- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Balu02 #77745 üzenetére
Oké, lehet tényleg kevertelek valakivel, de a keresőt használva azért élni kellett volna a gyanúperrel, hogy a Haipai-t kerülni kell, mint a pestisest.
Ezért jók az ilyen gyűjtőtopicok, hiszen ide mindenki beírogatja a tapasztalatait, aztán ezekből lehet mazsolázni. (Vagy nem.
)
szerk: megmondom az őszintét, nem emlékszem már, hogy az Amoi-t hogy sikerült kiválasztanom, de szerintem nem volt rossz választás!
-
válasz
Balu02 #77644 üzenetére
Használhatatlan vacak, akkor tényleg inkább egy használt minőségi cucc a vateráról, ha ennyi a kereted rá.
Annó figyelmeztettelek rá, hogy a Haipai kerülős... LINK és LINK
A "röhej" az, hogy gyakorlatilag Te is átmentél azokon a fázisokon a Haipai-jal, mint én...
1, örülünk Vincent?
2, ej, ez azért lehetne jobb...
3, mi ez a sz@r?
4, OKÉ emberek, mindenki kerülje ezt a sz@rt.Viszont az Amoi-t nem bántam meg azóta sem! Kicsivel több mint egy éve írtam, hogy ki tudja, meddig lesz a "partnerem" a kis N828? (Azért írom a kicsi-t, mert a többség 5" és felette gondolkozik, én a 4,7"-es Haipai után direkt a kisebb kijelzős Amoi-t vettem.)
Erre most vagy két hete nem kirakták hozzá a gyári frissítésű 4.4-es Kit-Kat-et? No mivel a vassal nem volt eddig bajom, erre most szoftveresen is uptodate-s lett... Minek cserélném le? (Asszem van végre egy olyan droid-os telóm, ami 2 évet is kihúz nálam.)
(#77689) Laza...: Ámen!
-
-
Balu02
csendes tag
válasz
Balu02 #46636 üzenetére
Én írtam két napja, hogy használhatatlan a telón a GPS (Haipai i9389), rendszeresen eldobta a jelet, és állandóan legalább 10-20 méterrel arrébb mutatta a pozíciómat, mint a tényleges.
Ezt a Google Navigation művelte. Ma megpróbáltam egy másik szoftverrel (OsmAnd) és nem tudom, hogy mi az oka, de ezzel a szoftverrel tök pontosan (tényleg, talán ha 1-2 métert tévedett néha) navigál a teló, villámgyorsak az újratervezések is, pikk-pakk talál műholdat. Most megvuduztam vagy mi történhetett? Vagy a Google navigációs szoftvere nem barátja csak a kínai telefonoknak? Most tökéletesen működik. -
devast
addikt
válasz
Balu02 #46636 üzenetére
Üdv a klubban. Szarul csinálták meg az antennát
Nem egyedi eset vagy, az a ritkább ha jól sikerül.
ps: Én minden olyan kínai készüléket messziről kerülnék, ami valaminek a másolata. Az ilyen készülékek üzletpolitikája mindössze annyi, hogy bármilyen sz*rt összerakhatunk, a paraszt úgyis megveszi, mert pont úgy néz ki mint az <random menő készülék>.
Már itt tartanak: annyira meg tudják haxolni az androidot, hogy szinte minden hardverből/szoftverből kiolvasható adatot is meghamisítják, így gyakorilatilag fingod sem lesz róla, mi van a kezedben azon kívül, hogy egy hamisítvány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged