Hirdetés
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisda
aktív tag
Üdv!
Zp980+ 8mag 1/32 gb telóban elég rossz a ram kezelése. Létezik megoldás arra, hogy ne essen le 100-150 megára a szabad ram?
Reboot után van 450-500 mb ram, de hamar elfogy. Összes program kilövése után sem áll vissza 500 mb-ra, csak 250-300 mb szabad marad.
4.4 KK rom van rajta, ezzel sokat javult a JB-hez képest, de még mindig zavaró.
Ugyan ebben a telefonban, a LED villanó fényereje kb felére csökkent, lehet azt cserélni másik telefonéra? -
kisda
aktív tag
Lehet valahogy fixálni a hívás beállításait? Beállítom, hogy mutassa a számom hívásnál, de minden nap visszateszi rejtetté.. KK 4.4 ZP 980+
-
kisda
aktív tag
Valaki cserélt már ledvillanót telefonban? ZP980+ -ban valszeg elgyengült, de nem találok hozzá gyári alkatrészt. Mivel lehetne vajon helyettesíteni?
-
kisda
aktív tag
válasz tolvaj! #82891 üzenetére
ZP 980+. Tettem fel Flashtool-al is romot, meg recoveryből is, de mindig midnen megmaradt. Recoveryből wipe-oltam, mindent megcsináltam, mégsem törölt semmit. A V5 Flashtool-ban a format részt még nem próbáltam, nem mertem. Flashelésnél az első 2 fájlt nem szoktam bepipálni, asszem azzal lehet téglásítani. Lehet azokkal együtt kellene flashelnem?
-
kisda
aktív tag
Miért van az, hogy semmilyen recoveryvel sem tudom törölni a cache-t, data-t, particionálást? Azt írja hogy elvégezte, mégis minden maradt a telefonon.
[ Szerkesztve ]
-
kisda
aktív tag
válasz wwenigma #82745 üzenetére
Találtam egy megoldást elvileg, Zopo C2-re. Build.prop-ba kell beilleszteni 4 parancsot, viszont ujraindítás után nincsenek benne a beillesztett sorok. Miért van ez?
Ezt kell beilleszteni:
#Flash LED Camera
ro.media.capture.flash=led
ro.media.capture.flashMinV=3300000
ro.media.capture.torchIntensity=65
ro.media.capture.flashIntensity=100 -
kisda
aktív tag
válasz wwenigma #82738 üzenetére
2 forrasztás a ledcsere szalagkábelestől. Szerintem sok az a közel 5V működés közben a leden. Aksi nélkül ráaggattam 3.2V-ot, úgy még kisebb volt a fényereje. Nem tudom érdemes lenne-e belefaragni egy másik ledet vagy sem. Mellesleg, mekkora áramot képes leadni a led vezérlője? Gondolom az 1W powerledet már nem szeretné.
-
kisda
aktív tag
Valaki nem tudja, hogy mitől fáradhatott el a ledvillanó zp980+ telóban? Negyedére csökkent a fényereje.
-
kisda
aktív tag
Zopo zp980+ -ban a ledvillanó fénye nagyon elgyengült. Mitől lehet ez? Zavaró tud lenni mikor zseblámpának használnám, de gyengébb a fénye mint a kijelzőnek minimum fényerőn. Nincs valami beállitási lehetőség?
-
kisda
aktív tag
-
kisda
aktív tag
Zopo zp980+ban hohyan lehet kikapcsolni azt, hogy alvó állapotban ha lefedi a zseb vagy az ujjam vagy bármi a proximity vagy fényszenzort, ne ébredjen fel a teló? Ahogy zsebberakom, felébred.. Nem találom sehol a beállitását a legfrisebb romban.
-
kisda
aktív tag
Valaki segitsen!
Zopo Zp980+ Octa telóra fel akartam tenni vissza a gyári friss romot egy custom rom helyett, fel is ment szépen, viszont azóta nem lát egy simet sem. Keresi mind2 kártyát, de nem találja. Mi lehet a gond? Próbáltam más romot is, ugyan ez a gond.
-
kisda
aktív tag
Zp980+ octa telóban ugyebár egy normál és egy micro sim foglalat van. Mind2 foglalat kezeli elvileg a 3g-t és gsm-et. Azt figyeltem meg, hogy ha wifiről netezek nincs semmiféle lagg, ha viszont 3g-vel, laggol orrbaszájba minden, valamire rányomok vagy görgetek és 3-4 sec csúszással végzi el a műveletet, meg persze sokkal gyorsabban merül az aksi. Lehet ez attól, hogy rossz foglalatban van a netes microsim? Vagy miért lehet ez?
-
kisda
aktív tag
Energiatakarékos mód az akkumulátor menüben mi célt szolgál? Azt vettem észre, hogy ha bevan pipálva, mintha akadna a zp980+, viszont a cpu-z program szerint nincs semmiféle változás. A másik meg, hogy ha bevan pipálva, ha nincs ugyan úgy merül. Star S5-ben nem találkoztam ilyen lehetőséggel, ezért új nekem.
Legfrissebb rommal jött a zopo, de az valamiért akadozott, feltettem este a legkorábbit, ebben eddig annyi hibát találtam, hogy gondol egyet, és szövegírás közben eltűnik a billentyűzet. Erre van megoldás?
-
kisda
aktív tag
Flash tool-al próbáltam feltenni egy korábbi gyári romot a zopo zp980+ octa-ra, felment, viszont nem kapcsol be a telefon. Mi történhetett?
-
kisda
aktív tag
válasz CoolBoy323 #66129 üzenetére
Nyomtam, kb változatlan. Lehet rom csere kellene? Van hogy megfagy az egész, mindegy mit nyomok nem reagál semmire, majd gondol egyet és megindul. Gondolom a rom miatt merül hamar. Ötlet?
-
kisda
aktív tag
Mik voltak a tünetek? Zp980+ mt6592 octa telefonnal szopok amióta megjött (szerda este óta). Akad össze vissza, gondolkozik, cpu-t 20-70%-ban használja valami ezáltal kapcsolgatja állandóan az összes magot be-ki ( merül is mint állat) kamerára rányomok és sokszor megakad a kép, gondolom agyal a telefon valamiért. Galériában sokszor nem tölti be a képeket, és inkább kidob a menübe. Lehet megkellene ejtenem egy factory resetet rajta.
Zopo-ék tuti tesztelték, mert benne volt a wifi listában a zopo hálózat, lehet valamit elbaxarintottak rajta.
-
kisda
aktív tag
Adott egy W450 teló. Decembertől mai napig hibátlan volt, ma viszont töltőre rakás után felmondta a szolgálatot. Bebootol, viszont teljes fehér a kép. Mi történhetett? Már szétkaptam, az összes szalagkábelt kihúztam meg visszadugtam, nem segített.
-
kisda
aktív tag
Kezd kiidegelni a zp980+..
Gondol egyet, és mocskosul belassul. Alkalmazásokat kilövöm, akkor sem javul. Ilyenkor aksi ki-be, és pörög mint állat. Valami app akadna össze a rommal?
Hogyan tudom kideríteni?Gyári böngészőben állitható a letöltés helye? Leszedtem egy zip fájlt, de nem találom sehol, download mappa üres.
-
kisda
aktív tag
Létezik olyan zenelejátszó app, amiben van hangzás javító? Mint például a sony xperianak a walkman clear sound. Zp980+ on akár hova állitgatom az equalizer-t, csak nem az igazi.
-
kisda
aktív tag
válasz hungobungo #65797 üzenetére
Zopo csúnyán alul maradt THL-t akartam venni, de ami Octa, az nem tetszett dizájnra, nem lehet minden tökéletes
-
kisda
aktív tag
Tegnap megjött a pénteken rendelt Zopo Zp980+ Eu raktárról (8 magos)
Nemrossz telefon, de nem is tökéletes így 330$ összegben ( 50$ maga a szállítás )Negatívum:
-Hamar merül, és nem teljesen jó a % kijelzés ( fullra feltöltött állapotban 1 órán át nyomkodtam, és nem csökkent, majd megmozdult, lehet csak lekell merítenem kikapcsolásig, aztán feltölteni
-1 giga ram karcsú nagyon, nem tudom mik eszik ennyire, de kb minden kilőve is 70-88% a foglalt ram.
-Néha vannak akadások,gondolkodás, galériában ha sok képet vagy videót kell betölteni, inkább kidob a menübe.Pozitívum:
-Pöpec összeszerelési minőség, nem recseg ropog ha csavarom-tekerem.
-Gyönyörű kijelző,LTPS panel, picit zavaró viszont, hogy a minimum fényerő is magas, viszont kint a szabadban meg a max fényerő majdnem kevés, lehetséges hogy a mázgás fólia miatt van.
-ajándékba kaptam jack-be dugható kis érintőtollat, tokot ( rózsaszín ) és szivaros töltőt.
-16 giga rom helyett 32gb-al jött, ez meglepett.
-kamera vállalható, hátul 14 mpix, elől 8mpix
-GTA SA-t minden grafikai beállítást maxra véve is kiröhögi, semmi akadás ( rk3166 tv box 720p kernellel max beállításokkal játszhatatlan)
-GPS eddig megfelel, még nem próbáltam navizni vele, de pikkpakk fixál, gyorsabban mint a 6589-ben lévő chip.>> GPS Test pontosság <<
-
kisda
aktív tag
Zopo Zp 980+ Octa core telóban LTPS fhd panel van, a C2 platinumban meg IPS fhd.
Vettem egyet a 980+ból, IPS paneles Star S5 van most, ennél élénkebb az LTPS panel?
-
kisda
aktív tag
Másnak is gyorsan merül a w450? Ez konkrétan kalibrálás alatt zenehallgatásnál 20 perc alatt 6%-ot merül. Az MT6589 Soc-os telóm 3%-ot merül 30 perc alatt kalibrálásnál.. Mi miatt lehet? Factory Resetet neki? Fényerőt nem lehet annyira levenni mint az IPS-nél, de a screen filterrel levittem. Így is nagyon gyorsan merül.
-
kisda
aktív tag
válasz fateless #56142 üzenetére
Megjötta csomag, kibontottam, vártam hogy szoba hőmérsékletű legyen. Aksi be, Simkártyák nélkül próbálgattam. Bebootolt szépen, próbáltam bekapcsolni a wifit/BT-t de nem ment ahogy a videón látszik. Majd írtam a kínainak, mutattam videót, mondta hogy csináljak egy teljes visszaállítást. Megcsináltam, ugyebár újrabootol, és ment a wifi is és BT is bekapcsolt. Ekkor próbáltam a GPS-t, de mivel nincs rootolva, ezért a Mobileuncle-ben nem volt benne az Engineer Mode ( MTK ), így nem tudtam elvégezni a GPS beállításokat. EPO-t letöltötte amúgy, kimutatta a holdak helyét, de nem talált konkrétan egyet sem ( 1-2 percig próbáltam)
Minimálisan belaktam a telefont.
Majd kikapcsoltam a telefont, azzal a tudattal voltam, hogy minden okés a hangerő gomb kivételével, a gps meg majd harootolva lesz okés lesz ( próbáltam mindenféle rootolást, nem jött össze a bineáris letöltése miatt).
Tegnap bekapcsoltam, de megint nem sikerült működésre bírni se a wifit se a BT-t. Nem csináltam teljes takarítást még, nem létezik hogy gondol egyet és nem érhetőek el a modulok... Így mégis hogy lepjem meg vele barátnőmet karácsonyra?
Van egy Rootolt needromos rom, ha a dispute eldől, lehet felteszem azt, addig nem nagyon kellene módosítgatni szerintem.
-
kisda
aktív tag
Vettem a napokban barátnőmnek karácsonyra egy Star W450 olcsótelót. Ekkorát csalódni..
Wifi+ BT-t nem lehet bekapcsolni. csináltam egy factory resetet, aztán be lehetett, majd kis idő múlva megint nem lehet.
Hangerő gomb sem jó.Videók:
Mit lehet ezzel tenni?
-
kisda
aktív tag
Próbálkozok a Fake PS3 kar és a Star S5 összekovácsolásával. Sixaxis compatibility checker-el minden okés, összepárosodik kábel nélkül, viszont a Sixaxis controller-ben már nem megy, valami HCI raw mod-al van baja. Valakinek van ötlete?
-
kisda
aktív tag
Feltettem a Star S5-re a Chainfire 3d-t, de nem bootol be a telefon... Mit lehet vele kezdeni?
-
-
kisda
aktív tag
válasz citkar #54875 üzenetére
Működés közben akku ki-be? Nekem is volt ilyen, megcsináltam az előbb leirt folyamatot, így "nullázza" elméletileg az akku paramétereit, vagy nem tudom hogyan fogalmazzak. Nem tesz jót a telefonnak meg semminek ez a hirtelen tápellátás megszűnése, de nálam ettől ált helyre. Ma például a 3g-t nem akarta bekapcsolva hagyni, mindig átváltotta magát a kínai APN-re. Ilyenkor a repülőgép üzemmód sem segít, ugyanúgy visszalövi a kínai APN-re kis időn belül. Ekkor Aksi ki-be működés közben, és helyreáll minden. 55%-ot irt ki a telefon mielőtt kivettem az aksit, majd mikor bebootolt, már csak 27% volt. Ez is azt jelenti, hogy már rosszul határozta meg az akku kapacitását, és a resetelés után állt helyre.
Kicsit kacifántosra sikeredett, de remélem érthető
-
kisda
aktív tag
THL W100S és a W100 között csak a SoC a különbség? W100S-ben MT6583 1.3 ghz órajelen ketyeg a 4 mag, Mali 400 gpu a gyorsító, w100-ban pedig a jól bevált Mt6589 1.2 ghz-en és sgx544-el.
Árban azonosak, ezért érdekelne hogy kinek mi a véleménye. Melyiket érdemesebb venni?
Esetleg más bevált telefont is mondhattok, ami 150$ alatt megáll. Akár Mt6577 vagy 6572 is lehet, úgy sem használja ki a 4 magot, talán az 512 mb rammal lenne gondja.(Barátnőmnek lenne karácsonyra valamiféle gyors postával)
-
kisda
aktív tag
Valaki nem próbálkozott még OTG támogatást varázsolni az MT6589 SoC-os telefonjába? Megőrít, hogy nem támogatja.. Star S5 telefonról van szó. Valahogyan biztos orvosolható, mert gondolom nem HW-esen van benne az OTG..
-
kisda
aktív tag
Törött digitizert ( touch screen, üveg ) ragasztott már valaki pillanatragasztóval? Kicsit barbár és sufnituning megoldás, de rákényszerültem.
Ugyebár 2 napos korában ( jó fél éve ) betonra pottyant a csúszós hátlap miatt kijelzővel lefele a Star S5 telóm, de működik hibátlanul azóta is. Viszont idővel kezdett válni sarkainál a fólia, én meg nem akartam levenni, csak levagdaltam mindig ami felvált. Igen ám, csak ahol elrepedt (fent az előlapi kamerán) az üveg, azon már nincs fólia, és a mai napon azt vettem észre, hogy rendesen mozog az a törött darab. Olyannyira, hogy ki tudom venni. Ezt szeretném valahogy fixálni.
Akinek van tapasztalata, azt szívesen fogadnám!
Üdv: Dávid
-
kisda
aktív tag
válasz instantwater #51191 üzenetére
Ez a Chromecast jó bármilyen telefonhoz? Star S5 MT6589 van nekem, azzal működne?
-
kisda
aktív tag
Van minőségi új HTC One dual simes verzió?
-
kisda
aktív tag
Ez nagy kamu lehet? gondolok itt a GPU-ra és a 8 mpix kamerára
6572-ben Mali 400mp 1 van?
-
kisda
aktív tag
Igaz nem Dual sim, viszont ez nagyon bejövős:
-
kisda
aktív tag
válasz KurtCobain #48485 üzenetére
Kérdés, hogy akkor miért nem megy az otg.. Idegesítő dolog
-
kisda
aktív tag
Szétszedtem az S5-öt, de ahogy látom a nyákot, össze van hidalva a 4 és 5. láb, ahogy kell az OTG-hez. Viszont valami miatt még mindíg nem működik. Azt is furcsálom, hogy 2,45V mérhető OTG kábelen keresztül a microUsb ajzaton, holott 5V kellene hogy legyen.
Ötletek? Valaki rá tudna még mérni, akinek ezzel a SoC-al működik az OTG?
-
kisda
aktív tag
válasz KurtCobain #48478 üzenetére
Jaaj értem. Akkor annyi az egész, hogy az 4 és 5. lábat össze kell hidalni, úgy emlékszem. Régen csináltam táblához OTG kábelt.
[ Szerkesztve ]
-
kisda
aktív tag
válasz CoolBoy323 #48473 üzenetére
Szal akkor a 6589 nem támogat. Viszont az M vagy a T-s SoC már igen?
-
kisda
aktív tag
Rom cserével elérhető az OTG támogatás, vagy az Mt 6589 nem támogatja?
( Star S5 4.2.1 | 3.4.5 március 14-ei kernel)
-
kisda
aktív tag
Urak!
MT6589 SoC-hoz milyen Bluetooth-os controller lenne jó? Elvileg a PS3 BT-s wireless karja jó, de az tán BT 3.0, a Star S5 meg 2.1-et támogat.
Aki használ 6 axis BT-s kart, ne tartsa magában a tipusát, esetleg linket
Itt egy példa, marha jól néz ki, de nem merem bevállalni, nehogy polcdísz legyen
-
kisda
aktív tag
Srácok!
Miért van az, hogy a routertől kb 2 méterre még teljes sávszéllel töltök (15 mbit/s) a Star S5 telóval (speedtest), viszont ha kimegyek nappaliba a routertől 5-8 méterre, ott már csak 100kb/s, viszont a jelerősség maxon ?
Érdekes dolog, és egyben idegesítő is, főleg az OnLive app használata közben, hogy folyton kidobál.
-
kisda
aktív tag
Srácok!
Azt hiszem bekrepált a T-mobilos netes simem..
Azt vettem észre nemrég, hogy a Star S5 telóban eltűnt a sim jelnél a 3g vagy H+ ahogy használatba vettem a netet ( youtube vagy böngésző). Majd kiirta hogy nincs kapcsolat, aztán visszajött a 3g, de nem volt jó utánna se. Néztem beállításokat, minden jó, nem nyúltam előtte sem semmihez.
Hazajöttem, az E1750 stick-be betettem a kártyát, laptoppal csatlakoztattam, feltettem amit kell, és ugyan ezt játszotta mint a telefonban.Ilyenkor mi a teendő?
-
kisda
aktív tag
MT6589 SoC akkor most támogatja az otg-t, vagy sem?
-
kisda
aktív tag
-
kisda
aktív tag
Nemrég Idegességemben valahogy kiesett a kezemből az S5, és rittig betonra tudott kijelzővel lefele. Gyönyörűen betört rajta az üveg. Szerencsére használható, a hangszóró és kamera résznél tört össze. Lehet kezdeni vele valamit?
-
kisda
aktív tag
válasz ouzohuto #31586 üzenetére
Nekem inditáskor bekapcsolta egyből a wifit, gondolom ezzel is próbálná jobban meriteni...
05:56 óta megy 100%ról, most 08:45 van, és 57%on áll. Valszeg viszem magammal igy melózni, majd végez a zsebemben..
Szabi_memo: telefonba nem gyártottak LiFe cellát, ezt csak azért momdtam, hogy van ilyen lithium aksi is.( kár,edig nem tűz és robbanásveszélyes, és kb 1000 ciklus (töltés-lemerités) után kezd gyengülni...)
[ Szerkesztve ]
-
kisda
aktív tag
válasz wood77 #31548 üzenetére
B6 töltőm is van, persze hogy használhatod.
Félreértés ne essen, nem ezzel töltöm az teló aksikat, csak teszt erejéig lett töltve. Kisütést azért hoztam fel, mert akkor lehetne megnézni, hogy helytálló-e az írt kapacitás. De mivel nemlett kisütve 3V-ig ( Lipo cellát addig kellene, ami még nem káros), így nem tudtam meg igazából mennyit is vesz fel az aksi. Nem játszadozok vele, de hellyel-közzel tudja a ráírt kapacitást.
-
kisda
aktív tag
válasz CoolBoy323 #31534 üzenetére
Szoktak Lixx aksikat is kisütni, csak egy megadott feszkóig!
Intelligens töltő: Jelen esetben Thunder T6. Ez egy modellezéshez használt töltő, midnen féle aksitipust tölt. 0.1A-es lépcsőkben lehet töltőáramot állítani, 1-6 celláig tölt Lixx aksikat, tud balanszolni, számolja a kivett/felvett áramot mA-ben. Beállított aksi hőmérsékletre lekapcsol ha kell, stb. Egyszóval Intelligens! -
kisda
aktív tag
Hátha érdekel valakit:
Nem lett kisütve a Star S5 2500 mAh-s aksija, csak feltettem tölteni intelligens töltővel. 0,7A-el megszólaltattam, és 2030 mA ment bele. Nem tudom mennyi volt még benne, de a 2500 mAh biztosan fake. Hihető durván 2100 mAh-nak, de még így is jó!
-
kisda
aktív tag
Kerti panoráma
FHD Test video
1920x1088p, 30mbit, 30 fpsStar S5
-
kisda
aktív tag
-
kisda
aktív tag
válasz vegyszer #31436 üzenetére
Annyi lesz az, mivel kisebb felbontást kell kihajtania a GPU-nak, ezért lett picivel több FPS!
Most tettem fel a Modern Combat 4-et, hát gyroscope-al elég brutális Röcögés nélkül viszi.
S5 gyári töltője 1000 mA-es, kb 2.5 óra alatt fullratolja. (2500 mah aksi, de kb 2100-at tud, majd ráuszítom a Thunder T6 töltőt) -
kisda
aktív tag
Toltam egy Epic Citadel benchmark-ot az S5-ön.
High Performance 1280x720: 55.5 FPS
High Quality 1280x720: 52.7 FPS
Ultra High Quality 1280x720: 23.3 FPS -
kisda
aktív tag
Pár kép tegnapról a Star S5-el:
Rózsa
Éjszakai útca
Autóból kertAlap beállítások, az útcai éjszakai módban.
Ui: Ez az antutu battery tester mennyi ideig tesztel? Kb egy félórája megy, de még csak az van a státusznál hogy Start, a Part 1 és Part 2 alatt nincs még semmi infó...
[ Szerkesztve ]
-
kisda
aktív tag
Megjött ma a Star S5!
Pozitivum:
-GPS brutális jó, kb 2 másodperc és megvan a helyzet, 2-3 méteres pontosság.
-Wifi ok
-Kijelző is frankó
-Nagyon gördülékeny rendszer
-takarékos
-egész jó kamera, 1920x1088 felvétel 20 mbit 30 fpsNegatív:
-3g netet eldobálja ( átvált valamiért a hozzáférési pontok neveiben a CMNET-re ami vmi kínai karaktereket is tartalmaz, de ha visszaváltom a Tmobile net GPRS-re akkor egyből van net..)
-Iszonyatosan fogja az ujjlenyomatokat a teli fekete fényes hátlap
-Gyári kamera appban 6 mpixel a max felbontás... nemtudom miért, mivel LGCamera appban 12.6 a választható max.
-Gyári fólia már karcos, pedig csak tapizgattam.Amúgy elég korrekt, majd jövök képekkel meg videóval.
Szerk: 3g net dobálást megoldottam elvileg, kitöröltem a kínai CMNET-et a listából.
[ Szerkesztve ]
-
kisda
aktív tag
Hátha még nem volt: Star S5 camera test
THL W3+ vs Star S5 GPS test[ Szerkesztve ]
-
kisda
aktív tag
válasz Groovebaby #29134 üzenetére
Nekem a 2K ft-os 2/1 gb Tmobil netem van külön Sim-en, és pont ma reggel is ez volt a gond. Nálam csak a restart segít, a repülőmódba mászkálás nem old meg semmit. Kezdek már hozzászokni, pedig 2 éve van megez a net. (2 év hűséggel kötöttem)
-
kisda
aktív tag
Valaki, akinek HK post-al jön telefon, létezik olyan, hogy 10 nap telt el azóta, hogy kaptam trackinget, de 18.-án csak annyi derült ki felőle, hogy csomag felvéve?
Külföldi track oldalak szerint meg ez a státusz:Destination - Hungary
The item was posted on 18-May-2013 and is being processed for delivery to the addressee.Ez pontosan mit akar jelenteni?
Bocs az OFF-ért!
-
kisda
aktív tag
válasz Groovebaby #28955 üzenetére
Voltam már bent ezügyben náluk.. Semmit sem tudtak mondani. Nálam is ez a gond az MT6577 SoC Star-al.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Háztartási gépek
- E-book olvasók
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest