-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Groovebaby
tag
Feltennék egy kérdést, remélem valaki tud segíteni...
Készítettem egy biztonsági mentést a rendszerről végigmegy a mentés szépen, újraindul a telefon minden ok, csak nincs háttérkép. Telefonáltam, neteztem egyet, utána mondom visszaállítom. Belépek a galériába írja hogy 0 elem...hm...belépek a filekezelővel az sd kártyára, ott van minden képem, videóm (tehát nem törlődött vagy ilyesmi) visszalépek galériába, semmi.
Újraindítom a telefont...ugyanúgy semmi...kiválaszottam filekezelőből a képet háttérnek, működik is, megnyit mindent...de a galéria akkor sem találja. De pl a csengőhangoknál a media storage-ben nem látja az mp3-akat sem.....Szerintetek?
Amoi N828, főzött V5.6 deathking rom, (4.2.1 android)
-
Groovebaby
tag
válasz
balazs1022 #55131 üzenetére
Én Amoi-t vennék (egyrészt nekem az van csak N828 és maximálisan elégedett vagyok vele), meg a qualcomm proci miatt is....
-
Groovebaby
tag
válasz
tolvaj! #51890 üzenetére
úristen, te hány éves vagy????
komolyra fordítva: sose szerettem a nokiákat, még akkor se, amikor az volt a sláger (2000 környékén), biztos érezték, azért utáltak engem
amúgy utána 2004ben vettem először Sonyericssont, azóta az volt egészen a ZTE blade-ig, de azóta meg csak android, szóval a nokia véletlenül sem jöhetne szóba.
-
Groovebaby
tag
válasz
Balu027 #51886 üzenetére
Bár nem dual sim-es, de nekem 2 ZTE telefonom is volt, az egyik a blade több, mint 2,5 évig volt nyúzva, szanaszét hekkelve, annyi, hogy a beszédhangszórója kicsit kezdett torzítani, azt még gariban megcsinálták, de amúgy úgy adtam el, hogy hibátlanul működött.
Mondjuk fura, mert a nokiáim után egyik telefonomat se vittem szervízbe -
Groovebaby
tag
-
Groovebaby
tag
Szerintem senkinél sem engedhető meg, hogy hetekig ne legyen telefonja, illetve ne egy hasonlót kapjon. Jó, ha pl az s3 és ad helyette egy nagyon alap androidos valamit az már elfogadható, mert legalább az alap funkciókat tudod használni...de hogy kapsz helyette egy "csak telefonálásra jó" készüléket....
Igazából a legtöbb embernek nincs elfekvőben telefonja és szerintem nem is az lenne a normális, hogy az ember tartson egy olyat otthon magánál - bár lehet, hogy én könnyen beszélek, mert a blade előbb említett problémáján kívül utoljára csak a régi nokiámmal jártam szervízbe (akkor fogadtam meg, hogy nokiát soha többet - ennek kb 12-13 éve
)
-
Groovebaby
tag
válasz
citkar #50629 üzenetére
Várni kell rá...
Utoljára amikor gariztatás érintett, az akkor volt, amikor a témobilnál vásárolt zte blade készülékemet leadtam gariba, mert recsegett a hangszóró. 2 hetet kellett várni rá. És ez nem volt sok.Pont mesélte edzésen az egyik srác, hogy neki a sony-ját a telenor 5 hétig szervizeltette. És amikor mondta, hogy kérne cserekészüléket kapott valami 0 tudású nokiát (persze az összes telefonszáma ugye google-fiókban
). Legalább annyi volt bennük, hogy arra az 5 hétre a tarifába épített mobilnet árát jóváírták.
-
Groovebaby
tag
Ha a diginél csak simkártyát kérsz akkor azt rögtön adnak. Nekem van otthon kábeles digis netem, így usb nem kell hozzá és így azonnal vihettem is a simkártyát.
Annyi a bibi, hogy valóban érezhetően lassabb, mint a trémobil volt előtte, de nem zavaróan (youtube videók vagy online rádiók szépen folyamatosan mennek), annyi, hogy a lefedettség jóval gyengébb, például a melóhelyen a tmobil röhögve full sebességgel szakított, addig a digivel trükköznöm kell, hogy milyen szögben tartom a telefont az iroda jobb sarka felé hogy legalább egy pici lefedettséget találjak
cserébe viszont 2000 Ft a 2 giga!!
-
Groovebaby
tag
válasz
instantwater #49908 üzenetére
ilyenekre nem is figyeltem már...eszem ágába se jutna ekkora telefont venni. a következő 5 colos lesz az biztos, de annál nagyobb nem kell, azért az egy kezes használathoz még ragaszkodnék
-
Groovebaby
tag
válasz
gipsztigris #49863 üzenetére
nekem a t-mobilos nettel ugyanez volt (csak nekem nem csak a kínai telefonon, hanem mindegyiken, amin nem gyári v. t-s rom volt). A kis ikonnál megjelent a H meg a nyilak, de nem volt adatforgalom. Ilyenkor az segített, ha repülőmódba tettem, vissza és utána ment.
Most nézem: Mondjuk a jó apn beállítás kell hozzá, de én gond nélkül be tudtam állítani és menteni
-
Groovebaby
tag
válasz
interstate76 #48636 üzenetére
Én azt mondtam hogy a qhd 4,5"-ig nagyon szép, de felette már érdemesebb hd-t, szerintem.
Lehet, hogy nekem van érzékeny és finnyás szemem, de amikor nem tűéles a kép egy ilyen telefonon engem elszomorít. Nekem ugye az amoi-n 4,5"os qhd nagyon szépnek tűnt, amég nem láttam egy 5"os HD-t....hát mennyivel szebb, úristen...na most 5"on a qhd nem lett volna olyan.Mondjuk én nem játszok a telefonon, szóval akadás nálam nincs, filmet nézek rajta többször....de mindegyis, nem akarok senkivel sem vitázni, csak elmondtam a véleményem, hogy én azt gondolom, hogy 4,5" felett a qhd már nem lesz a "hú basszus de gyönyörű képe van" érzésű...legalábbis nekem nem.
-
Groovebaby
tag
válasz
interstate76 #48610 üzenetére
Nem romlik el csak gagyi hatása lesz szerintem....mint a régi gyenge telefonok gyenge felbontásának...
Én úgy lennék vele, ha már veszek egy f*sza kis telefont, akkor már a kijelzője se legyen gagyi hatású. 4,5"-on határeset a qhd szerintem. -
Groovebaby
tag
-
Groovebaby
tag
Egyik ismerősöm venne telefont, igazából nem kell neki semmi extra a gps, és ha dual simes az csak plussz pont. És minél olcsóbban akarná megúszni. Néztük a Lenovo a390-et, dual core-os, neki tökéletes lenne (főleg hogy csak 80 dollár). De a kérdésem a gps...ha neki ez az elsődleges szempontja, merjek neki kínai MTK-s telefont ajánlani, vagy inkább vegyen valami gagyibb itthon kapható samsungot pl és felejtse el a dual simet? Most mondja, hogy neki tényleg a gps a legfontosabb szempont, hogy az jól és fixen működjön.
Lenovo tulajok véleményét várnám főleg!!
Köszi -
Groovebaby
tag
válasz
anonym1s #47891 üzenetére
az usb kábellel esetleg nem lehet gáz?
nekem a "gyári" usb kábelem van bent az irodában, arról szoktam tölteni, ha itt kell, és nekem is olyan, ha arrébb teszem a telefont, akkor a gép úgy érzékeli mintha új meghajtót csatlakoztatnék, a telefon is úgy érzékeli (de a töltés nem megy el, szóval nem a kábel húzódik ki - gondolom). Kicsit bosszantó, de ha leteszem egy helyre és nem nyúlok hozzá akkor nem csinálja -
Groovebaby
tag
válasz
Groovebaby #45733 üzenetére
Már kaptam - nem aktuális
-
Groovebaby
tag
Antelife-hoz kuponkódjai vannak-e valakinek????
-
Groovebaby
tag
Én meg feladtam, szerintem jövő hónapban le is mondom a digi netet és visszatérek a trémobilra milliókért...mert kivágom az ablakon - az egyébként hibátlanul működő - telefonom, mert csak felidegesítem magam :S
-
Groovebaby
tag
válasz
mandelstam #44767 üzenetére
most csak mondtam egy számot, de az emberek nagy része a telefonját használja gyári rommal és örülnek és boldogok. ha jó telefont választasz, tuti nem lesz semmi gond és mókolás nélkül is tudod élvezni az előnyöket.
igaz, van sok alkalmzás, amihez rootolt telefon kell, de szerintem enélkül is meg tud élni az ember (igaz, én már nem tudnék, de én a maradék 30% vagyok) -
Groovebaby
tag
válasz
mandelstam #44762 üzenetére
én angol nyelvű rommal használom a telót, ha te is tudsz angolul valamennyire akkor nem sok hátrány tud érni
az újabb romok és frissítések azért vannak, hogy egy alapból jól működő gyári romot még jobbá tegyék.
Nyilván a gyárival is minden jól fog működni, csak lehet, hogy a főzött, frissített romok tudnak új apró, de hasznos funkciókat, kicsit gyorsabbak tudnak lenni stb stb.ha gyárin használod angolul, a telefont ki fogod tudni jól használni, hidd el (az okostelefonfelhasználók szerintem kb 70%-a használja úgy, hogy még a gyári frissítéseket se teszi fel rá)
-
Groovebaby
tag
Nekem a gyári kábelem (a töltőfejet nem használom, csak a kábelt) ugyanez lett. Ezt hoztam be a munkahelyre, usbről töltöm ha kell, de ha nem jól rakom le, elmozdul akkor már nem érzékeli.
Otthonra vettem egy "normális" töltőt, azzal hibátlanul működik és stabilan a helyén van (a helyet a foglalatnak értettem).Szerintem próbáld ki egy másik jó minőségű kábellel.
-
Groovebaby
tag
válasz
szuand1 #43447 üzenetére
mondjuk ha "nyertél" az legalább azt jelenti, hogy nem kamu...
akkor szerintem most nekem is a tegnapi kosárbanlévő volt (bár az oldalon is ott volt kosárba rak és arra nyomtam) én odáig jutottam hogy a postázási módot választottam és amikor a paypal bejelentkezésre rányomtam már jött az üzenet hogy elfogyott... -
Groovebaby
tag
Gyerekek, ez az Antelife-os akció ez hatalmas. Ma ismét frissítgetem, thl 11-re pályázok ugye, frissítek, ott van hogy kosárba rak, rányomom, mutatja a kosarat, öröm-boldogság, rányomok hogy folytat, erre hogy a termék elfogyott. Ez mi?
szerk.: de a kosaramban még mindig benne van 130 dollárért...
-
Groovebaby
tag
válasz
bostone #43254 üzenetére
Eleinte nekem is a témobilos kártyához volt adatforgalmam. Mivel céges flottás díjcsomagom van, így díjcsomagba foglalt netem nem volt, így hűség nélkül vettem havi 500 megát 1990 Ftért. Jó lefedettség, jó sebesség, ha túlléped lassítanak. Tökéletes volt (csak ugye én az 500megát is kivégeztem bőven a hó végére)
-
Groovebaby
tag
válasz
justaview #42342 üzenetére
be tudod kapcsolni rendes módon, vagy csak úgy, hogy az akksit kiveszed belőle?
gyári rom van rajta?Nekem (nem kínai) telefonommal volt, hogy egy rom hibája okozta, hogy nem ébredt fel az alvásból, ha hosszabb ideig (1-2 órát) nem használtam. De nekem simán nem lehetett visszakapcsolni, csak akksi kivételével. Romcsere megoldotta a problémát.
-
Groovebaby
tag
mondjuk igen, lehet hogy az irodában nekem sem talál...kipróbálom mindjárt úgy, hogy lemegyek a parkolóba, aztán munkatársam megkérem hogy keressen rá...hátha....bár ugye ha lenyúlja valaki, használja és épp a lakásban van, akkor nem tudsz rákeresni...igen, ez érdekes így
-
Groovebaby
tag
Igen, nekem is ez volt az első, hogy a lefedettségi térképet megnézzem, és a hivatalosan erősen mennie kéne a h+ -nak, de ez a gyakorlatban nem így van. Vagyis hazudok, mert az irodámban, ha az íróasztaltól elfordulok kb 45fokos szögben balra és a telefont vízszintesen, enyhén az asztal fölötti magasságban tartom, ott találok lefedettséget
-
Groovebaby
tag
válasz
banderasz77 #41842 üzenetére
De, eredeti kék, csernobilba járok nyaralni
banderasz77: hülye!
-
Groovebaby
tag
válasz
devast #41837 üzenetére
Ott a pont!
Itt a városban van többé-kevésbé (hogy a panelház első emeletén miért nincs, azon csak azért nem húzom fel az agyam, mert van wifim), de hogy a város szélén ahol pl a munkahelyem van nincs, illetve a szomszéd településen a szüleimnél sincs azért az is gáz (telenor) -
Groovebaby
tag
válasz
CoolBoy323 #41820 üzenetére
csak a fele..a másik fele fekete...meg punk stílusú....jobb ez, mint bármelyik ránctalanító
-
Groovebaby
tag
válasz
sasa311 #41796 üzenetére
Az a baj, hogy alapból nekem van egy "dolgozói díjcsomagom" ami nagyon jó a percdíjait tekintve, de nincs ugye internet benne, külön meg csak azokat tudom megvenni, amiket ismerünk.
De ez a díjcsomag egész barátinak néz ki akkor.CoolBoy323! Igen, vrituálisan
Már két nőszemély is lecsapott az eddig használt profilképemre...nem akartam itt a nők rengetegében elveszni...meg amúgy is kék a hajam, ez jobban tükrözi a valóságot
-
Groovebaby
tag
válasz
Atomcsirke #41710 üzenetére
Mondjuk igaz, hogyha külföldre mennék, akkor rendes autós gps-t vinnék magammal...bár nekem elég régi van, annak a memóriája véges....csak egy magyarország térkép fér rá
-
Groovebaby
tag
válasz
tvamos #41609 üzenetére
Kicsit amúgy engem is zavar, hogy offline-ban nem megy a gps....de kapcsolattal tökéletesen működik, talál jelet 20mp-en belül és pontos is...csakhát kell a 3g hozzá....
Lecseréltem a profilképem, túl sok ebbe a topicba 2 szőke női kép...na meg legyek már megkülönböztethető elsőre, na
-
Groovebaby
tag
nekem egyik sim csak adat a másik a rendes telefonos sim. A net szinte mindig be van kapcsolva, ha hívás érkezik és fogadom, akkor arra az időre megszakad a net (fordítva értelem szerűen nem próbáltam még).
De attól hogy a net folyamatosan megy, attól hívás érkezhet rá, tehát elérhető vagyok. -
Groovebaby
tag
válasz
Atomcsirke #41511 üzenetére
Nálam a telefon lenne a nyerő, nem egy rissz-rossz panzió
-
Groovebaby
tag
válasz
fateless #40859 üzenetére
Nekem pl amikor nem vagyok otthon (melóhely stb) mindig be van kapcsolva az adatforgalom, hogy egyéb formátumban is elérhető legyek (skype, viber) meg mivel mindenki a facebookon való üzenetküldést erőlteti az ismerőseim közül, legalább az üzeneteket meg tudom sasolni.
Így nekem napi 9-10 órát is be van kapcsolva a net, otthon meg a gép megy...függőőőő
-
Groovebaby
tag
válasz
Atomcsirke #40372 üzenetére
Én Dunaújvárosban élek, eddig csak t-mobilos netet használtam. Persze, sok helyen van wifi...otthon, meg abban a kávézóban, ahova járunk. De nincs ezen kívül sehol máshol,se melóhelyen, se az utcán meg ilyenek - felejtsd el. Az első okostelefonom mellé nem vettem netet, hát nem is igen használtam online a nap nagy részében. Aztán vettem mobilnetet és igazából el is használtam havonta az 500 megát, melóhelyen, meccsen, nyaraláskor, kiránduláskor, szimplán ha kellett stb. De még pecázás közben is volt 3g a semmi közepén a trémobillal. Csak ugye volt ára is....
A digi meg tök jó hogy ugyanennyiért 2 giga, de pl melóhelyen még elvétve is alig van lefedettség, nemhogy 3g....
-
Groovebaby
tag
válasz
albinolynx #40347 üzenetére
-
Groovebaby
tag
válasz
iMaverick #40338 üzenetére
Nekem az előző telefonom, xperia arc is 512 rammal ment, mókolt 4.1-es cyanogenmod rommal - hát azért voltak problémái. Stabil volt meg jóval gyorsabb, mint a gyári ICS rom, de egy launcherrel pl meg is öltem a gyorsaságát, ha meg valami appot indítottam, azért jól meggondolta, hogy mit meg hogy indít....
Amióta van ez a telefonom, el sem hiszem, hogy nem vágtam ki az xperiát néha az ablakon a tempója miatt
-
Groovebaby
tag
-
Groovebaby
tag
-
Groovebaby
tag
válasz
CoolBoy323 #40107 üzenetére
Hát nem, viszont most találtam egy pontot az irodában, ahol legalább E van...most agyalok hogy rendezzem oda az íróasztalomat
andatti igen, a diginél ennyi, de a vodánál meg telenornál is azt nézem hogy 990Ft a 100 mega net, 1990 Ft az 500 mega net....
-
Groovebaby
tag
válasz
CoolBoy323 #40098 üzenetére
nem pesten, Dunaújvárosban....de azért elég szégyen, mert a témobilnak még a semmi közepén (fűzvölgyi csatornán pecázás alkalmával) is volt lefedettsége!
andatti igen, láttam a szolgáltatók árait, a témobilnál is forintra ennyi, csak itt meg ugye 2 gigát kapnék 500 mega áráért..csak ez így elkeserítő
-
Groovebaby
tag
válasz
alexw801 #40061 üzenetére
A sebességgel nincs nagy gondom - ha éppen lenne rendes lefedettség....de elég sok helyen nincs a városban
és ami a legjobban bosszant hogy az irodámban sincs, az épület elé érve van már és ott relative gyors is.
Én is felszívtam magam és gondolkodom hogy jövőhónapban vissza is adom, csak a t-mobil meg mocsokdrága -
Groovebaby
tag
válasz
anonym1s #39957 üzenetére
Az 500 mega is elég volt nekem mindig, de ha ennyiért 2 gigát is kapok, akkor miért ne.
Amúgy folyamatosan be van kapcsolva a 3g...és örülök, ha melóhelyen ha valaki valamiért keres viberen vagy messengeren akkor elér....nyilván nem munka közben használom el a 2 gigát....... -
Groovebaby
tag
Nagyon jól jártam ezzel a digis 3g-vel...csak a melóhelyen nincs lefedettsége
Trémobilnak volt...telenornak nincs...boldog vagyok -
Groovebaby
tag
Tökéletesen működik a digis kártya a trémobilos mellett - juppiii
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen autót vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged