nem lényeges szempont a töltés, mert nem tapasztaltad. Ha tapasztalod, akkor nem fogsz tudni már visszamenni kisebb SOT-tal rendelkező készülékre.
Tehát, amivel előrébb vagy, az az Andorid One, akksival hátrébb vagy, kamerával meg ugyanott, készülékmérettel megint szarul jártál, pedig kisebb az akksi. Ezek tények.
Amúgy Xiaomi vs Xiaomi esetében Xiaomis e-péniszméregetésről beszélni elég fura.
-
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407 #134043 üzenetére
Azért annyival nem jobb az a kamera, mint a Sony modul a Note4-ben. (15 dolláros alkatrész a Samu modul helyett) Sőt, az eddig látott tesztek alapján egyáltalán nem jobb.
Az akksi azért nagy érvágás, mert iszonyat kényelmes, hogy alig kell tölteni a Note 4-et. 15 óra készenléttel most 3 óra SOT, és 75%-on van az akksi. Ráadásul a készülék méretei sem lettek éppen a legjobbak a kis akku ellenére sem.
Az Android One meg nyilván jó dolog, de így más előnye nincs.
-
RVR400
veterán
válasz
Donki Hóte #133281 üzenetére
Én minden telót mérek, ami hozzám kerül. Ergo mindenki hazudik, ugyanis eddig egyiknél sem mértem többet, mint ami az akksira volt írva. Értsd jól, ismert márkanevű telóknál sem. Tehát, ha egy S-sel kezdődő márkanevű telóban állítólag 1800-as akksi volt, akkor abba bizony kikapcsolástól 100%-os töltésig a mérő maximum 1830-ig ment fel, de abban benne volt a bekapcsolásra elhasznált töltésmennyiség is.
Ráadásul az sem mindegy, hogy meddig merül, és mennyinél kapcsol ki a teló ugyebár...
-
RVR400
veterán
válasz
GIJoe #133205 üzenetére
Németországba kell a teló...
(#133204) svgyula: Kollégám élete első okostelefonja egy J5 lett... Szinte semmit sem használ, frissítette a gyári alkalmazásokat, felrakott 2 programot a futáshoz és bringázáshoz, meg a facebook+messenger párost, talán meg egy Vibert is, és innentől kezdve setovább, mert nincs elég tárhely a telepítéshez...
-
RVR400
veterán
válasz
Thocy a ZAGY #133178 üzenetére
Azért azt a 8 GB-nyi ROM-ot 50e Ft-ért megmagyarázhatná nekem valaki. Ráadásul szerintem Te abba a 10%-ba tartozol, akinek az elég,viszont a felhasználók 90-a a pokolba kívánja a telót, mert nem tudja feltenni rá az általa használni kívánt programoknak a felét sem.
-
RVR400
veterán
válasz
Secretknight #133157 üzenetére
Na, ezt mi sem hisszük el.
-
RVR400
veterán
(#133087) DJGABI:
30e-ért még jó, hogy lehet venni normálisat.
De akkor már inkább egy Redmi 4A.
Így jutottunk el 15-ről 35-re... Csak ahogy megszoktuk már.
-
RVR400
veterán
Ha esetleg valaki filléres telót keresne
Blackview A7 41 USD-ért
-
RVR400
veterán
válasz
ekrisztian #133034 üzenetére
Akarod mondani topikja.
-
RVR400
veterán
válasz
atee_13 #132970 üzenetére
Vettél egy komplett LCD-t, ami gyárilag ragasztva volt, és a szervizre fognád, hogy szarul rakták bele, mert a tipikus melegedős sárgulásos hiba megjelent? Az alis eladót keresd meg, és jelezd neki, hogy ennyit bírt az utángyártott kijelzője, de még azzal sem fogsz semmire sem menni valószínűleg.
1 év garancia a beszerelésre vonatkozik, nem a kijelzőre, amit Te vettél. Ez nem szerelési hiba, még akkor sem, ha kutyaütők csinálták.
-
RVR400
veterán
válasz
Wolfskin #132963 üzenetére
Van a Telenornak egy készüléke, mai a K510 nevet viseli. A teló egy Leagoo Lead5 lenne, de nem dual sim. Annyira nem dual sim, hogy nem csak le van ragasztva és dugaszolva a második sim, hanem fizikailag sincs rajta az alaplapon forrasztva a foglalat.
Hogy a foglalat ráforrasztásával, és egy eredeti Lead 5 szoftverrel mit csinálna, az kérdés, de ehhez legalább vannak elérhető dolgok. Na a Navonhoz szinte semmi nincs, vagy ha van, akkor aranyárban.
Azt fel sem vetem, hogy tudatos vásárlóként előzetesen miért nem derült ki, hogy nem dual sim, másrészt nem is értem, hogy miért nem szifont vettél, mikor az 10 év alatt egy centit sem változott...
-
RVR400
veterán
válasz
Donki Hóte #132946 üzenetére
Alapvetően jó a gondolat, de akinek nem volt okostelefonja még, és elsőre kap egy tetűlassú cuccot, amin gyakorlatilag a telefonálás is kínszenvedés a gombos telefonjához képest, az potenciális Iphone vásárlóvá válik, mivel innentől kezdve a droid szar, és csak az Iphone gyors, és hasznos 150-ért... Ilyenkor valamivel drágább droidos kategória megszűnik létezni is. A történet nem kitaláció, az ismeretségi körömben sokan beleestek ebbe. Persze elégedettek a szifonnal, mert csak telefonálásra és facebookra használják, de ahhoz elég lett volna egy valamivel drágább, értelmesebb droidos készülék is.
-
RVR400
veterán
válasz
marcus.fenix #132840 üzenetére
Rádobsz még pénzt, majd veszel egy újat, amit ugyanúgy le fogsz ejteni, és összetörik. Sokkal jobb új telefont összetörni, mint javítottat. Tiszta haszon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest