- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
válasz
#39868659 #123551 üzenetére
Én olvasok, értelmezek és írok is, de nálad bajok vannak.
Egyrészt a messenger privát üzenet küldő, így nem nagyon van hozzá közöd h ki mit ír, ha meg mégis akkor az neked ismerősöd/barátod.
Másrészről meg én a maradék 20-ba sem tartozom, így nem tudom h ki a gyökér?!. -
Outlander
addikt
válasz
Bjorngolf #123152 üzenetére
A mindennapi életben elenyésző a különbség, szintetikus tesztekben kicsit több.
Viszont a telefon csak barbie rózsaszínben kapható jelenleg, és a sw még elég kezdetleges, ráadásul b20 sincs benne, nagyobb városokBAN nem különösebben számít, mindenhol máshol azért igenis fontos, ha vodás vagy akkor meg kötelező. -
Outlander
addikt
válasz
tibcsi0407 #123006 üzenetére
Tudom, mondjuk az még kimaradt hogy ez nem az a "kiveszem a dobozból és használom" típus.
Gyárilag nincs eu lokalizáció, 3 kínai és egy jó indulattal 90%os english van, google szolgáltatások nélkül, millió kínai programmal.
A google termékek felépítése nehézkes,szinkronizáció nem mindig megy , illetve gyakran fc.A custom rom még alakulóban, van egy pár nyelvi bug,de elviselhető, de azért ott van ugye kamera beállítás fix, nem lehet változtatni mert fc, merül az aksi jelzés, tehát 20% és alatta jóformán kékhalál, illetve most már csak fc.
Meg ami még van, csak nem figyeltem mert színe elkábított.Mindamellett a hw tényleg jó minőség az ára is elfogadható de maga a sw az kb olyan mint a miui a kezdet kezdetén, egy átlag user nem tudja használni a telefont.
Már a topikjában és észrevettem hogy nagyon elfogult vagy illetve a többiek is.
-
Outlander
addikt
válasz
tibcsi0407 #123004 üzenetére
"A felület iszonyatosan gyors, akadás, belassulás, instabilitási probléma egyáltalán nincs. De nem is vártam el mást egy ilyen hardvertől. "
Ezt a mondatot én törölném belőle... tudom, tudom, nincs kész, fordítási hiba, alakul, jön a patch, stb stb..
-
Outlander
addikt
Doogee T3... érdekesnek tűnik.
Bár szerintem oldalt, mint a samunál, sokkal értelmesebb lenne... no meg nem is kellene ekkorában...Így olyan mint egyes videokonferencia kamerák távirányítója.
-
Outlander
addikt
válasz
nyuszi123456 #122776 üzenetére
Pedig rengeteg a "selejt", ami hwben erős, de swben béna... lásd motorhibás sport autó.
Vagy éppen aksiban gyenge, vagy ez nincs az nincs , ami egyébként alap dolog volt már pár éve is.Miért nem vagy miért igen?!
Mostanában jönnek csak, sok gyártó nyárra ígéri a frissítést..
Egyszerűbb "átcímkézni" egy 4,4-et 5.0-ra mint 6.0-ra.. meg mint mondtam, még csak mostanában jönnek ki a 6-osok.
-
Outlander
addikt
válasz
Sanyesz. #122753 üzenetére
Ha mostanában kell akkor Umi, ~ 2 hét és a kezedben.
Az apollo előrendeléses, a hónap végén jut az eladókhoz és gondolom érkezési sorrendben szolgálnak ki ha jut az elsőkből akkor onnantól kb 2 hét..Szaal én úgy számolom, h az apollo az erősen július vége felé kerülne a kezedbe és akkor ott van még, hogy ki tudja milyen lesz a hw/sw, lásd a thor, aminél azért vannak bajok.
-
Outlander
addikt
válasz
paolinho #122745 üzenetére
Nálam a 0,5s már lassúnak számít, az pont annyi h megnyomom az "ébresztést" és "felhúzom" a zárképernyőt
Leírva pillanatnak tűnik, de 0,5s az szerintem soknak számít.A 0,3 már elfogadható.. a 0,1 meg tökéletes.... persze az sem mindegy mennyit hibázik?!
Képernyőképet holnap várom, ennek függvénye a vásárlás.
Még egy kérdés, videókban mindig pulzál a notiled, az tényleg mindig pulzál függetlenül h van értesítés vagy nincs?!
No meg összességében, rendszer lagg és bug?!
Köszi.
-
Outlander
addikt
válasz
paolinho #122743 üzenetére
Aksival kapcsolatban tudnál egy pár képet feltölteni?!
Leginkább a képernyő "fogyasztás" és mindamellett az ébrenlét ami fontos lenne...
Mert ez nekem nem sokat mond... ez lehet jó is, ha 3-4 óra soc társul mellé, és lehet rossz is ha 30-40 perc.
"Most ott tartok, hogy 6-7 óra átlagos használatnál (bluetooth kihangosítva telefonálás, + egy kevés navigáció) kb 25-28%-ot esik a töltöttség"
Umi rome-nál volt nagyon változó a szerelési minőség és az aksi is hazudott és/vagy sokat fogyasztott a rendszer, ergo hamar merült.
Én nem várok el sokat, csak annyit h napi kb 1 óra gsm telefonálás és egyfolytában 3-4g mellett, a kb 1-1-5 óra soccal kibírja a 7-19 ig időszakot...
Gondolkodok én is rajta, mert a Leeco Le 2 (x620) nagyon nem jött be, a huawei p9-re a 180-at meg rohadtul sajnálom, pedig az tetszik de nagyon, így most még felmerült ez is alternatívaként.
Illetve ujjlenyomatolvasóval biztos h pozítív az "élményed"?
Mert a kisSztyepánkánál nagyon szánalmas eredményt produkált, és mindamelett még rohadt lassú is... nekem ez is fontos, ha már van akkor legyen gyors és használható.Köszi,
-
-
Outlander
addikt
Lehet láma kérdés, sőt biztos... de őőő
A Zuk Z2 az a Lenovo Zuk Z1-nek utód modellja? vagy csak név koppintás, mert a lenovot nem igazán látom rajta/vele kapcsolatban.
-
Outlander
addikt
Ma jött meg a Leeco Le 2 rose gold... igazából itt is igaz az ami ruhára, cipőre..
"Ha meg kell kérdezni, akkor b.zis."
Mivel elég fals infók vannak felhasználóktól, "ha így fordítom... ha úgy süt a nap... ha hunyorítok ... ha " stb.
Így leírom kerek perec hogy candy/pink/rózsaszín, ezen nincs mit tovább ragozni az és kész...Még gondolom pár hónap és készülnek a szürke/silver edisönök is.
Maga a telefon, hw/sw teljesen korrekt, gyári szoftverrel jött...
3 fél krxkraxot és kb 90%-os angolt tartalmaz és ennyi, nincs más...jött rá update 1,5 gb-os, ezt majd wifi mellett letöltöm.
Hangszórója dobozos, egyáltalán nem szép, de legalább hangos,
beszédhangszórója tökéletes,
mikrofon rendben,
B20 nincs, megyeszékhely város széle, néha-néha van 4g de a 3g maxon... bent a központban 4g maxon.
Kijelző szép, kamera kínaihoz képest nem rossz.
Fingerprint teljesen jó és gyors is, ébresztést is tud.Google applikáció nincs (semmi se), mókolni kell, kínaiból viszont van egy jó pár... majd gyomlálni kell.
Nem lesz ez rossz telefon, csak kell hozzá multirom, meg egy fekete tok vagy várni fél évet, mire lesz "normális" színben, meg esetleg tesznek más nyelveket is a romba....
Vegyesek még az érzéseim, ráadásul elvakít hogy 1 hete már lumián kellett szenvednem.
-
Outlander
addikt
válasz
Milestone2 #122562 üzenetére
Van a P9 ami 3gb ram, 32 gb tárhely 1 sim + vakolat, leica essélhasra fényképezővel,
Illetve van a független 2 simmel.És van P9 Lite, ami 2gb / 16 gb, "sima" fényképezővel, gyengébb cpuval,... és fenti sim-es verziókkal.
Benne is a nevében hogy LITE, árban is a fele a rendes P9nek.Illetve van még a P9 max, ami 6,2 coll, 4/64gb, az mondjuk nálunk nem nagyon van forgalomban.
-
Outlander
addikt
válasz
Beni2360 #122297 üzenetére
Hááát én rootoltam és szénné gyomláltam... nem igazán tudom elhinni a 2 napot..
Alapból az aksi is csak 1900-2000 mah körüli valós teljesítményben, legalábbis 1x%-100-ra ennyit vett fel... sosem többet, 3050-es aksi sosem volt benne.
Az hogy ébren van, az igazából nem véletlenül van, így azthiszed hogy beakadt valami és az szívja, nem az aksi a kicsi, de inkább csak a rendszer része, ha megfigyeled mindig ugyanattól 81%-tól indul el 38%-ig az állandó ébrenlét... mindig minden egyes töltés után, akkor is ha nem fut semmi.
A 1,4 amperes gyorstöltés is hamar elillan, ha nem szoftveresen nézed, hanem "usb doctorral".
Nem akarom fikázni a telefonodat, nálam csak egy hétfőtől-szombatig terjedő időszakban volt, de egy igazi átverés-bughalmaz az egész, örültem hogy eladtam.
5x adtam be a hüvelykujjlenyomatomat, elsőre soha nem nyitotta, örültem ha 3-4 alkalomra sikerült, a kamerára egyáltalán nem vagyok igényes, de még nekem is értékelhetetlen volt.
A rendszer optimalizálatlan, "erőből laggmentes"... pikk-pakk felmelegedett és kb 1 mp 1% aksi...
Lényegében én senkinek nem ajánlom a bluboo xtouchot.
-
Outlander
addikt
válasz
mobilizmo #122263 üzenetére
Inkább 3.... egyébként rohadtul bejön nekem is... illetve ki is próbáltam.... nagyon kell...
No de 180-ért?! Ugyanmár...Most úton van egy teló, és ha nagyon nem felel meg, akkor befejeztem egy időre a kínai telefeon tsztelős témát és jön p9 0%-os hitelre, előfizu hosszabbítással.
-
Outlander
addikt
Az Elephone M2 szórják kifelé, gondolom az m3 miatt.
120$ nem pénz érte, de ahogy nézem, az akcióban résztvevők egyike sem szállítja hozzánk az Eu-s lerakatából.
-
Outlander
addikt
válasz
w4dk0rt3 #122121 üzenetére
Neked kell eldöntened hogy adsz-e +30.000 ft a 2 év garanciáért, a márkáért, és a jobb supportért cserébe...
Egyéb specifikációt nézve, kisebb felbontás, de azon a méretben, hááát, nem veszedészre, és a gpu sem erőlködik... cserébe a cpu jóval gyorsabb, az aksi is nagyobb.... ellenben tárhely fele, ram 3 helyett csak 2.
Nálam többszempontból is elhasalna a lenovo... de te döntesz.
Zuk z1 nagyon jó, olyan van ismerősömnek... a 4 közül egyértelműen zukot választanám...
A p70-blackview-elite közül meg egyértelműen az elitet.... pláne hogy a bv6000 preorder, nyomorékúl néz ki és még nincs róla semmi se (no meg nem egy kategória se, az strapa telefon)...
Első generáció amúgy mindig zsákbamacska... érdemes várni 1-2 hónapot míg kimennek az esetleges selejtek. -
Outlander
addikt
válasz
maroni #122105 üzenetére
Igen.... kicsit majdnem bánom is hogy eladtam... mondjuk én 46-ért váltam meg tőle, 4 hónap után.
A lassú fingerprintet kárpotólja a pontossága .... viszont a malware miatt (amit kivettek, majd most újra beleraktak.
) egyből rootolni kell és törölni, ezt és a system.ui force close-t (ha hosszan nyomod a menü gombot egyből), leszámítva még mindig jónak tartom, ráadásul ugye most még az ára is jó.
Szerintem nem jársz vele rosszul... az aksi 2400, bőven kibírta az 1 napot 30-40% körül tettem fel este, nem tud gyorstöltést, de 1a vesz fel.Bluboo xouch, 3000 ezres aksi... ma épp remegés volt, 12%-al tettem most fel úgy h alig használtam, 1,4a vesz fel, de csak és kizárólag a saját töltőjével tudom erre rávenni (pedig van egy pár jónak mondott itthon) és csak 60%-ig, utána 0,6-at vesz fel, 90% után meg 0,3-at, gyakorlatilag jóval több idő, mint a lassútöltésű leagoot feltölteni (ami gyakorlatilag végig 1a vesz fel), cserébe sokkal durvábban is merül.
Elméletileg egy típus a kettő, de az xtouch szerintem nincs vele párban... -
Outlander
addikt
válasz
anonymus89 #122102 üzenetére
uuuuuu, na mindjárt jön Tibcsi...
-
Outlander
addikt
válasz
eszementális #122094 üzenetére
Van egy autóm néha nem világít a helyzetjelző.
Jah, amúgy 5 bukfenc után a Dunába süllyedt.
Az alábbi kontextusban a második bekezdéssel kellett volna kezdeni.
-
Outlander
addikt
válasz
eszementális #122091 üzenetére
Szerintem újra kell flashelni.
-
Outlander
addikt
Egy kis Bluboo Xtouch kontra Leagoo Elite 1 szösszenet.
Ami eszembe jut és/vagy fontosabb dolog...
Beszéd hangszóró: bluboo kritikán aluli.... maxon fele mint a Leagoonak.
Mikrofon: közel azonos lehet.
Csengőhangszóró: átlagos mono, basszus nulla, de valahogy mégis szépen szól.
Rezgés: jóval erősebb a bluboonak.
Antenna: nem sokkal, de jobb a blubooé.
Fingerprint: a kisebb érzékelő miatt kicsit többet hibázik a bluboo, ellenben tudja az ébresztést, illetve applikációt is lehet vele zárolni és picit gyorsabb is... szerintem jobb mint a leagoo
Bár bluboonál az istenért sem tudom a jobb hüvelykujjal rendesen feloldani, 3x adtam hozzá, mégis 10/4x ha beenged vele, a többi ujjamnál nincs ilyen rossza arány... pedig nem sérült az az ujjam.Aksi: vicces hogy a blubbo 3000 a lígó 2400 mégis szintre koppra egy az egyben ugyanazt tudja a kettő.
SW: Azonosnak érzem, illetve bluboonál nincs az a kis system.ui crash bug, mint a lígónál, amire egyébként 3 update is jött mostanság, de nem orvosolta ezt az igencsak idegesítőt. (no meg beletették a malwaret, aztán ki, majd most megint csak benne lett, 04.19-es update)
Cserébe bluboonál néha elfelejt rezegni a visszagombra, itt egy kis kitérő, leaggonál, visszanyíl van illetve menu 3 csíkkal, szépen megvilágítva, bluboonál 2 tök egyforma csík, halvány világítással eléggé bazári, olyan... "hááá, ez majdnem lemaradt" felkiáltással tessék/lássék.Bluboo szinte nem csinálok semmit tökre meleg... mire feltelepült az a 30-35 alkalmazás amiket használok, addigra majdnem forró lett... leagoo nem volt ennyire forrófejű.
Képernyő: leagoo nagyon csúnyán elveri a bluboot.
Kamera: azonos lehet, nem értek hozzá és igényem sincs rá.
RGB led: leagoonál pulzálós volt még a decemberi sw-rel, ezt hamar kikapcsolták, mert nem lehetett látni, bluboonál ez megmaradt... tehát alig van fénye és még pulzálós is, h nehogy véletlenül is észrevedd.Forma/anyagminőség: Leagoo téglalap, bluboonak púpos a háta... leagoot jobban meglehetett fogni, mégis a bluboot érzem jobban biztonságban, a hátlap sem csúszik annyira..
Simtraly: bluboo-é lehetne az egyértelmű győztes 3in1 miatt, de egyszerűen annyira gusztustalan h nem tűnik el az oldalában, sőt pont ellenkezőleg még ki is tűnik hogy a fekete hátlapba bele lóg a szürke traly, hogy egyszerűen gusztustalan, nem tudok rá mást mondani... mintha elhagytam volna, és valahogy odakókányoltam egy valamit, hogy lehessen haszálni.Összességben, a kettő közötti árkülönbség egy kicsit a bluboo javára billenti a mérleg nyelvét (de ez csak a mostani akció miatt), egyébiránt egyértelműen elveri a leaggo elite 1, annak ellenére is, hogy ott van egy "nagy" bug a szoftverben, illetve nem tud fingerprint ébresztést.... mondjuk update még jöhet ki rá... bluboonál ígéret sincs, leagoonál legalább hazudják.
Egy kicsit már bánom is hogy eladtam a leagoot... de feledteti a bánatot hogy nem buktam rajta, épp ellenkezőleg, nagyon is jó árban eladtam, illetve vettem a bluboot...
Bár lehet hogy hamarosan meghirdetem a bluboot...
-
Outlander
addikt
Elephone M3 van itt valakinek? 3000-es aksi hogy bírja, illetve ugyanolyan meot nem látottak mint a P széria?
Bocs, nem figyeltem, preorder-es...
-
Outlander
addikt
válasz
SJaika #122041 üzenetére
A leagoo shark 1-et inkább ne... nagyon csúnyán elverte a k600pro, igaz "szintetikus", de akkor is nagyon nagy a különbség.
Ulefone power iszonyat laggolós, hazudott aksival...
Így maradt az oukitel a 3-ból ami egész jól szerepelt... pont tegnap nézegettem én is.... egész jókat írnak róla.
Én a 3 közül, kérdés nélkül azt venném... gearbestet ajánlom, bár nincs eu készleten, de figyelgetni kell.Vagy banggood, eu raktár, van is kászleten 2-5 ezres kupont sem nehéz találni hozzá... így le lehet vinni 50k alá.
-
Outlander
addikt
válasz
looser #121845 üzenetére
Ja, akkor "nyertem" az Ulefone be touch 2-t ugyanennyiért....
Ha aztnézem, az a julifone a süllyesztőben azóta, sőt kijött az útodja ami szintén
... az xtouchnak meg van tábora, jött most ki rá custom cm is...
Bevállaltam egyet, pontjaimat is rááldoztam, legfeljebb árában, vagy nagyon kis bukóval eladom.
-
Outlander
addikt
Gearbesten bluboo napok vannak, pl xtouch Eu raktárból 131$ + most csak dhl-el engedi postázni az 18$... nem aztmondom h bestbály, de nem rossz ár..
Még lehet én is veszek egyet...
-
Outlander
addikt
válasz
ÁrPi2 #121652 üzenetére
"Semmi, mégis minden lehetségtelen... "
-
Outlander
addikt
válasz
Milestone2 #121631 üzenetére
Ki nem carja le, ki nem carja le... de azért mégiscsak mindenki 3gb-osat nézeget minimum és nem az 1 gb-osakat.
-
Outlander
addikt
válasz
gagyilovag #121149 üzenetére
Mi?
A smart app lock, az annyi hogy lejelszavazod pl smst, hívásnaplót, telefonkönyvet stb...
pl h a csajod ne lássa a ribancod üzeneteit.
Ennyi erővel a feloldómintás zárképernyőt vagy a sim pint is ajánlhatta volna.
Egyébként ne offolgassunk,meg engem nem is érdekel ám,csak megszólítottál és válaszoltam.
-
Outlander
addikt
válasz
gagyilovag #121101 üzenetére
Leagoo magyarország tudtommal nincs, egy lelkes önkéntes unalmában nyitotta. Valami Szőke Tamás, itt a "cég".
(sufnni szürke/fekete importos zúg kereskedés leagoo nevét használva).... persze tudom, megint a rosszindulat.
Amit írt az meg az igazi hozzánemértőség példája...
(#121104) gagyilovag
Ott ahol az összes többi androidos telefonnál is,
Beállítások / telefonról / vezeték nélküli frissítés / frissítés ellenőrzése"Alkalmazás védelmet bekapcsolni, és itt a fájlkezelőt védeni"
Mi?
-
Outlander
addikt
Leagoosoknak jött ki frissítés, kb 2 hétig volt trójais a rendszer, hát nem egy gyors reagálású hadtest, de legalább nem lett elfeledve,
-
Outlander
addikt
válasz
Graphics #120637 üzenetére
Persze flashtoollal visszatehető (legalábbis elite 1 biztos, de a többit is érinti, pl az új shark-ot is, bár ott ha minden igaz ez-az alaprendszer, szaal ott nincs régebbi bug mentes), igazából csak ez a beautymakeup.apk (amit egyébként sem használ normális ember
) a férges, ha törlöd nincs baj....
-
Outlander
addikt
Leagoo-soknak jelezném, aki még nem vetteészre, hogy legutolsó sw update, ami majdnem az összes telójukat érinti, 2016.02-es, abba véletlen vagy kész akarva bekerült egy trójai.
Amit csinál, bekapcsolja az "ismeretlen források telepítését", ha még nem lett volna és feltelepíti az alábbi programokat majd random bedobál reklámokat... napi 2-3-at, törölni lehet, reboot-ig vagy gagyi oldal nézegetésig nem települ újra. Maga a trójai is, gagyi oldal nézegetése közben jön be, a szokásos likeold vagy oszd meg oldalak.Illetve egy browser ikont tesz ki az "asztalra", ahol felajánl vírusirtó telepítést.
Amit nem csinál: kifelé nem kommunikál, tehát jelszó, képek ilyesmik biztonságban, a reklámok sem a "érdeklődés" alapúak,
Akinek van root az a beautymakeup törlése után nyugodt lehet, mert az a férges... virusírtó root nélkül felesleges, mert rendszerszintű apk.
UI: egyébként érdekes hogy egészen a pár nappal ezelöttig nem élt a kiskapu, illetve mivel nekem nincs fent a beautymakeup így én észre se vettem csak fórumkból olvastam...
Amúgy elég dúrva "hiba", no de volt már ilyen sokkal nevesebb gyártókkal is... ha gyorsan kijavítják akkor talán nem hagy bennem nyomot. -
Outlander
addikt
válasz
Milestone2 #119960 üzenetére
Az nem lenne nagy "dolog", 6,2 és 6,3 is van... legalább 6,4-6,5 kell lennie, az meg már az igazán szánalmas.
-
Outlander
addikt
válasz
Cyberslider #119583 üzenetére
Húzd ki a jackből a fülest...
-
Outlander
addikt
Inkább a bugos 5.0-ás szoftvere miatt... x idő után mindig meghülyült, kb havonta kérte a flashelést... én rettentően untam h "már megint nem jó ez a caar"... egyébként valszeg az újraparticiónálás résznél volt a bibi, mert függött a bugmentesség a méretétől... pedig nem nagyon volt rajta semmi, bnőmne se szokott játszani. Fényképezőjét se szerette, nagyon színhelytelen volt.
Meg a recsegős műanyag szerkezet miatt.... de a legfontosabb h erre kb 2 féle tok van/volt, doogíra meg van kiscicásból is vagy 10 féle bammmmeg.Egyébként meg küszöbgari!!!
-
Outlander
addikt
Én épp nem rég vettem át. (doogee f5)
Bnőmnek vettem, egy Mlais M52 váltott...
Így 1-2 óra után a tapasztalatok...
Mikrofon/Hangszóró: Átlagos, találkoztam már sokkal jobbal, pl az én Elite 1 telómnak sokkal-sokkal jobb.. De az mlaisnak is hangosabb volt a hangszórója, mikijük kb egyforma, nyilván engenieer módban lehet majd vele játszani.
Térerő/antenna: nagyon gyér... itt ahol vagyok a munkahelyen itt csak edget lát, néha bele-bele kostól a 3g-be, (elite 1-nél ritkán 4g, de a 3g mindig fullon, ulefone be touch 2 szintén.)
Kijelző: sötét, max fényerőn is... ennél jóval világosabbnak illeni lennie, nem aztmondom h nem látom, de szerintem az átlagos alatt van, a színek szépek, miravisionnal (gyárilag rajta) testreszabható.
Fingerprint:gyors, de nagyon sűrűn hibázik, (be touch 2 is ugyanilyen 10-ből jó ha 6 alkalommal beenged) appokat is lehet vele zárni, tudja a kikapcsolva nyitást, nem kell külön ébreszteni.
Kamera: szokásos kínai, de legalább gyorsan fókuszál, a képet is hamar menti, használható, de ebben nekem nincsenek igényeim, előlapi/selfie meglepett, már-már mondhatni olyan mint egyes telóknak a hátlapi.
Szoftver: sallangmentes (egy go keyboard meg a lépésszámláló van fent pluszba), teszi a dolgát, akadást/bugot nem tapasztaltam, 12.25 volt rajta, de már jött is rá egy apró 21 megás update január 2x valahanyadikai... Remélhetőleg nem az utolsó.
GPS: első alkalommal kicsit sokáig gondolkodott, de azóta egyből talál jelet és stabilan, pontosan mutatja.
Összeszerelés / minőség: A simtray ultragáz, nagyon gyenge minőség, cserébe legalább hosszú és nehézkes a helyére tenni... nem nagyon kell majd piszkálni... aki sokat cserélgetné inkább ne vegye meg ezt a telót.
Ez egyéni de nekem nem tetszik a domború háta, kézben jól áll, nem akar kiesni, oldalt a fém(?) keret, sztem inkább műanyag, a hangerő/kapcs gombok minimálisan de lötyögnek, számomra már nem elfogadható a "kilengés"..Egyéb: A dobozában (ami egyébként elég elagáns, nekem tetszik) egy simtű, nano-to-microsim átalakító, fólia, átlátszó kemény hátlap, kábel és egy 2a töltő, azt mondjuk nem kell majd használni ahogy olvasgattam.
Applikációt nem telepítettem, mégis hamar meleg lett...
Hátsó led nagyon durván csak jelzés értékű, dupla led, de nagyon halovány.
Értesítő led szintén...
Rezgője mondhatni erős.
Hw gombok nem világítanak.
Aksijáról majd késöbb... jelenleg alig ~1 óra nyomkodás után 55-ről - 44-re ment le...Összességében, Mlais után megváltás így is úgyis (még ha elvileg gyengébb is a hw), nekem euból jött 37k-ért (pont beváltás)... én aztmondom h súrolja az ár/értékben elfogadható határt, ha olcsóbb lenne akkor nem kell rajta gondolkozni, viszont 40 felett már azért van jobb vétel is....
Ha van kérdés jöhet...
-
Outlander
addikt
válasz
joy_k #119123 üzenetére
A külön sd slot az majdhogynem nullára szűkíti a kört..
Ha ettől eltudsz tekinteni akkor, leagoo Elite 1, Bluboo Xtouch, Bluboo X9, DOOGEE F3 Pro, ZOPO Speed 7 (ZP951) .
Elephone p6000 és Kingzone k2 is van még, de azok részemről nem ajánlott kategória. Bár a kingzoine, pont tudja a 2 sim + sdkártyát.
-
Outlander
addikt
válasz
Sinter 008 #118012 üzenetére
Szerintem tuti szoftveres, biztos nincs hozzá annak közé h nem rég szétszedted majd összeraktad.
-
Outlander
addikt
válasz
Viktor0610 #117454 üzenetére
3 betű a baj...
-
Outlander
addikt
válasz
Outlander #117226 üzenetére
Egyébként pont a vegyes működésű fingerprint, az állandóan beragadó appok még a rendszerappok is, ami főbb probléma...
Sokaknál remegés van este h reggel lesz e annyi szufla h ébreszteni tudjon, vagy videó felvétel alatt sistergés, első felvétel után ki kell lépni bezárni majd újra inditva képes a következő felvételt helyesen elmenteni.
Noti led is gyakran kifagy, értsd néha nem működik.Figyelemmel kísérem mert tetszett anno, mindamellett a gyártó azért legalább figyel a visszajelzésekre mert átlagosan 2 hetente jön bug frissítés, csak itt is olyan miuiis, egy hibát kijavít kettőt létrehoz.
-
Outlander
addikt
Aki még gerjed a P9000-re annak kupon kód. P9000Lite
Nem tudom h mennyire limites vagy sem, de 219.99-ról 156.22-re "konvertál", használjátok amíg engedi. -
Outlander
addikt
válasz
skristof #116790 üzenetére
Annyit számít, h "nem cserélhetőnél", nincs nyikorgás, morgás, elpattant fül, tokkal együtt a hátlap is lejön efektus, elejtésnél darabjaira esik történet stb.
Szóval, bár cserénél kicsit több a szívás, de összességében, szerintem úgy masszívabb erősebb jobb a telefon, ha "elméletileg nem cserélhető" az aksi.
-
Outlander
addikt
válasz
RVR400 #116481 üzenetére
Be kell menni a szolgáltatóhoz és cseréltetni...
Mondok jobbat most szívott ismerős múlthét csütörtökön cseréltette a 12 éves kártyáját h nano sim legyen az új telóba... hétfőn megjött az új teló, kivette a régiből berakta az újba és meghalt a kártya... élt kb 5 napot..
-
Outlander
addikt
válasz
antal750 #116478 üzenetére
Gearbest eu raktár, nekem 48 volt cakk-pakk, mert volt sok beváltható pont, gls hozta rendelés leadás után pontosan 8 nappal.
-
Outlander
addikt
Egyébként aki Leagoo Elite 1-en gondolkodik, azoknak írnám, hogy én nagyon nem bántam meg,
A kijelző egyszerűen gyönyörű, többen is amolednek nézték, gyönyörű.
A rendszer nagyon jól optimalizált... nem laggol, nem szaggat, teszi a dolgát, ezzel kapcsolatban én 3 bugot találtam eddig, abból az egyik "valós", az pedig h force close a nova lauchnaer, ha a főgombot hosszan nyomva ugye utoljára használt appokhoz ugrik és ott mégegyszer megnyomom... elég fura.
Az automata fényerő állítás kicsit nekem lassú, a másik h talán kicsit lassú a ujjlenyomatos nyitás is, nem tűnt fel addig amíg tegnap nem hasonlítgattam össze egy Lenovo Zuk Z1-el, nyílván tized mp-ről beszélünk, ha nincs mihez hasonlítani nem veszedészre.
Novemberi szoftverrel jött, decemberben volt két bug javítás, 12.11 és 12.17, most a 12.17 van, a blogjaikban és facebookon is azt hazudják, h lesz még frissítés és az android 6 is megkapja.Hátsó dupla led fényereje átlagos, kamerája háát nekem elég, többen a szokásos kínai fos jelzővel illették.. nappali fénynél elfogadható... a selfie kamera csak napfénynél jó indulattal csinál elfogadhatót, selfie vaku jelzés értékű.
Noti led pulzálós rgb, nappal is jól látható erős a fénye.
Hw gombok megvilágítottak.
Mikrofonja és hangszórója nagyon jó, csengőhangszórója a szokásos kínai nem túl acélos.. de ellehet vele lenni.
Ujjlenyomat érzékelő 10/10 nyit, 1 ujjat elég egyszer, 360 fokban érzékel... teljesen pozitív, negatív h appot nem lehet vele zárni, ott kódot kell megadni.
Belső tárhelyből 25,9 áll rendelkezésre a fájloknak a többi rendszer partíció.
Antennája ott ahol elötte a G4S és ulefone be touch 2 is küzdött a 3g-ért, ott leagoo kimaxolja a 3g, néha bele-bele vált a 4g-be is. (vidék, vas-acél szerkezetes árnyékolt melóhely)
Aksija jól bírja, valós a 2400, nálam átlag 2 óra kijelző idővel, 20-40 perc beszélgetéssel állandó nettel merül le este 21-től másnap 18-ra 40-48% környékére...
Töltője 1 amperes, fizikálisan is annyit vesz fel..Fogása kellemesen, kézbesimül, 1 kézzel is kezelhető, nagyon erős masszív, és valószínűleg valóban fém házas.
Asszem nem maradt ki semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DOOM - The Dark Ages
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpársportok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest