- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Xiaomi Redmi 3s Prime, 3/32GB készülék EU raktáras beszerzési forrást keresek.
Tudunk ilyenről?Minideal mostanában mennyire ajánlott bolt?
-
gipsztigris
addikt
válasz
pècsimunkás #122843 üzenetére
Nem rossz, nem rossz!......de a jó nem ilyen! Ahogy mostanság szokták mondani a fiatalok.
-
gipsztigris
addikt
válasz
pècsimunkás #122825 üzenetére
Remélem legalább ennyire tudja!
Ez a kép este fél tízkor természetes "fény" mellett készült.
-
gipsztigris
addikt
válasz
bostone #121382 üzenetére
Az én alapgondolatom, hogy Kelzsoca nem hüle!
.....ezért, na meg azért mert "valamicskét" ért a mobilokhoz, és most nem üzleti oldalról gondolom, nem hiszem, hogy magának csinálna bajt ha valami szutykot berendel és árusítani kezd. Lehet, hogy tapasztalatok még nincsenek, de nekem elég Kelzsoca tapasztalata, hogy elkezdik árusítani.
Persze, így is lehet mellényúlás mindenki részéről, de sokkal jobban bízom egy ilyen készülékben, mint egy olyanban ahol a felhasználói vélemények kínai nyelven íródtak.
-
gipsztigris
addikt
Az ára és a nyers adatok alapján mondtam. 40k-ért hazai garanciával akkor sem igazán lesz ütősebb hardverrel ellátott készülék.
(#121370) Viktor0610
Én nem vártam semmit!
Csak a techn. spec. elolvasása és az árcédula után alkottam véleményt. Egyébként ennyi pénzért akkor is qrva jó, ha nem jó!
-
gipsztigris
addikt
válasz
nyisziati #119993 üzenetére
Érdekes, hogy te tudod, hogy miről szabad és miről nem szabad beszélni ebben a topikban!
Gondolom így vagy az életben mással is, pl. az autókkal, hiszen azoknak is jellemzően négy kerekük van, és szinte mindegyik téglatest formájú csak itt-ott vannak megfaragva kicsit. -
gipsztigris
addikt
válasz
BrandonXXV #119188 üzenetére
Mi a baj ezzel? Eleve nettó áron kapod, így nem kell baszakodni az ÁFA visszaigényléssel. Megkérdeztem a gazdasági vezetőnket rendelés előtt, azt mondta semmi gond, jöhet a tótoktól a telefon.
-
gipsztigris
addikt
Ez egy komoly darabnak ígérkezik!
Vivo XPlay 5 Elite, Snapdragon 820/6GB RAM, ívelt kijelző. Nem sokáig maradt egyedi a Samu megoldása.
-
gipsztigris
addikt
válasz
hevizms #117810 üzenetére
Egyetlen reagálás még ebben a témában, aztán megkérem a topikgazdát, hogy törölje a hozzászólásaimat....ebben a témában. Még mielőtt örülni kezdenél.
Bizony a feltett kérdésre válaszoltam, a magam módján egy kérdéssel.
Feltett kérdés:
Kamera fronton nem alkotott valamelyik kínai csodát?
Csak a xiaomikat követem,ott olyan óriási előrelépés nincs.Válasz (a magam módján):
Milyen előrelépésre gondolsz? Egy gombostűfej méretű nyíláson bejutó fényből értékelhető fényképet csinálni?.......Erre kezdte a zájfonozást, amitől kinyílt a bicska a zsebemben. Épp eleget viaskodom a családban is, hogy azt a szutykot egyszer s mindenkorra el kellene felejteni mindenkinek akinek egy csöpp esze van. Sajnos a saját bőrömön tapasztalom, hogy az emberek jelentős hányadának elegendő egy "mások által jónak mondott" kamera, osztjónapot!
Biztos rossz napom volt, lehetett volna kevésbé szarkasztikusan fogalmaznom, de nem tettem! A kollégának pedig lehetett volna nem ájfonozni, és akkor nem szabadulnak el a lovak!Ennyi!
-
gipsztigris
addikt
válasz
Surda- #117782 üzenetére
"az említett xiaomihoz képest,hanem azt,hogy azért vannak jó kamerás gépek, nem lehetetlen dolgot kérek."
Ezen a helyen nem tud neked segíteni senki sem! Hugo Barranak írj, hogy ne f@s kamerát tegyenek a telefonba, hanem sz@rt és akkor elégedett leszel.
Egyébként amit csinálsz, nem más mint trollkodás! Mármint az, hogy "miénemtudnaknormáliskameráttenniazolcsókínaitelefonba?" "merthaolyanlennemintazájfonnégyakkorjólenne!", stb.
Ezzel itt be is fejeztem a dolgot, mert úgy látom nem ugyanazt a követ fújjuk.
-
-
gipsztigris
addikt
válasz
Surda- #117758 üzenetére
Van a családban!..... ugyanolyan sz@r, mint a többi! Illetve mondjuk úgy, hogy az ájfon nem rossz, de a jó nem ilyen!
Hagyjuk már ezeket a baromságokat, hogy abnormális elvárások legyenek egy mobil kamerájával szemben! Egyátalán az már eredmény, hogy eddig eljutottak a fejlesztők, de aki látott már fényképet az tudja miről beszélek!
-
gipsztigris
addikt
válasz
WOT-H-A-C #115233 üzenetére
Esküszöm sokkal! Lehet, hogy csak a +1Gb RAM, lehet, hogy jobban írták meg a szoftvert, de valamitől olyan érzésem volt, hogy sokkal simábbam fut mint a K910-es. OnePlus One-ről nyergeltem át, és annak a gördülékenységével is felvette a versenyt. Nademindegy! Egy apró, (négy hónapos) fejezet volt az életemben.
Több Samut azért nem tervezek vásárolni!
-
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Lenovo Vibe P1-el kapcsolatban?Elsősorban konkrét tapasztalat érdekelne, mert erősen rángatja az Ördög a bokámat, hogy vegyek egy ilyet.
-
-
gipsztigris
addikt
válasz
RVR400 #114246 üzenetére
M35i, Nokia 3310 és Nokia 8210 volt nekem is anno. Meg ebből az időből, Panasonic GD92 és GD75-ös telefonjaim. Szabad szemmel messziről is jól látható összegbe kerültek, és mai szemmel nevetségesen keveset tudtak.
Az már nagy szó volt, amikor saját hangot be tudtam állítani csengőhangnak a Panasonicra.
-
gipsztigris
addikt
-
gipsztigris
addikt
válasz
ouzohuto #113460 üzenetére
Miért lenne irigység? A dolgokat a helyükön kell tudni kezelni. Úgy látom, te nem tudod, ha irigységnek nevezed azt ha valaki leszólja az Amoledet. Nekem sokféle telefonom volt. Volt IPS, Sony Triluminos, True-HD IPS, jelenleg egy Amoled Note3 van.....és van a családban iPhone 5S a lányomnak.
Azt tudom mondani, hogy személyes véleményem szerint a legjobb színhűsége a Sony Z1 Compact Triluminos kijelzőjének van, utána jön az Amoled, majd az LG.......de a legjobb kijelzője (mondom ezt úgy, hogy alapból nem szeretem az iPhone-t) az ájfon 5S-nek van! Ha gondolod, holnap csinálok összehasonlító fényképet a négyféle telefonról full fényerő mellett ugyanazzal a képpel. És össze lehet hasonlítani mindenkinek.
-
gipsztigris
addikt
-
gipsztigris
addikt
válasz
aytukabozs #113430 üzenetére
Igen! A hátulját könnyebb megcsinálni ívesre.
A "jólvanazúgy" kategória győztese.
-
gipsztigris
addikt
-
gipsztigris
addikt
Nem tudom volt-e már....
Szinte az összes kínai telefon szervizelését vállalják.
Ne túl olcsó, de mindenképpen hiánypótló, mert sok helyütt hiába fizetne a tulaj, elhajtják mint a legyet, mondván "kínai szutykot nem javítunk!"
-
gipsztigris
addikt
válasz
Beni2360 #109852 üzenetére
Pedig nem olyan bonyolult dolog!
Egy víziközmű szolgáltató cég szennyvízágazat-vezetője vagyok. Két kisváros és két község szennyvízhálózata+három szennyvíztisztító tartozik az irányításom alá. Telefonon (elsősorban) intézem az ügyeket, tartom a kapcsolatot a gépész kollégákkal, ügyfelekkel tárgyalok.
Napi átlag a két óra telefonálás, de a 3-3,5 órás nap sem ritka.
Csak, hogy értsd, nem csak szőke nős csevegéssel lehet eltelefonálni két-három órát. -
gipsztigris
addikt
válasz
b0bcat #109826 üzenetére
Csak halkan kérdezem azoktól akik nyolc napig nem teszik töltőre a telefont, hogy töltő vagy villany nincs a közelükben, hogy ez ennyire fontos és kardinális kérdés?
A SoT nem jobb mint az átlag, a 3 óra telefonálás sem őrült mennyiség. Így nem értem, hogy miért kell nyolc napig várni a töltéssel? ......de lehet, hogy én vagyok az értetlen! -
gipsztigris
addikt
Elephone P8000 Spanyol készletről 185,99 USD
Ha 50 ezer körül megáll, az nagyon jó ár érte...szerintem. -
gipsztigris
addikt
Off, de sokszor volt már téma.
-
-
gipsztigris
addikt
-
gipsztigris
addikt
válasz
zolipapa66 #105180 üzenetére
Németeknél nem tudja használni! Hazánkban egyértelműen a legjobb az iGO, de külföldön legálisan a Sygic… vagy a Here.
Na, már megint a frissítés maradt el!
-
gipsztigris
addikt
Kamerával kapcsolatban, egy pár képet mutatnék én is a Lenovo Vibe Z képeiből, no comment jeligére!
-
gipsztigris
addikt
Készleten a Xiaomi Mi 4i...nem is rossz áron!
-
-
gipsztigris
addikt
válasz
zolipapa66 #103395 üzenetére
-
gipsztigris
addikt
válasz
zolipapa66 #103392 üzenetére
Nem UK-ból hanem HK-ból.
-
gipsztigris
addikt
válasz
aytukabozs #101965 üzenetére
Nem vagyok mérges!
"Az megenyhít kicsit ha elárulom hogy én már akkor le "NEM rendes iGO"-ztam ezt a release-t mikor még te sem tudtad kipróbálni? "
Viszont erre ne vegyél mérget!
....mármint arra, hogy mikor próbáltam először NextGen-t!
-
gipsztigris
addikt
válasz
aytukabozs #101959 üzenetére
De azért elég merész dolog NEM rendes iGO-nak nevezni valamit amit még a posztod megírásakor le sem tudtál tölteni, és ki sem tudtál próbálni, tekintve, hogy két perccel azelőtt kaptad a letöltőlinket.
-
gipsztigris
addikt
válasz
aytukabozs #101955 üzenetére
Nem parancsol itt senki! [link]
(#101957) aytukabozs
Az, hogy előbb megnyitották a csatornát, az már a Google műve és nem az NNG-é.
Az NNG csak holnaptól kezdi küldeni az emaileket azoknak akik feliratkoztak.
Miazhogynemrendesigo?????? Ez az új ún. iGO NextGen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged