- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyiaz
aktív tag
válasz
Nyiaz #126420 üzenetére
Megoldás: google-nak van erre egy apk-ja azt is fel kellett tenni. Most meg az Időkép például nem települ, a Play force close-t produkál. Esetleg 5let valakinek?
juhasz...: samsungoknál egyszerű mert a sammobile-ról le lehet tölteni az új romokat és Odin sw-rel pofonegyszerű telepíteni.
-
Nyiaz
aktív tag
Sziasztok, Vettem egy kinai Mate 8-at, van rajta google, de a névjegyek nincs ott a szinkronizálhatóak között. Hogy a csodában tudnám elővarázsolni? Köszi!
-
Nyiaz
aktív tag
Sziasztok, LG G4 duallal van valakinek tapasztalata? Viszonylag jó ára van....
-
Nyiaz
aktív tag
válasz
petrosilov #104230 üzenetére
Asszony 3 hete használja a Honor 4x-et. Hibátlan. Csak egy apróság van, napfényben nem igazi a fényképezőgép. Ez biztos sw probléma.
-
Nyiaz
aktív tag
válasz
csudri #103128 üzenetére
Szia, Én is Honor 4x-et vettem az asszonynak. Szerintem nagyon jó ennyi pénzért, elég jó képeket csinál, gyors a gps, szép a kijelzője, ami két koppra is ébred. Meg sok okosság van a szoftverében még, pl GPS-t lehet ikonra ki-be kapcsolni, ami v4.4-nél nem evidens. Akksiidő is jó, 2 nap simán. Nekem samu s5 duos van, de amellett is simán megállja helyét. 1 hét alatt hibátlan.
A hirdetést töröltem mert itt tilos!
[ Módosította: CoolMan ]
-
Nyiaz
aktív tag
A Honor 4x megjelent az edigital-nál.
Van már ilyen valakinek?? Ha igen, milyen a kamerája és az akku ideje? Egyéb tapasztalat? -
Nyiaz
aktív tag
Sziasztok, Nem tudjátok hogy a Samu Galaxy S5 duos-nál a térerő eldobási probléma még mindig fennáll? Bejövő hívás esetén eldobja a térerőt.
Zsepiii kolléga, te mire jutottál?
-
Nyiaz
aktív tag
Jutányos ár: [link]
-
Nyiaz
aktív tag
Szerintetek melyik a legjobb kamerás telefon? A Honor 6- nál van jobb?
Honor 6 tulajok, mi a tapasztalat?Megj: infocus csak single.
-
Nyiaz
aktív tag
Azt eldöntöttem, hogy kell nekem egy jó kamerás telefon, mert amikor a gyerekek csinálnak vmi érdekeset sosincs nálam fgép. A Honor 6 tűnt a legjobbnak a dual sim-ek közül, de az anandtech.com-on eléggé lehúzták, rossz az anyagminősége, közepes a kamerája etc. [link]
Honor 6 tulajok mit szóltok ehhez? Igaz ez?
Ezután kérdésem, hogy a Honor 6 megéri-e a felárat a Honor 3X-hez képest?
Honor 3X helyett érdemes-e a Pro verziót venni?
Köszi előre is! -
Nyiaz
aktív tag
Nem tudtok véletlenül olyan boltot, ahol rendes ÁFA-s számlával lehet Honor 6-ot kapni?
Tudom-tudom, extrém igény..... -
Nyiaz
aktív tag
válasz
maj-viktor #84877 üzenetére
Lenyomod a bekapcs gombot, elszámolsz 3-ig, majd egyszerre mindkét hangerőgomb. Előtte esetleg akku ki-be.
-
Nyiaz
aktív tag
Chigon-nál rákérdeztem hogy WCDMA-e a Honor 6? Válasz:
Thanks for your enquiry!
I am sorry we made a mistake.
Actually,Honor 6 support support TD-LTE , TD-SCDMA,FDD-LTE WCDMA;
If you have any other questions,please be free to contact with me.
I am looking forward to cooperating with you.
Ezek normálisak? -
Nyiaz
aktív tag
Urak, ez a Honor 6 [link] jó vajon ide Mao-ra? Ha jól tudom WCDMA és FDD LTE kell. Igaz így? Viszont lent teljesen mást írnak, hogy csak TD-s.
-
Nyiaz
aktív tag
Sziasztok, A Lenovo p770-em merül mint a tégla, ezt a "Naptár tárolása" folyamat okozza. Most csak 43 perc alatt 390 alkalommal élesztette fel a telefont. Ez tegnap több ezer is volt. Hogyan lehet orvosolni?
-
Nyiaz
aktív tag
Néztétek már a Kingsing s2-t? Csak cca 110 USD, tudom klón, de jónak tűnik.
Duliee: A itthon kapható 3x és a kinti között van különbség? Az itthoni teszten csak 1 napot írtak.
-
Nyiaz
aktív tag
válasz
Atomcsirke #79850 üzenetére
Nekem a p770 egész jól navigál. Próbáltam már sok romot, pl miui-val villámgyorsan talált jelet, mig a gyárival k lassan. Tehát ua készüléken romtól is függ.
-
Nyiaz
aktív tag
Lenovo s650 nincs még senkinek? Jó lenne egy kis tapasztalat, szabad-e rendelni.
-
Nyiaz
aktív tag
Sziasztok, Szerintetek az itthon kaphatóak közül melyik az amelyik használható? Asszonynak kellene, tehát max 4,5 coll, semmi extra, de 1 napig minimum bírnia kell. Ha van itthon értelmes alternatíva akkor neki nem rendelek.
-
Nyiaz
aktív tag
Hogy kell gapps-ot tenni az ázsiai rom-ra??? (Lenovo p770)
Nekem cwm indul el csak install zip után. Nem bootol be. -
Nyiaz
aktív tag
Lenovo p770-re felraktam flash-sel az ázsiai romot. De a Gapps-ot nem tudom telepíteni. Install zip után nem bootol be, mindig a recovery-t indítja. Mit kell tenni?????????????
Úgy értem hogy lehet telepíteni, hogy ne legyen ilyen hiba? -
Nyiaz
aktív tag
A ZTE v967s kamerája mennyivel rosszabb mint a v987-é? Nem a pixelre gondolok. A v987-ről vannak logout-os képek, de erről nincs.Tulajok, mi a tapasztalat vele?
-
Nyiaz
aktív tag
válasz
instantwater #34393 üzenetére
Volt azon az s121 romon, de az nekem újraindult mindig, igy lecseréltem.
-
Nyiaz
aktív tag
Kedves Kollégák! Nem boldogulok a Lenovo p770 magyarításával. A jBart által csinált file-tól nem lett magyar. Állítólag a Lenovo-nál valamit másképpen kell csinálni. Az a820-at már magyarította Osztráksajt, de nekem nem egyértelmű mit kell pl. tenni a repo-val. Hungobungo leírásával nem ment.
Aki tudja hogyan kell vagy hol van leírás, nem tartsa magában. Köszi! -
Nyiaz
aktív tag
Urak lehet hogy láma a kérdés, Lenovo P770-et akarom updateelni cwm-en keresztül, flasheltem rá cwm-et, de kinai a cwm. Hogyan lehet angolosítani?
-
Nyiaz
aktív tag
válasz
hungobungo #22611 üzenetére
Hálánk üldözni fog!
-
Nyiaz
aktív tag
válasz
Mindreader #22553 üzenetére
Remélem igen. Mert akkor az enyémnek csak ez volt a baja.
FBI: Lenovo a789 bordó, jól néz ki.
-
Nyiaz
aktív tag
A P770-em megőrjít! Elmegy a térerő, átvált repülő ikonra, majd újraindul. Nem akartam mókolni, de muszáj lesz. Átváltok majd a Minideal-es ROM-ról a Life-ra. Szerintetek ez szoftveres probléma?
-
Nyiaz
aktív tag
válasz
Neil Watts #22009 üzenetére
Nyugi én is defy-rol váltottam. Nincs gond a sebességgel. Nekem p770 van, kollégámnak G3. Mindkettő jó. A defy egy nagyon eltalált telefon, a mérete ideális, sokkal kényelmesebb. Ezek napi sebessége ua mint a defy főzött rommal.
-
Nyiaz
aktív tag
Ma érdekes mutatványba fogott a P770. Rom: P770_S121_130108WT_ydss
Van rajta egy backup sdcard-ra menüpont, rányomtam, elszállt hibával. ezután a telefon folyamatosan újraindult. Ami segített: kivettem az akksit, egy kis időre és elfelejtette. -
Nyiaz
aktív tag
válasz
hunaqua #21826 üzenetére
Az első meglepetés az volt hogy milyen jó minőségű. Jó anyagokból van, jobb mint a samu s3, szerintem. A gyári ROM is egész jó, jó a tárcsázója, vannak extra fícsőrök, mint ott van a hívás felvétele(rögzítés) gomb. Fehér a menü, emiatt is használtam defy-n is MIUI-t. A gyári launchere nem tetszik, felraktam helyette az ADW-EX-et, azzal már klassz. Ha viszont USB kapcsolom a PC-hez akkor utána az adw-ből eltűnnek a widgetek. Ez érthetetlen. Összességében nagyon színvonalas telefon, persze ez érezhető az árban is.
Ja, rendeltem hozzá Nillkint, amihez jár fólia is. Ezt nem tudtam.
-
Nyiaz
aktív tag
válasz
osztraksajt #21769 üzenetére
Mindenképpen jár a sör! Voda előfizetéses kártya, az apn-nél magától benne volt a vitamax apn, az nem volt jó, és nem tudom módosítani. Érdekes mert defy-n bármilyen mókolt rom-ot tettem fel, sosem kellett állítani. Szóval az új apn felvétele a megoldás Lenovo P770-nél.
-
Nyiaz
aktív tag
válasz
osztraksajt #21759 üzenetére
Hú, mondasz valamit. Megnézem.
-
Nyiaz
aktív tag
Nos, megjött a P770-em 9 nap alatt a minideal-től, rootolva, magyar nyelvvel.
Egy bajom van, nem megy a 3G az 1 SIM-ről. Van valakinek ötlete? (Adatkapcs be van állítva)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magyar az űrben
- BestBuy ruhás topik
- Gyúrósok ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest