Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz peestike #94588 üzenetére
Azt viszont ne mond nekem, hogy csak és kizárólag ez a teló a best buy Kínából. Mert mindenenki csak ezt ismételgeti. Olyan hatása van már ezeknek a posztoknak, hogy minden más xar, csak a V5. Ugyanez volt anno a Jiayu G2F esetén is, de ott legalább nem istenítette mindenki a telefont. Mindegy, ebben a topikban majd Laza kövi szerzeménye lesz a best buy szajkózott telefon. Nevezetesen a Meizu M1... uncsi nagyon. Aapelme idejében ez a topik klasszisokkal színvonalasabb volt. Marad a Gizchina nekem.
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz Viktor0610 #94578 üzenetére
UNALMAS, mint egy túljáratott lemez. Inkább linkelje be valaki ha kérdezik mi a bestbuy most a telefonnal kapcsolatos keresést. De azt látom, hogy jön valaki egy (kitaláltam) Gimly nevű telefonnal és rögtön mi van? Nulla magyarázat, hogy az nem jó vedd ezt, mert bestbuy. Így aki vállalkozó szellemű és esély lenne rajta keresztül egy új telefont megismerni és ha minimális mértékben is, de tapasztalatot kapni róla... Megveszi az itt szajkózott telefont, mert ha valaki ír is egy kicsit drágább alternatívát, rögtön el van nyomva. Lehet ti nem veszitek észre de ez folyik itt. Jobban pörög itt a topik miatta, mint a sajátja, szerintem.
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
Végre valaki nem a ZTE 5-vel jön... Már qrvára unalmas lemez. Nem vitatom ár/értértékben bajnok. Csináljatok a topik tetetjére egy hivalkodó feliratot, de az hogy minden második poszt róla szól itt... Baszki van saját topikja nem? Senkit nem akarok megbántani ezzel, de olyanra is rákényszeríthetitek a telefont aki esetleg nagyott koppan.
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz include777 #94248 üzenetére
A telefon méreteihez viszonyítva a Hongmi-ban 2000-es aksi van és arányaiban nagyobbnak tűnik. Szerintem valós 2000-2400mAh lesz az, de tényleg ne legyen igazam. Ez a Lego pedig jónak ígérkezne, ha nem folyamatosan az MT6582 köré építene, hanem mondjuk rákészülne már az MT67xx szériára. Különben ugyanúgy fog járni, mint a Jiayu. Mondjuk árazástól függően nálam jelenleg a Jiayu S3 lesz a befutó. Aztán meglássuk mennyi és milyen minőségben valósul meg a sok jó dologból.
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz BaginZe #93877 üzenetére
DHL-re nem megy ÁFA!!! Jó lenne nem terjeszteni ilyeneket. Amikor kapsz egy emailt a DHL-től a vámkezelés miatt, ott fel kell tüntetni a termék DHL nélküli árát és azt, hogy mennyit perkáltál a DHL-ért (felár a szállításért). ÁFA csak és kizárólag a DHL nélküli árra megy! Aki nem hiszi, annak levéllel tudom bizonyítani. Az hogy valaki balfasz és nem képes értelmesen megfogalmazni egy levelet, az meg nem az én bajom.
UI: Tanulságként írtam, nem lebaxásként.
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
Rakjak minden betű után egy szmájlit? Tudom, hogy a P780-ban MT6589 van. Én koca-android játékos vagyok és a számomra megfelelőket hagyom csak meg. Azokhoz pedig a Mali400MP2 már hangyafing a köbön. Értsd úgy az előző HSZ-emet, hogy "Hanyagolnám az MT6582-t, mert nekem már kevés". Amúgy a Hongmi 4-5 órát tud a 2000-es aksival és van olyan nap mikor 2x is töltöm, mert mobilnetezek, úton vagyok az adott nap vagy online gamezolok (Iron Knights -> Domdroid, most éppen lvl 81).
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
1GB ram ... no nálam itt elhasalt. A 4000-es aksi az csábító, de a Lenovo is ugyanolyan paraszt, mint a többi gyártó. Sohasem fog hardveresen is klafa telefont csinálni óriási aksi mellé. Ebbe is tehettek volna 2GB ramot az 1 helyett és akkor nem lenne kérdés, melyik lenne a kövi telefonom.
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz szili.tamas1 #93593 üzenetére
Tudom, én például megelégszek a MediaTek nyújtotta lehetőségekkel. a Hongmival az 5 óra kijelzőidő megvan átlagban, ami 2000-es aksihoz mérten nem rossz. Igaz szeretnék 4G-t és egy kicsivel nagyobb telefont ami 64bit-es, 2GB ram van benne és 3-4000-es aksi (mondjuk a Jiayu S3-at ). De vágyaim mindig lesznek. Nyáladzani szabad utána.
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz cappa72 #93583 üzenetére
Igen, ezzel tisztában vagyok, de a kicsi kínai csak ahhoz ért, hogy közöljön hamis adatokat egy telefonról. Az optimalizálás és egyéb fontosabb dolgok náluk nem tényezők. Persze tisztelet a nagyobb gyártók és a kivételek esetében. Viszont amire a 32 bites kernel nem képes, az a dual channel memória kezelés, meg jó pár olyan funkció, ami az androidot tovább lendíthetné. Persze ezek mind a jövő zenéi.
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
A MediaTek mindig is egy jó fél lépéssel hátrányban van a Qualcommhoz képest. A technológia fejlődik, de azt kell szem előtt tartani, hogy míg itthon a 3G sem fejlődött ki teljesen, máris itt a 4G. Kérdés, hogy a 4G mennyire "must need" illetve hogy ki mire használja a telefonját. A big.Little architektúra lényege, hogy a kevésbé energiaigényes dolgokat 4 alacsony fogyasztású, de korrekt mag és/vagy a hozzájuk tartozó IGP végezze, mig ha kell a kraft, akkor belépnek a nagy magok és az erősebb IGP (Hybrid IGP is létezik mielőtt belekötne bárki, lásd Xiaomi MiBox Pro II AMlogic S802 SoC Mali450T x6 + Mali 400MP2). Az energiagazdálkodáson a nagyobb gyártók androidon belül is nagyobb hangsúlyt fektetnek már. Mint ugye a ZTE V5 ahol az átlagos aksi ellenére igen korrekt a kijelzőidő. Vagy elég, ha a Huawei legújabb G modelljének tesztjét elolvassátok itt a mobilarénán. Hurrogni mindig könnyebb volt, mint utánaolvasni. A 64bit majd 4GB vagy a feletti ram esetén lesz érdekes, amikor is belépnek a képbe a mobil-dedikált VGA-k. Addig meg mondjuk előny lesz a 64bit esetén a 2GB-os telefonoknál a 2*1GB ram modulok dual csatornás kezelése. Multitasking miatt nem elhanyagolható és felhasználói szinten érezhető gyorsulást hoz majd. Mindegy is, aki akar velem ebben a témában vitázni, szó párbajozni, az Pesten szervezzen egy jó kis sörözést/kifőzdés bulit és megvitatjuk.
[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz salaud #93565 üzenetére
Miután leteszteltem a sokak által (valamilyen szinten) jogosan leszólt SimTelep N9 telefont, teljes mértékben refundoltak, mert a telefon qwerty gombsora semmire sem volt jó android alatt... Ettől függetlenül rengeteget kellett velük leveleznem, mert értetlenek gyülekezete, mint a legtöbb kínai. Én vegyes érzelmekkel vagyok feléjük. Amúgy meg tele van az oldalukon hirdetett telefonok leirása KAMU adatokkal és baxnak javítani őket, szóval nem a legkorrektebb bagázs. Csak egy példa: Simtelep N9 az oldalukon 1GB ram és MT6582, valóságban MT6572 és 512MB ram... szánalmas.
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz DEGU83 #93382 üzenetére
A keresők használata magyar ember számára luxus. Viszont a megkerestetés és találatok megosztása az elvárt. Én már senkinek sem linkelek be semmit. Erre találták ki a google/altavista/bing és ki tudja még melyik keresőmotorokat. Aki lusta, az pusztuljon bele...
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
Hagyd rájuk. Vegyék csak a Dögi, Macsi és társait, aminek nulla a supportja. Hja és ha már felhoznák a ZTE V5-öt, a többi ZTE hol is van? Sehol... A ZTE V5 ugyanazt képviseli a ZTE-nél, mint a Hongmi a XIaominál vagy a P780 a Lenovonál. Mindegyik a márka égisze alatt kedvelt egyedi telefon, ami mögő sokan sorakoztak fel. Ennyi. Mondom, nem kell RRVR400 és wvenigma kollégákkal foglalkozni. Szidják csak a Xiaomit, ő dolguk. Talán savanyú a szőlő nekik vagy nem tudom. Hja és megkérem a két emlitett kollégát, hogy ne fáradjanak válasszal erre a kommentemre, mert xarok rá. Mindenkinek meg van a maga véleménye, döntési joga és anyagi kerete, elvei. Pont. Kinek a Dögi, kinek a Sony...
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz tpeter77 #93014 üzenetére
Februárra már lesz rengeteg MT6595 de akár MT6795 SoC-val szerelt telefon... És azok megérhetik majd a jelenlegi MT6589T-ről való váltást, már csak az NFC, cat 9. FDD-LTE 4G és a big.Little miatt is. Nem mellesleg minimum 4.4-es KitKat-val jönnek majd vagy 5.0-ás nyalókával. (nyilván szép kezdőáraik lesznek, de olcsóbb modell mindig lesz)
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz tpeter77 #93012 üzenetére
Csak elmegy melletted a Karácsony. Már ha addigra szeretnél telefont. Lassan már csak a DHL-es opció marad számodra ha időben szeretnél telefont.
Minél többet vársz, variálsz, annál jobban fogod keresni és megtalálni a kiválasztott telefon gyengeségeit. És bizony a KOPP is nagy lesz ebben az esetben. Hidd el tapasztalatból mondom. Rengeteget vártam a Xiaomi Hongmimra és csak a hihetetlen support és a magyar közösség az ami az aksi átlagossága ellen billentette a mérleg nyelvét. Ne sokat vacilálj, mert ráfázol. És nem paráztatni akarlak, hanem hogy dönts és jól dönts.
[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz silver10 #92995 üzenetére
Én a helyedben inkább az új generációs MT6795-öt várnám meg. Abban már tényleg minden földi jó van és az IGP is nagyobb szerepet kapott, mint az MT6595-ben. Az MT6595 megint amolyan késő fecske jellegő, melyből törött szárnyú olajban fulladozó veréb lehet. Bizony a Qualcomm előbb lépett az MTK-nál (Lásd Snapdragon 410, 610, és majd a 415, 615).
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz gipsztigris #92808 üzenetére
Igen. 5"-on például már a "sima HD" is szép képet ad egy minőségi panellel és a pixel-kukacok is bebandzsithatnak. A FullHD az szép, jó de én már azt is feleslegesnek érzem. Itthoni monitorom (Dell U2412 azt hiszem) 1920*1200 extFullHD és kb 50-60cm-ről nézem ha gépezek. Aki ezen pixelt lát az vagy menjen mesterlövésznek vagy a világ legnagyobb kretén pixel-kukaca.
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz tboy93 #91952 üzenetére
Amennyiben nem nagyon játszik a barátnőd húga, akkor észre sem fogja venni a különbséget. Pont ebben a pillanatban adtam el egy MT6582M-es procis (Blackview JK450 - 4,5", 848*480, 1/4GB) telefont és az Iron Knights nevű igen szép 3D-s hack 'n slash gammát lazán vitte. Nem mellesleg az M-es SoC kevesebb erőforrást igényel.
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz wwenigma #91818 üzenetére
Savanyú a szőlő vagy mi van veled? Írt egy teljesen korrekt levelet, miszerint önhibáján kívül nem sikerült ott hagynia a munkával megkeresett ezreit-tízezreit az adott üzletben. A szarrágás, mint fogalom pedig teljesen mást jelent az általad leírtakkal ellentétben.
Gipsztigris
+1 Végre egy határozott vásárló, aki harcol az igazáért. A szolgáltató hibázott és ezt a békát le kell nyelniük.* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz balazs1011 #91317 üzenetére
Hja bocsi, telóról vagyok és kicsúsztam a szerk időből mert záporoznak a privik a tempered glassok miatt.
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz cocus007 #91268 üzenetére
Ne légy a számok embere... A jelenlegi 8 mag kb a középmezőnyre elég egy 4 magos Snapdragonnal szemben és a Mali450T is már csak a középmezőnyben kullog. Mikor kijött, már elavult volt (lásd akkortájt a Mali 760GT volt a csúcs, igaz ezzel szerelt telót még nem láttam). Illetve az MT6592 is egy csökevény az MTK SoC frontján. Rengeteg dolog kimaradt belőle, ami az MT6595, MT6752, MT6753 SoC-okban alap lesz. Nem mellesleg egy, a Mali 450T-nél vagy 4x erősebb PowerVR G6xxx szériás IGP lesz benne. A SoC pedig Glonass képes lesz GPS terén, multiband FDD-LTE 4G-t fog tudni és minden földi jóval el lesz látva. Az, hogy egy androidos telefon mennyire SMOOTH, nem a
kibaxottmagok számán múlik, hanem az OS optimalizáltságán*. Persze haverok előtt lehet vele villogni... fél percig.* Ezt te egy Blackview szitázó cégtől biza el ne várd. A Crown is valamelyik másik telefon 1-1-es másolata. Jó esetben kapsz egy "stock-féle" androidot, ami relatíve gyorsnak hat. De se nagyon romokat, supportot vagy későbbi droid verziót ne várj rá. Még a nagyobb kínai márkák (Zopo, Thl, Jiayu...) is legtöbbször jó ha egy frissitést megélnek. Mig egy Coolpad, Xiaomi, Lenovo kapja OTA-n keresztül a javításokat, figyeli a felhasználók észrevételeit és jó eséllyel dob a jól futó modellekre újabb android főverziót.
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz cocus007 #91265 üzenetére
A Blackview csak "szitázó" cég, nem egyedi márka. A Blackview JK450 például egy átszitázott Doogee DG450... még a 450-es számon se variáltak. A THL 5000 meg lutri, mert biztosan van olyan webshop ahol a problémás első szériából maradtak bent selejtek. Ha utóbbit kapod, akkor szivacs van. Inkább nézegess Lenovo S860-at vagy S660-at.
* Péter - 06302461862 *
-
-
Dominó85
addikt
válasz gagyilovag #91072 üzenetére
Hali tudnál csinálni egy teljes rom mentést a DG450-ről? Van egy JK450-em Blackview-ra szitázva, ami egy DG450 konkrétan. Illetve van MIUI DG450-re?
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz WOT-H-A-C #90990 üzenetére
Például? Ha én nem, akkor valaki más kipróbálta volna azokat a telefonokat, amelyeket szűkebb körben az ár/teljesítményük alapján nem feltétlen vállalnánk be mindennapos használatra. Lásd, ha a Hongmi megkapta volna a Lenovo P780 aksiját, akkor xarnék az új telefonokra, mert úgy tökéletes lenne a számomra. De persze ilyen telefon sohasem lesz... (ami mindenben az adott egyén igényeit maradéktalanul kielégíti).
Amúgy az ilyen élcelődős megjegyzéseket nagyon szeretem, mert többnyire olyanok teszik, akik nem minimálbér felett kicsivel keresnek, hanem jóval felette. Én köszönöm az Istennek és a jó szerencsémnek (tudtak iskolázni a szüleim/én magamat), hogy van munkám, korrekt fizetéssel.
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz szili.tamas1 #90988 üzenetére
Semmi baja. Csak egyszerűen mindenki xarért-hugyért venné meg. Olyan ajánlatokat kaptam, hogy hajam égnek áll...
Pl: Adnék érte 8 ezret. Hova kéne menni érte?
És hasonlóak...A GPS-e nagyon jó. A kamerája szódával, 3 feles után okés. A kijelzője a relatíve alacsony PPI érték ellenére nagyon jó és a fényereje (háttérvilágítása) az egészen kiváló. A rendszer pedig nagyon smooth, amolyan stock android féle. 30k-ért pedig nem rossz vétel szerintem (MT6582, 1GB ram, 4GB rom). Ráadásul a NAV szemle során lába-kelt tokért is harcolok a kínai eladónál, hátha küld egyet ingyen. Jelenleg ott tartok, hogy hamarosan küldi. Szóval egy szava nem lehet a vevőjelölteknek. A töltője igen minőségi, na meg van hozzá a kijelzőn lévő mellett plusz 1db fólia és a Doogee DG450 összes tartozékával kompatibilis a teló. Na mindegy megszoktam, hogy idén szinte csak xopok a telefonokkal...
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz szili.tamas1 #90986 üzenetére
Doogee DG450 átszitázva Blackview-ra. Amúgy eladhatatlan a telefon... Faxom 25k minuszt okozott nekem a "próba cseresznye".
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz Laza... #90975 üzenetére
Bár 2GB ram lenne benne és nem egy ki tudja hány éves IGP konstrukció... Mali400MP jó ég. Számomra már nem lenne elég. Jelenleg van viszonyítási alapom a PowerVR544MP vs Mali400MP4 témában és a Mali egy >&@>#&> a mostani játékok 2/3-hoz... Nyilván ha nem játszanék, akkor csak a 2GB-t hiányolnám.
* Péter - 06302461862 *
-
-
Dominó85
addikt
válasz CoolBoy323 #90763 üzenetére
Körültekintőnek kell lenni, de nagy ritkán vannak jó dolgok is.
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz CoolBoy323 #90758 üzenetére
Már miért lennék naiv? Te nem kíséred figyelemmel a Nov 11-i (mai) nagy kínai kiárusítást? Ejnye, lanyhul a figyelmed. 250dodóért volt 90db Xiaomi Mi4 pl.
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz CoolBoy323 #90754 üzenetére
100.81USD-s áron lecsaptam egy ilyen ketyerére, de már látom, hogy "fake". Ebből is látszik, hogy hiába a nagy 11.11 akció az Aliexpress-en. Rengeteg a "reális" áron kinált fake cucc az akció keretén belül is...
[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
Nem értem kinek mi köze van ahhoz, hogy mit minek veszek meg? XIAOMI telefonom van! Az hogy mit tesztelek, azt mutatja mire van felesleges pénzem/kedvem. Nyilván ha több százezres lenne a bevételem havonta és 1-200k elszórható lenne, akkor flagship telefonokat vennék, még ha drágák is. Vagy tableteket, mert egyre már nekem is szükségem lenne (Onda V889, Allwinner A80T a kiszemelt vagy egy Xiaomi MiPad). De miért kellene nekem bárki felé is elszámolnom, mit miért veszek? A Simtelep, ha a gombsora a tervezett szerint működött volna, akkor apámnak a 4000-es aksi és a fizikai gombsor miatt munkafon-nak tökéletes lett volna egy elfogadható kamerával. Így meg visszaküldtem azt csá. Benne volt a pakliban. Az itt lefikázott Blackview JK450 pedig konkrétan egy Doogee DG450 1az1-ben, ami az ára ellenére bizony nem rossz telefon. Nyilván nem egy Xiaomi/Lenovo/Thl szint, de mindennapokban faxán használható.
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz wwenigma #90495 üzenetére
Nem vetted észre az iróniát a hsz-emben ahogy Somatom kolléga sem. Én sem a szakmámban dolgozok, de eltöltöttem benne 7 évet. A lényeg, hogy én sem a Samsungot, sem a Zopót nem szeretem. Utóbbi mindig alul méretezi az aksijait. A Samsung meg dizájnban nem gyere be, továbbá nem kelt prémium hatást nálam(!). A TouchWiz-től meg kiráz a wiz...
Még mielőtt a Hongmira terelné valaki a szót... igen ebbe sem ártott volna nagyobb telep. A powerbank pedig egy csökött megoldás. A Huawei, Oppo, Sony hiper gyors töltése pedig még kiforratlan és ki tudja hogyan hat valóban hosszabb távon az aksi élettartamára. Az meg, hogy 15-45℅-ig gyors a töltés aztán meg csepp töltés... meglássuk.
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
Micsoda "építő jellegű HSZ-ek" pont olyan kollégáktól, akiktől nem gondoltam volna. Mindegy, legyen mindenki olyan hitben, hogy a Zopo az marketing, mikro és makrogazdasági szinten, pénzügyileg és szakmai tapasztalat terén, ide nem véve a gyártósorok és a humánerőforrás milyenségét egy azon színvonalon van a Samsunggal... Gratulálok. Az innovációk többsége is tőlük származik (Zopo) és nem a nagyobb gyártóktól. Ez csak természetes nem? Annyi okos ember van itt...
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz BogyóBP #89890 üzenetére
Vegyél egy jobb PC monitort szerintem, mert én kiraktam a 24" 1920*1200 Dell IPS monitoromra és maszatos, szemcsés képet biza nem láttam. No meg gratu az orosz tesztelőnek, hogy egy kietlen, színtelen világot vett fel a G2F tesztelésére. Hja és használta a digitális zoomot videón.... no comment.
Amúgy meg tényleg ne haragudj meg rám, de te nem vagy tisztában saját magaddal... Red Bull kéne, de az drága, hipeolod a f0s MIZU-t, fikázod a sokak által napi szinten használt és már bizonyított Jiayu G2F-et... Akarsz egy minőségi telefont qrva olcsón. Nos üdv 2014-ben! Ez itt nem igazán fog összejönni. Főleg nem hazai garival és az általad talán kicsit magasra rakott mércével. Szóval előbb körvonalazódjon meg benned, mit is szeretnél. Sajnos volt itt már pár hozzád hasonló kolléga, akinek hónapok teltek el (nem vicc), mire ráeszmélt, hogy ezen tötyörésző idő alatt spórolhatott volna egy komolyabb ketyerére is. Semmi bántás, csak tanács.
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
Azt hiszem nyugodtan kijelenthetem, hogy Magyarországon csak nekem van és egyben csak nekem lesz Blackview JK450 néven Doogee DG450 telefonom. Az Aliexpress-ről úgy eltűnt a JK450-es tipus mint a sicc. De máshol se nagyon láttam. Na bazze ez a telefon lehet rajtam marad. De ha valakinek kell, akkor priviben megtalál.
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz hevizms #89640 üzenetére
A Hongmi-nál én már azt megszoktam, hogy hova kell tapizni, de a világítás hiánya engem is zavar. Azzal valahogy még stílusosabb lesz egy telefon (lásd Jiayu G3). Ergo együtt érzek veled. A Blackview JK450-en világítanak a gombok és jaj de szép...
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz cappa72 #89439 üzenetére
WOT-H-A-C
Egyszerűen nincsen rá időm, annyit melózok, hogy aludni járok csak haza szinte. Megcsinálnám én, ha lenne egy kis nyugtom.cappa72
Szeretnék én is belerázódni a témába, mert szeretem a ketyeréimet vagy a szoftvereiket mókolgatni. A Xiaomi Mi Box II-vel már végeztem nagyjából. Frankón működik, de az XBMC még mindig nem szereti a videóimat. Hang van, kép nincsen és még ebbe se tudtam beleásni magam. Az alap média apk az visz mindent.* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
Keresek Budapesten olyan androidban jártas kollégát, aki csinálna nekem egy komplett rendszer mentést a Blackview JK450 (Doogee DG450) telefonomról. Persze legalább addig is nyomkodhatja egy kicsit. Egyáltalán nem rossz telefon.
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
Elkészült a
Doogee DG450, akarom mondani Blackview JK450 logout cikkem. Jó olvasást.* Péter - 06302461862 *
-
-
Dominó85
addikt
válasz Graphics #89007 üzenetére
Mert tudtommal ha belenyúlkálnak egy csomagba, akkor a csomag mellé kéne csatolni, hogy mit is tartalmaz pontosan a pack. Legalább is a DHL-es ezt hiányolta. De mindegy, mert rendes volt az Alis eladó és biztosított róla, hogy kapok tokot. Bár azt nem említette, hogy mikor, de remélem még idén. Simán lehet, hogy a kínainak nem volt tokja, mert bezzeg minden más vackot kaptam a telefonhoz (diamond dustplug, USB microSD kártyaolvasó, 1+1 kijelzővédő fólia, EU töltőfej + adatkábel, felvevős headset).
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
Megérkezett a Blackview JK450 telefonom.
Első benyomások:
- a Hongmihoz képest vékonyabb, kisebb a teló (jóval!)
- gombsor fehéren világit
- hátlap ujjlenyomat gyűjtő és lakkos bevonatú
- vámosok kilopták a tokot a csomagból (szánalmas)
- aksi a 2300mAh-hoz mérten nekem vékonynak és kicsinek tűnik (majd kiderül)
- kijelzője a felbontás ellenére nem pixeles (854*480, 4,5")
- ez biza egy igen jó féle IPS panel
- nem nyekereg, nagyon egyben van
- 1 normál és egy mikro SIM-es
- microSD-vel bővíthető
- rendszer tud magyarul, 4.2.9-nek hazudja, amúgy stock JB 4.2.1 vagy 4.2.2
- nyilván még nem laktam be, de nagyon gyors a masina
- hardvere elvileg MT6582(M?), 1GB Ram, 4GB Rom -> Meglássuk valós-e
- kamera, gps még nincsen tesztelveEzek után azt tudnám mondani, hogy ha 5,5"-os lenne, akkor ezzel a dizájnnal biza engem levett a lábamról. Persze matt hátlap pliz. Természetesen Logout-os cikkel is rémisztgetem majd a társaságot. Most megyek dolgozni. Pá
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz wwenigma #88581 üzenetére
Kifelejtettem. A Xiaomi rendszerét legyalultam, mert egy kinai retek fos volt. Most Nova Launcher van fent és egy normális Tablet felület. Amig nem csinálják meg legalább angolra az Mi Box felületét részemről az felejtős. Rengeteg bug volt benne... Persze teljes rom mentésem van. Az a baj, hogy ezek a settingsek a Xiaomi felületén voltak anno. Qrva jó... ennyit ér akkor a fejlesztői opció.
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
Sziasztok.
Adott lenne egy Xiaomi Mi Box Pro II. Tudom, nem dual SIM android teló, de nem találtam megfelelő topikot a kérdésemhez és az idő sürget. 4 percenként, ha nem piszkálom a ketyerét, akkor bejön a Screensaver. Na már most filmezés alatt is ez a helyzet. Settings -> Display alatt semmi ilyen cucc nincsen. Fejlesztői opciók között pedig be van pipálva a Stay screen ON while chargeing. Privátban valaki kérem mondja el mit kéne csinálni. Root van, android 4.4, Amlogic S802 soc!
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
válasz RVR400 #88113 üzenetére
Hál istennek én nem voltam olyan buta, hogy MTK-s Hongmiről Snapira térjek át. Kinek mi... Valakinek számít 4 másodperc és a Glonass, cserébe kap egy bugos MIUI-t. Más meg el van az MTK-val és a sokkal kevesebb buggal. Kinek a pap, kinek a paplak.
Ezért sem értem, hogy mit kardoskodtok itt ezerrel. Majd ő eldönti melyiket és honnan veszi. Én mondtam egy alternatívát. Bocs, majd máskor beírom, hogy NINCS más vedd a két olcsóból az olcsóbbikat. Ez is egy megoldás.
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz Laza... #88110 üzenetére
Felesleges bármit is ideírnom. Már megszoktam...
RVR400
Őszintén? Teszek az érvelésedre. No meg az hogy egyszer leírja, hogy itthon, meg stb, még nem jelenti azt hogy nem egyezik-e bele egy alternatív megoldásba ami kicsit drága. De ti persze egyetlen HSZ-ből levágtátok a beton biztos 30k-t.[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kuponkunyeráló
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest