- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
válasz
dioka7 #110741 üzenetére
Nekem jiayu g4s van, csak miui alatt lehet megfektetni... de viszont ebben caar a gps... külső bt modult használok.
Mlais m52 érkezett tegnap bnőmnek, eddig jó, de még csak alig 1 napja használja..
Amit meg nem ismerek azt nem ajánlom...
Az viszont biztos h a miui normál használatra nem ajánlott... és majd most mindjárt jönnek megkövezni, de nekem ez a véleményem.
-
-
prodata2
tag
válasz
dioka7 #76872 üzenetére
Sziasztok megint
Doogee DG550-ről mi a véleményetek ? Mostanában elég sok negatív kritika illeti a doogee márkát is . Elég új a telefon még igazi tesztet nem is olvastam róla . Vagy inkább maradjak a jiayu g4s -nél.A doogee sokkal jobban tetszik meg az a 5,5" ugye
De a Xiaomi redmi note ne említse nekem senki mert lemaradtam a közös rendelésről sajna
A pénzem meg van napokban akarok rendelni . A válaszokat előre is köszönöm még 1x
-
hungobungo
senior tag
válasz
dioka7 #70292 üzenetére
Egy magos telónál volt ilyen hibám, a közelségérzékelője volt szar. Hiváskor lezárja a gombokat és elsötétiti a képernyőt csak épp a végén ugyanezt visszafelé nem teszi... A kisegitő lehetőségeknél kapcsold be a "hivásmegszakitást bekapcs gombbal" lehetőséget, ha elsötétedne, bekapcs gombot nyomhatod az aktiválja a fenti folyamatot
-
Upo
addikt
válasz
dioka7 #69911 üzenetére
Eszement sokáig kell nyomva tartani a power-t. Moto G-n ha jól emlékszem 42 másodpercig (vagy 36?). De másnál is gondolom valami ilyen szokott lenni. Én már többször reseteltem az enyém véletlenül, puha övtáskám van, néha ha leülök akkor nyomódik és csak a rezgést veszem észre mikor újraindul, ilyenkor még a tárolt wifi kapcsolatokat is törli.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest