- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
svgyula #125002 üzenetére
Hónapok óta mennek a pletykák a "tájvániszolgáltatós" Redmi-ről, sőt, az egyik Meizu topikban is felbukkant egy B20-at tudó M3 Note verzió.
Pedig már bepakoltam egy 3S-et a kosárba, de most visszahúztam a mancsomat a lezárásról, mert ebből egy B20-as a mindent vivő budget-telefon lenne Európában!
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
GIJoe #124983 üzenetére
Hol sikerült M3S kamera-tesztet elcsípned? Érdekelne, milyen képeket csinál!
A Redmi 3S masszívan hozza a kategória átlagát: napfényben korrekt, rossz fényviszonyok között még vállalható. A 50-60 közötti ársávban eddig a legjobb kamerát a Mi 4C-ben találtam, feljebb a Le 2 Max muzsikál tűrhetően rossz fényviszonyok között (is).
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
svgyula #124428 üzenetére
+1
2 telefon/év után én is azt mondtam, hogy ittavége, majd nyáron megkeresed a rávalót. Két hetet bírta a kölyök - 16évesfiú - majd értetlen arccal nézte a számláján, hogy csaaakharmincötezer?! Azóta néma csönd, kotlik a kis pénzén, telefonvétel szóba se került többet. Szerintem úgy döntött, beéri az öreg Lenovommal is, ha lecserélem végre...
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #124006 üzenetére
Le Eco-ból a snapis X520-ra fájna nagyon a fogam, ha -
- végre valaki konfirmálná a B20 meglétét
- és nem csak arany színben lenne mindenhol... -
Atomcsirke
aktív tag
Alcatel Flash 2 oder vernee Thor?
Nagyjából ugyanaz a felhozatal, kb. ugyanannyiból - 35-40k - kijön mindkettő.
Alcatelben picit jobb a kamera, vernne-ben meg van B20 és ujjlenyomatolvasó.
Picit drágábbal még a Lenovo K4 Note-ot nézegetem, lévén kint felannyi még sarccal együtt is, mint itthon az A7010-re keresztelt változat. Pesze ohne B20, de nem hiszem, hogy ez a fícsör megérné a dupla árat. -
Atomcsirke
aktív tag
Lenovo K4 Note-ra (X3 Lite, A7010 etc.) nem csábult még el senki? Lassan közelíti az ára több helyen - felülről - a 150 USD-t, kínai raktárnál, ofcoz. Tesztek korrektek, és úgy tűnik, a 2. SIM mellé kell, külön slotba beszuszakolni a microSD-t, ami kicsit kárpótol a B20 hiányáért, a bónusz NFC-vel meg a közepesnél erősebb kamerával együtt.
Másik, amit nézegetek, az a Dögi 5X Max Pro, ami tokkal-vonóval kijön 30-ból, és elég jól összerakott kis dögnek tűnik, persze a maga korlátaival. Akku 4000-es, mármint papíron, de a B20-at tudja, viszont a kameráról - valami szoftveresen interpolált förmedvény - inkább szó se essék!
Btw, nem értem, a kínaiak miért nem tudnak leszokni az interpolálásról. Egy normális 5 MP-s szenzor, jó optikával, szoftveres mókolás nélkül is szinte mindenre elég a kategóriában. És gondolom, a kamera árában 5-6 USD-nél többet nem tenne ki...
Később az ember zokszó nélkül lefokozza a melóstelefonnak, vagy lepasszolja a gyereknek, aki átlag fél éven belül úgy is lezúzza a kijelzőjét bárminek.
Bár a jelenlegi P770 melóstelefonként is mindent visz majd, és gyanítom, a kamerája még mindig jobb, mint a Döginek. -
Atomcsirke
aktív tag
válasz
paulkaresz #123843 üzenetére
Simán megérne 200 felett is, ha B20 tekintetében biztosra lehetne menni.
Én egyszer rákérdeztem SPEmallnál, de nem kaptam választ.
A kamerája azért durván mindent visz ebben az árkategóriában. -
Atomcsirke
aktív tag
válasz
Graphics #123811 üzenetére
Meizu m3 Note? Elvben ebből is van B20-as verzió - a topicjában már felbukkant egy - bár ez "international", nem pedig tajvani vagy indiai verzió, mint a Xiaominél. P10 kevésbé éhes, mint az X10, akku 4000 mAh-ás, kamera nem rosszabb, mint a Redmi Note 3-ban. A spemallos elvben "international" fw-s, az LTE sávokat nem részletezik. Egy kérdést megérhet, hogy az aktuális szállítmány miféle.
-
Atomcsirke
aktív tag
X3 Lite nekem is piszkálja a csőrömet, de k****ra nincs belőle olyan verzió, ami - ha már a B20-at nem is tudja, de - legalább 32GB ROM-mal lenne felvértezve, ama nyüves hibrid-SIM slot okán!
16GB ( - rendszer) hamar betellik, ha navihoz még feltolod pár környező ország off-line térképét, meg némi zenét az útra, és ráadásul masszívan fotózol, mert mondjuk egy kiállításon, munkával cseszel el egy-két hetet. Viszont 32GB-al azért már lehet gazdálkodni, még OTG nélkül is. Egy csomó nyálcsorgatás-pozitív telefont húztam ki a listáról a "hibrid-SIM" és a "csak 16GB-os verzió van" paramérek együttes megléte okán...
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
KamuMazsola #123529 üzenetére
Nem "pártatlan", inkább "parttalan", de nagyjából ott a pont! Ha majd jönnek a "tajvani szolgáltatós" Xiaomik, Meizuk, Le Eco-k, térjünk vissza a kérdésre!
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
Milestone2 #122837 üzenetére
Gondolom, találtak egy olcsóbb SoC-t, végül is budget-kategória...
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
citkar #122854 üzenetére
Igazad van, de csak részben. Ezek a topikok azzal foglalkoznak, HOL találunk B20-at, de azt, hogy MIVEL, arra csak érintőlegesen térnek ki, jobb esetben. Nekem továbbra is hiányérzetem van a hardveres oldal kapcsán, kivált magánimport terén, mert hogy a szolgáltaói, meg az itthoni, hivatalosan forgalmazott készülékek tudják a frekit, az evidens. A kínai meg néha akkor sem, ha rajta van a webshopos adatlapján, meg még mailben is megerősítik rendelés előtt...
-
Atomcsirke
aktív tag
Polgártársak, van már "Nagy Béhúsz Csájnafón Topik" ?
Szerintem igény lenne rá, hogy egy helyen legyenek az itthoni, "háromszolgáltatós" , illetve Európa más országaiban is jól használható telefonokkal kapcsolatos infók, tapasztalatok. Na meg nem keletkezne mindig flame más topikokban az első, "ésbéhúszvanbenne?" benyögés után...
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #122588 üzenetére
Hüjjnye!
Meizu M3 Note-ból is ígérgetnek B20-as verziót, de egyenlőre még nagy a köd körülötte...
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
Bigmasterl #122324 üzenetére
+1 Honor 7
A P9 Lite kameráját finoman szólva nem menesztették az egekbe, bár új készülék lévén, ez a későbbi frissítésekkel még javulhat.
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
svgyula #122034 üzenetére
Jogos, a kamaszok nálunk is minimum évi 2 telefonnal haladtak, míg meg nem untam, és azt nem mondtam, hogy innentől akkor lesz telefonotok, amikor ti keresitek meg a rávalót. Na, azóta nincs telefonjuk, és nekünk se kell idegeskednünk, hogy hol van má' az a büdös kölök, és ménemveszi fel a telefont?!
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #121970 üzenetére
Mépontaz? A Symdroid jobban csengene!
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
zolipapa66 #121613 üzenetére
A Bloomberg céginfója illeve a Linkedin viszont ezt. Az Alcatel saját oldalának garanciális infója is TCT Mobile Limited-ként hivatkozik a cégre.
Azaz az Alcatel telefonok gyártója a TCT, ami a TCL egyik leányvállalata. Szvsz nem volt rossz az a Volkswagen-Seat -Skoda hasonlat.
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
zolipapa66 #121587 üzenetére
Gyanítom, olyan Volkswagen-Seat-Skoda jellegű áthallások vannak csak a termékek között. Eddig TCL telefonnak még nem találtam egzakt Alcatel (=TCT) megfelelőjét, bár kétségtelenül ők az EMEA régióban ténykedő TCT anyacége.
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
Kornel #121478 üzenetére
Hiába van +10k a Redmi 3-ra, ha még +50k-ért se lehet pl. LTE B20-at varázsolni egyik Xiaomi-ba se.
Van akinek ez fontos szempont, lévén az ország nem csak Bp-ből meg pár nagyvárosból áll, na meg ugye vannak vodafonosok is.
De szerintem ezt milliószor kitárgyaltuk már itt.
Lehet, hogy noném a vernee, de semmivel nem nonémebb a Döginél, és a 26k-s X5 Pro-nál a Thor pár ponton erősebb alternatíva annak, aki olcsó B20-as telefont keres. -
Atomcsirke
aktív tag
válasz
Milestone2 #121406 üzenetére
Nem lenne rossz, egyáltalán nem ártana, ha kicsit minőségibb kínai telók is felbukkannának, amik tudják a "falusiLTE"-t. Tegnap belebotlottam egy német Thor-tesztbe, a kamerája messze nem olyan tragikus, mint a DögiX5próé.
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
punky10 #121137 üzenetére
Ugyan már, én a magyar egészségügy jóvoltából 4.5"-on "unatkozok" óraszám, és a szemfájás semmi ahhoz képest, hogy fáj a s3gg3d fél nap után, a rendelői székeken...
Szvsz a céges Samu AMOLED-je FHD-n, 5.2"-al messze a legjobb volt ilyen szempontból, de utáltam két telóval mászkálni, a két SIM meg nálam sajnos "must have", nem pedig opció.
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
KamuMazsola #121130 üzenetére
Attól, hogy valami elvárás, még nem kell hogy valós, tényekkel alátámasztott igény is legyen!
Nézegettem a HD kijelzős Lenovo A7000-et, 5.5"-on. Teljesen jól lehetett olvasgatni rajta, de lehet, hogy fél nap után már jobban fárasztaná a szemem, mint egy FHD-s. Esélyem nem volt ilyen tartósan nyúzni, parallel egy FHD-ssal, ki tudja, hiszek a nálam tapasztaltabbaknak.
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
viktorhu #121121 üzenetére
Tény, hogy ez a fő fícsör, de mindemellet a P10 nagyobb felbontású kameramodult fogad, és az adatlap szerint vadizsír képfeldolgozó részt kapott, sőt az audio DAC-ot külön is fényezik.
Camera
21MP single camera/16MP + 8MP dual camera with the world’s first TrueBright ISP engine for greater sensor light capture, enhanced color resolution, and less than 200ms shot-to-shot delay.
Audio
Hi-fidelity, hi-clarity audio with 110dB SNR & -95dB THD to meet consumer demand for superior audio performance.
Mondjuk TrúBrájtendzsin ide vagy oda, a Meizu M3 Notenál pont a rossz fényviszonyok melletti kamerateljesítmény harmatos, de fogjuk arra, hogy biztos valami gagyi szenzort lapátoltak bele, az óccsítás végett.
Nyalánkság a Cat. 6 LTE modem, bár itthon nincs jelentősége, de az is tény, hogy pl. FHD-nál nagyobb kijelzőfelbontást nem támogat, ebből is látszik a budget-jellege.
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
hege21 #121087 üzenetére
Szerintem a Dögi X5Pro verhetetlen ebben a kategóriában, 25k-ért, hazai garival. Ha hirtelen kihalna alólam a teló, és gyorsan kéne valami - a kamera minőségét nagy ívben lesz@#va - azt venném az óccsó B20 palettából. Bár utána bajban lennék, kinek ajándékozzam el a családban, mert a kam... képalkotó egység tényleg kritikán aluli.
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
Graphics #121120 üzenetére
Hátizé, szerintem a Snapi Nyócegy a ZUK-ban éltesebb hardver, mint a P70 MTK-ja!
Üzemidőben a ZUK sem rossz, kamerában viszont egyértelmű a különbség a javára. Bár, egy csomó tesztképet átnézve nem igazán látom az OIS hatását a végeredményen...
p.s. Akciózzák a P70-et? Hunmennyire?
Ha hazai a forgalmazó, B20 miatt lehet érdekes sokaknak.
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #121032 üzenetére
Valóban, bár a Redmi 3s hasonló paraméterekkel még olcsóbb - ugyanilyen vacak kamera mellett!
Egy használt, alsó-középkategóriás kompakt fényképező 25k magasságában meg felmossa az összes telefonba épített szenzor+optika kombóval a padlót, kb. 400 USD-ig, vagy tán még a felett is!
Csak az a kérdés, a + 0.5" kijelző mennyit számít olvasási komfortban - mostanában fél napokat is böngészek telefonon, orvosi rendelőkben várakozva - hogy megérje a nagyobb készülékházból adódó diszkomfort érzést. -
Atomcsirke
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #121030 üzenetére
Thx!
Az mindenesetre látszik, hogy kamerában sajna ez is hozza a kategória átlagát (rossz fényviszonyok = zajos, életlen képek). Úgy látszik a 200 USD körüli ársávba ez fér bele.
-
Atomcsirke
aktív tag
Helio P10-el szerelt telefont sikerült már valakinek puskavégre kapnia? A Meizu M3 Note-ot nézegettem még a Redmi Note 3 Pro mellett, phablet kategóriában, és ez a leglényegibb eltérés a két készülék között. Az érdekelne, mennyire "éhes" a kicsike, egy X10-hez képest? Elvben ez van multimédiára kihegyezve, szemben az X10-el, ami gamer chipset, úgyhogy nekem pont megfelelne, pláne ha ez gyorsabb képfeldolgozást, vagy minőségibb DAC-ot takar.
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
b0bcat #120829 üzenetére
"Low-budget B20" kategóriában (110-120 USD) nekem is ez maradt az egyetlen jelöltem, a THL 2015A a GPS-e miatt esett ki - pár helyen jól lehúzták - kamerában, akkuban kb. ugyanott van a kettő. Volt tulajként lenne esetleg némi megosztandó tapasztalatod a nagyérdeművel?
-
Atomcsirke
aktív tag
Ha még nem lett volna: Vernee Thor teszt (német)
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
Graphics #120397 üzenetére
A négy mag harmatooos?! Az a P770 két magjához képest 100%-os növekedés!
Amúgy bossszantó, hogy a 100 USD-s budget kategória szinte összes készüléke B20 képes, a következő ugrásnál, 200 USD magasságában, a "nagyok" közül szinte egyik sem, Kéne már egy "Nagy Béhúsz Topik" ...
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
Graphics #120392 üzenetére
Úgy látom, a B20 témára nem csak mi feszültünk rá. A német tesztek alapján náluk is a vidéki hálózat B20-on lehet megoldva, mert rendre feltüntetik, ha nincs meg az adott kínai csodában. Múlt héten mentem a kanizsai vonalon, vonattal, három éve ugyanaz a szitu. Ha van net, max. EDGE a megállók (=települések) környékén, Párom telefonjában van B20, sokkal gyakrabban talált 4G-t. mintsem én normális 3-at.
ZOPO valóban csak quad core, de a felbontás is HD, Szerintem ha valaki nem játszik, röccenés nélkül kéne vinnie egy sallangmentes "mezei" 'droidot. Üzemidőben meg lehet, kicsit jobban is áll, hasonló akkuméretnél.
-
Atomcsirke
aktív tag
Budget-kategóriában az InFocus.nál már majdnem meginogtam, de aztán a B20 hiánya miatt parkolópályára került. Hasonló árban ZOPO Hero 1-el van valakinek tapasztalata? Gearbesten láttam EU-raktárban, 110 USD körül.
-
Atomcsirke
aktív tag
Polgártársak, a nagy LTE B20-konteónak nincs valami kölön topikja?
Nagyjából úgy veszem észre, hogy a "nagy" kínai gyártók misztikus módon elhatárolódnak ennek a sávnak a támogatásától.
A másod-harmadvonal erősen pörög a témában, csak készülékeik küzdenek több téren is komoly kihívásokkal (kamera, akkuidő, stb.)
Meg ugye itt van még a jelentősen felárazott szolgáltatói kínálat, aminek nem is az ár a legnagyobb baja, hanem a második SIM hiánya... -
Atomcsirke
aktív tag
Chinese video streaming site LeTV unveiled three new smartphones namely the LeTV One ...
Némi bányászat után úgy tűnik, tényleg nincs közvetlenül köze a Lenovohoz, bár hogy ki gyártja nekik a készüléket, az továbbra is rejtély.
-
Atomcsirke
aktív tag
Az ott linkelt wikis cikkből azt lehet leszűrni, ha a Lenovo csinálná, és telefon lenne:
akkor a LePhone névre kéne hallgatnia.
"Name
The "Le" series of devices, including the LePhone, LePad, and the LeTV are sold under the "idea" brand outside of China. The "Le" pre-fix means "happy" in Mandarin Chinese and this branding is only used in Mainland China.[10]"
A Kínán kívüli, ideaPad, ideaPhone nevek ismerősek is Lenovo-s marketinganyagokból.
Így, telefonként, de LeTV néven, abszolút sanszos, hogy a cikk elején említett kínai médiacsoport gyártatja valakivel.
"Not to be confused with Chinese entertainment and online video company, LeTV."
-
Atomcsirke
aktív tag
Urak,
Ez a TCL 3S valami Alcatel Idol 3-mutáció, vagy rosszul azonosítom be a gyártót?
-
Atomcsirke
aktív tag
-
Atomcsirke
aktív tag
Ááááááááááááááááááááááá, ettől a "kivételek erősítik a szabályt" mondástól a falnak tudok menni!
"Minden BKV-ellenőr albínó!"
Ezerből találsz mondjuk egyet, akire rá lehet húzni, és van 999 kivételed.
Vagy éppen egyet sem, és mindenki kivétel.
Akkor ez most egy "erős" szabály, vagy éppenséggel konkrét, hasraütéssel generált baromság? -
Atomcsirke
aktív tag
válasz
iMaverick #105911 üzenetére
A Lenovo P770 ( MT6577) GPS-ére azért nem tenném fel az életem!
Ha kedve van elindul, ha nem EPO-file mókolás, GPS-fix, megazisten.
Ha nahálaazégnekvégre, akkor országúton csak-csak, de városban, nagy házak között, netán gyalogosan, aaaaargh ...Szóval nem hit-, hanem tapasztalat!
Most is itt figyel az ablakban, az S5 mellett, keresi a "hódakat", csak épp nem találja, a másik meg már rég fixált. Ennek ellenére a Lenovoba tervezek visszaköltözni, a friss, ropogós S5-öt meg felajánlom valamelyik kollégámnak. Frusztráló a KNOX, hogy minimálisan sem tudsz belepiszkálni a rendszerbe garivesztés nélkül, a Lenovonál megszokott alap-dolgok nem mennek, a bloatware Samsung-droid, na meg ugye egy SIM-es, és hát a Halál mászkáljon két telefonnal.
-
Atomcsirke
aktív tag
Btw, kimondottan "óccsó" (100-130$) szegmensben van-e jó kijelző (4.7 - 5.0") - jó GPS - egynapos akku - bármimásmindegy kombó? Kölök megy Pestre suliba ősszel, de a tájékozódóképessége kritikán aluli.
Olcsó Jiayu-kat nézegettem, de a régebbi MTK-s GPS-ek, hátizé.... -
Atomcsirke
aktív tag
válasz
zolipapa66 #105903 üzenetére
A kínai másodvonalt ismerve, csak ellensúlyozzák majd ezt az előnyt valami jelentős hátránnyal!
1800 mAh akksi, vállalhatatlan kamera, el*****ett GPS, ilyesmik... -
Atomcsirke
aktív tag
válasz
maj-viktor #103872 üzenetére
Szerintem nincs trükk, egyszerűen csak ki akarják szórni az 1/8 GB-os verziókat.
-
Atomcsirke
aktív tag
Mondjuk logika van benne, nekem is a qHD / 4,5" még olvasószemüveg, a HD / 5" megy az utcaival is. Az arányok alapján a 5,5 / FHD simán lehet visszalépés az olvashatóság szempontjából.
Kérdés, az, hogy mennyire "pixeles" a HD 5,5"-on, bár az LG Flex-ben 6" mellé is odatették ezt a felbontást. -
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
fateless #99384 üzenetére
"Atomcsirke - hamarosan írok a P6000-ről is..."
Amennyire lehet, utánaturkáltam a neten, állítólag az akku az egyik gyenge pontja, a másik - mi más is lenne - a kamera!
Az akkut amúgy marhára nem értem, ehhez a SoC / kijelző pároshoz a 2.700 mAh korrekt párosítás lenne, elvben. Ergo vagy a valódi kapacitása nem annyi, vagy valami szoftveres elcseszés vala! -
Atomcsirke
aktív tag
válasz
Viktor0610 #99340 üzenetére
Galaxy S6, itt?!
Tudod, dual-SIM topic, nem pedig sci-fi!
-
Atomcsirke
aktív tag
Polgártársak, mi ez a nagy kuss a Meizu m1 Note körül? Ennyire ütős volt az idei Holdújév, vagy mifene?
Elvileg már két hónapja kint van a belpiacos, lassan már tán az FDD-LTE-snek is érkezni kéne, de tesztek alig, legalább is az általam értelmezhető nyelveken. -
Atomcsirke
aktív tag
válasz
wwenigma #98154 üzenetére
Vicces volt, tegnap hosszasan szívtam a vérét egy "nagytés" vállalati ügyfélmanagernek, és köti az ebet a karóhoz, hogy nekik még csak 1800-on van szolgáltatásuk, a lefedettségi térkép is arra vonatkozik. Sajna valami "műértő" kollégájáig nem tudtam elverekedni magam...
-
Atomcsirke
aktív tag
Tudna valaki kapásból mondani pár 4G-s csájníz okosfónt - mondjuk 200 USD körüli árszinten - ami támogatja az itthoni 800 Mhz-es LTE frekit? Mivel az MTK-k GPS-e mellett ez a másik trendi téma, kiváncsiságból turkáltam egy-két kinti webshopban, de a termékleírások finoman szólva ellentmondásosak.
Btw, elvben mindhárom szolgáltató nyert itt csatornát, de a Vodán kivül fejlesztenek-é ebben a sávban, vagy csak elméleti szinten fontos ennek a megléte a nem-vodafonosoknak?
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
zolipapa66 #97555 üzenetére
Valóban, akiknek f*s a kínai, választhatnak például indiai márkát is!
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
#79335424 #97400 üzenetére
Ez pont annyira, igaz, mint ahogy a telefon fényképezőgépnek se fényképezőgép, csak képrögzítésre alkalmas eszköz. Ezért kezdett el rángani a szám széle, amikor a múltkor egy statisztikában az Apple bent volt a világ öt legnagyobb fényképezőgép-gyártója között.
Na igen, és némi töprengés után ezért nem vateráztam el a bluetooth GPS-emet anno. -
Atomcsirke
aktív tag
válasz
zolipapa66 #97401 üzenetére
Speciel én a wazét még telefon nélkül is elfuttatom, ha elkap a harctéri ideg ...
-
Atomcsirke
aktív tag
-
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
wwenigma #90541 üzenetére
Btw a kérdése valamilyen szinten jogos, mert - ellentétben a 3G kompatibilitással - 4G fronton elég nagy még a homály a fejekben, na meg a távol-keleti webshopok is elég slendrián módon kezelik a műszaki adatokat.
Amúgy engem is érdekelne itthon is működő 4G-s, Snapdragonos, dual-SIM-es masina, de elég gyér a felhozatal, mondhatni, konvergál a nullához...
Ja igen, normális legyen a GPS-e és az üzemideje is!
-
Atomcsirke
aktív tag
ZTE V5 Red Bull második SIM-je vajon miért van letiltva, és fog-e működni valaha?
Snap400, normális ár, 2400-as akku, erre hendikepes ...
-
Atomcsirke
aktív tag
Tény, hogy valami kánya van a vetésben az MTK-s telefonok GPS-ével kapcsolatban, pont. Aztán hogy ez milyen mértékű, illetve hardveres, avagy szoftveres elq*ás-é, az erősen gyártó, illetve modellfüggő. Qualcomm SoC-al rendelkező telefonoknál statisztikailag kisebb a pofára esés lehetősége, lévén kevés gagyigyártó dob ki ilyen "drága" SoC-al készített, jóárasított modelleket. Innen jöhet a "mindenMTKsdzsipíeszazszar" tévhit. Az alkalmazásfejlesztők szintén ludasok lehetnek ebben, mert míg az egyik program meg se nyekken a P770-esemen, még hódokat se fog, addig a másik némi idegőrlő inicializálás után stabilan elnavigálgat.
Szvsz tanulságos lenne egy MTK-s meg egy Snapdragonos Hongmit összereszteni, ahol leginkább csak a SoC-ban van eltérés, hogy mit produkálnának különféle navi- és GPS-tesztprogramokkal, azonos szituációban. -
Atomcsirke
aktív tag
válasz
nimfas #79365 üzenetére
Hajrá CM, kezdetnek valóban biztató, bár a kompromisszumokat látva - Known bugs: One SIM card only (3G), Camera not working, Bluetooth not working, Mobile Assistant bug - a bétánál azért kicsit arrébb raknám a görög abc-ben.
Erre alighanem ők is rájöhettek, az utolsó komment alapján: "as far as I know the development for CM on Redmi has stopped. the Chinese developers found too may bugs, but if things change you guys will be the first to know."
-
Atomcsirke
aktív tag
Szerintetek a tmallboxra mi a bánatért nem tudok regisztrálni?
"There are 2 errors
optin is required.
The field optin is required."Az egész tetves regisztrációs űrlapon nincs ilyen nevű mező, a *-al jelölt kötelezőket meg mind kitöltöttem, sőt a nem kötelezőkből is párat.
Minidealen outofstock lett a Nillkin-féle Lenovo P770 hardcase, a Tmallboxon kivül máshol meg nem találtam az általam ismert, megbízhatóbb shopok közül.
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
csibe1 #45926 üzenetére
Még akkor sem, ha kiugrik érte Kínába, és zsebben akarja behozni. Ferihegyen simán rákérdezhetnek, hogy a teló, azt oszt honnét van? Ha nincs otthon a sublótfiókban egy magyar (vagy uniós) eredeztetésű számla, akkor bukta. A Minideal átmeneti hanyagolása sem hinném, hogy megoldás lenne, mert ha egyszer felfigyelnek egy-egy forrásra, utána már szisztematikusan félre fogják állítani a csomagjait, és azért nem tűnnek fel hetente új, megbízható webshopok a Távol-Keleten. Különféle kínai magánszemélyek nevében történő postázást meg azért ne várjunk el ázsiai testvéreinktől, alapszolgáltatásként semmiképp!
De őszintén, még a +sarccal együtt is nem éri meg?
Btw, engem sokkal jobban érdekelve, ha a készüléket levámolják, illetve "leáfázzák", de valamilyen műszaki hiba miatt visszaküldöd, és az eladó visszatéríti az árat, hogy szerzed vissza az ÁFÁ-t, mert ebben esetbe nem valósult meg az adott termék belföldi forgalomba kerülése.
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
KurtCobain #45967 üzenetére
Számomra örök rejtély marad, hogy ha valaki gond nélkül eltalál ebbe a topicba, egy nem kimondottan jó hírnek örvendő webshopból származó készülékkel kapcsolatos probléma felmerültekor, vajon vásárlás / rendelés előtt miért nem teszi meg ugyanezt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LEGO klub
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Építő/felújító topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Orvosi kérdések
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest