-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosturica
őstag
válasz
instantwater #49672 üzenetére
Ezzel nem próbálkoznék a helyébe, a Captain-ba egy "picit" nagyobb kéne
.
-
kosturica
őstag
válasz
hargimalac #49301 üzenetére
Kínából.
-
kosturica
őstag
-
kosturica
őstag
válasz
KurtCobain #48478 üzenetére
Inew i6000 támogatja
-
kosturica
őstag
válasz
UnConnecteD #48432 üzenetére
Be van kapcsolva neked a gyorsindítás opció. Vagy kapcsold ki, vagy újraindítva próbálkozz, illetve van még egy lehetőség: vedd ki az akkut- majd vissza és úgy.
-
kosturica
őstag
-
kosturica
őstag
Off a téma, de aki tud segíteni, az dobjon már rám PÜ-t.
Szóval BT headset érdekelne, ami frankón együtt tud működni az MTK 6589T-vel és nagyon jó minőségű és azajszűrés is kifogástalan (két mikrofon) Aki tud ilyet, írjon már nekem! Köszi -
-
kosturica
őstag
Ez a leírásom teljes egészében megoldotta az endomondo mizériát. Teljesen valósak a kilométer számok és egyéb adatok!
-
kosturica
őstag
válasz
gipsztigris #46062 üzenetére
Ma délután feltettem egy Firefly v65 romot és valami eszeveszetten gyorsnak láttam. Na gondoltam újra megcsinálom az Epic Citadel benchmark-ot.
Leesett az állam.
-
kosturica
őstag
válasz
gipsztigris #46050 üzenetére
Nálam ez a kiváló eredmény született meg
.
-
kosturica
őstag
Endomondo stb sport program kilométer számláló problémára: A system/build.prop-ban hozzá kell adni ezt a sort: dalvik.vm.execution-mode=int:fast
Természetesen saját felelősségre!! -
-
kosturica
őstag
Üdv!
Egy pár szót írnék az új Inew i6000 telefonomról.
Meglepődve tapasztaltam, hogy mennyire gondosan összeállított kis csomagban érkezett. A telefon és a tartozékok esztétikusan becsomagolva. A mérete lenyűgöző, valami oltári nagy, de hát mindig ilyet szerettem volna.
A kijelzőn egy ideig észre sem vettem, hogy rajta van gyárilag a fólia, annyira tökéletesen fel van téve. Kaptam hozzá bőrtokot, fehéret, így az meglehetősen koszolódik. Csak később vettem észre, hogy a szilikon védő benne önállóan is használható, tehát már így használom. Elég esztétikus. Miután egy fél óra alatt rájöttem, hogy miért nem tudom bekapcsolni (frászt kaptam már, hogy hibás), le volt ragasztva az akksi érintkezője.
Bekapcsoltam és akkor jött a döbbenet. Eszelősen gyönyörűséges a kijelző. Átmenet az IPS és az amoled között kinézésre. Természetesen IPS. A betekintési szög kiváló, napfényben kitűnően látszik. A fényereje őrületes. Az összeszerelés jó. Egyet nem értek, hogy miért erőltetik a fémgőzölt krómcsíkot az oldalán, mert ez bizony egy kis helyen már meg is kopott. De így szilikon hátlappal a világon semmi további gondja nem lesz.
Tudja a készülék az OTG funkciót!!!
Akkor a tárgyilagosság jegyében néhány negatívum. A zenelejátszó a HTC ONE X-emhez képes valami csapnivaló. A böngésző hajlamos a laggolásra. Az xda fórumon állítják, hogy ez a nagyon rossz optimalizáció miatt van, mert bármelyik Firefly v65 rommal ez megszűnt mindenkinek. A beszélgetés hangereje egy picit halk, majd egy kicsit mókolok a nagybácsi tulsszal
.Sajnos a gps vétele is hagy némi kívánnivalót, majd meglátom ez mennyire szoftveres eredetű. Ha nem kénytelenek leszünk szétszedni és egy kicsit megtuningolni. A fényképezője a kínaiak között véleményem szerint kimagasló minőségű.
Összességében állatira bejön ez a telefon a hibái ellenére. Nekem elsősorban internetezésre kell, arra nem tudok elképzelni jobbat.
-
kosturica
őstag
válasz
KurtCobain #44824 üzenetére
Persze, hogy visszaállítja. Kivéve, ha azt írja ki, hogy IMEI null. Na az a szopás. Ebben is volt már részem
-
kosturica
őstag
válasz
instantwater #44333 üzenetére
Kösz, de nem működik. Közel állok ahhoz, hogy a falhoz vágjam, pedig ma vettem át!!!(Inew i6000)
-
kosturica
őstag
Valaki megmondja, hogy lehet rootolni az Mtk 6589 turbo készüléket, mert most azonnal kihullik a hajam!!
-
kosturica
őstag
Üdv!
A postán átvehető a státusza az iNew i6000 telefonomnak. Majd beszámolok, hogy milyen. -
kosturica
őstag
Egy újabb szörnyeteg.
-
kosturica
őstag
Aki rendelt már a mixeshop-tól, megírhatná a tapasztalatait. Mennyire gyorsak, korrektek, garanciális ügyintézés milyen stb.
-
kosturica
őstag
válasz
albinolynx #40928 üzenetére
Szóval ez lenne az.
-
kosturica
őstag
válasz
albinolynx #40928 üzenetére
Ezzel a flashtools-szal próbál, mert ez a legújabb. Amikor visszadugod a kábelt, az akkut is rakd vissza.
-
kosturica
őstag
válasz
RVR400 #40907 üzenetére
Olvastam a te írásodat a FHD és a 6589T kapcsolatáról (mármint hogy kevés neki a soc), amit elég sokan cáfoltak, mondhatnám úgyis, hogy egyedül maradtál a véleményeddel. Egyébként megnéztem az összes youtube-os videót, egyikben sem fedeztem fel, hogy lassú lenne. Nem beszélve arról, hogy az Antutu-ban is elég jól teljesít: 14200 pont körül van. De majd ha megjön, megmondom neked az igazat, jó?
Addig is ha megtennéd, elmondanád még így látatlanban, hogy mi lesz rossz benne? Csak azért, hogy kellőképpen fel tudjak készülni lelkileg!
-
kosturica
őstag
Kicsi volt már nekem a GooPhone i9, ezért rendeltem egy ilyet
!
-
kosturica
őstag
válasz
Nightmare89 #40695 üzenetére
"Ami fontos nekem: jó kameraképek, erős vaku"
Na ilyet nem fogsz találni a china phone-ok között, ez biztos!
-
kosturica
őstag
válasz
Atomcsirke #40609 üzenetére
Na azért az igazi durranás a Xiaomitól ez lesz, ha egyszer megjelenik!
-
kosturica
őstag
Tudja valaki, hogy az Nvram-ot egy komplett romon belül melyik összetevő tartalmazza? (flashtoolsz-szal melyiket kell kiválasztani?)
-
kosturica
őstag
válasz
instantwater #40414 üzenetére
Ezt tényleg hasznos lenne berakni az 1. hozzászólásba.
-
kosturica
őstag
Tudtok valamit erről az Alcatelről? Tudja 3G-n a 900Mhz-et.!! Milyen lehet vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged