- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyiaz
aktív tag
válasz
Nyiaz #126420 üzenetére
Megoldás: google-nak van erre egy apk-ja azt is fel kellett tenni. Most meg az Időkép például nem települ, a Play force close-t produkál. Esetleg 5let valakinek?
juhasz...: samsungoknál egyszerű mert a sammobile-ról le lehet tölteni az új romokat és Odin sw-rel pofonegyszerű telepíteni.
-
Depression
veterán
válasz
Nyiaz #108282 üzenetére
Majdnem belevágtam, erre jött info az ismerőstől, jogy gyárilag bakizik a dual-sim. Azaz az egyik hálózatot nem üzemeltette, de teljes téreröt jelzett. Orosz rom: szinte... Egy negyed annyiba kerülő telefonnak jobban megbocsájtom, hogy nem hibátlan. Szóval samu innentől kezdve felejtős számomra.
Pont azért gondolkozram el a samu s5-ön baromi drágán, mert azt hittem, hogy az tuti jó lesz gyárilag. -
b0bcat
addikt
válasz
Nyiaz #104260 üzenetére
Én már majdnem komolyan elgondolkodtam ezen a modellen (még a rossz oldalra tett "vissza" gombbal is meg tudnék barátkozni talán
), mikor megláttam, hogy nincs gombvilágítása...
Ennyi pénzért azért az elvárnám.
A fotós probléma furcsa. Általában kevés fénynél szokott gond lenni a fotózással.
-
-
svgyula
addikt
Szia! Talán a HONOR 6 fórom?
Van belőle 4 verzió A H60-L01 1sim, H60-L02 2sim 3GB/16GB, H60-L12 3GB/32GB +nfc, A H60-L11-ről nem tudok semmit. -
-
wwenigma
Jómunkásember
O bakker tenyleg. Sry, my fault.
beg: nem, minden MTK-s telo GPS-e kitűnő, stabil és pontos. Te is tudod mirol van szo, ne kezd el gerjeszteni a feszt feleslegesen. Letezik aranylag normalisan mukodo GPS-sel ellatott MTK-s telo de joval nagyobb utanajarast igenyel. Ha mast allitasz akkor hazudsz.
-
svgyula
addikt
Szia! Nem extrém csak különleges mert szinte senki nem forgalmazza itthon.
Ezt találtam bár a (kugli neked is ott a gépeden): Honor 6 a 32GB változat
-
426os
őstag
Ott, hogy ez is külföldről jön (Románia) és nem a magyar áfát fizeted. Illetve ha gond van a telóval Romániába küldöd vissza. Ha szarakodnak, akkor meg megszívtad, mert külföldi cég, így a fogyasztóvédelmet jó eséllyel a hajadra kenheted. Persze ettől még lehet jó vétel, ha nincs probléma vele a továbbiakban
-
svgyula
addikt
Huawei Model:Honor 6
2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
3G: WCDMA 900/2100MHz
4G: FDD-LTE 1800/2100MHz
Model Number:Huawei honor 6
Huawei Model:H60-L02
Ezt írja róla a"sajtó".
Ilyen elosztásban:
SIM Card slot 1
4G FDD-LTE: B1(2100MHz)/B3(1800MHz) TDD-LTE: B41(2555-2575MHz);
3G: UMTS(WCDMA): B1(2100MHz)/B2(1900MHz)/B5(850MHz)/B8(900MHz);
2G: GSM:850/900/1800/1900MHz;
SIM Card slot 2: GSM:900/1800/1900MHz
Valahogy a szöveget átalakította smile-nel a rendszer -
svgyula
addikt
Szia!
Nekem az van s tökéletesem működik! Két verziója van a H60 L01 1sim és a H60 L02 2sim neked az utóbbi kell. Ez nem "kamu" dual sim mint a P7 ennél van külön sd foglalat és nem kell az sd és a sim kártyát cserélgetni. Azonkívül mindkét sim folyamatosan aktív tehát ha az egyiken beszélsz akkor is bejön a másikon a hívás. Jövő héten lesz megint egy hálózati tesztem kint németországban. A különböző hálózatok között kíváncsi vagyok hogyan boldogul főleg az LTE az ottani voda kicsit modernebbmint a hazai. Legutóljára egy cubot x6 volt a "társam" az is teljesen jól vizsgázott a kategóriájában!
Elméletileg a HONOR 6 tud mindent ír-olvas-beszél mint a magilla gorilla -
Black&White
addikt
Igen, jól tudod, ezek kellenek.
Én próbáltam beszélni az eladóval, hogy oldja fel az ellentmondást a leírásban szereplő only TD-FDD és a vásárlásnál választható L02 verzió között, de csak annyit írt vissza, hogy jó hírei vannak, az L02-t árulja...
Én bemondásra továbbra sem veszek telót ennyiért, bármennyire is ajánlott eladó.
Egyébként egy kis utánajárással ha-n (pár ezressel drágábban) is megkapod. -
Roland78
tag
Annyira hamar megszoktam, hogy már észre sem veszem mit kellene néznem rajta.
Na jó, kis frissítés, élmények, vélemények (igaz, kevés idő van a telóra a sok meló miatt:
- valaki említette, kérdezte az e-mail push-t (sajna nem emlékszem ki volt az). Hát szóval, ja - ez bizony nem "gyó". Ha teló lemegy alfa-ba, akkor bizony nem jönnek a mail-ek. Majd utánaolvasok,kérdezek külföldi fórumokban is, hátha van már rá megoldás
- fb messenger értesítő nem szeret kinn maradni, vagyis felugrik, hogy üzenet jött, aztán eltűnik. Nem lehet egyből a chat-be menni a kis ikonnal. Erre állítólag van már megoldás, de egyelőre senki nem írta le hogyan kellene.
- már 2 frissítés elérhető a telóra, igaz én még mindig azzal a ROM-al használom, amit először felraktam rá.
Úgy hiszem ehhez nem is nagyon fogok hozzányúlni, megvárom most már a EMUI 3-at (állítólag szeptember-ben jön, néhányuknak már van bétája, állítólag full olyan, mint iOS7...)
- És valóban, sokan kérdezik meg utcán, melóban, hogy EZ MI? iPhone5,6?
- Akku: normál használattal 2 napig bírja most már. Igaz, lassan kell töltenem (vagyis a 4 töltőm közül csak 2-öt szeret), mert ha rossz töltőt használok, akkor hamarabb merül (igaz hamarabb is húzom le a töltőről).
- A fényképek, videók szerintem teljesen jók - A4 méretig simán nyomdaképes. Estére próbálok majd egy videót feltenni (extrém kevés fényviszony között készült) - szerintem brutál,amit a kis érzékelő művel. -
svgyula
addikt
Szia! P7 nem volt még használatban csak a mobil szolgáltatónál néztem. Hát a honor6 méretben nem sok ahhoz képest, hogy 5"-os nem nagy nekem az előzőhöz képest is kisebb pedig az sem volt vészes (cubot x6)
Az tény viszont, hogy ez valódi dual aktive a két sim és az sd is elfér benneEgyenlőre nincs kompromisszum meg még tanulom a beállításokat mivel el lehet benne tévedni főleg ott ahol kínai tiklábas maradt
a szöveg kevés van és az is a Huawei "saját fejlesztése" A sebességgel nincs gond eddig nem tudtam megakasztani semmivel. A kamera teljesen jó gyors teljes sötétben ~3m-ig lát a vaku. Persze ne várjunk két villanó LED-től megfelelő megvilágítást! A képek (aki nem posztert szeretne) teljesen vállalhatók.
Az akkumulátor játékok nélkül nálam 2-3 nap. Természetesen simán meg lehet fektetni egy fps játékkal! De a melegedés nem jelentős a töltés során az első órában jobban melegszik. -
Roland78
tag
Szia,
a kijelző állati (nyilván ha gyárilag hagyom, akkor halványabb) - de kézzel felhúzva a fényerőt, nagyon szép, éles képet ad még napsütésben is.
Ennek hátránya viszont az üzemidőben lett... egész nap babráltam, állítgattam, játszottam vele, mostanra szépen le is merült, most töltőn csücsül (igaz még 10%-on van és 1 óra 52 percet ír). (egész nap wifi, és 3G bekapcsolva,fb,messenger,gmail és exchange futott rajta, vagyis nekem teljesen korrektül kitartott - c5700-t kb. naponta 2-szer töltöttem - bent melóban folyamatosan töltőn volt, este pedig ment fel, reggel le)Fogtam,használtam már 150e-s Z2-t, meg samu s5-t is, de nekem EZ viszi a pálmát (ár/érték arányban - és mert ugye Dual SIM-es).
Nekem megvan az érzés!Szerk: (fotósként nekem bejön a képminőség - egy telefonhoz képest)
-
aytukabozs
addikt
Kint Kínában,
többször leírta már hogy ő ott vásárol telót!( #78138 ) wwenigma
amellett hogy igazad van, és nem kell a flame
azt azért én sem értem miért szükséges a hasznos infók mellé okvetlen beszúrni hogy az ő telója milyen drága, meg hogy hülye aki nem közvetlen Kínában vásárol -
-
Mindreader
tag
Szerintem egy pár napig próbálgatom a gyári ROM-al aztán majd kiderül. Viszont akkor linkelne nekem valaki egy megbízható ROM-ot amivel tényleg nem lesz gond. Ez szerintetek jó lehet: http://www.needrom.com/mobile/lenovo-p770-6/
Erre magyar nyelvet hogyan tudnék feltenni? Nem én fogom használni majd a telót, szóval egyszer akarom jól megcsinálni, utólag már nem nagyon kéne hackelni.
-
-
A ZTE v970-ben csak 1600mAh-s akku van, és nagy kijelző (4,3" 540x960).
15 percenkénti email szinkronnal, gyenge térerős helyen, ezen kívül játék is megy rajta egy 20percet.
Reggel 6-kor veszem le a töltőről, este 11-kor újra enni kér.Szerintem ennyit a p660 is ki fog bírni.
-
Saccco
nagyúr
&& (#20154) Pumika1975:
Mihelyst megkapom. Remélem nem kell harcba szállnom.(#20139) moli.hu:
Ez a feltétel: "-itthon kaphato, magyar boltbol, magyar garanciaval" agyoncsapja az egészet.Esetleg a tecsóban szétnézhetsz a múltkor reklámoztak valamit, megkeresem a hirdetést...
-
hunaqua
addikt
Én már kezdeményeznék disputot.Ez már majdnem 3 hét,és sehol semmi.Talán majd lesz a jövő héten,vagy nem,azután kapsz Trackin Nr.-t,vagy nem,ezután az off lesz 1-2 hétig,vagy nem.Szóval szerintem linkelés megy.Azért érdekes,mert jól "beakciózták',de hetek óta nincs egy darab sem.
-
-
Xabi78
aktív tag
Nyiaz: Lenovo p770: A vas nagyon ott van, most, a 3. töltés után ma kb. 1 óra ebook, 1,5 óra zene, pár telefonhívás, WIFI folyamatosan, 1 óra böngészés után az akku 92%-on áll. Egyébként nagyon masszív használattal (romolás, molyolás, telepítgetés, próbálkozás, tesztelés mellett) 2 napig lazán elment. A vas egyben van, de szoftot nagyon nehéz hozzá vadászni, eddig legjobban egy orosz custom rom, a LiFe vált be.
Pontszámok: Quadrant: 2843, Linpack Single Thread: 40,519 MFLOPS 2,07 sec, Linpack Multi-Thread: 78,853 MFLOPS 2,14 sec, Smartbench 2012 prod.: 2536, Smartbench 2012 gam.: 1827, AnTuTu: 7606Igazából szoft oldalon 2 problémám van: a GPS csak hidegindításból áll föl, vagyis minden bekapcsoláskor kb 1 perc, mire működik, hálózat és wifi alapú lokalizáció egyelőre nem működik (javítják), emellett a Google Naptár FCvel állandóan kilép, helyette business calendrat használom, de jobban szeretném az eredetit. Cserébe ezen a romon van market, root, CWM.
Remélem, hogy 3-4 hét múlva már jobb lesz a helyzet.
Bár sokan tartanak tőle, de lassan jön ki a LaWa rom új verziója, aminek a fejlesztésében többek között a jiayu, a lenovo, a mediatek is aktívan részt vesz, és remélhetőleg nem lesz benne adathalász rész. Ez pár hét alatt el fog dőlni, ha jól működik, valószínű ez lesz a legéletképesebb ROM hozzá. Ha nem, akkor majd a fiúk oroszországban főznek hozzá valamit.Összességében nagyon elégedett vagyok a telefonnal.
Ps.: Logout bejegyzés készülőben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged