Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balu02
csendes tag
válasz
iMaverick
üzenetére
Nem nekem írtad, csak nem rég óta olvasgatok itt (viszont olvastam a haipai-os kommentjeidet, már miután persze megrendeltem a telót és útban volt idefele).
A kamera az olyan, amilyen, napos időben elfogadható képeket csinál, de igazán engem nem izgat, fotózni van egy normális fényképezőm, nem igazán szoktam erre használni a telót.
Navigálni viszont kell, ezért volt nagyon pofáraesés az első próbálkozás a Google navival, mert max. paródiának ment el a dolog, szerencsétlen 5 mp-enként újratervezte magát és hol az árokban mentem, hogy a bokorban vagy a fa tetején, fogalma nem volt, merre járunk. Még egy utolsó próbálkozásnak raktam fel az osmand navit, hogy hátha, és én lepődtem meg a legjobban, hogy tökéletesen, pontosan és gyorsan navigál vele. Nekem ez így most jó, csak azért kérdeztem rá a kommentben, mert nem értem, hogy mi ez az egész. Most vagy jó a GPS vagy nem jó, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest