- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
fateless #140095 üzenetére
Köszi a tippet.
Picit böngészve, 3 masina akadt fent az érdekességi rostán.
Poco X3 pro
Mi 10T
Redmi Note 10 pro
Mindegyikből a 6/128-as változatot nézegetem. Annyira egyformák, mégis olyan jelentős különbségek vannak.
Mekkora különbség lehet az ips és az amoled max fényerőben? -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Max 100 ezerig mik most a legjobb vételek? Ismerős kért meg hogy 80-100 között nézzek a 17 éves fiának valamit. Nem tudom mire használná, gondolom ugyanarra amire a többi tizenévesKülföldi szállítás is játszik.
köszi -
dethroner
veterán
válasz
mobilizmo #139699 üzenetére
Szerintem meg nagyon szűk réteg venne ilyen méretben telefont. Itt is az az elv érvényesül, mintbaz autóknál. Ha ugyanannyi pénzért adnak egy swiftet vagy egy vitarát, szinte mindenki a nagyobbat választja. Tudod, nem hülye az ember, az adott pénzért a lehető legtöbbet, legnagyobbat kéri
-
dethroner
veterán
válasz
Somatom #139683 üzenetére
Szerintem az árakon kívül a fizetőeszközünk értéktelensége is okozza a drágulást.
(#139686) salaud Muternak keresek új telót. Jelenleg is egy Oukitel U7 Plus-t használ, már lassan 4 éve. Nincs különleges baja, de az aksi 2700-as és már új korában se bírt egy teljes napot ha nyomkodta, most meg már úgy merül mint a kalapács
Az értesítési led az egyik sarokpont, azt mindenképpen akarok. Szerintem egy Note 8 lesz a választott. -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani telót, amiben van értesítési led, 4GB ram, napfényben is olvasható kijelző, legalább 4000 mAh (vagy 2 napos üzemidő) aksi, kb 50 ezerig? Természetesen külföldi rendelésre gondolok elsősorban. -
dethroner
veterán
válasz
DJGABI #138499 üzenetére
Köszi és a többieknek is. A *#*#86583#*#* kódra semmit nem reagál, de még a másik telóm, a redmi note 4 se. Kicsit már lassúnak és körülményesnek érzem az elephone telón az 5.1-es droidot, ezért is jó lenne valami modernebb, pörgősebb rendszer, de gyáva és béna vagyok az ilyesmihez, ezért inkább honorálnám ha valaki biztos kézzel megcsinálná. Az ujjlenyomat olvasó nem gond, ebben sose használtam, mert szinte semmire nem jó. Csak annyit tud, hogy felébreszti a képernyő, de nyitni már nem tudja. Legelső szériás gyártás, még a ledes visszajelzőt is kihagyták belőle
-
dethroner
veterán
Srácok, Elephone P8000 telóra tudnátok olyan rendszert javasolni, ami támogatja a VOLTE és esetleg a VOWIFI-t? Esetleg némi ellenszolgáltatás fejében Pécs környékén valaki vállalná hogy felrakja?
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Van a háztartásunkban 2db Elephone P8000. Mindkettő elég szar akku idővel bír, 3 évesek. Egyik még napi használatban van, másik már csak amolyan vésztartalék. Amit még napi szinten használnák másfél hete kapott új aksit, de semmi javulás nem történt. Nagyon gyakran előfordult és még mostanában is, hogy egy teljes éjszaka nem elég hogy 100%-ra feltöltse, előfordul hogy teljesen feltöltött állapotból néhány óra alatt szinte csutkára merül, van olyan hogy jelzi az alacsony töltöttséget 15%, majd 2 perc múlva ki is kapcsol. Ha van valami ötletetek mit lehetne vele csinálni, örülnékMint írtam aksi csere megvolt, már azon is agyaltam hogy a gyári 5.1 droidot le kéne cserélni valamire, de ehhez nagyon nem értek, nem tudom mit volna érdemes felrakni, milyen módon és hogy esetleg mentést érdemes-e csinálni, stb. Ha van valami kipróbálni való javaslatotok, nagyon boldog lennék
-
dethroner
veterán
válasz
ekrisztian #137254 üzenetére
Pécsen vagyok, elég messze. Kétoldalúból a 3M LSE 300-at olvasom jónak, tényleg így van?
-
dethroner
veterán
Bocs hogy off kérdést teszek fel.
Elephone P8000-ben cseréltünk kijelzőt. Minden jól működik, csak valamiért a kijelzőhöz kapott kétoldalas ragasztószalag nem igazán tudja bent tartani a kijelzőt a keretben. Beragasztottuk, de pár nap után az egyik sarokban 1-2 millit kinyomódott. Visszanyomásra bent marad pár órát, majd újra kijön. Nincs valami tuti tippetek, mivel kellene tökéletesen beragasztani? -
dethroner
veterán
válasz
bally4 #129243 üzenetére
Szia! A csengőhang dolgot még akkoriban megoldottam a poweramp-on belül, úgy bármit ki lehetett választani. Feloldógomb érzékenységre meg a feloldóminta volt a megoldás. Most elhoztam és majd szakítok rá időt és teszek fel valami még magyarabb rendszert. Eljárt felette az idő, de csak telefonálásra tökéletes, butatelefonhoz képest sokkal nagyobb, olvashatóbb kijelző, és 1 hétig tartó aksi.
Ezen a 20140325-143344 van rajta. -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Mivel a kérdéses teló topikja nem igazán pörög már, ha szabad, ide tenném fel a kérdésem. Adott egy Jiayu F1-es készülék, amit közel 2,5 éve használ anyám, még a gyári rendszer van rajta, vannak bőven csirkelábas karakterek a magyar nyelv mellett, van pár kínai app is. És még ennél volt valami gikszer, amiért a csengőhangot se nagyon lehetett változtatni és volt valami olyan is, hogy feloldó mintát kellett beállítani, mert nagyon könnyen felébredt a képernyő gombnyomásra. Szóval volt gondja bőven, de anyám megtanult ezekkel együtt élni, és mivel messze lakunk egymástól, nem volt lehetőségem/időm másik rendszerrel próbálkozni. Viszont most ő kap tőlem egy másik telót, így ezt a kis ócskaságot átpasszolnám a faternak, akinek tényleg csak telefonálásra kellene, amire még mindig tökéletes. De mivel ő nem egy megbocsátó fajta, simán falhoz vágná a masinát ha bejönne valami kínai app, vagy ilyesmi. Szóval arra gondoltam hogy elhozom telót, és a következő látogatásig biztosan lesz időm bütykölni vele. A kérdés a hosszú felvezető utánVan valami olyan használható rom erre a telóra, ami megoldja a már említett gondokat, legfőképp megszabadítja a felületet a kínai karakterektől és appoktól? köszi
-
dethroner
veterán
Volt egy Feiteng H9500-as korábban, ott is 2600mAh volt ráhazudva, de érzésem szerint 2000-et sem érte el valójában. Ennek az U7 Plus-nak is 2500mAh szerepel az aksiját, de gyanús, nagyon gyanús. Főleg mivel annyi sok jót olvastam a 6-os android energiatakarékosságával kapcsolatban, meg hogy a 64bites MT6737 mennyire energiahatékony, Ehhez képest alacsony fényerőn teljes töltés után wifivel és nyomkodással, játék nélkül elég könnyen kihalt belőle az áram.
A kijelzőidőt még megmérném, ha elárulja valaki hogy mit kell elindítani, hogy "mértékadó" összehasonlításra alkalmas legyen?
-
dethroner
veterán
válasz
dethroner #129089 üzenetére
Felraktam a Miracast Widget appot, amit ha elindítok, kiírja hogy tartalomátküldés, de alatta meg ott virít: nem található a közelben más eszköz. Holott be van kapcsolva a tévé, amihez a saját telefonommal gond nélkül kapcsolódok.
-
dethroner
veterán
válasz
KamuMazsola #129088 üzenetére
Nagyjából tudom hol kéne lennie, Elefántos telefonon ott van a kezelőfelületen, plusz a megjelenítésből is elérhető. Aztán az u7 plusnál is a kezelőfelület hangolóban ott van a tartalomátküldés, de nem adható hozzá, és sehol máshol nincs. Lehet a frissítéssel csesztek el valamit.
-
dethroner
veterán
Kivettem az aksit, átettem a másik sim nyílásba a kártyát, amikor visszakapcsoltam döbbenten láttam hogy a kikapcsoláskor 48%-on álló aksi most 26%-ot mutat. Ez ugye nem normális?
-
dethroner
veterán
válasz
trebrona #129081 üzenetére
Semmi ilyet nem találok benne
(#129083) KamuMazsola Hol mutatja az az oldal, hogy tudja vagy nem tudja a mobil ezt?
(#129084) smilecat Igen, frissítettem. Azt nem tudom hogy előtte benne volt-e, csak a frissítés után kezdtem keresgetni. Most meg valamit elállítottam és nem mutatja a képernyő felső sávjában hogy mi a szolgáltató neve, nincs ott a térerőt jelző oszlopsor
-
dethroner
veterán
Oukitel U7 Plus telón android 6 fut, nem ismerem a rendszert. Hol a francba találom meg a lehetőséget, hogy a telefon kijelzőjét a tévére klónozzam? 5.1-es rendszert használok, ott a gyorsmenüben és a megjelenítésben is ott a vezetéknélküli kijelző, de itt meg sehol se találom
-
dethroner
veterán
válasz
SamiCsillag #128876 üzenetére
Mielőtt újabb telefont dob ki az asszony az ablakon, átolvasnám a helyedben [link]
-
dethroner
veterán
válasz
maroni #128750 üzenetére
Most néztem a youtube-on pár videót és sajna eléggé gyenge a képernyőmegvilágítása a THL T9 pro-nak. Meg az alsó gombok sem a készülék alján kaptak helyet, hanem felugrottak a kijelző aljára
Így felejtős. Inkább bepróbálok egy Oukitel U7 Plus-t. Német Tinydeal-nél helyre állt már a világ?
-
dethroner
veterán
KB 25 ezerig melyiket javasolnátok? THL T9 Pro vagy Oukitel U7 Plus ? Tudom hogy szinte csavarra ugyanaz belülről a kettő, de melyik lehet még a beváltabb, megbízhatóbb? Vagy esetleg valami mást ebben az árban?
-
dethroner
veterán
-
dethroner
veterán
Annyi mikrofon problémát írnak a Redmi 3S topikban és sok külföldi fórumban is, hogy teljesen elment tőle a kedvem, pedig megfelelt volna minden elvárásnak
DE, mit gondoltok a Meizu M3-ról? Olvastam hogy ezek is valami speckó droidot futtatnak, mint a Xiaomi a MIUI-t. Mennyiben másabb, jobb/rosszabb mint egy alap Android? És a google play-ről ugyanazokat látja és tudja tölteni? Mindenben kompatibilis a droidos alkalmazásokkal? -
dethroner
veterán
válasz
viktorhu #128640 üzenetére
Picit nézegettem a THL T9 pro-ról videókat, elég jónak tűnik, csak olyan kis műanyag
A sok olvasgatás eredménye a következő. Vernee Thor, THL T9 Pro, Ulefone Metal, Cubot Dinosaur, vagy valami Xiaomi ami alapból magyar Marshmallow-t futtat, vagy könnyen feltehető rá. Ezekből kb 35ezerig mit érdemes venni, és főleg ami még karácsonyig tutira ideér, szóval lehet eu-s raktár előny volna.
Mondjuk sejtem hogy a Xiaomi-t fogjátok a legtöbben javasolni, de tényleg annyival jobb mint a többi, és meg is éri a felárat ebben az árkategóriában? -
dethroner
veterán
Pedig már kezdtem ráállni a javaslatra, viszont nem nagyon vagyok ezeknek a rom telepítéseknek a barátja, összefosnám magam közben
Létfontosságú lenne a szinte 100%-os magyar nyelv. Amúgy elérhető már a 4A? Mert úgy olvastam hogy 2016 november a megjelenés.
Lehet taltam eu raktárból Mi4C és Redmi 3 telót is, 120 dollár körül (de az is lehet hogy csak benéztem). Szóval az érdekelne még, hogy erre az utóbbi kettőre szerinted fog érkezni 6-os android?
Ilyen Homtom HT17 szerű izék használhatók lehetnek?
-
dethroner
veterán
Köszi a válaszokat. Egyenlőre még csak bámulom a kínálatot. Mutert szeretném meglepni valami nem túl drága telóval
Több mint 2 éve nyüstöl egy Jiayu F1-et, szerintem neki megfelel mindenben, csak eléggé meg tud torpanni, 512 ram nem csoda. Szóval konkrét telefont még nem néztem, de a mostani 4 colt fel akarom tolni legalább 5-re, HD felbontással. Van néhány 5,5-ös is ami beleférne a nem túl magas büdzsébe, csak tartok tőle hogy ekkora kijelzőre kevés a 720P. Bár, az F1-nek még kisebb a pixelsűrüsége, 4 colon 233ppim míg egy 5,5-ös 720p-vel 267ppi-re jönne ki, tehát még itt is lenne fejlődés
De gondolom 5 colon lenne igazán szép a kép. Tehát a méret és a felbontás megvolna, már csak jó akkuidő kéne hozzá, mert eléggé megszokta már hogy abban a kis vacakban akkor is van élet még, ha egész nap tolja a candy crush-t. Mert csak erre használja, meg persze némi telefonálás, nagy ritkán talán fénykép is, meg egy kevés wifi böngészés. Mobil net nem kell, nincs szükség 4G-re. Olyan 25 ezerig keresgélnék vagy magyar boltban, vagy eu raktárban valami használhatót. Szerintem 1GB ram is elég volna, meg nem kell cpu-ban sem erőmű. Az a szar, hogy minden feltételt más-más telóban találok meg. Ezért kérdezgettem pl az aksi időt, mert ami mondjuk árban, kijelzőben megfelel, ott karcsú a telep. De még bámészkodom sokat. Lehet hogy az F1 hardveréhez viszonyítva a 2400-as aksija android 4.2-vel nem tud több üzemidőt, mint mondjuk egy modernebb hardver 5 colos kijelzővel 6-os androiddal kb ugyanakkora aksival?
-
dethroner
veterán
Az érdekelne még, hogy egy 64bites cpu mennyivel gazdaságosabb, mint mondjuk egy ugyanolyan csíkszélességen készült ugyanolyan órajelű 32bites? Van érzékelhető különbség? Nem a teljesítményük közötti különbség érdekelne, hanem csak a fogyasztás. És ugyanez volna a kérdésem az android 6 vs 5.1 esetében. Ha van két szinte ugyanolyan teló, egyik 6, másikon 5.1 fut, van érdemleges különbség a marshmallow javára csakis fogyasztást, üzemidőt tekintve?
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Létezne hogy a Cubot Rainbow tényleg ilyen kurva jó kamerát kapott 70 dollár környéki áron?Csak azt a rohadt 2200-es aksit lehetne combosabbra cserélni
Vajon mennyi képernyő időt bírhat?
-
dethroner
veterán
válasz
tibcsi0407 #128486 üzenetére
Igen, én is szemeztem az Oukitel K4000 és K4000 pro-t, de eu-s raktárban nem is találok, meg amúgy is alig van már valahol
Mindenképp újat szeretnék. -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Kb 25K-ig bezárólag szeretnék valami telót.
Méret 5-5,5'. Felbontás minimum 720p (nem tudom 5,5colon hogy mutat a 720P, de talán elég)
Fontos volna még hogy a lehető legcombosabb aksi legyen benne (valós teljesítménnyel, ne csak ráírva egy jó nagy szám) 58 éves anyámnak lenne, szóval a lehető legbugmentesebb, könnyen használható. Esetleg eu raktár jó lenne ha belefér. Miket javasolnátok?
-
dethroner
veterán
válasz
fateless #128358 üzenetére
Blackview E7S
Bluboo Picasso 4GParaméterek alapján kb hasonlóak, de mintha valahol láttam volna hogy a Picasso 4G fém házas. Megér plusz 25% felárat?
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Vállalható a két teló közül valamelyik az adott áron?
BLUBOO PICASSO 4G 50$
BLACKVIEW E7S 40$Tudom nem egy izom darabok, de muternak kéne, aki egy Jiayu F1-et használ
és nincs vele különösebben baja, csak az abban rejlő 512MB ram már a viber használat közben is kevés néha.
Szóval amire használva lenne: telefonbeszélgetés, wifin netezés, kizárólag candy crush játékokMuter nagy candy fan. Mit gondoltok?
-
dethroner
veterán
válasz
tibcsi0407 #121948 üzenetére
B20-at nem tudom, Pécsen él, és őszintén megmondom én még nem láttam mobilnetezni
-
dethroner
veterán
válasz
tibcsi0407 #121946 üzenetére
Köszi, meg fogom neki mutatni.
És meggyőzöm arról, hogy ilyen méretben bőven elég egy jó minőségű FHD kijelző és ramból is elég 3giga, akkor még tovább bővül a versenyzők köre? -
dethroner
veterán
válasz
tibcsi0407 #121944 üzenetére
20-as hálózaton lóg, de nem tudom mobilnet szokásait. Ha nem nagy kérés, mondanál/mondanátok pár alternatívát 20-ra és nélküli is?
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Munkatársam új telót szeretne, és ebben kér pár javaslatot.
A keret olyan max 300$, ebből kellene a lehető legjobbat kihozni. Nagyon megtetszett neki az elephone vowney specifikáció, hogy mennyire erős cpu, sok ram, erős aksi, 2k kijelző stb stb, de most beleolvasva a tesztbe picit elbizonytalanodott. Szóval valami hasonlóan erős hardverrel szerelt masina kéne ha lehet, stabil működésselVan ilyen?
-
dethroner
veterán
A rajta lévő papírból csak az derül ki hogy melyik az eleje és melyik a hátulja. Eredetileg Jiayu F1-re kértem fóliát, de ez nyilvánvalóan nem arra való. És azért kérdeztem itt, mert kínai telefonra kértem, ebay-ről jött és gyanítom jó eséllyel kínai telóra való, szóval talán akadhat itt olyan, aki felismeri.
Szerintem nem uff -
dethroner
veterán
válasz
gipsztigris #114133 üzenetére
Hát magyarázd meg a vaknak hogy virrad
-
dethroner
veterán
válasz
gipsztigris #114130 üzenetére
Az xperia z5 compact-ot én is javasoltam neki.
De az oneplus x az kizárt, 5 col, az akkora mint egy féltégla. meg hogy azt cipelni egész nap.
Mondja ő, pedig nem tizenéves kislányról van szó, aki azért aggódna hogy nem tudja 1 kézzel kezelni. -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Egyik ismerősöm lehetetlen küldetésre vállalkozna. 5col alatt keresne bivaly hardverrel telefont. Maximalista a faszi, szóval legyen benne annyi cpu mag mint egy szotyis zacskóban, temérdek ram, jó felbontású kiváló kijelző, remek kamera stb, stb. Szóval mindenből a legjobb, pénz nem számít. De a legfontosabb hogy nem lehet 5 colos, inkább a 4colhoz közelítsenSzerintetek van ilyen?
-
dethroner
veterán
válasz
WOT-H-A-C #113194 üzenetére
Akkor ha ez az egy mentésem van, ami már rootolt volt, akkor nem tudok így teljesen gyári rendszert visszatölteni, ugye?
TC sem lát a clockworkmod mappában semmit, viszont a CWM lát egy mentést, aminek a mai dátum a neve. Most akkor hol találom meg hogy kiszedjem tartaléknak? -
dethroner
veterán
válasz
WOT-H-A-C #113191 üzenetére
És még egy kérdés.
Amikor végigzongoráztam ezeket a lépéseket:
Ki kell választani a Recovery-ben a "Wipe menu"-n belül a "Wipe data (factory reset)"-et és a "Mounts and Storage"-on belül a "Format /system"-et és mindegyik után a "Yes"-t.
Ki kell választani a Recovery-ben a "Wipe menu"-n belül a "Wipe cache"-et és a "Wipe dalvik-cache"-t és mindegyik után a "Yes"-t.
Nos, akkor nem egy alap gyári rendszer állna vissza? Vagyis nem kéne eltűnnie a telepített appoknak, root jognak? -
dethroner
veterán
Köszönöm Nektek, most már tiszta a kép. De ha már csináltam mentést CWM-el, akkor hogyan tudom ezt kimenteni a pc-re is? Milyen fájlkezelő látja a mentést?
-
dethroner
veterán
-
dethroner
veterán
válasz
WOT-H-A-C #113180 üzenetére
Köszi, már vissza tudtam állítani a mentés előtti állapotba. Attól szartam nagyon be hogy az indítási logóval kifagyott és semmire nem reagált. De nagyon hosszan nyomva a powert újrainult és egyből a cwm jött be.
A rom gyári, ez lenne. Nincs kétszeresen tömörítve, benne egy mappa van, azon belül meg ugye a sok biszbasz. De lehet hogy ezt a zip-et nem lehet cwm alatt feltenni? Mert betettem az sd kártya gyökerébe valamint a belső tárhelyen belül is beraktam egy mappába, de nem találja. -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Mivel nagyon sürgős lenne, így feltenném itt a kérdést, hátha ezt gyorsabban olvassa valaki. Szóval, légyszi help
link -
dethroner
veterán
Sziasztok!
5,5-ös mérethez tudnátok valami jó, jó árú szélvédőre rögzíthető autós tartót ajánlani? -
dethroner
veterán
Rajtam kívül hányan rendeltek elő Elephone P8000-et?
-
dethroner
veterán
válasz
WOT-H-A-C #105097 üzenetére
Köszi a tippeket. Ha megéri, teszek hozzá, de amit ajánlottál, hát izé, khm
Ilyen nagyon színes meizu dolgok nem túl férfiasak, inkább tizenévesek játékszere a szememben. Jiayu meg van a családban, bnőmnek van egy G3T-je és egy elég, kipróbálnék valami más márkát. Igazából tetszene a Lenovo K3 note, de nem tudom mennyire zavarna hogy nincs a gomboknak háttérfénye.
És Elephone P7000 és P5000 is jöhetne, ha lenne valami durva akció, de 60K telefonért, eléggé húzós első hallásra nekem.
Akkor az elvárásaim alapján nincs készülék, ami beférne olyan max 50K-ba? -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Remélem nem a lehetetlent keresem
Mindenképp eu-s raktárból szeretnék rendelni, nem szeretném az államkasszát gazdagítani. Konkrét márka még nem rajzolódott ki előttem, de mindenképp 5-5,5 kijelző méret, nem fontos a fhd felbontás, elég 720p is, de a nagyobb is simán jöhet2GB ram, gombok háttérvilágítása, jó gps (glonass támogatás jó lenne), térerő és wifi jel gond ne legyen, minimum 3000-es aksi, nagyobb persze lehet. Van ilyen kb 170-180 dolláros árig bezárólag?
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Az eu-s raktárból rendelésben van valami plusz költség? Szállítási költség jön még az árakra, vagy itt is lehet ingyen postát találni? És ha eu-s feladás, akkor az áfa már nem jön rá, ugye? -
dethroner
veterán
válasz
aytukabozs #84185 üzenetére
Igen, nekem is volt kézenfekvő. És itt jön a DE. Itthon mérem a sebességet 2 kínai telefonon. 50/30-as digi netem van. Letöltés általában 10-20Mbit között, feltöltés szinte állandóan 30mega. Routeren elvileg mindent végig zongoráztam, eredmény nélkül. Elmentem haverhoz, neki szintén az a digis csomagja vab mint nekem, és az enyémnél olcsóbb, szerényebb tudású routere. Nála speedtesten mérve stabil 50/30.
Írtam a routerem gyártójának, ők azt mondják ne higgyek a speedtestnek, inkább töltsek le fájlt és úgy nézzem. De nem tudom, hol van olyan fájltöltő szerver ami legalább 50 megával nyomja fel, és miért van meg ismerősnél maximálisan a letöltési sebesség ugyanazzal a telefonnal, ami itthon nálam a felét sem hozza? Akkor most hogyan ellenőrizhetem? -
dethroner
veterán
Srácok, ti mivel méritek a telefon wifin elért internet sebességét?
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Feiteng H9500 telóm van. Gravitybox telepítése után addig szórakoztam a fényerővel, hogy sikerült csutkára lehúzni, már semmit sem látni rajta. Mit lehet tenni, hogy lehet visszahozni? Aksit kivettem, de nem használt. -
dethroner
veterán
Nekem a Feiteng h9500 normális eu fejjel jött. Barátnőm Jiayu G3t-jéhez adaptert adtak, olyan remek szögletes formában, hogy csak kevés konnektorba tudom betuszkolni, műanyag gyorskötözővel oldottam meg.
Anyámnak rendelt Jiayu F1 jött a hülye fejjel, adapter nélkül. Elég nagy a szórás -
dethroner
veterán
válasz
iMaverick #82050 üzenetére
Egyenlőre nem cél hogy a telefon a lakás minden pontján neten lehessen, először ki akarom próbálni hogy anyám hogy boldogul egy okostelóval. De azért megadom neki azt a lehetőséget hogy netet is tudjon rajta használni.
És ha attól óvtál hogy esetleg nem tudja végigcsinálni azt a macerát, amit egy ilyen program használata jelent, miből gondolod hogy meg tudja oldani azt a helyzetet, ha a router esetleg megzavarodik?De szerencsére találtam egyszerű és működő megoldást a kérdésemre: link
-
dethroner
veterán
Hát látod ez a te véleményed, de azért vedd hozzá hogy akar úgy senki netezni 4 colos andoridon, hogy hozzá madzagolja magát a pc-hez. Netezni a pc-n szokott eddig is és ezután is azon fog. De ha megtetszik neki pl egy marketes app, akkor le tudja tölteni ezzel a megoldással.
Nem tudom az ország melyik részén élsz és hány éves vagy, de hidd el, vannak olyan 50 feletti emberek, akiknek nem létfontosságú a 24/24 wifis router. -
dethroner
veterán
Félrevezető? Mitől? Mitől más ha telefon, mint ha pl tablet? Vagy van más mobil eszköz is?
(#81973) asdf_ Lehet hogy nem csinál ilyet épeszű ember, de képzeld el hogy van olyan része ennek az országnak, ahol nem érhető el normális internet. Kis falu szabolcs megyében, és nincs a falunak abban a részében vezetékes telefon, intrenet semmi. Egy vállalkozó csinál miko netet, legalább az van. 1 mega le, 125Kb fel, kb 3500 pénzért. És tetszik, nem tetszik, nincs más. Arra pont elég hogy a böngészőt meghajtsa, de erre routert venni marhaság. És pont csak arra kéne ez a net megosztás, hogy néha egy-egy android appot leszedjen a vadiúj kínai okostelójára
-
dethroner
veterán
Számítógépen van internet, lan kábelen megy bele a jel
Mobiltelefonon nincs net, nincs adatcsomag, nincs router a lakásban, mert azt a hatalmas 1 megabites letöltéssel és 125kbit feltöltéssel bíró csomagot nem akarnám routerrel bonyolítani. Arra jó hogy ősök netezzenek, emailt írjanak, vagy skype.on beszélgessünk. Anyám most kap tőlem egy okostelót, és gondoltam ha néha kedve támadna letölteni a telefonra 1-2 játékot, vagy más android appot, akkor arra jó lenne az hogy usb-n összedugja a telefont a pc-vel és addig használja netezésre a mobilt. Szóval ezt szeretném, ha van rá lehetőség.És hogy miért ebbe a topikba? Hát egyrészt azért mert kínai telórol van szó
, másrészt meg mert a hálózatmegosztós topikban nem bírom megértetni az ottaniakkal hogy mit akarok.
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Megkérdezem itt tőletek is, hátha jobban értitek mit is szeretnék
Szóval erre van valami megoldás? -
dethroner
veterán
Srácok, van ez a leírás, hogyan kellene a teló gps antennáját feljavítani. Az volna a kérésem, hogy aki tud picit jobb, több képet mutatni hozzá, hogy mit hogy és hogyan kell csinálni, légyszi segítsen
Feiteng H9500-ról lenne szó. -
dethroner
veterán
Üdv!
Erre valaki? -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Megyeszékhelyen élek és itt sose tapasztaltam térerő gondot. Viszont az elmúlt napokban két különböző vidéki helyen is belefutottam ebbe. Egyik hely sem a térerő bajnoka, de legalább 1-es térerőt minden más telefon lát. Próbáltam automata kereséssel és kézivel is, teljesen véletlenszerű hibaüzenetet kapok. Néha nem tudja a telefont regisztrálni a hálózaton, néha nem található hálózat, stb. Lehet ezzel valamit csinálni? Ja, feiteng h9500 telóról van szó. -
dethroner
veterán
válasz
aytukabozs #78327 üzenetére
Köszi, de ennél nem írják a magyar nyelvet, szóval nem tudja?
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Jiayu F1 hol a legolcsóbb jelenleg? Lehetőleg fehér színben kellene, de ha jóval olcsóbb a fekete, hát üsse kavics
Vagy ebben a méretben, kategóriában van jobb vétel, ami nemcsak tudásban veszi fel a versenyt vele hanem árban is? -
dethroner
veterán
Ezt láttátok már? Először csak röhögtem, de kipróbáltam és valóban működik
Nagyon sokat dob a jelerősségen nálam, csak egy gond van vele. Franc tudja miért, de csak akkor működik, ha a kezem hozzáér a fóliához. Ha csak összehajtogatom oda ahová korábban odanyomtam, plusz a hátlapra is ragasztok egy jó darab alufóliát és a kettőt összeillesztem, szinte semmit nem ér, csak ha fogom. A testem használja antennának? -
dethroner
veterán
válasz
tolvaj! #77739 üzenetére
Ok, nincs adathasználat, tehát az A-gps nem megy. DE, az epo fájl tartalmazza a holdak helyzetét és amikor elindítom az mtk tools-t, mutatja hol akarja keresni a holdakat. Lát is párat, de nem tudja használni őket. Aztán elindítom a wifi-t és kis idő múlva csatlakozik. A holdak ugyanott vannak és a jelerő sem lesz nagyobb a wifi bekapcsolása után.
Néha a wifi bekapcsolása sem gyorsít semmit a folyamaton, csak akkor tud csatlakozni ha az mtk tools-ban lejátszom a hidegindítást.
Értem én hogy rossz az antenna, de akkor is rossz és akkor sem kéne mennie ha megnyomom a full és cold gombokat, nem? De akkor meg megy.
Hülye vagyok ehhez, de a hardveres hibán túl nekem szoftveresnek is tűnik -
dethroner
veterán
válasz
wwenigma #77727 üzenetére
Már régóta fent van a GPS Status&toolbox, sőt van GPS Test és AndroiTS GPS Test is. 1-2 naponta elindítom ezeket is, de ha az mtk tools nem tud kapcsolatot varázsolni, ezek is vakok. A telefonomon nem használok mobilnetet, csak néha wifi-t, ez hátrány az a-gps esetében?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest