- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Valaki rendelt, látott már közelről W101 MTK6572W telót?
Milyen a kijelző minősége?
A HTM M1 ugyanezen vas köré épített cucc, azt éreztem, hogy sebesség téren egy első okosmobilnak elég lenne, de ha ez is úgy invertálodik, akkor át kell gondolni még...A kereső nem dob releváns találatokat sajna rá.
Köszönöm szépen a válaszokat!
-
vegyszer
addikt
válasz
Tomek0108 #60448 üzenetére
Én szereztem egy HTM M1-et, eladásra. Jó vas, jó felbontású kijelző, elég szűk betekintési szöggel, én pl nem tudom úgy tartani, hogy az alja - teteje ne invertálódjon azonnal. A gyári launcher nem ismeri a widget fogalmát, de az apex/Nova mellett megy. A vaku (a Xiaomi Hongmi mellett) vicc. Ahogy a kamera fel bontása is. Persze 69.99$ sem a világ vége...
-
vegyszer
addikt
válasz
Viktor0610 #56692 üzenetére
Tudod, arra ott a zöld - sárga tixo, mintha Villanyász lennél.
-
vegyszer
addikt
válasz
Viktor0610 #56688 üzenetére
Miért ne lehetne bővíteni? Van benne mikro sd kártya hely. 32GB-os kártyát tehetsz bele.
A vörös gomb nekem pont, hogy tetszik, ahogy az is, hogy nem világít.
-
vegyszer
addikt
válasz
Viktor0610 #56682 üzenetére
Dupla...
-
-
vegyszer
addikt
A Minideal oldalán most csak 179$ a Lenovo S650
Valaki esetleg birtokol ilyen telót?
Nagyon impozáns... -
vegyszer
addikt
Mindenkinek köszönöm az építő hozzászólásokat 3G SIM foglalat ügyében.
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
A ZOPO ZP700 képei közt olyat leltem, amit ritkán:
Mindkettőre SIM 3G/2G képes. Ezt lehet, hogy valóban lehet kapcsolni, hogy mikor melyik legyen a 3G? Vagy esetleg mindkettő felváltva ki tud így kommunikálni?
Valaki vett esetleg ilyet (hasonlót)?
-
vegyszer
addikt
Egy ismerősömnek is vettem dual SIM telót, Lenovo A630 lett. Az első SIM csak 3G-s net kártya. A másikról beszél.
Az a kérdése, hogy van e olyan app (widget), ami egyetlen érintésre a kiválasztott SIM-et elküldi repülő módba? Mert a felesleges 3G készenlét feltűnően sok áramot eszik. Gyakran nem jó a 3G, és a teló a 2G és közte ide oda ugrál...
Bármilyen direkt, nem a menübe elbújó megoldás érdekel.
Köszönöm szépen a segítséget!
-
vegyszer
addikt
válasz
cspisti #51619 üzenetére
Azt hogy ezt is fel kell telepíteni: http://dl.xposed.info/latest.apk
@CoolBoy323
Egy módon derül ki. Szerintem igen (már ha egyáltalán van benne led a gomb alatt).
Elvileg MTK6577, és MTK6589 platformon megy... -
vegyszer
addikt
válasz
cspisti #51614 üzenetére
Telepítsd fel a Gravity box alkalmazást (az xposed framework a futtatás feltétele). Az tud tapi gomb fényt villogtatni értesítő gyanánt. (android 4.1, és felette) És egyéb okosságok is vannak benne... (pl minimum fényerő beállítás, amit kerestél)
-
vegyszer
addikt
-
vegyszer
addikt
Múltkorában az iPhone 5c klón telókat kérdezte valaki, hogy van e már? Akkor volt is linkelve pár, némelyik MTK6572 procis cucc volt. Néztem is tesztet, emlékszem. 100-120$ körüli árral voltak talán.
Az a baj, hogy most nem lelem, hogy milyen alternatív néven jöttek ki, talán a goophone-on kívül más is produkál valami hasonlót. Esetleg valaki már birtokol is ilyen készüléket? -
vegyszer
addikt
válasz
picur220 #50979 üzenetére
Antelife.com
Hát, lassan. Három rendelés volt, mert egyszer nem ment át net hiba miatt, majd vissza kértem az árát, újra rendeltem, de maguktól küldték vissza az árát, mert ugyanazt a rendelés számot kapta mindkét rendelés, egy héttel később újra megrendeltem, onnan volt a kínai hetes ünnepi phih, de előtte 2db tracking number jött
és két teló jött egy árában! (az első rendelés után 6, a harmadik után 5 héttel) Majd egy hetet a vámosok bíbelődtek vele
-
vegyszer
addikt
válasz
picur220 #50974 üzenetére
Nekem a mostani Lenovo A630 olyan szinten bejött, az A820 - szal össze vetve, hogy egyszerűen nem tudok fogást találni rajta. Multilingual rommal jött, a hangyás boltból, 98% feletti magyarság fokkal, ami az A820 esetén pont nem volt jellemző. 95$ volt (+áfa
), ugyan 854x480 nem qhd, de nem nekem lesz, és a kettő egymás mellett nem üt el egymástól... És két dolog van benne kínai: bejövő hívás esetén az ismeretlen telefonszám előtt kínai szöveg szerepel, valamint a hívó helyét próbálja belőni. Szintén kínai karakterrel. És a Bluetooth fájl fogadási üzenet angol. Ezen kívül minden sallangtól mentes... (de a 2500mAh akku is komoly, ellenben kétmagos, és 512mb)
-
vegyszer
addikt
A legtöbb widget csak az elsődleges SIM dolgát tuja kapcsolni. Melyikben van a SIM, amiről beszélünk?
Fizikailag legyen az a SIM az egyes foglalatba, amin a netet használni akarod. (úgyis csak azon van 3G). Első boot után jön egy értesítő, arra ok, és csak a térerő színek cserélődnek fel
-
vegyszer
addikt
Szia!
Ma megjött a (technikai okok miatt) két Lenovo A630 teló. Meglepően jó cucc. Multilingual rommal, sok Kína app nélkül, apex lancherrel. Ha nem nézem hogy kerekek az ikonok, akkor egy szinte stock rendszer. A kijelző nagyböjtt. Nem érzem a qhd - wvga közötti minőségi csökkentés mivolát. A Lenovo A820 mellett ez kicsit kerekebb, talán hogy női kezek is jobban átérjék.
A hátlap gumis, és jól a helyén van. Market van, és a LeCalendar helyett a BusinessCalendar van rajta (az előbbi több Lenovo telón nem volt az igazi)Nem kapcsol viszont be a power + hang le + hang fel gombokkal, sem a power + fel, vagy le - re. Nézegetem, lehet, hogy egy stock telefon alkalmazást kap, meg némi cicatuningot, de szerintem nem kell a sw-t nagyon hackelni... (két nőnek megy, net + duma céllal)
Sajnos az ígért flip tok nem volt a csomagban (írták előre is) de szilikon se jött, vagy kijelző védő...(de nem kérek parital refundot, mert a második teló ingyen jött, igaz mindketten vámmal, és 6 hét alatt a hangyás boltból, de megérte)
Esetleg érdekel a rom valakit?
Átpartícionálást csinált valaki esetleg ezen?
Este kicsit jobban neki esek. De eddig nagyon ígéretes!
-
vegyszer
addikt
Úgy, ahogy mondom. Az összes belső tarhely a data partíció része lett. 2,74GB méretű lett így a data. A belső sd viszont így csak 14MB-os marad. Ezzel nem igazán érdemes foglalkozni (max egy IMEI backup, és nvram mentés fér el rajta). Ezért inkább ezt egy módosított fájllal le lehet tiltani. Így csak a 2,74GB-os belső, és a 32GB-os sd kártya látszik a rendszerben.
-
vegyszer
addikt
válasz
smilecat #49310 üzenetére
Több teló esetén is egybe lehetett a memóriát formázni. Pl ZTE V970, Lenovo A820 (itt 2,74GB lett a data, és 14MB-os a belső sd, amit le is tiltottunk legtöbben). A meteos-mtk6589-rom-edit-4gb-en.apk -s módszer lehet, hogy ott is működik. Teljes mentés, root, CWM/TWRP kell csak hozzá
-
vegyszer
addikt
válasz
F.B.I. #48503 üzenetére
Akksi ki pár percre.
Nézd meg, hogy utána változik és a dolog. Aztán ha nem, akkor akku nélkül is rakd fel. Van pár teló be tud úgy bootolni. Hátha. Aztán ott a gyári recovery is szinte minden esetben tartalmazza a factory reset-et.Ha nem megy, akkor minden jelszót cserélj le.
-
vegyszer
addikt
válasz
UnConnecteD #48414 üzenetére
Akkor kapcsold ki. És a power + hang fel + hang le egyszerre nyomás mellett kapcsold be. Ott lesz egy wipe menü, azon belül egy factory reset. Azt kell lefuttatni. De a barát úgy adta el, hogy a privát szférájában tudj kotorászni?
home videók, képek nincsenek rajta? Vagy egyéb értékes adatok? Pl bsnkszámla belépési adatokkal mentve könyvjelző gyanánt.
-
vegyszer
addikt
válasz
CoolBoy323 #48279 üzenetére
Ez így nem igaz!
Felrakni fel lehet. Csak utána már használni nem lehet majd többé a telót. De arról szó sem volt, hogy akarja is, csak a felrakás volt a kérdés!
-
vegyszer
addikt
válasz
Zozo33 #47381 üzenetére
No para, PC kikapcsolt állapotból is tölti a telót (ATX 2.0 óta). Amíg nincs megoldás, így is életben tudod tartani. Én bazárba néznék itt jó fix töltőt, mint ami a Nokia E62-höz járt. Az asszonykám elhagyta a telót, így én lecsaptam a töltőre. 1300mAh. Azért nem 700mAh, mint az adapteres gyári Lenovo fej.
-
vegyszer
addikt
válasz
ra^ven #47370 üzenetére
Itthon a lehetőségek jóval korlátozottabbak. És kb dupla árban vannak a kintihez képest most is van egy ilyen teszt épp a mobil aréna címlapon. Olvasd meg. Ami itt 70 ezer, ott 170-200$, plusz vám és áfa. Szerintem ennyit nem ér meg pluszban. (pl Lenovo A850 kb ugyanezt tudja, esetleg jobban is)
Rosszul hallottad. A négy mag annyival fejlettebb energia háztartással rendelkezik, hogy nem látszik meg a plusz két mag, játék esetén viszont jól jöhet...
(nézz rá a thl W 100, Lenovo A820, A630, P770 készülékekre, esetleg ZTE v970, 889m-re is -
vegyszer
addikt
válasz
ra^ven #47362 üzenetére
Ja az ár a fontos, akkor a bőség zavara is fennálhat. Mit is szeretnél? 4,5" vagy inkább 6" legyen? Milyen formát preferálsz (Samsung kinézet koppintás, amit én rühellek az eredeti formájában is, vagy a sarkos szappan a nyerő)? Legyen fizika home, vagy sem? Fekete, fehér, szürke, vagy menta színű házat keresel? Műanyag, vagy fém (hatású) lenne jó? Kettő, vagy négy mag? WVGA, vagy fullHD? Vízálló, vagy sima? Egyéb egyedi igények vannak? Pl 32GB-os verzió 2GB-os rommal, de a xisoping gyártótól
-
-
vegyszer
addikt
válasz
zalman90 #47344 üzenetére
Az a data partíció. Ha ez segített. A belső memória egy része. Hogy fizika sd nélkül is tudj pl fotózni (ez a belső sd), a legtöbb gyártó a belső memória felét szokta egy logikai sd partíció számára elkülöníteni. Viszont ez azzal járhat, hogy a 4gb ellenére egy teló az összes mérges madár telepítése után dobhatja is a hibaüzenetet, hogy kevés a memória.
Ezért jó az MTK platform, mert a memória újra osztható. És pl a Lenovo A820 esetén a két fenti partícióból egy olyan összevont lett, ami 2,77GB. Itt már nem lesz gond az alkalmazásokkal. De fizika sd kártya nélkül nem lehet fényképezőgépet, és sok más alkalmazást sem használni.
Érdemes mérlegelni, és meglépni. (de ez az összevont terület PC-hez csatlakoztatva nem jelenik meg, mint háttértár)
-
vegyszer
addikt
Látott valaki olyan kétkártyás telót, ami tud vezeték nélkül is töltődni megfelelő célszerszámmal?
NFC - csak a f1-f2 modellekben vannak? Vagy van más gyöngyszem is a témában?
-
vegyszer
addikt
válasz
Qwertz_ #47274 üzenetére
Bocsánat, ha esetleg bunkó lettem volna.
Nem neked szólt.
Szerintem ki kell törni a csak olvasó forum lakó módból, kérdezz bátran, és ne vegye kedved egy egy olyan hülye, mint jómagam.
Szerintem minden boltban vannak hibák, és vannak pozitív tapasztalatok is. Általában a negatív érzelmeket hallod vissza, mert azt ritkán írják ki, hogy igen minden korrekt volt. De mikor baj van, hangos a net (pl. A sárga tixós csomagok most megakadnak a vámon, míg eddig nem volt szokásuk)
-
vegyszer
addikt
válasz
anonym1s #47284 üzenetére
Nevess ki, de olyan általános kérdést tett fel, hogy csuda. Jó webshop. Itthon is van még a Tesco polcain is dual simes teló. Szerintem annyira nem off volt a hozzászólás.
De tény, hogy aki kérdezni sem tud, az anyanyelvén úgy, hogy kiderüljön, hogy mit is akar igazán, azt nem küldöm jó szívvel abba a boltba, ahol csak a PayPal felszólítás után van mozgolódás.
-
vegyszer
addikt
válasz
Csongii #47154 üzenetére
Szerintem a nyákról tört le részben a töltő csatlakozó. Szerintem bajos. Én most szeretnék egy fali töltőt, tartalék akkut, vagy vezeték nélküli töltés mondott néznék. Pl Lenovo P770 modding
-
vegyszer
addikt
válasz
Tothgera30 #47131 üzenetére
Négy mag helyett kettő. Minimális olcsóságért cserébe. Nekem inkább a 4 magos kéne, ha egyszer el akarom majd adni, az a 15$ megtérül... Kamatostól
-
vegyszer
addikt
válasz
feca83 #47023 üzenetére
Ugyan kapásból kizártad, (nem tom' miért???), nekem az A820 kifejezetten jó képeket csinál (az én igényeimhez mérten).
De egy ötlet:
Lenovo A630 2500mAh akku, 4,5".egyet rendeltem én is, majd nemsokára nyilatkozom a kameráról.
(mert az én ismerősö rengeteget beszél, és kell neki a nagy akku) -
vegyszer
addikt
válasz
instantwater #47012 üzenetére
Ha bátor vagy, itt a vörös rizs (Xiaomi Red Rice) 165$-ért...
[link]Az más dolog, hogy nincs értékelt eladása a fazonnak...
-
vegyszer
addikt
válasz
instantwater #47002 üzenetére
maximum, ha az akku robban, de az inkább a samu térfele
-
vegyszer
addikt
-
vegyszer
addikt
Szervusztok!
Lenovo A630 készüléket rendelt valaki? Ahogy látom eléggé új típus, kb egy hónapja lehet a piacon, 4.0-ával, a 4,5"-on 854x480-es kijelzővel, két maggal, 2500mAh-akkuval, a mostani samsung star után nagy előrelépés lenne az egyik hölgyismerősnek, és még kifejezetten tetszik is neki. 100$-ért meg pláne, hogy ő Lenovo fanatikus laptop téren.
Specifikáció alapján nem elehet rossz, de azért egy személyes benyomás nem ártana.
Ha lenne valakinek infója, kérem keressen meg!
-
vegyszer
addikt
válasz
Stiletto107 #46444 üzenetére
pü
-
vegyszer
addikt
válasz
Nuenue #46430 üzenetére
Jó pár Lenovo megy 900on. De nem mind, és nem csak ők vannak jelen. De jókat lehet közöttük találni.
A mobile uncle tools megmondja milyen frekiket támogat.
Lehet, hogy év végén még azok járnak jól, akik a 850es telót vettek. Ugye az analóg tv lekapcsolás után a digitális hozadék frekiket kiosztják. Hátha nem kizárólag 4G megy majd ott, hanem 3G is
-
vegyszer
addikt
Szervusztok, itt a kétkártyás kínai fronton a vezeték nélküli töltés az teljességgel hiányzik, vagy csak elsiklottam felette?
Ok, tudom, hogy van kókányolás, de nem ilyenre gondoltam... [link]
-
vegyszer
addikt
Pad+phone ilyen, vagy ehhez hasonló szörny volt valakinek a kezében már? Nincs rossz árban, 170$, 7", MTK6589...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- További aktív témák...
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged