- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
alexw801
senior tag
válasz
vegyszer #52618 üzenetére
Ennek kapcsán azt próbálom mától, hogy a ZTE V987-en az internetes adat SIM-et állandóan bekapcsolom (eddig csak akkor tettem, ha internetezni akartam), de a GravityBox csempéknél 2G/3G -ről 2G-re kapcsolom, az akku fogyasztás így kisebb, az értesítések befutnak, a tényleges internet használat előtt pedig visszakapcsolom 2G/3G-re.
Más: Bruno legújabb frissített ROM-ja szuper, eddig semmiféle BUG nem jelentkezett, igen kellemes lett a telefon. -
Carline
őstag
válasz
vegyszer #52586 üzenetére
Eléggé röviddé lehet tenni a SIM kártya kikapcsolását Nove/Apex launchet alatt pl így:
Hosszú tapizás a kezdőképernyőn majd, Parancsikonok / tevékenységek / beállítások / SIM-kezelés ikont helyezed ki a képernyőre.
Ez arra az oldalra dob be, ahol a csúszkával ki/be tudod kapcsolni a SIM kártyákat. -
törölt tag
válasz
vegyszer #52586 üzenetére
Szerintem ilyet nem fogsz találni, hacsak nem valami spec MTK -s programot. Az a gond, hogy az Android SDK -ban nincs dual SIM kezelés, vagyis az általános alkalmazásokban nincs erre fejleszthető opció. A teló is a Mediatek SDK -"segítségével" tudja kezelni a két kártyát.
-
F.B.I.
veterán
válasz
vegyszer #48505 üzenetére
Kösz. Ennek sajnos teljesen vége lett, most jöttem a szervizből, ahol nagyon korrektek voltak, kihoztak még vagy 3 telefont, amiből a végén egy X5F (FHD) lett működőképes. Beszélgettem velük és ilyet még ők sem láttak, hogy töltés visszajelzést ad a led de nem kapcsol be és a gép sem érzékeli, több aksival sem.
Ott a szervizben leszűrtem a saját következtetésemet: csak márkás gyártók készülékeit érdemes kintről is rendelni, ha biztos akarsz lenni, hogy nem hibás darabot szeretnél, vagy itthon vásárolni és közel lakni a szervizraktárhoz, ahol segítenek és választhatsz.
Ezért mindenkinek ajánlom, hogy inkább a nagyobb nevek közül rendeljen (Lenovo, ZOPO, Xiaomi, ZTE, THL stb.) hogy örömteli legyen a használat ne egyből vissza postával kezdjen, mert igen gyenge lábakon áll a minőség ellenőrzés.
-
UnConnecteD
senior tag
-
426os
őstag
válasz
vegyszer #47469 üzenetére
Az a baj, hogy nekem felment a driver egy kis ideig meg is jelent rendesen az eszközkezelőben a "MediaTek Preloader USB VCOM (Android) (ComX)" de utána már meg sem jelenik, így a drivert sem tudom rajta frissíteni, mert nem tudok rákattintani. Próbáltam a telepítős "MT6577 USB VCOM drivers.rar"-t is telepíteni, de az sem segített.
-
-
fPApi
őstag
válasz
vegyszer #47371 üzenetére
A 200$ vámmal, áfával már 60 körül van, miközben pl. a Prestigio MultiPhone 5044 DUO az edigital-nál 69,9 E Ft. Ez a különbség már szerintem meggondolandó egy olyan termékért, ami itthoni 2 éves garanciával bír és nem olyan rosszak a specifikációi, sőt.
-
ra^ven
senior tag
-
426os
őstag
-
-
LGyuri
tag
válasz
vegyszer #47292 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy ha valaki segítségért fordul hozzánk, akkor nem azt nézem, hogy stilisztikailag, stb... milyen a kérdés megfogalmazása. Ha azt nem bántó módon teszi fel, akkor pl. segítünk, ahogy tudunk, vagy ahogy az illető képességei megengedik, hogy megértse.
Az jogos és pozitív, hogy nem mondjuk a hangyásokat javaslod elsőre neki, de azért lehet válaszolni rendesen, akár privátban, nem pedig - félre ne érts - számára esetleg megalázó módon.
Tehát az ilyen - valóban hiányosnak kinéző - kérdésre is a legjobb indulatú értelemzésnek megfelelően reagálunk. Ez itt szerintem egy jó közösség, sokaknak és sokat segítetek (én nem nagyon, mert nem tartom magam jónéhányatokhoz képest hozzáértőnek, inkább csak ugatom a témát
), aki olvassa a fórumot, az ezt szűrheti le. Ne rontsuk ezt el...
-
anonym1s
őstag
válasz
vegyszer #47276 üzenetére
Miota olvasom a forumot, en nem lattam olyan embert aki azert irt ide mert savanyu kaposztat akar vasarolni.
Ez itt az "android dual sim okostelefon" forum, es mivel itt tette fel a kerdest, eleg nagy a valoszinusege hogy android dual sim okostelefont szertene vasarolni.
Akinek ez nem egyertelmu, az ertelmi fogyatekos, vagy a masik lehetoseg, hogy pontosan tudja mire vonatkozik a kerdes es csak kotozkodni akar. -
-
-
kgymac
őstag
válasz
vegyszer #46765 üzenetére
Az inkább valami mobilarénás AKAI-hoz hasonló ics lehet. Kókányolt rom, GB alappal, pár helyen ics-ből cserélve. A cikket érdemes elolvasni, ismeretében már az ilyen kamu termékeket el tudod kerülni.
ICS 512MB-tal is elég problémás volt nekem. Opera mobile (mos classic) 6-7 lapot tudott, áttaszkolás után mindent újratöltött. Ez wifi-vel még elmegy, de mobilnettel már kevésbé. Ha nem telepítesz rá semmit, csak telefonálás, akkor el lehet lenni 512-vel. -
andatti
senior tag
válasz
vegyszer #43393 üzenetére
Így van, ez már szörny... 7 colos telefon? Amúgy a 2/4-es memória pozitív, de az órajele csak 1,2, ami azért ekkora méretnél már elgondolkodtató, Arról nem is beszélve, hogy le sem írta, mekkora az akku benne... Az 1280x800-as felbontás ehhez a mérethez már kicsit necces, pláne szabadban lehet nagyon halovány a felbontás... Ráadásul 352 g... Ezt szorongatni órákig egy játéknál... Még az ebook olvasók is kisebb súlyúak, pedig azokat is többnyire fogja az ember a kezében órákig... De kérdezd meg Tigyi78-tól, neki 6 colos tepsije van. 180 g súllyal!
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
vegyszer #41009 üzenetére
Amúgy ebben a beharangozóban szintén valami olyasmit szellőztetnek, hogy képes lesz "európai háromgére" is.
Ami viszont elszomorít, az ez: Unfortunately the Xiaomi Hongmi is highly unlikely to leave China.
Hajj, pedig erősen "musthave"-gyanús kis cucc, remélem, ha kikerül nemzetközi értékesítésbe, nem kapnak vérszemet a kereskedők...
-
San398
őstag
válasz
vegyszer #41009 üzenetére
Sziasztok!
Ma láttam egy 5"-os Akai dual sim-es telefont. Rá kellett jönnöm hogy óriási lenne nekem az 5" kijelző. Legyetek szívesek ajánlani nekem maximum 4,5"-os kijelzőjű telefont.
A kitételek dual SIM, 1GB RAM, 4-8 GB ROM, minél nagyobb kapacitású akku
Vélemények esetleg a Jiayu G3S-ről? Akku meddig bírja, GPS milyen megbízható?
Köszi. -
-
citkar
addikt
válasz
vegyszer #40400 üzenetére
Lehet rosszul írtam: a belső 4 gigás memóriára gondoltam (nem ez a ROM?), amit most nem látok a PC-n
Másik telónál mindig két meghajtó jelent meg, az általam behelyezett SD kártya és a telefon 4 gigás memóriája,de most csak egy (a behelyezett SD kari).
Na ezt hol állíthatom át? -
Krinyo
senior tag
-
chab7
addikt
válasz
vegyszer #40277 üzenetére
Jó is lenne ha lenne CM rom a mediatekes telókhoz is. Én is jobban örülnék. Amúgy miért nem csinálják már meg? Csak nem lehet az olyan lehetetlen küldetés.
Amúgy felhívást intéznék Lenovo telefonosokhoz, egy kis tesztelés, melyik készülékben milyen szenzorok vannak.
Az Android Sensor Box appal nézzétek már meg mely szenzorok vannak a készülékben.
Nekem Defy-ban csak gyroscope és pressure nincs. A Lenovokban mik vannak?
Már csak azért is jó lenne ezekkel tisztában lenni mert pl a specifikációk ezen a téren nagyon nem a valós adatokat adják meg. -
_Alabástrom_
csendes tag
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
vegyszer #39287 üzenetére
Én megutáltam a tmallboxot, kamus genyó ez a Justin "napocska".
Egy hetet vártam, hogy éljen a tracking, mikor rászóltam, érdekes módon másnak már élt... Szóval tuti akkor battyogott el a postára a kis szemétláda!!!1 év gari ide-oda, nekem utolsó rendelésem volt tőlük!
-
w.miki
veterán
válasz
vegyszer #39271 üzenetére
Nincs olyan fényereje.
Nekem Defym van, azon van hátul LED, szoktam is lámpaként használni, nagyon erősen világít, ezt egy kijelző sem tudja pótolni.Nekem az a gondom, hogy bár lecserélném a Defy-t, de nem szeretnék nagy méretűt.
Mostanában meg már alig találni egykezes telefonokat, csak péklapátokat gyártanak.
110 cm magasság alatt semmi jó nincs... -
BaginZe
tag
válasz
vegyszer #37844 üzenetére
Számomra már ez is érthetetlen egyébként. Nem voltak otthon???
Unsuccessful delivery 51803102 CN 20130626 154917
Ez az utolsó bejegyzés. Először azt mondogatták, hogy még nem kapták meg (Cappa-nak azt, hogy már megkapták.... ), aztán a legújabb sztori arról szólt tegnap, hogy kétszer is voltak a postán a papírral múlt héten, de a postai dolgozó nem találja a csomagot....
katherine 09:34:27
you are unluckykatherine 09:34:34
we went to post twicekatherine 09:34:51
but the post worker didn't find the parcel for me
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lexus, Toyota topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest