-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
SSlyTR #110586 üzenetére
"Egy haverom úgy vett telót, hogy 720p alatti legyen a felbontása, mert neki az a jó, ha 2-3 napot bír az akksi, nem 0,5-1et"
Ez hülyeség, ilyen különbség csak a felbontásból adódóan biztosan nem lehet. Néhány százalék (5-10) amit el tudnék képzelni, persze nagyban függ a használattól is. A legnagyobb fogyasztó maga a kijelző, második csak a SoC, de újabb GPU-k már játszva bírják a HD és FHD megjelenítést is. -
-
törölt tag
válasz
SSlyTR #110549 üzenetére
A fullHD kijelző egy másik story. Az egyéni megítélés kérdése. Én sem vagyok pixelhuszár, de ha vkinek az kell, valahol azt is meg lehet érteni. Az octacore viszont egy más dolog. Ezek nagyrészt Big/Little elrendezésűek. Ez azt jelenti, hogy négy takarékos és négy izmos magot tartalmaznak. Ezeknek a variálásával próbálják az adott művelet számítási teljesítményigényéhez a legoptimálisabb összeállítást használni. Tehát, a nyolc, tíz magos procik nem a teljesítménylicitről szólnak, hanem inkább az akkuidőről.
-
Zeki
nagyúr
válasz
SSlyTR #110522 üzenetére
Az van, hogy tavasszal összefogott a 2 T hogy egyesítik a vidéki 800MHz-s celláikat, erre a voda azt mondta, hogy ő év végig jobban lefedi az országot 4G-vel, mint a másik kettő együtt.
Na majd meglátjuk.Engem ezek kis pici meg drága meg korlátozott tartalmú netes csomagok jobban zavarnak.
-
-
smkb
őstag
válasz
SSlyTR #58546 üzenetére
Én nem ajánlanám a GT99-et. A gps szimplán vacak ebben is, a kamera ugyancsak elég gagyi,de az egész készülék viselkedése hektikus. Képes eldobálni térerőt, van hogy a túloldalon nem hallani mit mond a jóember. Nem a legjobb belpiacos modell szerintem (bármennyire is fvorizálják egyesek). Jelen állás szerint egyszerűen nincs semmi értelme nem Hongmit rendelni a 130-200$ ársávban, mert ne 10.000 hufon múljon az, hogy egy eszköz használható, vagy csak szívás van. A két telefon közt akkor lehetne reális az 50$ különbség, ha az eleve meglévő hiányosságokon túl, a GT99-en minden tökéletesen működik. Így viszont még kevés is.
-
Indy1
tag
válasz
SSlyTR #58356 üzenetére
hat nalam (Izraelban lakok) mindenki a Waze-t hasznalja.
mivel tobb mint egymillio hasznaloja van egy nagyon kicsi teruleten, nagyon pontosan tervez.
es ha valahol elakad a forgalom (baleset etc) akkor realtime alapon ujratervezi az utat.
minden reggel kb 32 km utam van a munkahelyre, es gyakran valtogatja az ajanlott utat.
es ut kozben is folyton ujratervez (latja mas felhasznaloktol hogy az atlag sebesseg zuhan)most a Waze es a MTK telefon nem baratok. mivel folytonos net kapcsolat van az adatok szamara, a legtobb csajnafon megbolondul es ujraindul a GPS.
Ezt tapasztaltam a Jiayu G3T, G4, W450, ZTE , Lenovo A660,S750, A820 ,szoval sok modellel
Kivetel ahol jol mukodott a Waze
THL W200
HongmiMiert? Nem tudom
-
-
Swami
senior tag
válasz
SSlyTR #58302 üzenetére
Köszi! Tudtok ajánlani akkor egy megbízható webshopot illetve készüléket? 4,5 - 4,7 inches HD, qHD kijelzős telefont jó kamerával és jó grafikus gyorsítóval? Abszolút végfelhasználó vagyok, nekem az a lényeg, hogy ne kelljen rootolni, molyolni rajta, jó legyen a kamera illetve a navigáció és tudjak röccenésmentesen mondjuk 720p filmeket nézni rajta (ha éppen utazom). Az alapvető dolgokat nem említem (normális beszédhang, email és facebook kezelés). NFC nem szükséges, 4G esetleg igen mert 30 Euróért itt (Írország) megéri. [link]
Köszi!!! -
fotosjani
aktív tag
válasz
SSlyTR #58151 üzenetére
Szerintem a Jiayu korrekt a kapacítás megjelölésében.
Volt régebben G2-m ilyen volt az akkuja:
2050mAh 63,3x53x5,4 18,11cm3 42g#58150 Mobildeck
"mostani telefon is kinai es lemerul 1 ora netezes utan"Hu, ez elég gyenge.
A volt ZTE V967S-em fényerőtől függően netezéssel elment 5-9órát.
A legjobb egy 11órás kijelző idő volt.
Egyelőre nem találtam számomra jobbat így ismét ezt a típust rendeltem magamnak. -
andyTM
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Óra topik
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged