- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fotosjani
aktív tag
válasz
b0bcat #116146 üzenetére
"ahol indokolatlanul sok memóriát zabál a rendszer" és itt fogtad meg a lényeget szerintem.
Van nálam most egy 2Gb-os Lenovo K3 Note, a rendszer 0,9Gb-ot foglal a további appok 1-200Mb-ot
és van egy 1Gb-os Cubot X12-es telefon amin a rendszer csak 160Mb-ot foglal.
Mind két telefon új még kevésbé van belakva, és mindkettőn kb. ugyan azok az app-ok vannak felrakva.
A 2Gb-os telón 730Mb a szabad hely van az 1Gb-os telón 580Mb szabad hely van.Tehát csak azt akartam kihozni hogy vannak nagyon jó 1Gb-os telefonok, és vannak kevésbé jól optimalizált 2Gb-os telefonok.
-
fotosjani
aktív tag
válasz
diegho #107303 üzenetére
Én TCL 3S M3G -ra várok nagyon, hogy újra elérhető legyen.
$139.99-ért szerintem nagyon korrekt ajánlat.
Presale-nek írják, de elérhető volt korábban, Magyarországra is került belőle.
Fotóminősége nem tudom milyen, de kleine fórumtárs biztos oszt meg több képet is.
Számomra fontosabb szempont hogy 5" létére csak 139.6*69.6*8.9mm méretű és 3050mAh az akkuja. -
fotosjani
aktív tag
válasz
#39868659 #105974 üzenetére
Mondandómban nem a chigon volt a lényeg
Hanem, hogy az olcsó ($140-$150) de ennek ellenére igen ígéretesTCL 3S M3G
még mindenütt presale, de az aliexpressen egy Portugál srác 3x2db-ot meg tudott venni belőle.
Csak azért linkeltem mert láthatóak a konkrét vásárlók és az értékeléseik is az adott vásárlásról.#105958 fateless
Nekem is gyanús, de egy rutinos VIP-es vevő csak nem zárja le a vásárlást értékeléssel, ha még nem kapta meg a készüléket. -
fotosjani
aktív tag
A véleményetekre lennék kíváncsi a TCL 3S M3G -ről.
A hardver tetszene, és a külső mérte is elég jó egy 5"-os mobilhoz, de a Lewa OS számomra nem pozitívum.
Van ahol már 150$-ért hirdetik.
Ahogy látom a Chigon-tól már Magyarok is rendelték ezt a típust, ha esetleg itteni fórumlakók (amire jó esély van) remélem nyilatkoznak majd -
fotosjani
aktív tag
válasz
Laza... #97471 üzenetére
Azt te is tudod ha valamilyen boltra így rákeresünk, akkor akkor találunk elégedetlen vevőket, ez tény.
Semmivel sem rosszabbak mint az Ante vagy a Panda, sőt...
Saját tapasztalatom róluk, teljesen megbízhatóak, sosem volt gondom velük, és eddig minden kérdésemre válaszoltak 1 munkanapon belül (ezt nem tudom elmondani más boltokra sajnos).
Garanciális ügyintézésem nem volt náluk (szerencsére), de az sehol sem könnyű menet.#97470 CineDOG1
kétségtelen vannak/voltak gyerekbetegségei
A képernyő probléma volt akinek fel sem tűnt, az Oroszok készítettek hozzá egy javítást ami tökéletes, de jött ki rá OTA frissítésben is egy javítás (ami még nem 100-as)
OTA frissítés beragadása még a téma.
Összességében nem rossz telefon, szerintem.
Ez jelenlegi 4.4 úgy is csak előszoba... -
fotosjani
aktív tag
Azoknak akik P6000-ben gondolkodnak:
135$ még egy kis ideig. -
fotosjani
aktív tag
válasz
svgyula #96130 üzenetére
A vízállósághoz egy kis Magyar sikersztori:
"Magyar gép menti meg a vécébe ejtett mobilt" -
fotosjani
aktív tag
A Rom csere sem lesz elég ha Kínában akarod használni a mobilt.
Teljesen blokkolja a Gmailt Kína -
fotosjani
aktív tag
Azt hittem a .vcf fájlok már megvannak.
A .vcf fájlokat így tudod létrehozni:
- Először Nokia PC Suite-al készíts egy mentést a Nokia telefonod névjegyzékéről.
- Ezután Nokia Pc Suite által készített mentést zip-re átnevezve az egyik mappában vcf fájloként megtalálhatóak a kontaktok.- Ezt a sok-sok .vcf fájlt az alábbi módon tudod egybe fűzni:
következő sort beírod egy jegyzettömb txt-be:
copy /B *.vcf all_contacts.vcf
majd a txt fájlt mented a következő néven: merge_vcf.cmd
Ezt a fájlocskát beteszed abba a mappába, ahol a rengeteg vcf van, futtatod,
-Majd a kapott egy darab all_contacts.vcf nevezetű névjegykártyát importálod a gmail címjegyzékbe. -
fotosjani
aktív tag
A .vcf fájlokat az alábbi módon tudod egybe fűzni:
következő sort beírod egy jegyzettömb txt-be:
copy /B *.vcf all_contacts.vcf
majd a txt fájlt mented a következő néven: merge_vcf.cmd
Ezt a fájlocskát beteszed abba a mappába, ahol a rengeteg vcf van, futtatod,
-Majd a kapott egy darab all_contacts.vcf nevezetű névjegykártyát importálod a gmail címjegyzékbe. -
fotosjani
aktív tag
válasz
feripalijani #93554 üzenetére
Hát nem akarom az ördögöt a falra festeni,
de DX -nek elég rossz híre van mostanában (személyes tapasztalatom alapján is)
Róluk már feltételezem hogy fel sem adják ilyen esetben a csomagot.
Sajnos nem lepődnék meg ha nem érkezne meg a csomagod, vagy rosszabb esetben küldenek egy "valamit" tartalmazó dobozt, amire még elkérik a VÁM-on a 27% Áfát és a kezelési költséget. -
fotosjani
aktív tag
válasz
feripalijani #93551 üzenetére
Ezt nem feltételezem róluk, de ha elvesződik a csomagod nincs melletted a PayPal védelme.
-
fotosjani
aktív tag
válasz
feripalijani #93541 üzenetére
Banggood UK raktár esetén "Uk Standard International Shipping" választása esetén Track Number nélkül postázzák a csomagokat.
Plusz 32$ a Track Number-es szállítás.
Mastercarddal én biztos nem fizetnék csak PayPal-el.
Olcsó posta + Mastercard = óriási rizikó -
fotosjani
aktív tag
válasz
stmiklosi #93144 üzenetére
Nem sántít
csak látja a GloNass holdakat is.
Csak ez a GPS test app a holdak sorszáma alapján jelzi ki az SNR értékeket és már nem fértek a kijelzőre a magasabb számozású GloNass holdak SNR értékei.
A kép bal alján látszanak kis háromszögekkel jelölve a Glonass holdak. -
fotosjani
aktív tag
válasz
francizj #93114 üzenetére
A GPS részére én is kíváncsi lennék.
Bár ebben a ZP999 Gps teszt videóban sajnos átlag alatti. -
fotosjani
aktív tag
Én már annak is örülnék, hogy annyira lenne legalább rugalmas a kijelző, ha elejtem vagy ráülök akkor ne törjön.
#91545 CoolBoy323 Az energia problémára:"grafén szuper kondenzátorokkal ugrásszerű fejlődés következhet be" majd talán egyszer.
-
fotosjani
aktív tag
Egy kis poénos Relax video mindenkinek.
"a hajlítható szifon lehet elférne a zsebben" -ről jutott eszembe...
-
fotosjani
aktív tag
válasz
Laza... #90809 üzenetére
Ez tényleg nagyon szép
formailag.
Ha már 4G mobilok, én ezeket nézegettem:
Elephone P3000 4mag 1Gb RAM 8Gb ROM
Elephone P3000S 8mag 2Gb RAM 16Gb ROM3150mAh írnak az akkujára, ha igaz ...
De fogalmam sincs milyenek Elephone-ok úgy összességében. -
fotosjani
aktív tag
Kezembe került egy 85$-os Doogee Voyager2 DG310 csoda.
Elég jól össze rakott olcsó telefon, de a szokásos olcsó Kínai telefonok gyengeségeivel (kamera, akku stb) ez is rendelkezik.
De GPS megoldása rendkívül jó, nagyon jó SNR értékeket produkál és ennek köszönhetően jól navigál, nagyon meglepődtem rajta. -
fotosjani
aktív tag
Itt kicsit túlzol:
"Méretben majdnem ugyanakkora, kapacitásban meg a majdnem duplája."
Méretben majdnem sem lehet ugyanakkora,
ha még is majdnem egyformák, akkor a címkén az adatok nem valósak.A Silicon Anode akkuk "csak" 25%-kal tudnak többet a Li-ion akkukhoz képest.
-
fotosjani
aktív tag
válasz
aytukabozs #79192 üzenetére
Erről nincs infóm, de gondolom egy betűt csak utána biggyesztenek.
#79193 Duliee kétségtelen nem bele hanem mellé.
-
fotosjani
aktív tag
Az új MT6582 Soc al van szerelve amiben már az új MT6290 modem van beintegrálva, ezért LTE képes.
Nagyon remélem hogy a frissített MT6582 Soc-ba, a szintén új GPS vevőt integrálják, ami már Glonass képes chip.
-
fotosjani
aktív tag
Mielőtt feladja mindenféleképp kérdezz rá hogy valóban WCDMA rendszerűt küld.
Mert szerintem neki a TD lesz készleten, csak valamilyen véletlen folytán az oldalon rosszul szerepel.
Én is nagyon nézegetem, de 190-200$-ért van mindenhol WCDMA-s.
Még annyit olvastam ha minden igaz akkor sajnos nem működik a 2. SIM foglalat, de már dolgoznak rajta és a következő frissítésben javítva lesz, vagy már lehet ki is jött a javítás. -
fotosjani
aktív tag
válasz
hungobungo #74182 üzenetére
Lehet engem is érdekelne egy majd.
-
fotosjani
aktív tag
Ha már ZTE, nekem tetszik a ZTE Star 1 is
LTE, MSM8928, Android 4.4, 2GB RAM 16GB eMMC, FHD, -
fotosjani
aktív tag
válasz
Winner413 #70434 üzenetére
Spreadtrum chip-es telókal nem sok tapasztalatom van, de háta segít a Android Multi Tools v1.02b
A "Reset Face/PIN Lock" háha segít.
Elméletileg működik Spreadtrum chipes kütyükkel is. -
fotosjani
aktív tag
válasz
aytukabozs #70400 üzenetére
Nem tudom hogy valós-e de egy különbséget látok a Doogee DG350 és az Umi X1 Pro között.
Az Umi X1 Pro-t a legtöbb helyen Gorilla Glass-al írják, a DG350 esetén viszont sehol sincs említve.
Ha valóban GG-os akkor elég jó vétel. -
fotosjani
aktív tag
válasz
NickGrabowsi #70308 üzenetére
Jiayu G4C vagy G4S, igaz hogy 4,7"-os de kisebb mint a legtöbb 4,5"-os mobil (külső méretei alapján).
#70309 ZS3NI Dual SIM telefont keres a kolléga
-
fotosjani
aktív tag
-
fotosjani
aktív tag
Ennyire rugalmas a Doogee Turbo DG2014? videó 10:40
-
fotosjani
aktív tag
válasz
kolosanyi #68958 üzenetére
Ha postára adják és nem selejtet akkor
#68960 margithid akkor mit szólnál egy 256Mb RAM-os MTK6572-es 4.2 rendszert futtató telóhóz? azok tényleg használhatatlanok de 512Mb RAM-mal már kompromisszumokkal de használhatóak.
#68963 Upo Akkor már inkább a 8 magos A850+ 160$-ért.
-
fotosjani
aktív tag
Nem, maga a "youtube" szó a kupon, meg még jó most néztem a "facebook" kupun is -2$ ér.
Jó vétel még a Pixels DG350 is 99,98-2$-ért, bár nem féláron van. -
fotosjani
aktív tag
válasz
aytukabozs #68346 üzenetére
Mert nem szükséges az éghajlat miatt.
A leghidegebb hónapjuk január amikor is az átlaghőmérséklet +15 fok körül van.
Az is lehet hogy a Légkondiuk romlott csak el -
fotosjani
aktív tag
válasz
Metamorph321 #68339 üzenetére
Én inkább a Lenovo A850+ választanám a helyedben, egy picit nagyobb de problémád nem hiszem hogy lenne vele.
-
fotosjani
aktív tag
válasz
aytukabozs #68205 üzenetére
Sajnos nem tudom hol lehet a hiba, de ilyen gyenge minőségű képet régen láttam már...
-
fotosjani
aktív tag
válasz
ronson #68153 üzenetére
Az lehet hogy gyors a Nokia GPS-e, de energia felhasználásban az MTK sokkal jobb.
Most V967S-el szoktam túrázgatni, azt kell mondjam remek.
11órát ment folyamatos navigációval és ebből 8 óra volt a kijelző idő.
A 11órás folyamatos navigációból 3-4óra autós navigáció volt és 7-8 óra gyalogos, egyszer sem szakadt meg a kapcsolat.
Hidd el nem az MTK chip ami rossz, hanem a kisebb gyártók nem fordítanak elég figyelmet az antenna tervezésre.A második félévben megjelenő MT6595, MT6732 és MT6752 rendszerek már GLONASS, Beidou, Galileo és QZSS kompatibilisek lesznek.
A legolcsóbb Glonass képes teló tudomásom szerint a Samsung Galaxy Trend Plus
-
fotosjani
aktív tag
válasz
aytukabozs #68119 üzenetére
Hmmm... ebben a formában elég jó ajánlat lenne.
Bár félek mivel nincs "Versand aus DE" telefonok közt.
Nem merném kipróbálni a rendelést.Én is előbb-utóbb szeretnék majd rendelni UMI X1 PRO-t.
Szerintem Best Buy kategóriájában,
HD kijelző és elméletileg a Doogee DG 350-el ellentétben az UMI-ban Gorilla Glass az üveg.Lehet össze kellene hozni egy EU rendelős csoportot mint a T11 esetén.
Mert több db. rendelése esetén jobb árakat lehetne elérni, plusz költségek nélkül.
5db esetén $132
10db esetén $125
20db esetén $120 -
fotosjani
aktív tag
válasz
pezo00 #68101 üzenetére
Hihető.
Szerintem Coolicool klón oldal, legalábbis nagyon hasonlít.
A 10€ szerintem a szállítási költség Kínából, tehát itt kalkulálni kell a +27%-al.
Csak ezeket a telókat küldik EU-s raktárból, de így árak náluk €-ban annyi mint máshol $-ban. -
fotosjani
aktív tag
válasz
kisszoli0707 #66509 üzenetére
Nem lesz egyszerű menet.
Hasznos lett volna ha a Kínába visszaküldendő csomagot egy CN22-es papírral küldöd.
És az is előny lett volna ha a Kínai ráírta volna a csomagra hogy Garanciális cseredarab.De itt több infó van erről a témáról is:
Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás -
fotosjani
aktív tag
válasz
mong08 #66480 üzenetére
Nem nemzetközi, hanem egyértelműen (a Kínából rendeltek esetén) belpiacos mobilok.
Csak szerencsénk van nekünk is és a külföldre dolgozó webshopoknak is hogy a China Unicom WCDMA rendszert használ,
mert így könnyen értékesíthetőek a WCDMA rendszerű mobilok külpiacokon is.De végül is igazad van, kifordítva is fel lehet húzni a zoknit is
De azért kérlek olvasd el ebben a témában az első hozzászólásod, első bekezdését #66465
Butaságot írtál. Sehogy nem lehet úgy értelmezni ahogy te szeretnéd.#66486 mong08
Idézet: "Nézd, én a 3G képességét értettem a belpiacosságon.."
Ez is butaság amit itt írsz.
Három különböző 3G rendszer működik Kínában, mint fentebb már írtam, köztük a WCDMA is. -
fotosjani
aktív tag
válasz
alexw801 #66474 üzenetére
Pontosan ahogy írod.
A ZTE telefonok esetén korábban nagyon jól elkülönültek a különböző szabványok, betűjelöléssel.
V sozozat: China Unicom WCDMA
N sorozat: China Telecom CDMA2000
U sorozat: China Mobile: TD-SCDMAMivel Kínában (és globálisan is) a legnagyobb mobilszolgáltató a China Mobile ezért a Mobil gyártok a nagyobb eladások reményében nagyobb hangsúlyt fektetnek a TD-SCDMA rendszerű telefonokra.
Kínai mobilozó 1,25 milliárdos táborának 62 százaléka, 776 millió ember telefonál a cég szolgáltatásait használva.#66476 mong08
Te ezt írtad: "A WCDMA telefonok nem belpiacos készülékek !!" márpedig belpiacos is lehet.
-
fotosjani
aktív tag
Nem kapcsoltad be a GPS-t a menüben, ez egyértelmű a kép alapján (amit korábban beraktál).
"ha fut az app = bekapcsolt a gps." Ez az állításod csak akkor igaz ha előtte bekapcsoltad a menüben a GPS-t.
"különben kilép az app." Ez nem igaz mert nem lép ki, csak nem látja a holdakat. -
fotosjani
aktív tag
válasz
iMaverick #63311 üzenetére
Utána kellet néznem mert Oroszból nem voltam/vagyok jó, hogy a videó közepén mit állítottak át.
Szoftveres dekódolásra állították át a lejátszó programot, ebből az következik ha a képi megjelenítésen nem a GPU dolgozik akkor kb. egyforma a két rendszer áramfelvétele (ez a videó második felén látszik).
A videó első felén valóban többet eszik a mtk6592-es rendszer, amit a Mali450-nek köszönhet.
Többet eszik a mali de azért jobb a Mali450 mint a 544Mp szerintem.
Nyugalmi állapotban kb.30%-kal kevesebbet eszik a mtk6592-es a mtk5689-hez képest (2:43 körül látszik).
Egy akku ciklus esetén az én esetemben lehet nem is enne többet, mivel én keveset játszok a telón.
Viszont egy komolyabb játékos esetén valószínű többet enne az mtk6592-es rendszer, de a felhasználói élmény is jobb lenne a játék közben.Számomra a konklúzió: ha nem hajtod a GPU-t akkor nem fogyaszt többet a mtk6592-es rendszer,
viszont ha szükség van a többlet teljesítményre akkor van tartalék ami többlet energia felhasználással jár. -
fotosjani
aktív tag
Áramfelvétel teszt mtk6592 vs mtk6589
mtk6592 vs snapdragon 600 -
fotosjani
aktív tag
válasz
cappa72 #61855 üzenetére
Szia cappa72!
Nemkevés ZTE kernel source code-ba botlottam.
Ha emlékemben jól rémlik korábban kerestetek a Blade Super-hez forráskódot.
A Blade Super-nek nem tudom mi a Kínai megfelelője de hátha köztük van.
A V967S és a Blade III láttam köztük -
-
fotosjani
aktív tag
válasz
overland #61394 üzenetére
Nálam volt korábban egy.
Egészen jól sikerült teló.
Amit tapasztaltam egy ZTE vagy Lenovo-hoz képet negatívum:
-lötyögős hangerő és power gomb
-egy kicsit gyengébb Wi-Fi és GPS vétele de használható.
Minden másban jó.#61395 TCr
Igen külsőre és méretre teljesen megegyezik az S4-el csak a hátlapon lévő márka jelzés tér el.#61399 gipsztigris
Igen az S4 kiegészítői teljesen passzolnak még a hátlap is.
Egyedül az akku nem kompatibilis,
mert a No.1-ben bár magasságra és szélességre egyforma az akku de vastagabb az S4 akkuja. -
fotosjani
aktív tag
Az nem lehet hogy bármilyen gazdasági, marketing stb... megfontolásból a THL most StarMobile-al gyártatta le a ThL T100-at
Szerintem megeshet, nagyon könnyen. -
fotosjani
aktív tag
válasz
cocus007 #59424 üzenetére
Én már többször rendeltem nála, semmi gond nem volt.
1-2 napon belül mindig feladta a csomagot.
Egyszer nem volt egyik telójából fekete színben, és még a rendelésem napján megkérdezte hogy tudok-e várni rá 4-5 napot. Én tudtam és az 5. napon már volt track számom.
Szerintem korrekt. -
fotosjani
aktív tag
válasz
cocus007 #59408 üzenetére
Itt az S820 Lenovo klón $102.49 kuponnal.
Szerintem korrekt ár,
4.7"QHD, 4mag, 1Gb Ram. -
fotosjani
aktív tag
válasz
SSlyTR #58151 üzenetére
Szerintem a Jiayu korrekt a kapacítás megjelölésében.
Volt régebben G2-m ilyen volt az akkuja:
2050mAh 63,3x53x5,4 18,11cm3 42g#58150 Mobildeck
"mostani telefon is kinai es lemerul 1 ora netezes utan"Hu, ez elég gyenge.
A volt ZTE V967S-em fényerőtől függően netezéssel elment 5-9órát.
A legjobb egy 11órás kijelző idő volt.
Egyelőre nem találtam számomra jobbat így ismét ezt a típust rendeltem magamnak. -
fotosjani
aktív tag
válasz
Mobildeck #58145 üzenetére
A "márkásabb" gyártók ZTE,Lenovo nem trükközik az akkukkal saját tapasztalatom szerint,
természetesen más gyártók sem biztos hogy trükköznek a kapacitás megjelöléssel.
De az elmondható hogy a kisebb gyártóknál többször előfordul.Ezeket a paramétereket nem adják meg a Kínaiak mert akkor könnyen kiderülne a turpisság.
-
fotosjani
aktív tag
Én megszoktam nézni az akku pontos méretét és súlyát is hogy jobban össze tudjam hasonlítani őket.
Elég nagy eltérések lehetnek.Most a kezembe került egy HTM M1 teló amihez két akkut adtak:
2000mAh 65,2x52x3,8 12,88cm3 26g
2800mAh 65,2x52x4,2 14,24cm3 31g
A méretéből és a súlyából egyértelmű hogy nem valós a 2000 és a 2800mAh adat.
A nagyobbik kb.1500-1700mAh a kisebbik 1300-1500mAh lehet.Pl. a ZTE nem trükközik az akkukkal, a v967s akku kapacitásának feltüntetése valósnak tűnik számomra
2500mAh 77x55,2x4,7 19,97cm3 50gSzámomra az etalon a Magyar gyártású Nokia BL-5F n95 akku
950mAh 46x39,5x5 9,08cm3 20g -
fotosjani
aktív tag
Mostanában néztétek az EPO letőltést?
Működik nálatok?
Nekem már több napja nem sikerül -
fotosjani
aktív tag
-
fotosjani
aktív tag
Előre is elnézést mert egy SIM-es teló.
Az Antelife-on van most egy jó vételnek tűnő teló a VIZIO VP800
A VIZIO-t ismerem mint az első számú Tv márka az USA-ban, de telóban teljesen ismeretlen számomra.
De leírás eléggé elcsábított:
5" FHD
MSM8960 Dual Karit
2Gb RAM
32Gb ROM$175
Szerintetek? Bevállalható?
-
fotosjani
aktív tag
iNew V3 a Pandán XMASEVE2013 kuponnal csak $169.99 dec.24-25-26.-án.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest