- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
gyuszito #77014 üzenetére
Nekem azért lenne pár, csak minek (kinek)? MTK -s SOC -cal (mondjuk 6592) sikerült már vkinek CIFS csatolás? Lan kapcsolat? Két bt. HID profilos eszközt (pl. egér és bill.) tud kezelni (mármint normálisan, akadás nélkül)? 6592 -őn (pl. Redmi Note) az MHL -t életre lehet kelteni és ha igen, akkor milyen adapterrel? Pl. a Concorde 6589(T) -ben a CC szerint nincs MHL funkció. Én láttam egy Youtube videót, amiben egy NEO N003 képét (ugyanez a SOC) adták ki monitorra. Mi a különbség? Szoftveres, vagy hardveres?
-
gipsztigris
addikt
válasz
gyuszito #77014 üzenetére
Nem a téma kezd kiégni, hanem a témában jártasak kezdenek beleunni!
Hány ilyen fórumos-kiégős-beleunós dolgot megéltem már! Egy egyszerű kérdésre sem kap választ az újonc kérdező, helyette megy a kioktatás, hogy "olvass vissza!", stb. Kellene valami új cucc, valami kihívás ami a megmozgatná ismét a törzsközönség fantáziáját!
-
b0bcat
addikt
válasz
gyuszito #77010 üzenetére
Az a baj, hogy heti szinten esik be ide olyan ember, aki látszólag a minimális fáradságot nem veszi arra, hogy utánanézzen azoknak a kérdéseknek, amiket itt ezredszerre is feltesz (miközben nem csak az összefoglalóban, de sokszor az övét megelőző néhány száz hozzászóláson belül van válasz a kérdésére).
Egy idő után a legbékésebb, legsegítőkészebb kollégáknak is felmegy a pumpa emiatt. Nem beszélve azokról, akik - leginkább talán sértődöttségből - mindezek után még jól ki is kérik maguknak, hogy miért nem segítenek nekik, amikor ez a topik erről szól...
Én mindkét oldalt megértem. A "veteránok" lehetnének kicsit megértőbbek, a lelkes újonc érdeklődők pedig türelmesebbek és érdeklődőbbek az összefoglaló illetve a visszaolvasás tekintetében.
-
Dominó85
addikt
válasz
gyuszito #77010 üzenetére
Azért azt se felejtsük el, hogy ehhez kellenek azok a kezdők is, akiknek büdös a Témaösszefoglaló elolvasása és 10 percenként 5x kérdeznek olyat, ami abban benne van tisztán és érthetően. Szóval részben megértem az "öregeket" is hogy tele a hócipőjük a lusta barmok, akik azt hiszik mindent megcsinálnak helyettük.
-
Laza...
addikt
válasz
gyuszito #76852 üzenetére
Nem. A Super SU van minden program fölött, de Te adsz jogot futni adott programoknak, amire a Super SU-n (Super user) keresztül Te adsz engedélyt.
Tehát ha a megkérdezi a Super SU hogy elküldheti-e a kici kínainak a Te bankszámlaszámod XY program, akkor dönts belátásod szeint Allow-Disallow
De akit ez nem érdekel, törölheti is
-
gipsztigris
addikt
válasz
gyuszito #76392 üzenetére
Örülök, hogy végre felismerted, hogy tévedtél!
Egyébként NEM azt mondtam, hogy a Note szar, hanem a kcsa által linkelt nyomvonalra mondtam, hogy sz@r!
Egy készüléket csak akkor szarozok le, ha
- van róla tapasztalatom.
- van róla olyan ismerősömnek tapasztalata akinek a véleményére adok. -
testo92
csendes tag
válasz
gyuszito #75538 üzenetére
Helló,
Én azt csináltam, hogy beraktam kosárba és kiszámoltattam a végösszeget, ahol kiírta mindig a DHL árat, ha jól emlékszem a Minidealnél volt a legolcsóbb, 16 $, más oldalakon 26 $ vagy annál több.Bár nem tudom, hogy ez hogy változik több telefon vásárlásánál webshoponként.
szerk. + Minidealről van talán itt a legjobb vélemény ( feladják ahogy tudják és nem huzzák 1-2 hétig), szóval nem feltétlen a DHL-en múlik, sőt...
-
testo92
csendes tag
válasz
gyuszito #75300 üzenetére
Neked is jó reggelt.
Ha needrom.com -on találsz az adott Xiaomi mobilhoz akkor lehet, még válogathatsz is ahogy nézem
-
Dominó85
addikt
válasz
gyuszito #74278 üzenetére
Amikor csak teheted, a fénykép tárgyát napnak háttal próbáld meg fotózni. Talán úgy kevésbé fognak beégni a képek. Illetve ha tájat fényképezel, akkor manuálisan pöttyints az ég aljára, fák tetejére, hogy ott mérje a fehéregyensúlyt. A videó nyugodtan jöhet, minél több infó van egy készülékről annál könnyebb választania az ide tévedő érdeklődőnek.
-
RVR400
veterán
válasz
gyuszito #72971 üzenetére
A youtube első videója 1 GB, másrészt a 6"-os TFT kijelzővel én besírnék, a tableteket is ez öli meg, egy IPS kijelző azért itt már nem ártana. Az utóbbi időben kb mindennapos téma, hogy kerülni kellene a mixeshopot.
(#72974) gyuszito: Youtube-on Jiake JK11-ből is van 2 GB-s verzió. Persze szoftveresen 2, amúgy csak 1 GB.
-
válasz
gyuszito #72209 üzenetére
Inkább THL T11, valahogy az jobban bejön.
@mijos: Mivel a MIUI egyedi portolás, ezért egyszerűbb ha a készülék topicjában kérdezed, hátha kelzsoca tud rá mondani okosabbat, mint mi itt.
Elég aktív topic.
-
RVR400
veterán
válasz
gyuszito #71126 üzenetére
A 10 db egyébként hogy jön ki nektek? Mert a Mixeshop pl már csak 4 db-ot küld el EUEXP1-gyel, az EUEXP2-nél meg gyakorlatilag 3 dollár különbség van az 5 db-os, és a 10 db-os rendelés között szállításban, meg termékárban megint kb ugyanennyi, csak az akksikkal meg megy a szarakodás..
-
válasz
gyuszito #69430 üzenetére
Nem 240, hanem 300USD.
Oké, hogy a 1949deal.com 240-et ír ki, de ők nem a megbízhatóság mintapéldányai előzetes árak terén.
Az etotalk és a jiayumart oldalán is 300USD a kezdőár (valamint rendes technikai adatokat írtak ki), a jiayu-store-nál pedig 340USD-t írtak ki - ezek hitelesebb források.
Egyébként jó készülék, bár nem hiszem, hogy ezt venném meg a Thl T200-zal szemben, ami olcsóbb is, biztosabban valós az akkuméret és nekem a Thl szimpatikusabb, mint a Jiayu (mondom ezt úgy, hogy épp úton van felém egy Jiayu G4c - méretben az egyik, ha nem a legjobbak). Formára azért számomra is a G6 jön be inkább, csak ekkora méret esetén már sokat számít a lekerekített él... -
svgyula
addikt
válasz
gyuszito #68354 üzenetére
Szia!
Én ezt egyszerűen megoldom van egy winyó mágnesem betekerem papír zsebkendővel és a hangszóró fölé rakom és az szépen magához rántja a fémhulladékot ha ki van kapcsolva a membránt meg a tekercset nem
piszkálja. Én elég ritkán viszem olyan helyre ahol kaphat fémforgácsot de még az ember zsebéből is magához
rántja és elkezd halkulni-torzulni -
Depression
veterán
válasz
gyuszito #68347 üzenetére
Nekem a thl w7s-ben épp a harmadik hangszóró teljesít szolgálatot, és itt van kéznél mindig egy tartalék. A túl hangos beállítások, vagy fémporos környezet miatt nekem 3 hónapnál tovább eddig semmilyen telefon hangszórója nem bírta tovább. Amit leirtál pont ugyanilyen. Kb. Egy fél óra a cseréje, és nincs 500Ft egy hangszóró. Bár egy hónapot kell várni rá.
-
válasz
gyuszito #68044 üzenetére
Új fejlemény! Elmentem a postára jegyzőkönyvet felvetetni. A vizsgálat során kiderült, hogy a vámolás során a csomag súlya 0.32kg volt. Na ez azért fontos, mert amikor felvették a jegyzőkönyvet és lemérték a csomagomat amiben ugye nincsen telefon, annak a súlya is 0.32kg! Szóval a telefon nélküli csomag 0.32kg, pont annyi mint amit a vámon mértek! Ergo biztos hogy nem én loptam ki belőle, ezt nem kenhetik rám!
-
svgyula
addikt
válasz
gyuszito #67535 üzenetére
Szia! Ugyanazt tudom mondani mint a fenti versenyzőnek.......
Nem is értem mit akartok?az ekkora "tepsifónokkal" kompenzálni mindenkinek ennyire romlik a szeme?
Én is használok olvasószemüveget de a telómat még rendesen látom(4,7") Filmet meg a tv-n nézek vagy moziban. A böngészőben meg ki lehet egy-egy részletet nagyítani ha(?) kell. Anno a 4"-os telómon is eltudtam olvasni a híreket. Meg ez már csak két kézzel kezelhető mert szerintem egy kosaras fickónak sincs akkora keze, hogy átérje és kezelje (87mm más telók ilyen hosszúak mint amilyen széles ez)Ja és az, hogy minden este töltőre tegyem a telefont na az végképp felejtős!DE!!! Ez megint csak az én véleményem.........
-
Dominó85
addikt
-
gyuszito
senior tag
válasz
gyuszito #27361 üzenetére
Szép napot mindenkinek! Lassacskán 5 hónapja hasznàlom a Zopo ZP 910-est, és örömmel jelentem, hogy mindenféle gondd nélkül mūködik. Eddig egyetlen egy lefagyás nem volt, minden a lehetõ legnagyobb rendben!
Bizalmatlankodókhoz szólnék, s bíztatnàm õket, hogy ha hallgatnak a fórumtársak szavaia, és megbízható márkàt választanak, akkor nem kell tartani a származástól! -
gyuszito
senior tag
válasz
gyuszito #38151 üzenetére
Habár most a50-es akkuja van.. az aligha bírná ki a kezem alatt 1 napot se...
Ez is éppenhogy 1,5 nap / akku, pedig 3000mAh-ás, de napi 1-2 óra játék van benne, + legalább 3-4 óra net, + folyamatos 3g... Nem bírná ki nálam, de 200$-ért nagyon jó a 6589T + a 8gb memó... -
tarat
tag
válasz
gyuszito #35660 üzenetére
Itt nagyon sok jó dolgot leírnak a kínai "szuper" telefonokhoz.
Köztük van az is amit te kereshetsz:Velis Auto Brightness
Itt van a beállítása is:
To set everything up, follow those steps:
- Launch the app and don't follow the wizard, we'll do things mannualy
- Menu/Manual graph edit : enter the following values (without the //comments):Code:
Pt: 0 40 //because 0 is needed
Pt: 800 40 //interior
Pt: 900 100 //exterior, shadow
Pt: 1100 255 //exterior, sun...and press OK.
Now, because it seems to output pretty random values, we'll smooth them A LOT. Go into menu/settings, then:
Code:
Automatic brightness ON
Disable system handler ON
Brightness sensor ON
Proximity sensor OFF
Screen-on sensor value override 10
Additional brightness : NO
Brightness change sensitivity 0%
Smoothing time 500
Smoothing time downwards 30 000
Smoothing override 30%
Superdim 0UMI X1S-t helyrerakta.
-
-
-
gyuszito
senior tag
válasz
gyuszito #28832 üzenetére
Ez sem jó... Sehogy sem tudom feltelepíteni az USB drivert... Srácok! Ne kerülgessük... létezhet, hogy hibás a telefon? Vagy a ROM kaki rajta? Miért nem látja a gépem, semmilyen módon sem? Töltés elindul, ha kapcsolgatom a debuggingot, akkor reagál a gép, de azt írja, hogy nem lehet telepíteni, mert nincs driver... ha meg manuálisan telepíteném, akkor meg azt írja, hogy nem jó ehhez....
-
Vater
csendes tag
válasz
gyuszito #27080 üzenetére
Hello mindenki
Koszonom a valaszokat, ugy nez ki tulreagaltam a dolgot - szoval a Pandawilltol erkezett W7+ karcosan erkezett, de tenyleg volt rajta egy vedofolia szoval minden rendben
kuldtek melle 2 akksit es egy extra rozsaszin hatlapot is. A telefont meg nem hasznalom, de amint lesz bovebb tapasztalatom megosztom
-
-
RVR400
veterán
válasz
gyuszito #26218 üzenetére
Az ok egyszerű. Ilyen hardverrel kétféle telefont vesznek az emberek:
1. FullHD kijelző, 5" körüli méret.
2. A lehető legnagyobb elérhető méret (5.7-5.8")
+ az 1. ponthoz: ekkora telefonnál nem ártana dedikált vissza és menü gomb, én pl emiatt álltam el a ZP950+-tól, mivel így már bukik az ember a kijelzőméretből egy részt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest