- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Saccco #116861 üzenetére
Annyit tudok mondani, hogy passz. Sok összetevős lehet a dolog. Ha pl. beletették valamely rendszeralkalmazásba a meghívó kódsort, akkor ember legyen a talpán (persze van ilyen), aki azt kiszedi. Esetleg catlog-gal lehetne nézni, meg droidwall-lal, hogy mi hova akat csatlakozni. Kínai barátaink tárháza kimeríthetetlen...
5.x androidot láttam már, mindössze ennyi. -
zafir86
csendes tag
válasz
Saccco #60418 üzenetére
Koszi a linkeket; elolvastam, es elegge meggyozo.
A hardver lehetne kicsivel erosebb (bar teny, hogy kb barmelyik telefon erosebb a mostanimnal), de akkor mar annyira bestbuy kategoria lenne, hogy senki nem venne mast.. Nem is talalok dealbreaker dolgot benne, es meg a kinezettel is meg birnek baratkozni (bar a K900 az etalon).
Mar csak abban kell bizni, hogy Matolcsy urnak ne legyen tobb beszede mostanaban, ugy hatha visszaerosodik a forint 220 korulre
-
Neck
veterán
válasz
Saccco #58561 üzenetére
Nemtom, most ez olyan, hogy a jelek szerint Mi2S-ből is jött olyan széria, amelyik több sávot támogat ( biztos ezek a hamisak
) pedig ott nem variáltak annyit a frekvenciasávokkal. Viszont én az XDA-nak hiszek, és ott a linken 850-re írják a 980+ -t - meg azt is, hogy ha ettől eltérő telód van, akkor nem ez a te topicod, ami szerint nem zárható ki, hogy kétféle is van belőle
Egyébként amit a teló dobozára írnak, az jó eséllyel stimmel - mármint a frekvenciasávok tekintetében. -
vampire17
addikt
válasz
Saccco #57775 üzenetére
Nem mondanam h lehuzza, alapvetoen ket dolgot emlit negativumkent:
1. kicsi az akku (ez nem nagy megallapitas, amikor az elso infok megjelentek lehetett tudni h a 2300mAh edes keves)
2. Nem erzi a "nyers erot" amit a tesztek sugallnak. Nyilvan az ok az, hogy amig az antutu fel van keszitve 8 magra, addig az appok nem...
ami viszont kesik, nem mulik... tuti h megindul a 8 magos optimalizacio az appok teren is, akkor pedig jo lesz az az S4-es teljesitmeny, felaron.
(Az akku-val kapcsba, meg elv januarra igernek egy 2700mAh-at is....)
Más: jol latom h a THL telokon a gyari ROM tartalmazza a magyar nyelvet?? (mert a legtobb telon, pl az en Amoi N828-amon is a gyari ROM csak EN/CN, mondjuk a minideal-esek anno felugyeskedtek a multilang-ot)
Az nagy elony a THL mellett, h igy gond nelkul lehet frissiteni a legujabb gyari ROM-ra...
-
válasz
Saccco #57369 üzenetére
Hoppá-hoppá... Ácsi van!
Úgy néz ki lassan jönnek a 4.3-as androiddal ellátott kínai telefonok...
Nos erre azért még várnunk kell, ahogy nézem. Hivatalos TIMMY (besz@rok ezen) oldalon az OS a szokásos 4.2.2!!!
Amit linkeltél oldalon felül is ezt írja: has a powerful quad core MTK6582 processor and supports Android 4.3 operating system
Tehát hogy a SOC támogatja a 4.3-at. Namost a MT6589 gyári oldalán írták ám annó, hogy támogatja a 4.4-et is. Csakhát azóta sem jött ilyesmi egyikre sem.
(Az megint más kérdés, hogy az általad linkelt oldalon alul már "tényként" írja OS-nek a 4.3-at. Én a magam részéről inkább a gyártó adatait hiszem el.)
-
fecg21
aktív tag
válasz
Saccco #56976 üzenetére
köszi, az Ipega márkájú gamepad-ot már ebay-en is nézegettem, valahogy a dual analog padok nem tetszenek rajta, majdnem oylan lehet a nyomásérzékük mintha egy sima D padot nyomkodnál, nem tudom mennyire vagyok érthető. Ezért is kérdezem hogy ki mit ajánl, mert ezta cuccot se próbáltam még, és csak az tart vissza amit az előbb is írtam. A fentebbi gamepadot még nem is láttam ezideáig.
-
-
janakbacsi
őstag
válasz
Saccco #48135 üzenetére
eddig mukodott rendesen. az utobbi egy-ket hetben tapasztaltam hogy tobbszor eldobta a halozatot. most a sim 2 foglalatot hasznalom de igy nincs 3g. ha visszateszem a sim 1 foglalatba a kartyat akkor kb. 1 percig van terero utana megszunik es nem tudok telefonalni. ez cumi.
-
vadkörte
addikt
válasz
Saccco #47916 üzenetére
Elhittem volna kép nélkül is.
Csak azt furcsálltam, hogy mindenhol 5 pontot írnak. Lehet azért, mert a kicikínai kezén nem 10 újj van és nem próbálta két kézzel.
Az érintőgombok érzékenységével mi a probléma? Engineering mode-ban nem lehet állítani az érzékenységen? (ha hülyeséget kérdezek, bocs) -
-
-
csibe1
addikt
válasz
Saccco #34107 üzenetére
Lenovo A760 akart lenni?
A kamera milyen?Akksi hogyan bírja ezzel a procival?Pár szót írhatnál a kijelzőröl is. -
maross
nagyúr
válasz
Saccco #33644 üzenetére
Az en vesszoparipamat oldjatok mar meg, hogy ha jiayu g3 rol H jelzesrol 3G jelzesre valtott, vagy az iocean x7 H+ jelzesrol 3G -re valt, akkor a net megszunik letezni. Vodafone-os telos nettel, illetve T-mobilos webkartyaval ugyanaz. A simeket probaltam mindket slotban, mindket telonal. 3G-re akkor valt fel, ha jobb lesz a terero. Ha netezek, az ugy nez ki, hogy probalom a egyik tenyeremmel minel jobban beboritani a telefont, nehogy veletlenul felvaltson 3G-be. Persze ez nem szokott sikerulni, ugyhogy felpercekre kihagy a net, illetve szomorubb esetben a hatsomba is feldughatom, akkor se valt le H-ra, tul jo a terero.
-
Anonymus23
veterán
-
r3dwo0d
tag
válasz
Saccco #33572 üzenetére
Azért írtam bele, hogy szerintem. Természetesen nem akartam félrevezetni senkit de kb kihalófélben van a 900 MHz-s frekvencia. Év végén ha újra osztják a frekvenciákat(analóg tv frekvenciája felszabadul) lehetnek érdekes dolgok de a 900 akkor se sok vizet fog zavarni ha jól értelmezem az eddigi híreket. De még egyszer elmondom nem akartam én félrevezetni senkit, az itt leírtak alapján adtam egy választ.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Saccco #33569 üzenetére
a 3G frekvencia az csak egy vivő hullám freki, mint a rádióknál, illetve a tvnél. minél alacsonyabb a freki annál nagyobb területet lehet besugározni, egy adott eszközzel. a sávszélesség elérése a betáplálási energia fügvénye ( is többek között). így teljes mértékben igazad van abban hogy nálad 3Mbit van. hiszen lehetne 21Mbit is, ha eléggé betáplálják az adótornyot.
-
beritib
csendes tag
válasz
Saccco #32835 üzenetére
Akkor valami más volt a gond. Zopoval végképp nem értem miért nem ment, mert az tudja a 2100at is a 900at is, sőt engeneering módban írja még az 1900at és a 850 is. Nem tudom hogy fizikailag tudja e, vagy a szoftver látja, érdekes lenne kipróbálni de nincs hol.
Bár elvileg melóban tudnék összeállítani mondjuk egy 850es bázisállomást. -
beritib
csendes tag
-
beritib
csendes tag
válasz
Saccco #32822 üzenetére
A vodafonnal se fog nagy hátrány érni ha nem lesz 900 MHzen 3G-d mivel ezen a frekvencián jelenleg még csak 300kbit/s sebesség érhető el jó esetben. Vagyis átlagosan kb ugyan olyan a sebessége mint az EDGEnek. Az igazi gyorsulás majd akkor lesz, ha elkezdik használni az analóg TV frekvenciáit mobilnetre. A gyors 3Gt a vodafon is jelenleg csak a 2100MHzes sávban sugározza.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Saccco #32660 üzenetére
Bővítem, plusz linkesítem a korábbi listát (900MHz WCDMA/UMTS).
Lista, hozzávetőleges árakkal (etotalk - máshol biztos van olcsóbb):
HD - 1280×720:
- Umi S1 - 5" - 200$ + DHL
- Umi X1S 4,5" - 170$ + DHL
- Huawei D2 Mini - 4,3" - 300$(?) + DHL (kakukktojás)
- ZTE V987 - 5" - 250$ +DHL
- Koobee i96W - 4,7" - presaleFHD - 1920×1080:
- Koobee MAX X7 - 5" - 360$ + DHLqHD - 960×540:
- Koobee i93 - 5" - 260$ + DHL
- Lenovo A820 - 4,5" - 144$ + DHL - A830?!
- Lenovo S750 - 4,5" IP67 - 280$ + DHLFWVGA - 854×480:
- Lenovo A706 - 4,5" - 190$ + DHLDHL - 34$
Azért az leszűrhető, hogy a Lenovo-nak sok készüléke támogatja a 900MHz-es UMTS-t, ugyancsak található pár versenyző a Koobee készülékei között is.
Ha valaki még tud más készüléket is ne legyen rest.
Frekvencia sávok:
Vodafone: 2G 900/1800MHz - 3G 900/2100MHz
T-Mobile: 2G 900/1800MHz - 3G 2100MHz
Telenor: 2G 900/1800MHz - 3G 2100MHz -
válasz
Saccco #23285 üzenetére
Mennyit költöttél e mesés készülékre?
LámaZ #23282
Javaslat elfogadása részemről megtagadva
Már bocs, de nincs értelme annak, hogy minden apró témáért nyissunk új topicot, főleg mivel legtöbben itt fognak keresni válaszokat.
Az sem működőképes, hogy a neked nem tetsző témákat száműzzük más topicba. Jó kezdeményezés volt az állandó postázásokat átirányítani máshova, de nem minden területen ez a jó megoldás. Szerintem jobb az első hsz felé irányítani a keresőket, ha nem akadtak rá a kutakodásuk során a válaszra, mint sok apró topicra tördelni az információkat és őrületbe kergetni a modikat. -
hungobungo
senior tag
válasz
Saccco #22740 üzenetére
HDMI? 3G modem? Keveri a cikk író egy tablettel... 3G-t persze tudja, de HDMI nincs rajta.
Amúgy ez az telefon már kapható, csak a kínaiaknál Inew i2000 néven.
Kb. 52-53000 Ft (220$) most, várhatóan 200 dollár alá esik hamarosan.
Youtube video: [link]
Inew i2000:
Dimensions: 158 x 85 x 9.7mmMyAudio q508:
Méret:158*85*9.7mm -
-
-
fil
őstag
válasz
Saccco #22340 üzenetére
Kár, hogy ezek mind ilyen nagyméretűek. Én max 4"-t szeretnék. Abban meg ami tetszik az a G2s. Lehet, hogy mégis az lesz a 900 MHz hiánya ellenére.
(Ami még tetszik az a Lenovo A660, bár az egy kicsit más műfaj, jobb lenne az 1GB RAM, még ha nem is strapa telefon, a GG viszont jó lenne, megszoktam, hogy nem karcolódik) -
tlac
nagyúr
válasz
Saccco #22198 üzenetére
passz
viszont a zopo zp810-re írnak pár problémát, ami okozhatja nálad is a gondot:
the phone support WCDMA2100MHZ. this frenquency WCDMA 900MHZ can not work well, it's not stable. this is feedback from our clients
the phone support such network. 2G: GSM 850/900/1800/1900 MHz 3G: WCDMA HSPDA 850/2100 MHz but 3G 850mhz can not work well, no signal
-
-
Pítőr
aktív tag
válasz
Saccco #21391 üzenetére
Majd ha meglesz a Lenovo a820-am, akkor odaadom egy teszt erejéig, mert az elvileg tudja a 900MHz-et is!
-
Killerlaca
senior tag
válasz
Saccco #21391 üzenetére
Szia
Én úgy olvastam, hogy a nem egy bizonyos frekvencián megy a 3G hanem elszórva tehát tartományban. Ezért én a 850/2100-at úgy értelmezem, hogy 850-2100 közötti sávban. Tehát a telefon elvileg tudja kezelni. A gond az lehet hogy minél magasabb a frekvencia annál erősebb a jel illet gyorsabb a net. Magyarul ha nálad 900 körül van a 3G akor ott rossz a lefedettség ezért lassabb a net.
Ez az én meglátásom....
-
-
LámaZ
addikt
válasz
Saccco #21337 üzenetére
Megnéztem én is a listát és a komenteket.
Spinning Cat írja a B94M-ről:
"I followed the thread at xda developers on the Star B94M and it looks like that build quality is not too great: incomplete software (syncing), bad GPS and some compaints about the screen being a little off at registering a touch so a guy always launched an icon next to the one he wanted for instance."
Szomorú. Úgy látszik, a Star rossz GPS-modulokkal dolgozik. -
-
Peaceliker
addikt
válasz
Saccco #21337 üzenetére
Nem értek az ilyenekhez (nem is hallottam még ilyenről), de ehhez nem kell vmi antenna is?
Azt is adnak hozzá?
Milyen nevű 1-2 teló, júúújjjj... Big Cola 2!? xDD
De szerintem nem teljes a lista pl Star n9589 nincs benne, cubot a6589 és inew i2000 sem (ahogy a hozzászólásokban is írják...)
-
Peaceliker
addikt
válasz
Saccco #21187 üzenetére
Na így már jobban fest
Azt nem tudom mennyire húzza le a pontot ha szar (bár nem vagyok benne biztos, de asszem ha nincs kártya a belső memót teszteli, ha van, akkor azt, így húzhatja lefele a pontot), az is lehet, hogy vmi nagyon dolgozott/forgalmazott háttérben és az fogta a vasat (bár ha jól rémlik cpu gpu pontok korábban is ennek a közelében vtak) -
Peaceliker
addikt
válasz
Saccco #21114 üzenetére
Köszi a válaszokat! Ez nagyon barátinak hangzik, használd sokáig egészséggel!
Remélem az én választottam sem lesz különb!
Fóliát honnan tűrtál rá? Vagy ahhoz kapni? Mert s7589-hez nem találtam és nem is hiszem, hogy ilyen nagyot találtok méretre vághatóból, így kicsit fosok, hogy micsinálok, amikor megjön.(#21115) FatalEror
Az nekem is szimpi volt, én is azt rendeltem volna, de készleten nem találtam olyan helyen ami szimpi volt, meg ahol volt, ott is csak fehér volt választható. Így botlottam bele az s7589 be (és az szürkébe jön). Ha n9589-et rendelsz, akkor nagyon kíváncsi vagyok, hogy a kijelzők között mennyi különbség van, illetve, hogy ugyan akkorák-e vagy s7589 tényleg 5,8 colos-e (mert írnak róla ezt is, azt is...)...ez azért lenne érdekes, mert akkor már 2 típushoz való fóliát kereshetek, nagyobb az esélye, hogy találok (nem mintha 9589hez találtam volna xD ).
(#21117) b0bcat
pandawillel én is így jártam 2x is(csak nekem fenyegetés nélkül küldték a lét vissza egyből)
-
Peaceliker
addikt
válasz
Saccco #21109 üzenetére
Az jó! Ha kicsit megtekergeted, nem recseg? Hátlapot megnyomkodva kijelző nem színeződik el (mondjuk ez tábláknál jellemzőbb)? Kijelző védő üveg (vagy akármi) nem tűnik nagyon karcolódós félének?
Na igen, sok tesztben panaszkodnak a fényes műanyagra...de nekem ez olyan, mint a kocsi tesztekben, a kopogós műanyag...egyszerűen nem értem, azt meg főleg nem, hogy kinek lehet ez fontos (me nekem nem ez fontos, használni kell (telót is, kocsit is), nem símogatni )?? -
Peaceliker
addikt
válasz
Saccco #20871 üzenetére
Az antutu pontszám kicsit karcsú...részpontokban is elmarad az extáblámtól (amlogic-8726mx volt benne), pedig mindenhol 13k pontot linkeltek a kínaiak
...jó persze, nem jó összehasonlítási, az egy nagyobb fogyasztású soc és melegedett is rendesen
...tényleg! ez ha meg van hajtva mennyire melegszik? melegszik egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Cyberpunk 2077
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest