- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
válasz
Luissimo #138535 üzenetére
9-es droidon már alapból nem adott a rögzítési lehetőség alkalmazásokkal korlátlanul. Azaz csak úgy tudod ezt max. részben megkerülni, ha kihangosítva telefonálsz, mert azt tudják rögzíteni (legalábbis így olvastam) Gonndolom pl. MIUI beépített hívásrögzítő talán működik ill. azokon a kínai telefonokon, amikben adott ez a lehetőség gyárilag. Biztosan nem tudom, mert nekem is samum van és így hoszú évek használata után sajnos le kelett mondanom erről a lehetőségről.
-
doongoo
addikt
válasz
ekrisztian #133351 üzenetére
ha bizalmatlan vagy akkor dugd töltőre. Ha 0 közeli állapotról kb. 70-80 perc alatt feltölt kikapcsolt kijelzővel, akkor gyorstöltő. Ezen kívül még nézheted ilyen USB-s töltésmérőkkel is a leadott (telefon által felvett) feszültséget/áramerősséget.
Azt ne felejtsd el, hogy a 7.0-es droid gyári ZUI-val (2.5.462) csak a képernyő kikapcsolt állapotában tölt gyorsan. Ezt a developer optionsban ki lehet kapcsolni. -
doongoo
addikt
válasz
tibcsi0407 #132993 üzenetére
A B20-at viszont nem tudja tudtommal, az a Z2 Pro sajátsága - (szerk.: ja látom már, az csak a jó lenne kategória)
-
doongoo
addikt
válasz
ekrisztian #132355 üzenetére
Nem akarsz reklámot? Rendszer szinten 20-30$ amúgy meg vegyél fizetős appot.
Én így szeretném, ha működneMegoldás Adguard
-
doongoo
addikt
válasz
rasurosenpai #131132 üzenetére
-
doongoo
addikt
válasz
felegyhazig #130990 üzenetére
Igen, meg amiatt, hogy első kézhezvételkor kell vele egy kicsit szöszölni (mert a shopos rom, amivel jó eséllyel érkezni fog, az cserére szorul)
Egyébként a romcsere sem ördöngösség, van rá nagyon jó leírás. Nekem is az alapján sikerült elsőre, pedig korábban snapis telefonnal még nem romoltam...
-
doongoo
addikt
válasz
felegyhazig #130941 üzenetére
Zuk Z2 pro: tapasztalat jelen, van topicja is.
Nagyon jó teló, de az igényeid alapján nem ajánlom neked... -
doongoo
addikt
válasz
aytukabozs #130687 üzenetére
A srác egyébként jóindulatú, csak egy kicsit el van szállva (árakkal is).
Mivel nagyon gyorsan kellett anno, ezért csak tőle tudtam venni Type-C OTG-kábelt (ami működik is a telómmal) a városban. Adott is 4000-ért. Rá három hétre megérkezett aliról ugyanaz a típus 3 USD-ért...
Ahogy a teló árait nézem, ott is van jócskán árrés...Az is megér azért egy említést, hogy pl. Lenovo telót árul MIUI dev rommal...
-
doongoo
addikt
válasz
Milestone2 #127040 üzenetére
Már nem tudom szerkeszteni, ezért is egészítem ki:
Már a Honor 6 is az volt (a dual simes verziók).
nekem abból az adatlapból nem jön le, miért is csak az egyik típus lenne dual-active. Vettem, hogy lezártad a témát, csak érdekelne, hogy mi utal erre.
Már csak azért is, mert kollégámnak a 4/64-es verziója van és az is dual-aktív -
doongoo
addikt
válasz
katalin888 #127039 üzenetére
Pl. a mobilaréna tesztjéből (teszt) és ott a hozzászólásokban a tulajoktól.
Részlet a tesztből:
"A mobil ráadásul a ritka dual active technológiát is ismeri, azaz egyszerre két számmal is a hálózaton lehet lógni, és akkor is fogadni lehet az egyikről a hívást, ha másikon éppen cseverészünk."(#127040) Milestone2 - akkor Bone biztosan rosszul tesztelte ill. az XDA-n is rosszul tudják a tulajok: xda
-
doongoo
addikt
válasz
katalin888 #126968 üzenetére
igen, az
-
doongoo
addikt
válasz
tibcsi0407 #125954 üzenetére
Rákérdeztem tőlük (eróka), azt írták, hogy csak multilang rommal tudják adni, mert már ők is így kapták. Mindegy, marad a saját mókolás. Már csak azt kell tisztáznom velük előtte, hogy attól még marad-e a gari, ha romot cserélek.
-
-
doongoo
addikt
válasz
tibcsi0407 #125469 üzenetére
Note 3 Pro van (elvileg) global versionban B20-szal ellátva (most jött a hírlevél)
Szerk: megelőztek
-
doongoo
addikt
válasz
kory24 #125464 üzenetére
Miért ne lehetett volna jobb a térerő? Erős 3G (több pálcikával) szemben egy gyengébb 4G-vel (kevesebb pálcika). Hogy netre meg mire értette, hogy jobb, azt tőle kell megkérdezni. Egy jó 3G mobilnet is van olyan jó, mint egy gyenge (aktuálisan túlterhelt) LTE...
Szerintem... -
doongoo
addikt
válasz
feripalijani #125440 üzenetére
Nagyon-nagyon öreg. Az a proci 2013. novemberben jelent meg, azaz lassan 3 éve.
-
doongoo
addikt
válasz
Buccer #125411 üzenetére
Honor 7-em van, speckó alapján a Mate S nagyobb kijelzőjű (és méretű) és AMOLED, míg a Honor IPS - kinek mi a preferenciája.
RAM ugyanaz, processzor és GPU ugyanaz, akksi kisebb a MATE S-ben
Azaz főleg a méret és az üzemidő lehet a döntő a témábanHol nem kapható a Honor 7? hardverapró
-
doongoo
addikt
válasz
#79335424 #125115 üzenetére
(#125116) Bodrik
Emiatt kérdeztem rá, mert csak ezt írta:
Pont a dual active SIM a lényeg egy kétSIM-es telefonnál szvsz, a dual standby amolyan öszvér megoldásnak tűnik. Ezért is keresek dual activeosat. (Bár fontos megjegyeznem, hogy nem volt még dual SIMes telefonom, a célom az, hogy ne legyen mindig 2 telefon nálam, hanem a cégest és a magánt egy telefon tudja.)#125117) Cheesy erre az igényre elég lesz a dual standby is
-
doongoo
addikt
válasz
Milestone2 #124752 üzenetére
Kapható is valahol?
-
doongoo
addikt
válasz
KamuMazsola #124739 üzenetére
tudsz 4"-os xiaomit?
-
doongoo
addikt
válasz
SamiCsillag #123626 üzenetére
Huawei P9, Honor 7 (8)
-
doongoo
addikt
Legyen ma is 4G nap?
-
doongoo
addikt
válasz
monti0222w #121828 üzenetére
Pontosabban: a processzorral semmi gond nincs, inkább a társított grafikus proci (GPU) gyengébb a versenytársakénál. A 3D-intenzív játékokat leszámítva ez viszont egyáltalán nem zavaró a mindennapokban
-
doongoo
addikt
Én személy szerint laikusként köszönöm, hogy a kérdéseiddel rávilágítottál pár olyan dologra, hogy hozzáértők mi alapján alkotnak véleményt egy-egy mobil képalkotási képességeiről. Én mezei felhasználó csak annyit látok, hogy pl. TV-n visszanézve és belenagyítva még élvezhető-e vagy sem és ezért tööbnyire mások véleményére hagyatkozom ebből a szempontból
-
doongoo
addikt
válasz
Oxy.kiraly #120220 üzenetére
Spirit FM
-
doongoo
addikt
válasz
Secretknight #119266 üzenetére
Meglesz az. Még futnak azért pár kört, de befenyíted őket paypal dispute-tal és vissza is utalják a pénzed.
-
doongoo
addikt
válasz
WOT-H-A-C #119250 üzenetére
Ez a fajta meg még több típusra is létezik, igaz a kis kínai appnak futnia kell hozzá a háttérben
-
doongoo
addikt
válasz
silver-pda #118666 üzenetére
Mit értesz a prémium alatt? A kínai 64 GB verziót vagy az itthoni 32 GB-osat? A 64-es dual aktív.
-
doongoo
addikt
válasz
MenőManó03 #117901 üzenetére
Mi a fontos számodra?
Képernyőméretben pl. a Honor 7 a legkisebb (5,2"), ezért ez méretre is legkompaktabb.
Mennyi RAM-ot szeretnél? One+ 2-ből van 4GB RAM-os verzió is.
mekkora legyen a tárhelye?
Garancia itthonról fontos?
Könnyebben segítünk, ha felvetsz pár szempontot.Amúgy mind jó telefon, az itthon hivatalosan kapható verziókkal mókolni sem kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Kuponkunyeráló
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- PlayStation 5
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged