Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balu02
csendes tag
válasz
iMaverick
üzenetére
Nem nekem írtad, csak nem rég óta olvasgatok itt (viszont olvastam a haipai-os kommentjeidet, már miután persze megrendeltem a telót és útban volt idefele).
A kamera az olyan, amilyen, napos időben elfogadható képeket csinál, de igazán engem nem izgat, fotózni van egy normális fényképezőm, nem igazán szoktam erre használni a telót.
Navigálni viszont kell, ezért volt nagyon pofáraesés az első próbálkozás a Google navival, mert max. paródiának ment el a dolog, szerencsétlen 5 mp-enként újratervezte magát és hol az árokban mentem, hogy a bokorban vagy a fa tetején, fogalma nem volt, merre járunk. Még egy utolsó próbálkozásnak raktam fel az osmand navit, hogy hátha, és én lepődtem meg a legjobban, hogy tökéletesen, pontosan és gyorsan navigál vele. Nekem ez így most jó, csak azért kérdeztem rá a kommentben, mert nem értem, hogy mi ez az egész. Most vagy jó a GPS vagy nem jó, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Iphone 14 Pro Max 256GB
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest