- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
krics #139838 üzenetére
Még jó hogy linkeldet. A hír alatti hír: LINK
"Viszont a probléma nem kizárólag az Apple készülékeit érinti. Például a OnePlus, a Sony és a Nokia sem tette lehetővé eddig két szolgáltatói kártya használata esetén az 5G hálózati kapcsolatot. Ez nem hiba, hanem szoftveres korlátozás."
Ezek szerint ez nem "hiba", hanem feature.
-
válasz
krics #139831 üzenetére
Nem írta, hogy visszalépés lenne, csak érdekli, hogy miért ragaszkodsz hozzá ennyire?
Amúgy meg: LINK
Én a magam részéről egyelőre biztosan nem fogok ragaszkodni az 5g-hez. Jó lesz egyelőre a mára már kiforrottnak nevezhető 4g-s hálózat. (Kicsit olyan ez, mint a Covid-os oltás: én biztosan nem fogok az elsők között tolongani, hogy belém szúrják.)
szerk. "De ha csak úgy van 5g a telón, hogy a másik sim deaktiválódik, akkor olyan teló nekem nem kell."
Ez meg ugye a dual-standby technológia jellegzetessége, nincs köze az 5g-hez.
-
-
válasz
fateless #139306 üzenetére
Akkor a kedvenc: Amoi N828 Bemutató ITT
Erre a 4,5"-os telóra nagyon nagy nosztalgiával tekintek vissza. Szerintem best buy volt annó! Az én tenyérméretemhez tökéletesen illett, valódi egykezes használat volt a jellemző. Az aksi bírta rendesen és a kamera!! Hát kínaiban én nem láttam ahhoz hasonlót. (Oké, biztosan volt már akkor is, csak 2x ennyi pénzért.) Az előző Meizu M6 Note és a mostani Xiaomi Note 8 hasonló képeket lő.
Nagyon sajnáltam eladni, annó itt a PH-n vette meg egy kolléga. Az eladás után kb. 1 évvel írt rám, hogy még mindig gyöntöli a telefont, aksit már cserélt benne, szuperul működik. (Ekkor már 3-3,5 éves volt a kis Amoi.)
A kamera mellett a másik kedvencem: olyan vastag, masszív szilikontokot adtak hozzá, hogy csak na! Egyszer bringázás közben kiesett a telefon az aszfaltra. Még az ütő is megállt bennem, éppen piros volt az autósoknak. Satu, kitámaszt, visszarohan, felkap. És, és,... Nem volt semmi baja!!! Még egy karist sem.
)
-
Nosztalgiából rákerestem a legrégebbi hsz-ra... 2012.11.24 LINK
Akkoriban eszembe sem jutott Kínából rendelni (Paypal? Az mi a lóf@sz?
)
Aztán egyszer csak az egyik munkatárs által szembe jött egy ilyen Haipai (Haipai i9377) telefon. Szürke import volt, ha jól sejdítem, akkor az egyik ismerőse "ingázott" Mo és Kína között, aztán a táskában elfért 1-2 telefon, meg tablet...Az ára sem volt vészes (valami 30.000Ft-ra emlékszem) és az akkori Samsung Galaxy W-mtől fényévekkel jobbnak tűnt. (Legalábbis papíron mindenképpen)
Írtam is róla egy Logout-os szösszenetet. A poén az volt, hogy olyan szinten Samsung Galaxy S3 klón volt, hogy a T-Mobile-ba az ügyintéző csaj nem vette észre a különbséget, csak amikor meséltem neki, hogy mi is ez... Jópofa volt.
-
válasz
Digitalpimp #138954 üzenetére
Jó kis teló volt, bár nekem a Nokia 6320i volt a kedvencem. "Szép" volt (kecses, karcsú), vállalható tudással és vagy 14 nap üzemidővel... Cimborámnak is ilyen volt, az asszonnyal jártak le a Dunára kenu túrára úgy, hogy nem vitt magával töltőt. Utána jöttek az "okostelefonok", mesélte, hogy volt olyan eset, kénytelen volt falusi parasztházba bekopogni a nénének, hogy had töltse már a telefont.
Az megint más kérdés, hogy az idő megoldotta a gondját: lett közben két gyerek és megszűntek a kenu túrák.
-
válasz
fateless #138941 üzenetére
Ez most engem is egy kis nosztalgiázásra sarkallott.
Annó én is egy HP PDA-val kezdtem, csak dátumot nem találtam hozzá. Az első Android-os telefonom egy Samsung Galaxy Ace (1) volt még 2011-ben, utána Galaxy W, majd az első "kínai" okostelefonom egy Haipai i9377 volt még 2013-ban.
Azért eléggé megmosolyogtató, hogy ezeket a telefonokat ilyen gyorsan cserélgetjük. Végülis 2013 hat éve volt, az nem volt olyan régen...
-
-
-
-
-
válasz
paolinho #138680 üzenetére
+1 a Meizu M6 Note-ra! Az utóbbi időben a kis Amoi N828 óta ez a Meizu az, ami kiszolgálja az igényeket (ugye-ugye a kamera minőség), és nem került egy vagyonba. Nem mondom, hogy tökéletes készülék, de jól el ketyeg, nincs vele úgy baj.
szerk: az Amoi óta nem volt nálam olyan kínai készülék, amibe ne tudtam volna "belekötni". Általában a kamera volt egy "vicc". De ez most nem tartozik ide.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
citkar #137080 üzenetére
Kupon kóddal 40-rt is kihozzák.
A kérdezőnek nem tudom, hogy a "teljes" magyarítás mennyire fontos, az M6 Note-on sajnos jópár helyen angolul van kiírva a szöveg (mindez a FlymeOS 6 után a 7-esen, tehát ilyen téren visszafejlődött
)
A kamera szerintem nagyon kellemes (az előtte használt kínaiakhoz képest mindenképpen).
A készülék fórumában a GPS-ről vegyes érzelmekkel írtak a kollégák. (Nekem nincs eddig vele tapasztalatom.)
szerk: Fontos lenne a MAGYAR nyelv alapból a teljes rendszeren.
Hát így lehet bukó... -
-
-
Flyme 7 Beta Contest for PRO 6 Plus, M6 Note, M6s and M6!
July 23rd Renewed
The stable version for the PRO 6 Plus, M6 Note, M6s and M6 will be released soon in this month end, therefore this week we will no longer have beta versions. But users can still report Bugs and participate in the bug contest, we will check bugs before 16:00, July 26th, 2017 (GMT+8) and submit them to the devs for analysis.Hmmmm.... LINK
-
-
válasz
aprokaroka87 #136820 üzenetére
Én mára várom az M6 Note-ot.
-
-
válasz
#32577792 #136315 üzenetére
Szerintem azt "sérelmezi" a kolléga, hogy korábban a kínai telefonok azért (jóval) olcsóbbak voltak, mint a Samu és társai. Hát sajnos ez van, ahogy feltörnek ezek az echte kínai márkák, beállnak a sorba. Nem is tudom elítélni őket érte. Azért remélem maradnak majd ilyen tisztességesen összerakott, középkategóriás telefonok is, emberi áron.
-
-
-
-
válasz
salaud #134439 üzenetére
Kíváncsi vagyok mikor jönnek majd a hsz-sok, hogy "csak MediaTeK MT6737T? Ááá, az lassú!"
Nekem egy hasonló cucc lett véve, csak az Ulefone-tól (Tiger) (nincs 2 hátlapi kamera, "csak" Android 6.0). Szintén megállt 27e pízbe (igaz, még február környékén vettem).
A mai napig semmi bajom vele: napi használatra, kis Angry Birds, ilyesmi, teljesen jól teljesít.
Az megint más kérdés, hogy szerintem mire ezt cserélem, addigra már a 8 magos SOC-ok lesznek hasonló áron, akkor már lehet meggondolom. (+ adalék, hogy a múltkor volt hírként kirakva: a MediaTek megcsinálta ennek a sima 4 magos "szörnynek" a következő kiadátást, a 6739-et. Lehet majd egy olyan lesz a kiszemelt.)
-
-
válasz
csongi #133648 üzenetére
Needrom-on 5.1 a vége... Mindegy, nem akarok ezen rugózni, csak gondoltam érdekes lehet.
(#133650) Donki Hóte: "akkor meg kell szokni, hogy ne hajolj előre nagy lendülettel, mert akkor kiesik a telefon."
Nekem meg azt kellett megszoknom, hogy ilyen "bebújtatós" tokot vettem a Tiger-hez (előtte mindig ilyen szilikontok félék voltak). Kb. 1 hónapja volt már nálam a telefon, valaki vadul magyarázott nekem, közben elő akartam venni a telót... A "lezáró" részt felpattintottam (tépőzáras), majd "vadul" előredöntöttem, hogy kijöjjön a telcsi. Hát az ki is jött, de akkora slunggal, hogy le is esett a földre. Szidtam is magamat, mint a lovat.
-
válasz
csongi #133643 üzenetére
K4000 alatt gondolom a Plus változatot érted. A mostani Ulefon Tiger előtt nagyon szemeztem a K4000 +-szal, de mégis a Tiger jött be jobban. Viszont nézegettem egy ideig a frissítéseket, de most megint ránézve, a Needrom-ra, még mindig 6.0-nál tart.
(#133645) tibcsi0407: akkor megnyugodtam!
-
-
-
válasz
tibcsi0407 #133348 üzenetére
Ezen behaltam!
szerk: legközelebb ha "mélyformázni" akarom a HDD-t, akkor odaverem a földhöz. A jó öreg gravitáció még a mai napig mindent megold.
-
válasz
ans1980 #133337 üzenetére
Nekem mindig az volt a véleményem, hogy jó telefont drágán bárki tud venni. Én próbálok olcsón jót venni
Szintén zenész. Valahogy nem motivál, hogy ott álljon 3-4GB ram (kvázi) kihasználatlanul, meg a 8 mag... Én ennél az Ulefone Tiger-nél kötöttem ki, eddig megelégedéssel használom. (Az egyetlen dolog, ami "zavar", hogy se híre, se hamva egy 7-es frissítésnek. A 4PDA-n olvastam /persze Google Fordítóval/, hogy valamelyik megkérdezte az Ulefone-t, hogy mégis mikor akarják kiadni az update-et? Válasz: majd ha a MediaTek kiadja az ebben lévő SOC-hoz a drivereket... Érdekes, azóta már két, másik gyártótól származó telefont is láttam, ami szinte egy-az-egyben ilyen belsővel volt és már gyárilag 7.1.1-gyel dobták őket piacra. Hmm.)
-
-
-
válasz
han_lev #132948 üzenetére
Pedig női kézbe, vagy olyan nem túl nagy "mancsú" férfiembernek, mint én is, hidd el a 4,5" bőven elegendő. Ami volt Amoi N828-am, teljesen jó volt (4,5").
Aztán (pontosan az általad ecsetelt, beszerezhetetlenség végett), amikor eljött az idő a lecserélésre, vettem egy 5"-os Elephone P4000-et. No itt már a készülék fogása már érdekesebb volt, de megszoktam.
Aztán amikor ezt is cseréltem, akkor merjünk nagyot álmodni alapon, vettem egy Ulefone Tiger-t (5,5"). Na ez már nálam majdnem a tablet kategória! Esetlen a tartása, szó szerint nem egy-kezes. Oké, netezni, levelezni, sms-t írni könnyebb rajta, de "kilóg" a zsebemből, és szégyen, nem szégyen, már 2x sikerült elejtenem... (Bocsánat, 3x: egyszer meg a zsebemből hullott ki, még jó hogy a tok amiben tartom, az hellyel-közzel megvédte.)
Szóval lenne létjogosultsága a normális vassal szerelt, de 5" alatti készülékeknek is.
-
válasz
Fricibácsi #132850 üzenetére
Ugyan nem gyorsan, de itt egy válasz (igaz, ez csak az én véleményemet tükrözi):
azt hogy valóban független-e, gyorsan ki tudod próbálni egy Telenor-os, vagy Vodás sim-mel... Azt meg, hogy később mi lesz... Hát az eladó később letiltathatja a T-vel a készüléket, mondván, hogy ellopták. (Persze ehhez az is kell, hogy rosszindulatú legyen az eladó.)Szerintem vágj bele. (Én is vettem régebben Samu-kat függőn.)
-
válasz
b0bcat #132301 üzenetére
Erről már régebben is volt szó, hogy ha kuponozol, akkor nem a "leengedett" árra számolja a GearBest.
Viszont ahogy leírtad... A Napiszar-on szoktam látni ilyen fotókat a Tesco-ból, meg más ilyen nagy bevásárló központokból: "AKCIÓ! 600Ft helyett 599!!!"
(A leginkább tré az volt, ami a Te általad leírt esetre hajazott: az akciós ár magasabb volt a simánál...)
-
válasz
hiena68 #132298 üzenetére
Hát lehet cappa kolléga megcáfol, de régebben nem pont az volt az első szabály az MTK-s rom-ok besütésénél, hogy a preloader-t ne írjuk felül??
Ha valami félremegy, akkor "tégla" a telefon!!! A legelső 6577-es MTK-s telefonomat (Haipai i9377) is így nyírtam ki, alig tudtam feléleszteni!!! Szóval a preoloader amolyan szent tehén kategória!
-
válasz
Anubis_9 #131605 üzenetére
Ugyan gyorsabbnak nem gyorsabb az SD, mint a beépített, de mint írod is: Egyelőre másik SIM-et nem teszek bele, szóval hely lenne az SD-nek.
Namost azt nem tudom, hogy zenéket, vagy filmeket mennyire szoktál a telefonra pakolni, de ha úgyis ott áll üresen a "lyuk", akkor nem látom okát, miért ne mehetne bele az SD? Ártani nem árt, a telefon sem fogja jobban szívni az akkut... Vagy van valami más dedikált célja az SD-nek?
-
-
-
-
Nálam 2 évig szolgált egy Elephone P4000, abban 6735-ös SOC volt, bár "csak" 720p-t kellett meghajtania, nem voltak eget-verő lagg-ok (inkább az app indításkor gondolkodott kicsit, de a teljes képhez hozzá tartozik, hogy a háttérben nekem fut az Avast víruskereső is).
Az ígért 4000mAh-es aksi is kb. igaz lehetett, mert light-os nyúzással 3-4 napot simán elketyegtem (a háttérben folyamatosan szinkronizálva 2 postafiókkal).
Így két év után meg odaadtam az asszonynak, neki csak mp3 hallgatásra és telefonálgatni kell.
-
válasz
aytukabozs #130687 üzenetére
Ránéztem, "jéé, ezek gyártanak router-t is?"... Ráklikkelek az egyikre... Uh, ez azért kemény:
valamint a belső frimware teljesen kinai nyelvű ez nem változtatható, de google forditóval remekül beállítható, vagy a telefonos aplikációval ami teljesen angol nyelvű, viszont az ára igen kedvező a tudásához képest.
Na de gyerekek! Azért 2017-ben ne legyen már "kihívás", hogy a SETTINGS-ben csinálok egy LANGUAGE almenüt... Nyilván nem várnám el, hogy magyarul karatyoljon, de azért egy angol ne legyen már gond.
szerk: arról nem is beszélve, hogy ahogy később írja is: a mobilos app meg full angol...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Bocs, hogy így beleszólok, de erre "az ilyen hozzáállás miatt megy ez a nyomorult flancolás." reagálnom kell...
Az idősebbik unokahúgommal mi is voltunk itt: azért kellett neki okostelefon, mert "mindenkinek" van az osztályban... Persze diszkréten kifaggattam, és kiderült: valami 3-4 gyereknek volt okostelefonja. Az volt csak a bökkenő, hogy ezek voltak az osztály vezéregyéniségei. Naná, hogy mindenkinek kellett okosteló...
Szóval az a baj, hogy ez a "hozzáállás" az oskolából szivárog haza, nem tudsz ellene mit tenni. Illetve mégis, csak akkor meg hallgathatod a gyerek nyivákolását a suli után lefekvésig. (Tudom, mert a nővérem kb. 2-3 hétig bírta, utána meg kellett venni az akkoriban a TV-ben reklámozott Sony csodát 65eFt-rt. A poén az volt, amikor a gyerek eltörte egy hónap után...)
A kisebbik unokahúgomnál (a bátyám révén) már elébe mentek a dolgoknak: a bátyám és a volt felesége elkezdtek "rivalizálni", hogy ki tud több mindent venni a gyereknek... Eredmény? 10 éves korára volt 2db okostelefonja és egy tablet-je a kisasszonynak.
-
-
-
-
-
válasz
Szállító76 #125046 üzenetére
Most nézem, hogy 7Sony7 írja a dual sim-et. És valóban. Bocsi, a Samu honlapján ahogy néztem, ott nem láttam leírva, hogy két kártyás...
Játék Fb. nuku. Csak a fényképező lesz jobban használva Viber és a navi néha.
Így akár jó is lehet a masina! (Ezek után már csak az árát sokallom, meg kicsi az aksi.)
Korábban már volt itt ajánlva ez az Oukitel K4000 Pro... Egy nézést megérne...
-
válasz
Szállító76 #125043 üzenetére
Árat nem találtam hirtelen, így meg nehéz megítélni...
Ahogy én látom (majd a többiek kijavítanak):
- "solo" sim
- 1GB ram? Mire szeretnéd majd használni? (Alap mutatványokra elég lesz, de pár progit multitask-olsz és vége a memóriának.)
- van 3G és 4G változat (a 4G-sbe újabb a proci, mindenképpen azt kell keresni)
- 2200mAh-s aksi sem valami combos... Szerintem egy nap alatt mindenképp leesik a vérnyomása a dolognak. (Szerintem a napi töltés szinte biztos.)szerk: mire nem jó az Árgép...
Itthoni mo-i garival 35-39eFt, viszont azt nem látom, hogy ezzel a SOC (illetve ehhez kötődve a 3G only vs. 3G-4G mobilhálózat) kérdést hogyan lehet kibogozni! Pl. ITT írják a termék nevében, hogy 4G, viszont a Specifikációnál a 4G résznél nem sorol fel semmit. Más oldalon meg Network Gen: 3G...
-
válasz
nyunyi81 #125041 üzenetére
Mondjuk így a droid alatt én már nem lepődnék meg semmin, de ha ugyanolyan típusú kijelzőt kaptál, akkor elméletileg semmi köze ehhez. (Max. egy képernyő kalibrálást kellene megejteni, hogy biztosan jól szuperáljon a tapizás /értsd: pontos legyen/)
Amit leírtál, az alapján én is egy Factory Reset-et tudok javasolni. Valami behülyült a droid agyában.
-
válasz
PainKiller13 #124967 üzenetére
Nézem a kínálatát ennek a Homtom-nak... Ez a HOMTOM HT3 Pro lenne még valami hasonló, mint amire cserélnék. (Nézem a Gearbest-en a felhasználók értékeléseit... Eléggé vegyesek. Főleg a kamera kapcsán. Az egyik írja, hogy nem jó, a másik meg, hogy jobb, mint amire számított. Hmmmm.)
Homtom-ról, mint márkáról vélemény?
-
válasz
viktorhu #124959 üzenetére
Ezen sincs semmilyen LED-es visszajelzés... Az aksi ugyanakkora, mint a P4000-ben. A kameráról meg ahogy nézem, nincs tapasztalat. Ez sem lenne igazi előre lépés. (Max. az ujjlenyomat olvasó, de az meg nekem nem kulcskérdés. Jah, meg a 6-os droid.)
(#124962) attiati
Mintha mindegyik telefont direkt eltolnák valamivelEz már bennem is megfogalmazódott! Komolyan, néha ilyen kis marhaságokkal rontják el a telefont, mint ez az értesítő LED. Mennyivel lenne drágább egy készülék, ha beleteszik? 50 cent-tel?
-
válasz
PainKiller13 #124940 üzenetére
Köszönöm!
(Azért nem hinném, hogy 6-os lesz, mert a Needrom-on is nézegettem, hogy van-e rá és nincs.)
-
válasz
PainKiller13 #124924 üzenetére
23-rt nagyon baráti vétel volt. Én most merengek rajt (mármint hogy veszek egyet).
Két bajom van a K4000 Pro-val:
- az a fránya gombvilágítás és/vagy értesítő LED hiánya (valamelyik lenne rajta, már megrendeltem volna a sajátomat)
- még mindig kérdéses a 6.0-os update. (Az nálam már rég nem jelent semmit, hogy a gyártó megígérte. Ezt a mesét már hallottam más gyártónál is. Sajnos.)szerk: kimaradt...
Tehát jelenleg egy Elephone P4000-et nyüstölök. Namost a kamerája az nagyon sz@r. (Még az átlag kínai készülékekhez képest is.) Frissítés az nincs (gyári stock 5.1). Az aksi rendben van, a "belseje" (SOC, RAM, stb) meg gyakorlatilag ugyanaz, mint K4000 Pro.
Tehát nem lenne "akkora" előrelépés a csere, ezért is vacillálok rajta. (Ezen legalább a középső gomb világít és azt használja értesítő LED-nek is.)
-
válasz
klampfer #124861 üzenetére
Jelenleg egy Elephone P4000-es tulajként kérdem: eddig elégedett vagy a P9000-rel? Aksi idő hogy alakul? (Azért kérdem, mert 5,5"-hoz 3000-es aksit tettek alá.)
Az értesítési LED-et ennél a központi gombbal oldották meg? Jól látom a Gearbest-es fotókon, hogy adnak mellé szilikon tokot? (A P4000-hez nem járt ilyesmi és nem is lehetett venni.)
szerk: most nézem alaposabban a webshop-os leírást: Breath LED: Yes
Ez volna ez a halvány kéken villogó LED-es játék?
szerk2: idézet a Mobilarénás cikkből: Az értesítési LED szerepét ugyanis, mert csodák csodájára van, a képernyő alatt elhelyezett Home érintőgomb tölti be, kissé erőtlen vagy mondhatjuk úgy is, hogy diszkrét, kékes pislákolás formájában.
-
válasz
Milestone2 #124746 üzenetére
Photoshop huszár!!!
-
válasz
tibcsi0407 #124743 üzenetére
Na azért!
(Tudom-tudom, itt most nyilván ilyen "normális" kijelzőre gondoltok, ami a telefonba is van.)
-
-
válasz
PainKiller13 #124685 üzenetére
Várjuk a tapasztalatokat. (Korábban már volt róla szó, de nyilván nem baj, ha még több az infó a ketyeréről.)
-
válasz
iMaverick #124660 üzenetére
A francba... Nézegetem ezt a OUKITEL K4000 Pro 4G-t és nincs benne értesítő LED. A franc egye meg a kínai barátainkat, hogy ilyen 1 $-s alkatrészen nekiállnak spórolni.
Pedig amit olvastam róla, az alapján nem lenne rossz készülék!
Fém ház, a kamera sem rossz, 4600mAH-ás aksi... 25.000 + büntiért meg is lehetne venni.szerk: írogattak a 6.0-s droid frissítésről... Ez megvalósult már? (Nem találtam meg. Eddig.)
szerk2: néztem a Needrom-on, de ott is az 5.1 van.
-
válasz
tibcsi0407 #124659 üzenetére
Köszi a link-et. Szerintem pár fórumozónak jól fog ez most jönni. (Akik éppen telefont keresnek.)
Átfutva a listát, ezen nekem is megakadt a szemem: OUKITEL K4000 Pro 4G... Aki olyan mint én (tehát tényleg nincsenek "nagy" elvárások: sima 4 magos proci, min. 1GB ram, 5"-os kijelző) annak egész jó lehet.
-
Ugye még árról nem volt szó ("minél olcsóbb, annál jobb"). Nem tudom, a többiek mit ajánlanának, de így hirtelen a kért specifikáció alapján én a Vernee Thor-t ajánlanám (bár az igaz, hogy a ROM az csak 16GB, cserébe bővíthető mSD-vel). Volt tesztje is itt a PH oldalán.
(#124656) nyisziati: a legutóbbi OTA frissítés megoldotta. 1,5 év után.
1,5 év után még kiadtak hozzá javítást? Azért ezt pozitívumként is felfoghatjuk... A legtöbb gyártó pár hónap múltán sok készülékének még az emlékét is elfelejti.
-
-
-
-
-
válasz
Tompkins #124582 üzenetére
Kis Gearbest-es kereséssel: (a jó GPS-ről nem tudok nyilatkozni!)
OUKITEL C2 3G Smartphone - WHITE
Leagoo Alfa 6 3G Smartphone - WHITE
-
-
-
válasz
RVR400 #122316 üzenetére
Nem néz ki rosszul. 6-os droid, 3000-es aksi. Ráadásul a MTK6735 soc utódja "dübörög" benne. Ez is egy lehetséges "cseretelefon" a mostani Elephone P4000 utánra... (Mondjuk az 5,5"-tól kicsit fel áll a szőr a hátamon, de ki tudja?
)
(#122327) doongoo: NE! Ma inkább fényképezőgép nap legyen.
-
válasz
Tanisz #122139 üzenetére
Első körben megnézném a webshop garis feltételeit... Az utolsó 2 telefont a Gearbest-től rendeltem, és az utolsó előttinél felmerült a garancia, mint opció. Akkor olvastam el a feltételeiket és a javításos rész az úgy működött (volna), hogy idehaza megjavíttatom és a számlát "be kell mutatni" nekik...
-
-
válasz
viktorhu #121562 üzenetére
Ez oké is, csak ha nem muszáj, akkor én nem dolgozok a telefonról. Persze ha valakinek erre van igénye, akkor természetesen.
A magam részéről "kicsinek" találom a felületet, amit ráadásul az ujjammal takarok ki. Tehát eleve alig látom mit is csinálok. Ilyesmire akkor már inkább egy 7-8"-os tablet-et szereznék be.
-
válasz
KamuMazsola #121537 üzenetére
Hát ezek a képek is úgy néznek ki, mintha a GIMP-be ilyen "festmény" szűrű lett volna ráküldve.
Az a baj, hogy nálam az egész kép úgy néz ki. (Tehát nem csak egy-két helyen, hanem az egész.)
-
válasz
KamuMazsola #121535 üzenetére
Én már egy ideje ezt szajkózom: ha nem játszik valaki a telefonon, akkor tök mindegy, hogy a mostani SOC-ok közül melyik van a telefonban... Nálam az Elephone P4000-ben a "herélt" MT6735p van (4x1GHz), 2GB ram, mindez 720p-n 5"-on. Szikra hiba nincs a rendszer működésében, teljesen "smooth". Igazából akkor akad meg, ha pl. a Beállítások/Akkululátor-ba bemegyek. Nem is értem: egy-két pillanatra "megfagy", aztán megy tovább...
Amivel a nagyobb bajom van, az a support teljes hiánya, és a kamera minősége. Kíváncsian várom ennek a Vernee Thor-nak a tesztjét. Ha jobb benne a kamera, lehet átnyergelek arra.
-
A repülő mód, pont azt takarja, hogy a repülőn ne sugározzon semmit a készülék, nehogy megzavarja a gép rendszereit és ezért "essen le"... Namost a wifi is sugároz...
Az megint más kérdés, hogy az utóbbi 1-2 évben kezd "lazulni" a szigorúság a légitársaságoknál...
(#120660) Laza...: valóban! Az én Elephone P4000-em (32e-rt) ettől jóval trébb képeket lő... Sajna.
-
válasz
Graphics #120335 üzenetére
Tényleg jók a képek! A macskán beröhögtem.
Maga a készülék nagyon baba, fel is írtam magamnak, mint lehetséges "cserekészüléket", ha a mostani Elephone P4000-rel történne valami. (Sajnos már 2x landolt a járólapon és ugye nem lehet hozzá szilikon tokot kapni...) Mondjuk ezzel a "szoftveres" gombbal nem tudom, hogy meg tudnék-e barátkozni...
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest