- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Magisk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdav88
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #111008 üzenetére
Alapvetoen full korrekt. Asszony hajtja... Volt korabbi szeria is, az is rendben volt, es nagy tamogatottsag van hozza.
-
-
mdav88
aktív tag
válasz
HerbertSobel #110063 üzenetére
Mikorra várod?
Számomra az IR miatt jó lenne. Bár feketében méginkább... -
mdav88
aktív tag
válasz
HerbertSobel #110049 üzenetére
Ha megjött némi tapasztalatot megoszthatnál róla. Terveztem már én is, de gyakorlatilag semmit nem találni róla. Köszi
-
mdav88
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C #109556 üzenetére
Tcl m2m-m2u álá umi emax...
A telo egesz jo, de lollipopnak se hire se hamva. Kamera borzalmas, optimalizacio akku szempontjabol szinten, de legalabb a gps jol megy, szamomra ez nagyon fontos. Asszonynak most jott meg a k3 note-ja, gps szempontjabol meg nem volt idom tesztelni, de minden masban veri az umit... -
mdav88
aktív tag
válasz
#71562240 #108680 üzenetére
A coolpad 7320 kamerájába nem lehetett belekötni(amikor megjött note3-mal hasonlítottuk, azt verte adott körülmények közt), az umi, hiába javítottak rajta még mindig szar... (mosott, zajos, színhelyességről vagy fehéregyensúlyról ne is beszéljünk)
Én tudtam a hibáról, elfogadtam. Remélem lehet még jobb.Nem hibátlan, de aki nem kamera telefont keres, szerintem is ajánlható, mert 45-50 forint körüli összeget ér.
Nem vagyok elfogult egyáltalán, de jó használni, és összességében elégedett vagyok.
-
mdav88
aktív tag
Mint Emax tulaj, én is hozzászólnék a perpatvarhoz
A telefon tényleg egész jó, de a felsorolt pozitív megítélés tényleg tömjénezés.1, akku hirdetve 3780mah, valójában 3400-3500mah.
2, kamera hirdetve OV, valójában ki tudja, erősen kritikán aluli.
3, szoftveres ígérgetést hagyjuk, az kb mint a nagyoknál 2 hónapja várjuk az 5.1-et. (talán lesz belőle valami egy két héten belül)Az emax jó telefon, megbízható, jó gps-szel, szép hanggal, viszonylag hosszú üzemidővel, de szerintem nincs jól optimalizálva a szoftver, akksit zabálja. Ha tényleg javul majd lollipop alatt akkor maradéktalanul elégedett leszek.
Volt pár napig nálam Hammer is, az igazi harmatcsepp volt sok területen. (gps, üzemidő)
Remélem így tisztább a kép -
mdav88
aktív tag
Kedves mindenki!
Pici segítségre szorulok mert elvesztem az útvesztőben:
Feleségem Inew v3-as telefonján berepesztette az üveget, sebaj, kap másik telefont. De amit ért nagyon szerette, az a jó kamera (fontos, mert gyerekeket előszeretettel fényképezi)Tehát amit szeretnék megkapni az új telefontól:
5-5,5"
Nagyon jó kamera
Lehetőleg jó akkuHardver többi eleme annyira nem fontos, de lehetőleg 720p alá ne menjünk.
Mindezt kb 150 dollárnyi áfás árért vagy euból rendelve kellene megoldani.
Javaslatokat előre is köszönöm. -
mdav88
aktív tag
válasz
gipsztigris #80077 üzenetére
tech2.hu-n van az asusról teszt, dicsérik, de nagyon melegszik a használat során...
-
mdav88
aktív tag
Erről van valakinek közelebbi tapasztalata, véleménye, ajánlott ennyiért az EU-ból?
efox value c6 -
mdav88
aktív tag
-
mdav88
aktív tag
Bizonyára a gyártás itt is ütemezett... a nagy gyártók sorairól sem egyforma telefonok jönnek le, az más kérdés, hogy mit adnak ki...
(lásd sony ericsson mini pro sk17i, volt egy idő, amikor a telefon ciripelt, a gyártás folyamán észrevették, és kicseréltek egy bizonyos alkatrészt... de akinek cicergett a telefonja b@szhatta...) -
mdav88
aktív tag
Az első gyártásból vannak már tapasztalatok, ott ugye az otg és az air gesture nem működik.
A második gyártás az most futott be a pandához, így ezeket már kezdik lassan kiküldeni.
Itt az otg már működik, és valami szoftveres hiba van az air gesture-ral, később javítani fogják állítólag.Ámen.
-
mdav88
aktív tag
-
mdav88
aktív tag
Öcsém most szerzett be egy ilyet:
tengda s4 klónLenne pár apró kérdésem/kérésem...
- a telefonba, mint gyártó Pulid van írva, neten utánanézve F13-as kódon fut
- ehhez kellene nekem recovery és esetleg egy ajánlható rom is
- hasonló telefonokat találtam, mint STAR S4, azok romjai vajon jók lehetnek?Válaszokat, esetleges ajánlásokat köszönöm
-
mdav88
aktív tag
válasz
lolchief70 #56415 üzenetére
Add be neki a GREATVALUE kupont! Meg ma ervenyes!
-
mdav88
aktív tag
-
mdav88
aktív tag
válasz
Alone50 #56271 üzenetére
bár az alin van buyer protection, tehát ha gáz van, mint a paypal-nál indíthatsz dispute-ot...
Amíg nincs nálad a termék, addig ő nem is kap pénzt...
Nem tudom kijátszható-e, régebben voltak problémák. Megbízható eladóktól vásároltam már több mindent, eddig meg is érkeztek a cuccok -
mdav88
aktív tag
válasz
_Alabástrom_ #56107 üzenetére
A830at használok, ami főbb paramétereiben megegyezik... Sokkal nagyobb fizikailag az A850 sem lehet, mert szépen kihasználták a helyet, és vékonyak a kávák!
5,5" és a qHD felbontás lehet az egyetlen negatívum, de többen meg vannak elégedve a dologgal (gyári rommal lehetnek furcsaságok, de lecserélve azt mindenkié megjavult).Szerintem érdemes vétel, és a legolcsóbbnak talán most a tmallbox-on lehet megvenni 159$-ért!
Én bevállalnám! -
mdav88
aktív tag
válasz
atillaahun #55923 üzenetére
geekbuying-nál in stock!
-
-
mdav88
aktív tag
-
mdav88
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #53198 üzenetére
Ha megérkezik írj már róla, asszonynak kéne valami olcsó....
-
mdav88
aktív tag
válasz
tolvaj! #53127 üzenetére
Én bizakodó vagyok... ha nem is teljesen hivatalos úton, de valahogy megoldják...
droid 5.0-ig frissíthető az mt6589
Plussz az MTK tweetelte hogy jön a Kitkat az mtk procikra -
mdav88
aktív tag
válasz
janakbacsi #53036 üzenetére
sokszor volt már, de érdemben senki sem nyilatkozott... Interneten rákeresve sincs túl sok minden róla, de ez betudható annak, hogy még új.
Számomra is érdekes lehet, asszonynak kéne valami... -
mdav88
aktív tag
Érdekes lehet a jövőre tekintve...:
kitkat? -
mdav88
aktív tag
Van esetleg tapasztalta valakinek a THL w100/w100s-sel kapcsolatban?
Amit nézek még az a w450, de csak az ára miatt játszik...Előre is köszi!
-
mdav88
aktív tag
Ezt láttátok már?
http://www.antelife.com/thlchristmasseason.html
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest