- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Macrodroid
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
istnag
addikt
válasz
wwenigma #90568 üzenetére
Azért várom a kész megoldást, mert nekiállhatok én keresgélni neki is álltam, de feladtam, MERT számtalan telefon van és ezért vártam volna konkrét típust, ha valaki rendelt már valamilyet és meg van vele elégedve, ne nekem kelljen kisérletezgetni.
Mindegy, mert először segített, hogy az FDD szabvány kell nekünk, utána, pedig kiderült ez is: FDD LTE (B20) 800 MHz -et, -telekomistenhátamögöttinégygéje)- ahogy látom, nem nagyon ismeri egyik kínai telefon sem. Ismerősömnek meg pont ilyenre lenne szüksége... -
-
istnag
addikt
válasz
Laza... #90540 üzenetére
Köszi, ez nagy segítség:
TD-LTE telók itt nem jók, az FDD-LTE ami müxik(#90541) wwenigma
Egyik kedves ismerősömnek szeretnék segíteni. Gondoltam valaki használ már ilyet és ajánl egy/két konkrét típust.
Van egy jó tippem is, ha segíteni nem tudsz, ne írogass feleslegesen. -
istnag
addikt
Sziasztok,
Szeretnék seígtséget kérni, olyan telefonokat keresek, amik dual sim -esek és az egyik foglalat, tudja a 4G-t és itt Magyarországon működne is.
Árketória minnél olcsóbban kellene, Kínából rendelés nem akadály.
Köszönöm előre is! -
istnag
addikt
-
istnag
addikt
Most akkor mit csináljak vele?
Szálljatok már le rólam,de komolyan.
(#52584) CoolBoy323
Direkt csináljátok,ugye.?Írtam,hogy a Faea F2s nem megy vodafone hálózaton,erre írta fateless,hogy csak tt nem megy,ahol a voda 900 Mhz-en sugározza a 3g-t.
Erre írtam,hogy jó,akkor lesz,olyan hely,ahol nem lesz 3g-s vodafone net.. Erre jön ez az idióta beszólás,hogy valahol még telefonálni sem lehet. Istenem taníccsss....
Nincs jobb dolgotok,kicsit nagyon ráfeszültetek erre a témára nem? -
istnag
addikt
Én ajánlani nem szeretnék,csak egy tanácsot adni:
- a 2 mag / 512 RAM ot vedd ki a lehetőségek közül.
(két haveromnak rendeltem telefont,egyik egy THL w100 -at,másik egy Faea F2s -t kért,mindegyik meg van vele elégedve. utóbbi nem tud a Vodafone hálózatán 3g-t és mindkettő kínai rendelés) -
istnag
addikt
válasz
lipike008 #43438 üzenetére
Panoráma HTC One S KLIKK
van ennél jobb is,csak azok nem felhőben vannak és most nincsenek elérhető "közelségben" -
istnag
addikt
-
istnag
addikt
válasz
madrac #43383 üzenetére
A lenti hsz-ekben vannak képek,nem olyan rossz az.
Amúgy én úgy vagyok vele,hogy inkább legyen 2-5 perc mire megtalál(nyilván a-gps nélkül),de azt el ne veszítse soha (kiv. alagút).
(#43384) GIJoe :
neked is igazad lehet,ha jól emlékszem valamelyik Jiayu-t(nem 100%) lehetett bütykölni,kis drótal,vagy valamivel és sokkal jobb lett a gps. -
istnag
addikt
válasz
maj-viktor #43374 üzenetére
Ebben is jó lehet,mivel ez is Qualcomm:
FAEA F1 + NFC is van benne,szerintem jól is néz ki,bár ez erősebn szubjektív.
Igaz,kicsit drágább,mint a ZTE,amit felettem linkletek
FAEA F1 163 USD(#43382) GIJoe:
Biztos? -
istnag
addikt
Sziasztok,
Adott egy Bedove X12 -es telefon. Az microUSB csatlakozója nagyon be van süllyesztve,ezért a sima "normál" kábel nem ér el/be. Rendelt már valaki esetleg ilyet valahol,ha nem is pont ehhez a telóhoz,de ilyet.
Mindegy,hogy kínai webshop vagy magyar.
Köszönöm szépen! -
istnag
addikt
válasz
rasurosenpai #43242 üzenetére
A FHD ról lemondanék a helyedben, csak az akkut zabálja.
-
istnag
addikt
segítséget kérnék...
Egyik ismerősöm megkért rendeljek neki telefont Kínából. Eddig ok,viszont a kiválasztásnál az alábbi szempontok lennének fontosak:
-minnél jobban hasonlítson az Iphone 5-re
-170 USD környéke
Amit még én szeretnék plusszban:
-min. Android 4.1
-min 1 GB RAM
-magyar nyelv, /ez annyira nem életbevágó,de jó lenne./
-min. dual core
Légyszi,ha tudtok javasoljatok telefonokat!
Köszi mindenkinek előre is. -
istnag
addikt
Azért itt a nagy istenítések közepette,ne vakuljunk meg teljesen. Van hibájuk bőven ezeknek a kínai eszközöknek,amit az árral kompenzálnak,-valamelyest-ha szerencsés valaki.
-
istnag
addikt
válasz
Liberator24 #18525 üzenetére
Ezeket próbáld meg Recoveryból:
Wipe cache
Wipe dalvik cache.Hozzáteszem ezek a Titanium és hozzáhasonló cuccok,csak kisebb frissítések közti visszaállításra ideálisak,főverzió váltásnál (4.0-ról 4.1 re vagy vissza) a használatuk nem javalott.
-
istnag
addikt
Ne vegyél ilyet.
Ez a magán és szakvéleményem egyben!
Nekem volt,de nem lehet használni,a telefon hátlapja ragacsos lesz tőle és meglátszódnak a minták,amik azon a ragacsos gumipárnán vannak. Konkrétan rácsos lett és ragacsos a telefon hátulja,oké,hogy le lehet törölni,de akkor is.
Kidobtam a kukába. (hozzáteszem én ebayről vettem,de tisztára ugyanez volt) -
istnag
addikt
válasz
zolszi #18342 üzenetére
Először is ROOT kell hozzá,aztán a legegyszerűbb a NoFrillsCPU program a Marketről. Itt annyi kis gond van,hogy 500 MHZ a lövetkező lépcső,amit már sokallottam egy kicsit és Rebbot után nem tudta újra visszaállítani az 500-at sem.Tehát reboot utána újra be kell állítani
Ez csinálom most:
Írtam egy scriptet,ami a /sys/devives/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_min_cpu értékét átírja 250250-ről 384000-re. Ezt futtatom a Scriptrunner appal. Működik és nagyon egyszerű,csak reboot után mindig le kell futtatani,most azon dolgozom,hogy automatikusan fusson le,ez nem lesz egyszerű. -
istnag
addikt
válasz
zolszi #18334 üzenetére
Bedove X12Első benyomásom az volt,hogy nagyon akad a launcher. (Apex, Nova és a gyári is):
-A megoldás a Nova launcher+meg kell emelni a CPU minimum órajelét (jelenleg 384000),az animációk kiakapcsolása.
Aksi:
-Páromnak nincs mobilnet,de wifin sokat használja,így 1-1,5 nap.
Kijelző:
-Én amoledhez tudom viszonítani,így a következő a véleményem, fekete nincs,szürke van,betekintési szöget nem néztem,de nem lehet túl acélos. A fényerő elég jó.
Kamera:
-Ha jók a fényviszonok elég jó,de nagyon mos a szoftver. Vaku kb a nullával egyenlő.
Ház:
-Hátlap erősebb nyomásra kicsit nyikorog,de ez csak nálam.A telefon meglepően könnyű.
Szoftver:
-Magyar nyelv van, Android verzió 4.0.9,a legnagyobb gondom az,hogy nem tudom kikapcsolni az animációkat,azok nagyon erősek. Netezésben,facebookon,meglepően jól teljesít.
-Wifi:
Ettől féltem a legjobban,alaptalanu,teljesen jó.
-Hangszóró,mikrofon:
A hangerő megfelelő telefonáláskor a másik felet jól érteni, a vonal tiszta. Zene hallgatáskor nagyon nagy meglepés ért,hangszórón keresztül nagyon jól szól,nem annyira doboz hangja van,mint a telefonoknak általában.Összbenyomáson az,hogy nincs mit tagadni érezni rajt,hogy "kínai",de 30000 Ft-ot teljesen megért,lassan sikerül számomra is elfogadható állapotba hozni. Párom semmi pénzért nem adná oda senkinek.
-
istnag
addikt
válasz
istnag #18200 üzenetére
Szóval megtaláltam a kérdéses fájlt /sys/devices/system/cpu0/cpufreq/scalling_cpu_min ennek a tartalmát szeretném átírni 384000 -re. Átírom,mentem,de azt írja "hiba történt a mentés során" az érték ugyan megmarad,de újraindítás után 250000-re visszaíródik. Van valakinek ötlete,hogy tudnám átírni,hogy úgy is maradjon?
-Felülírni sem engedi,hiába állítom át a Jogokat...
-
istnag
addikt
Még egy kérdés
Szóval,mint írtam felemeltem a min. frekvenciát 500 mhz-re,mert a 250 érezhetően kevés volt.(NoFriilsCPU appal.) viszont itt csak 250-500-750-1000 a skála,én szeretném,ha a 250 és az 500 között lenne egy 350 - 400 is,mert szerintem az lenne ideális.
Megtehetem ezt kernel csere nélkül,úgy,hogy a scalling_avaible_frequencies fájlba beleírom ezt az értéket? Tehát nem akarok húzni a procit,csak azt szeretném,hogy a minimum 350 vagy 400 legyen,vagy legyen egy,ilyen "lépcsőfok" is,hogy a NoFrillsCPU lássa ezen értéket. -
istnag
addikt
válasz
Rich49 #18186 üzenetére
Pandawillről eddig 3 dolgot rendeltem:
-2 tablet
-1 diktafon
A diktafon nem érkezett meg 3 hét múlva sem,nem volt rakodási szám,mert normál postával jött. Írtam nekik,azt mondták,vagy elküldik ugyanígy újra,vagy küldök még 2USD -t és lesz rakodási szám. Elküldtem a 2 USD -t, nem tetlt el 3 hét megérkezett.
Én ez alapján azt mondom normális cég,most ünnep van odaát,ezért minden nehézkesebb,az eddigieknél is. -
istnag
addikt
válasz
cappa72 #18125 üzenetére
Igen,az látja,de csak bekapcsolt állípotban,így tudtam kimenteni a scatter fájlt is. (
Mondom az istöbb,mint a semmi 3 óra szenvedés után akkor adtam fel mikor az adb shell helyett,már harmadszorra írtam az adb su parancsot és nem értettem miért nem csinálja az amit én akarok.)
Este leszek megint a telefon közelében,akkor megoldom,azt csinálom,amelyik Neked könnyebb,nekem igazából mindegy,még egy kicsit DOS -on is "nevelkedtem" -
istnag
addikt
válasz
cappa72 #18023 üzenetére
Sajnos nem tudtam összehozni a mentést. Romdump al Segmentation errorba futottam. Az mtkdroidtoolsnál pedig az a baj,hogy a factory mód nem jön össze. Kiírja alul halványan,hogy factory mód,de aztán elindul egy teszt uzemmód mindig,amiben minden egyes részét le lehet tesztelni a telefonnak.
A flasheléshez szuksegez filet azt kimentettem,de semmi mást nem tudtam csinálni... -
istnag
addikt
válasz
cappa72 #18023 üzenetére
Köszönöm,akkor nekilátok a leírásosd alapján,csak a ROOT részt kihagyom.
Moddolni nem akarom,csak azért kell(ene) a rom,ha valami gond legyen mihez nyúlni.A felajánlást köszönöm. A telefon nincs nálam,de amint meglesz élek a felajánlott lehetőséggel.
(#18024) janez: Akkor úgy nézem ez egy kínai ROM betegség lesz. A fura,hogy a Blade meg simán ébred egyből.
Én is megtaláltam az X21-es recovery -jét,de nem mertem feltenni,mivel még nincs a gyári sem lementve
,azért rákérdeztem,hát,ha valaki tud kimondottan az X12-höz,vagy jobban tud keresni,mint én.
Az orosz fórumon pl csak én nem látok kereső ablakot a témákon belül,vagy nincs is?
-
istnag
addikt
Újra én,
A következő(k)ben kérnék segítséget (készülék. Bedove X12):-Cappa72 kolléga blogjában elérhető root és backup ([link]) MTKdroidTools segítségével, ROOT után,később is letudom menteni a teljes romot,vagy ezzel már elkéstem?
-Tud valaki custom recoveryt e fent említett készülékre,akkor azzal simán tudnám menteni a szoftvert. (Jól tudom,hogy,ha létezik ilyen,azt simán fel tudom,majd tenni a MobileuncleTools-al?)
-Van egy kínai tablet is a családban és most jött ez a telefon,mindegyiknél megfigyelhető,hogy a bekapcs gomb megnyomása után nem azonnal jön be a kép,hanem kb fél másodpercel később,ez mindenhol így van?Lehet valamit tenni ez ellen?
Mondjuk ez legyen a készülék legnagyobb gondja és,akkor minden oké lesz.Köszönöm mindenkinek előre is a segítséget!
-
istnag
addikt
Sikerült venni egy Bedove X12 -es nevezetű csodát.
Végül is nem csájnából lett,de a lényeg,hogy meg van és,hogy magyar nyelvet tartalmaz.
-Az első benyomásom,hogy nagyon akad,mindenhol
-Gondoltam launcher csere megoldja,de nem ..
Gondoltam egy "merészet" és ROOToltam a készüléket ez alapján:
[link]
-Tökéletesen működik.-
Letöltöttem a NoFrills CPU kontrollt és a minimum frekvenciát feltettem 500 MHZ-re. Így már,olyan,amilyennek kellett volna lennie eredetileg is.
Mindezt azért írom le,hogy,ha valakinek kell a későbbiekben ,akkor meglegyen pl, a ROOT.
-Második benyomásom,hogy a kamera kb 5 Megapixeles lehet és úgy fényképez,ahogy Munkácsy festett -a beállításokat,majd át kell nézni,vagy másik appot keresniA telefon amúgy rendben van,párom már nem adná senkinek sem,blade után rendkívül nagy váltás neki.
Köszönöm az eddigi segítséget. -
istnag
addikt
válasz
Sanyesz. #17470 üzenetére
Több helyen láttam már,hogy a ez a táblázat fel van töltve valahová (Google Drive),ami online szerkeszthető. Így aki kedvet kap tud segíteni a fordításban,de mégis egy helyen lesz a dokumentum.
Én egyébként a Blade settingsét 2.3 alatt fordítottam le,de valamiért nem tudtam normálisan vissza"tömöríteni",mert fc lett a vége,ugyanakkor egy mezei, nem rendszer apk simán ment.
Egyébként itt egy leírás fordításhoz,ha valaki gondolkozik ilyenen,csak nem tudja,hogy induljon el:
[link] -
istnag
addikt
válasz
attila199207 #17468 üzenetére
Mit jelent a gyors merülés?
-
istnag
addikt
Nem tudom valakit érdekel-e a szenvedésem,de írtam mérgemben a Bedove cégnek.A magyar nyelvel kapcsolatban és kértem infót,hogy mi alapján tudom eldönteni,hogy melyikben van magyar nyelv,vagy melyikben nincs.
Válaszolt is Kitty és küldött 2 képet,hogy válasszam ki melyik képen van az a nyelv ami kell nekem. Mindkettő magyar volt.
Szóval nagyon úgy néz ki,hogy van benne magyar nyelv. Válaszoltam is neki,hogy mindkettő ugyanazt a nyelvet mutatja é,hogy ilyenkor mi van?
Várom a válaszát,ami gondolom már csak holnap lesz. -
istnag
addikt
válasz
okmaci #17385 üzenetére
Igen,olvastam a régi hsz-edet. Köszönöm. Írtam is nekik,hogy mi a helyzet ezzel a kapcsolatban,még senki nem válaszolt.A pandások írtak,hogy nincs rajt magyar,de ugye itt sem tudod,hogy utánajártak,vagy rámentek az adatlapra és leolvasták,hogy nincs.
Nagyon nem értem én ezt az egészet. A youtube-n pár videón van magyar nyelva beállítások közt, a páron meg nincs. -
istnag
addikt
válasz
hun_gery #17328 üzenetére
Szóval,keresgélek tovább,de csaknem találok,olyan helyet,ahol fel lenne tüntetve a magyar nyelv.
Arra gondoltam mi van,ha az X21 -es szoftvert teszik simán át az X12-re és így "magyarítják",vagy pótolják azon nyelveket,amik nincsenek benne.. A 2 telefon elméletben és azon dokumentiációk alapján,amiket találtam teljesen azonos, a képernyő méretet és az aksi kapacitást kivéve.
Ez lehetséges szerintetek? -
istnag
addikt
válasz
hun_gery #17328 üzenetére
ha hiszitek,ha nem, már megnézem kb 225 kínai oldalt,de sehol egy rom.
Most írtam a pandásoknak,meg a minideal-esnek is,ahol lesz benne magyar onnan veszem megNe röhögjetek ki,de eze(ke)n a telefono(k)on, ilyen Morelocale -s cuccok nem működnek,mint a HTC-n? Pl a One S-em ezzel lett magyar JB update után:
[link]vagy itt van még ez is:
[link] -
istnag
addikt
válasz
istnag #17277 üzenetére
Már megint én
Nézegetem a teszteket youtube-n és egyszerűen nem tudom,hogy van,hogy egyikben van magyar nyelv a másikban nincs. Nincs valakinek erről infója,hogy BEDOVE X12 PINk, honnan rendelhető magyar nyelvel,vagy hogy lehet megkülönböztetni,hogy melyikben van,vagy nincs. -
istnag
addikt
Én abból indulok ki,hogy jelenleg jól el van egy Blade-el,csak nagyobb képernyőt szeretne,meg vakut. A multitaskingal,sebességgel igazából semmi baja.Azt a tempót,meg ez is hozza,sőt a 4.0.4 sokkal jobb,mint a 2.3,így joggal várom,hogy gyorsabb legyen,szerintem az is lesz.
Amúgy igazad lehet kevés ,magamnak nem vennék már 1 giga alatt.
Köszönöm amúgy,hogy Te is segítesz. -
istnag
addikt
válasz
istnag #17247 üzenetére
Szóval kicsit visszajöttem mégis...hogy is van a mondás,ember tervez asszony végez
A legújabb és minden bizonnyal nyertes készülék:
A Bedove X12-Pink. ugyen nem kell mondanom miért ez nyert.
Visszaolvasva,nincs róla rossz vélemény és ráadásul a kiírás ellenére van benne magyar nyelv (jól láttam,ugye)?,így megúsznám a (j)bart os dolgot is.
Szerintetek belemerjünk ugrani? Ez már 150 USD kb -
istnag
addikt
Köszönöm mindenkinek.
-
istnag
addikt
Sziasztok,
kérlek Titeket segítsetek nekem.
Előzményekről annyit,hogy a páromnak szeretnénk telefont venni. jelenleg ZTE Blade-t használ. Az új telefonnal kapcsolatban 4 elvárása van neki:
-vaku min 5MP
-nagyobb kijelző 4-4.3
-magyar nyelv
-lehetőleg fehérehhez én hozzátennék még kettőt:
-min. Android 4.0
-max 135 USD mindennel együttVisszaolvasva találtam egy áruházat,ahonnan kinéztem 3 -at:
[link]Nincs ugyan írva,hogy magyar nyelvet tartamaznak vagy sem,de az ICS -ekben alapból van,vagy rosszul tudom?
fezlergabor beszámolóját olvasva talán a G2 lenne a befutó?
Legyetek szívesek segíteni melyiket lenne érdemes megrendelni ill.melyiknek hol vannak a buktatói. Természtesen ha van jobb ötlet nagyon szívesen fogadom. Az sem baj,ha nem dual SIM es.
köszönöm szépen! -
istnag
addikt
(#2936) berigazek : már megpróbáltuk és sajna
(#2937) Rawulf: Látod ezt még nem néztük,de most pótoljuk,írtam neki,hogy nézze meg...
-
istnag
addikt
Sziasztok,
Segítség kellene..
Haverom vett egy HTC Desire V típusú csodát,van egy kis dolog,amire egyszerűen nem jövünk rá,mégpedig az,hogy egyik slotban van a telenoros hipernetes kártyája (1.slot) a másodikban pedig a Vodafone-s . -a vodáson nincs net előfizetés-. Mindkettő működik is,viszont a Hipernetes csak,akkor működik megfelelő sebességgel,ha a vodafone -s simet lekapcsolja. Ha nem kapcsolja le,akkor a hipernet épp,hogy csak vánszorog.
Bármiylen tippet,ötletet,javaslatot szívesen fogadunk!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest