-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dioka7
senior tag
válasz
iMaverick #55701 üzenetére
Szia!
Tudom, hogy nincs ilyen (mostmár), de sajnos nem értek nagyon az androidhoz. Másképp nem is rendeltem volna meg, mert ez a webshopban fel volt tüntetve, bár igazából csak annyi volt odaírva, hogy "4.2 rooted", viszont akkor még nem tudtam elképzelni sem hogy ez egy nem létező op rendszer, vagyis egy létező de elba..va. Azt sem gondoltam volna sosem, hogy egy google gyártmányú op. rendszeren (Androidon) ne fusson egy google play (felvetődött bennem, hogy miért nem védi le az Android nevet a google, vagy ha le van védve, nem értem hogy lehetséges ez). Sajnos mostmár tudom, hogy van ilyen, de annyira még mindig nem értek hozzá, hogy meg is oldjam ezt a gondot, így nincs google play-em továbbra sem
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Call of Duty: Black Ops 6
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Everest / AIDA64 topik
- Linux kezdőknek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest