- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
válasz
drewcsalad #84239 üzenetére
Recoveryben keresd meg ezt a fájlt: Xposed-Disabler-Recovery.zip. Telepítsd, újraindít...
-
7Sony7
addikt
válasz
drewcsalad #83846 üzenetére
Rilj a rádió modul, ha jól tudom. Ha gyenge a téterő, és 3g van bekapcsolva, akkor is sok a rilj wake.
-
svgyula
addikt
válasz
drewcsalad #83842 üzenetére
Szia! Az alkalmazások között tiltsd le a kugli map-ot töröljél minden adatot és vedd ki a pipát, hogy figyelmeztessen a frissítéseknél!
(#83862) GIJoe
Hát jól felturbózták az a nyócmagos MTK6592 azzal a 14874 pontal!Biztosan a kicci kínai kergeti benne a magokat körbe, körbe, körbe.......
Azzal a húzogatós számológéppel!
-
motrola
aktív tag
válasz
drewcsalad #83848 üzenetére
Az már súlyos!
Sajna én sem találtam másik megoldást csak amit az Xda oldalon közölnek, és már elküldték neked.Szerintem előbb utóbb lesz rá megoldás.
-
motrola
aktív tag
válasz
Miért ? mennyi idő után merül 10% alá az akkud ? 1-2 Nap.
-
HPAA
őstag
válasz
drewcsalad #83844 üzenetére
-
RVR400
veterán
válasz
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
drewcsalad #79885 üzenetére
Kifejezetten az Ingress ilyen, többinel nem tudom. Egyebkent ajanlott a Greenify, alapbeallitasokkal is sokmindent el lehet pucolni a telorol hogy csak akkor fusson amikor kell es ne figyeljen allandoan a hatterbol.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
drewcsalad #79883 üzenetére
Play szolgáltatásaival vigyazni, egyes alkalmazások aktivan hasznaljak. Ha tiltod, előfordulhat hogy eldobja a licenszet vagy bannolnak játékből (Ingress 100%-osan ilyen)
Update ZTE v5 - hétfőn a kezembe lesz a teló, viszont dolgozom így többet irni majd hét közepén fogok róla.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
drewcsalad #79866 üzenetére
Mivel tiltod ezeket?
-
válasz
drewcsalad #79868 üzenetére
Már írta beg kolléga: megnézed egy wakelock alkalmazással,
Amúgy a "hardveres" részen már túl vagy? (Wifi-t, GPS-t, kékfogat nem kell állandóra bekapcsolva hagyni, a kijelző fényerejét moderálni, a GSM részt átrakni 2G only-ra, ilyenek. Éjszakára időzített leállítás, reggel bekapcsolás.)
-
beg
veterán
válasz
drewcsalad #79866 üzenetére
Valós és régóta ismert jelenség. Ha megnézed egy wakelock alkalmazással, a toplistában mindig előkelő helyen vannak ezek az alkalmazások.
-
üszök
őstag
válasz
drewcsalad #78439 üzenetére
Nagy aksi kell,és sok Ram.
A többi mind fölösleges.Az összes takarító program,vírusírtó,battery doctor.
Az egyik kollégám megvette első androidos telefonját,mondom muti. 3 takarító program,két vírusírtó,battery doctor+ valami hülye zároló program,ami minden app indításkor kódot kér amire be van állítva. -
fényelőkész
csendes tag
válasz
drewcsalad #78447 üzenetére
Köszönöm!!! ez legalább korrekt válasz,még ha rövid,és tömör akkor is.
-
fila
senior tag
válasz
drewcsalad #77697 üzenetére
lenovo p780, és az ára is sokat esett mostanában!
-
Cyborg
őstag
válasz
drewcsalad #77697 üzenetére
Lenovo P780, S860 talán
-
válasz
drewcsalad #77189 üzenetére
Nem vírusos, csak mivel root exploit-ot tartalmaz, ezért a vírusírtók bejeleznek rá.
(De azért nem kell feltenni u.a. kérdést min. 3 fórumtémában... szerintem)
-
kgymac
őstag
válasz
drewcsalad #77062 üzenetére
mtkdroidtools mentés (is) javasolt, lásd cappa72 blogjában.
-
7Sony7
addikt
válasz
drewcsalad #77058 üzenetére
A gyári recot nem ismerem. Akkor végül is még mentés előtt történt ez? Most megy a gép?
Lehet, hogy szerencséd van, és kgymac -nak lesz igaza.
-
kgymac
őstag
válasz
drewcsalad #77058 üzenetére
Akkor csak a vol+ (vagy -) volt beragadva.
-
7Sony7
addikt
válasz
drewcsalad #77054 üzenetére
Azt kérdi, hogy gyári recovery, vagy cwm recovery van fent, és hogy pontosan mi a szöveg, amire rányomsz, és nem indul?
-
kgymac
őstag
válasz
drewcsalad #77054 üzenetére
Először is sokat olvasni. Amit írsz, abból cwm vagy mtkdroidtools mentésre tippelek.
A kínaszoft eltávolító letöröl egy scriptet is (/system/recovery-from-boot.p), ami visszaflasheli a gyári reco-t boot közben (ha éppen nem az lenne fenn). Vagy be van ragadva a vol + vay - gomb (de ez csak bekapcsolás után működik csak).@sony: majdnem. Biztosan agyári reco indul. Láttam eleget ot995-ön
Ha volt flashelve cwm (vagy más reco), az a következő boot közben eltűnik a kínaszoft eltávolító nélkül. -
kgymac
őstag
válasz
drewcsalad #77051 üzenetére
Recovery (gyári, e3). Nem reboot reco-t nyomsz véletlenül ? (Kínaszoft eltávolítás megvolt ?)
-
slezakimi
senior tag
válasz
drewcsalad #76407 üzenetére
Az uj firmware-rel jövöket nem csinálja meg a Framaroot.
Ez IgenÜdv
-
Klara_
őstag
válasz
drewcsalad #76407 üzenetére
Probald igy hatha, W100Sen mukodik.
-
citkar
addikt
válasz
drewcsalad #72530 üzenetére
Érdemes e mellé megemlíteni a holnapi akciót is:
JIAYU G4S Smartphone MTK6592 2GB 16GB 4.7 Inch Gorilla Glass Android 4.2 3000mAh OTG
Happy Price: $176.69
Aztán, hogy a második kedvezményes mennyi lesz (amit viszonylag könnyen el lehet csípni bárkinek) nem tudom, de gondolom barátságos lesz. -
svgyula
addikt
válasz
drewcsalad #66041 üzenetére
Szia!
Már azt hiszem írták, hogy ezekkel a klónokkal ha gond van nincs segítség. A rádió csak akkor talál jelet ha rádugod a fülest ha így sem talál csatornát akkor hardweresen selejt az egész telefon vagy egyszerűen kihagyták belőle az FM és a GPS "csipet" mivel az internettel történő navigáció is valamint az internet rádió is náluk GPS ill rádió a leírásban! Sajna találkoztam egy ilyennel ahol a gps csak folyamatos internettel ment volna! Viszont a rádió annál ment DE erősen készülék függő a mostani simánt talál ~15adót az amiről előbb írtam 3db adót volt képes találni ráadásul az egyik a bartók rádióhogy azt egyáltalán hallgatja valaki
szerintem felesleges energia pocsékolás inkább fűtenének vele pár olyan otthont ahol nem jut tüzelőre.........
-
aytukabozs
addikt
válasz
drewcsalad #66041 üzenetére
mit csinál ha direktbe beállítasz valami frekvenciát (94,8 pl.), teljesen kuka, vagy zúg-recseg?
fülhallgató be van dugva (merthogy az az antennája)? (bocs de vannak néha nagyon láma kérdések, muszáj megkérdeznem)
-
hungobungo
senior tag
válasz
drewcsalad #63956 üzenetére
Attól hogy hasonlít egy márkás telefonra, nem jelenti azt hogy az akksi ugyanaz bennük. Nem fogod tudni átrakni sajnos
A fólia lényegében annyi, hogy fogsz egy alufóliát (a profik rézfóliára esküsznek, de azt nehéz szerezni), és ráteszed a GPS antennára, lásd kép (nem kell ennyi, nekem elég szokott lenni egy 3-4 cm hosszúra hajtogatott, és derékszögben a kamera körül megtört lapocska): -
b0bcat
addikt
válasz
drewcsalad #63956 üzenetére
Miből gondolod, hogy a Samu akku kompatibilis a telefonoddal?
-
hungobungo
senior tag
válasz
drewcsalad #63950 üzenetére
Az akksi ennyit bir, nem tudsz vele mit csinálni reggelig töltőn hagyni, este visszadugni). A gps-re meg a szokásos alu/rézfólia tuning a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged