- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
janaman01 #118325 üzenetére
Én nem bíznék bennük. Ezt rendeltem, akkor épp €16.5-re volt leárazva a €27.27-ről. Az egy dolog, hogy a kedvezményes áron eleve nem is engedte megrendelni addig amíg plusz temékekkel el nem értem az eredeti árát
, de üsse kavics, úgy is kellett sd kártya + olvasó, rendeltem azokat is.
Viszont a február 17-i rendelés óta még egyik termék sem érkezett meg! EurópábólKét tracking számot kaptam, az első 10 napban meg sem mozdultak (az oldalon is csak a processing felirat volt a rendelésnél addig), valamint az egyik az eleve kínai, a termék is onnan jön. Jövőhetet még megvárom, aztán 20-a után pp-n nyomok egy refundot.
-
kmarci25
veterán
válasz
janaman01 #116458 üzenetére
Na, hírek a hibás Ulefone Paris-ról. A gerabest support-tal folytatott és igen kiegyensúlyozott levelezés eredménye, hogy felajánlottak 3 megoldási lehetőséget:
- küldjem vissza, és visszatérítik az árát a GB wallet-be.
- tartsam meg, és kapok 20 dollár "fájdalomdíjat".
- tartsam meg, fizessek 100 dollárt és küldenek egy újat.Természetesen az első megoldást választottam, írtam nekik levelet, hogy így döntök, kértem visszapostázási címet, és azt a bizonyos RMA számot. Aztán majd, ha feladtam a paypal-tól visszakérem a postköltséget.
Ezután már "csak" várni kell, és ha visszakerül a pénz a GB-re (bár jobb lenne, ha paypal-ra kapnám), akkor keresni egy olyan készüléket, ami megfelel. (Sajnos az ulefone-tól ezzel elment a kedvem, és feleségemnek sem tetszett igazán...)
Nem akarom elkiabálni, de eddig jól teljesített a gearbest.
-
kmarci25
veterán
válasz
janaman01 #116416 üzenetére
Ma válaszoltak, és meglepetésemre azt írták, hogy most ők törik egy kicsit a fejüket, és két munkanap múlva jelentkeznek. Eddig oké, mert még nem küldtek el a fenébe a gondommal. Épp ezért várok a paypal vitával is, hátha jól jövök ki a dologból. De köszi az ötletet, nem jutott eszembe.
-
Terentius
őstag
válasz
janaman01 #116338 üzenetére
Ugyanez volt a tendencia anno a 6589/6589T és a 6582 esetében.Utóbbi gyengébb volt,de a gyártók az előbbi párost nagyon hamar elhagyták és áttértek erre.Ez most nekem is érthetetlen.Talán olcsóbb a 6753 beszerzése és ezen spórolnak.Vagy említhetném a 6732-t.Alig élt szinte szegény Soc,már jött is a jóval gyengébb 6735 és elárasztotta a piacot.
-
Kornel
veterán
válasz
janaman01 #116310 üzenetére
Lehet megvarom a k4 note-ot, aztan majd dontok.
Ugye meg nem lehet kapni csak az A7010-et.
A gyengebb soc-ot elfogadnam, ha jol optimalizalt a rendszer, de a fem hazas telok nagyon tetszenek.
Ugye a lenovo nem az.
Ami igazan bejon kulsore, az az arany szinu fem haz, pl. Umi rome, redmi note 3, es ha jol lattam a letv s1-ben is van olyan.
Ha mar penzt adok valamiert, akkor tokeletesen az igenyeimnek megfelelo telefont akarok
Szoval nem varom el, hogy 100 vagy 150 dollar legyen, ha mindenben jo!
Lehet addig nezelodok, amig veszek egy mate8-at, de ugy latom itthon ezt se fogjak hivatalosan arany szinben forgalmazni... -
RVR400
veterán
válasz
janaman01 #116196 üzenetére
A Note 2 topicban már kiszenvedtem magam. A B20 nekem nem feltétel, bár Miskolcon csak ez van, viszont 200 MB-nyi nethez semmi szükségem rá.
Ami a legnagyobb érvágás, az az akkuidő. Papíron egyforma akksikról beszélünk, a hardver között nincs egetverő különbség, de normál használattal is és tesztet futtatva is az üzemidőben van 40%-nyi különbség (3.5 óra vs. 5 óra), amit semmi sem indokol (elhiszem, hogy valakinél megvan az 5 óra a Redmin is, de akkor az S3-on lenne 7), vagy egyszerűen csak akksihibás, mivel akárhogy mértem 2700 mAh megy bele, nem 3000.
A másik dolog az, hogy minden lassabban indul el a Redmin, pl a semmitérő, de mégis valamire jó Antutu is 20-25 másodperccel hamarabb lefut. A MIUI amúgy szép és jó, de itt jön még egy érdekesség. A Redmin a Real Racing 3 néha belaggolt már a menüben is, maga a játék sem olyan folyamatos rajta, mint az S3-on, ráadásul ezek a különbségek akkor is megvannak, ha a Note 2-ben nincs SD-kártya, tehát minden a belső tárhelyéről fut, az S3-on meg a memóriakártyán vannak a RR3 fájljai.
Összességében jó teló amúgy a Note 2, de hiába a heti frissítések, nem igazán tudnak mit kezdeni az erős hardverrel.
Jah, találtam a Note 2-höz CM12.1-et is, azzal valamivel jobb volt, a képernyőidő elérte a 3:45 percet, a játék is valamivel jobban ment, így ha azzal meglett volna az 5 óra körüli kijelző, akkor talán cserélek, de még így is kompromisszumos lett volna.
A telefonálás közbeni hangminősége viszont jobb a Note 2-nek, ezt aláírom, ha már telefonról beszélünk.
-
-
Milestone2
nagyúr
válasz
janaman01 #115887 üzenetére
Én ezt látom: 2 féle modell A7010 és A7010a48
16 GB, 3 GB RAM - A7010 a48
8/16/32 GB, 2 GB RAM - A7010
LTE band 1(2100), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 20(800) - A7010
LTE band 1(2100), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 20(800), 40(2300), 41(2500) - A7010 a48De mindegy, kicsi hal vagyok én a cápák között...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
janaman01 #115340 üzenetére
Az egyik verzióban biztos! Már amennyire lehet hinni ilyen korai speckós tábláknak. Lesz belőle ROW os is! Szerintem abban tuti.
(#115342) bpmcwap : Tessék szíves lenni, ezt a paypal topikban kitárgyalni, ne off-oljunk tovább " milyen pénznemben fizessek, hogy jó legyen.." témával.
-
raulicio
senior tag
válasz
janaman01 #114990 üzenetére
Nem értem mi ez a format mánia. Anno én is szenvedtem egy keveset a V3-al, de soha eszembe sem jutott volna formázni.
Ha a romban, amit flashelni akarsz más a partíció kiosztás, akkor sem kell formázni. marha nagy tévedés, de tudom én is olvastam nem egy helyen ezt a marhaságot! -
cs.zs.
veterán
válasz
janaman01 #114730 üzenetére
4G nélkül lehet élni, arról nem is beszélve, hogy itt faluhelyen (Észak-Kelet-Magyarország) nem gyorsabb mint a 3G, igaz legalább kevesebbet zabál az akkuból. Na mindegy nálam ez annyira nem prioritás, de az egyre inkább nézegetett Lumia 640 Dual tudja a B3-B7-B20 frekiket is. Meg jó fotókat lő, meg bővíthető a memo 2 simmel is, meg ... (fene sem tudja) ... sosem volt Windows-mobilom. Vajon itt az ideje?
-
-
gyűrű
addikt
válasz
janaman01 #109143 üzenetére
Sőt, még ilyen holografikusok is jönnek..
-
Lecs@
addikt
válasz
janaman01 #107767 üzenetére
Neked válaszolva, de szándékosan ide irok, mert nagyobb a mozgás itt. Számomra érdekes jelenség. Hátha tud valaki vmi okosat.
Szóval megvettem az Elephone P7000 - t. Gyári Rom . Jött egy OTA , felraktam. Rootoltam, picit belaktam. Majd toltam egy CWM backupot. Majd egy teljes Readback mentést mindenről. Tesztelgettem 2-3 Customot, de egyik sem fogott meg. Gondoltam visszatolom Flashtoollal az utolsó gyárit. Ehh lehet itt hibáztam, de Format all opcióval flasheltem. Imei ugrott egyből. Jiayu S3 - n ilyenkor *#4634# kóddal vissza tudtam írni az IMEIT. Ide nem találok még ilyen kódot. Tehát flash CWM restore a mentésem, vissza is jött az IMEI.Most jön a vicc... Bármit Flashelek, legyen custom, legyen gyári, ugrik az IMEI. Pár módszert kipróbáltam, nem jön vissza. ADB shell paranccsal nem találja az NVRAM.img filet az SD kártyán, pedig ott van. Ha cwm mentésen csak egy wipet csinálok, akkor is elmegy az IMEI. Egyetlen egy módon jön vissza az IMEI - m, ha CWM restoret csinálok. Fura, és idegesítő. Semmit nem tudok Flashelni, mert ugrik z IMEI. Mi lehet az ok, mi lehet a háttérben ? Tuti szeretnék még Flashelni a jövőben, de nem tudok ?
Valami ötlet, amit esetleg meg tudnék próbálni ? Mert ez szerintem nem normális állapot így.
-
McSzaby
őstag
válasz
janaman01 #105704 üzenetére
Flyme OS-ből a legújabb van, amit automatikusan felajánl. Elvileg nem is dual-sim-s, mert a sim csatlakozónál 1 sim van + egy hely az SD-kártyának. Nekem is ez volt az első, amire gondoltam, de nem találtam rajta 2. opciós sim bemenetet.
Ha esetleg úgy döntök, hogy borítom az egészet és telepítek rá valami os-t, mik a lehetőségeim? Mire álljak át és hogy?
Oké, nekem is ez az ötletem volt még. OS váltással nem lehet mahinálni rajta? Ubuntut felrakni, vagy egyebek? Hogy tudom leellenőrizni, hogy tényleg csak kínai 3g-vel megy?
-
-
-
Bj Brooklyn
aktív tag
válasz
janaman01 #105521 üzenetére
Nagyon remélem, hogy ami rá van írva az tudja, mert elsősorban azért venném. Hummer, mint gépjármű eléggé bejön ( sajnos még nincs, de dolgozom rajta
) és már, több éve egy Hummer H1 IP67 ( első generációs, egymagos ) mobilt használok. Az IP 67-es szabványt bőven teljesíti nem úgy, mint a Sony Z szériája. Tehát én mint márkával, meg vagyok vele elégedve, és ha a H1-et gyártanák Quad Core Soc-al, akkor azt venném, mert a pici kezemnek pont jó a 3,5". GPS meg jó lenne ha lenne benne, mert mos az megadta magát és ha már azt is kell venni, akkor inkább legyen minden egyben. Plusz a H6-ban van Walki-Talki funkció, szóval nagy ritkán mikor vinni kell, akkor azt is megspórolhatom
.
( Amúgy még néztem a H1-es felújított változatát, a H1+-ot amiben egy MT6572 van; az mennyire vállalható? )
-
include777
aktív tag
válasz
janaman01 #105448 üzenetére
Akkor leírom
xbmc 12.3-at innen letölteni és feltelepíteni : link
Repository-t innen letölteni és felrakni a telefon mondjuk download könyvtárába: linkHa az xbmc feltelepült és elindult akkor elmenni a system->addons->install from zip file(rábök)
Kiválaszt external storage, download, repository.p2p-streams.xbmc-1.0.4.zip -re.
Ha ez felment, akkor rábök get addons → p2p-streams repository → p2p-streams → install.Ezzel az első rész megvan.
teljesen ki a főmenüre, elmenni a video-ra rábök -> video add-ons -> p2p-stream itt először megkérdezi, hogy kell-e sopcast (nemkell), majd letölti az acestream androidos változatának apk-ját a download-ba, ahol fel kell ezt is telepíteni.
Itt dolgozik egy keveset, majd megkérdezi, hogy le töltse-e az acestream playert is (nem).
Ha ezzel is megvagyunk, akkor vissza system ->add-ons->get addons->p2p stream repository->video add-ons->p2p streams-> configure->list/parses->run a python scriptitt írjuk be hogy http://bit.ly/allparsers
arra figyelni, hogy a done-ra kell nyomni ha megvan a bepötyögés.
Ekkor beimportálja a listákat.
Vissza főmenü->videos->video add-ons->p2p streams->add-on website parsers
ha minden jó akkor lesz egy torrent-tv.ru sports erre rábök, és itt az eurosport hd, vagy eurosport 2 hd-ra rábök, elindul az adás.
Ha nem akad, szaggat, akkor tudja a fullhd-d kényelmesen.
Az az igazság, hogy így bonyolult leírva, de nem több az egész mint 2 perc.Arra figyelni, hogy ha fel lett rakva az acestream apk, akkor arra is rá kell bökni, hogy elinduljon, mivel ez kezeli a torrent streamot.
előre is köszönöm ! -
include777
aktív tag
válasz
janaman01 #105441 üzenetére
Nem a youtube-os full hd kell, mert a fullhd-s ken blockot a mali 400 is elviszi 1280x720-on.
xbmc kellene, mert azon nézek meccseket.
Az xbmc egy szinte minden platformon elérhető videólejátszó program. Most már kodi néven fut.
Lehet alá különféle pluginokat betölteni, így lehet vele pl élő tv műsprt is nézni. (nekem ezért kellene, a meccsek miatt) + sopcast támogatása is van. -
EG0
aktív tag
válasz
janaman01 #104683 üzenetére
Megrendeltem a ViewSonic V500-ast, DPD szállítással és vámbiztosítással együtt 125 dollárért Pandáról.
A telefonnal nem játszom, így a gyenge SnapDragon 400 elvileg nem zavar majd. MT6582-ről váltok.
Viszont 5,5 inches, full-HD kijelzős, 2 GB RAM-os, dual SIM-es, és ami nekem fontos volt, hogy LTE-s. Remélem, a Vodafone-nak van a budapesti metróban 1800/2600 MHz-es lefedettsége. (Sajnos erről nem találtam információt.)Ha ideér, majd mesélek.
-
Blizzardking
őstag
válasz
janaman01 #105106 üzenetére
Jogos
A csipkelődés hunaqua kartársnak szólt, aki fél év múlva féláron szeretné megvenni.
Én a Lenovo P1/P1 Pro-t várom (P70 van a családban, nagyon jóféle, és akkuidőben is eléggé büntet. Ha lenne benne nfc és iránytű (mágneses érzékelő) akkor már vettem volna magamnak is.) Ha a P1 a maga 4-5 Ah-s aksijával kijön, szépen felkavarja majd az állóvizet.
Az igazi "A" brand-hívők meg járjanak csak konnektorról konnektorra -
pècsimunkás
addikt
válasz
janaman01 #105095 üzenetére
Tudok a mexel fèle romokról , figyelemmel követem a fórumot . Ezzel a rommal vettem a telefont , stabil , jó rom . Nèmetországban dolgozok , nem akarok mókolni , nehogy valami problèma csak itt derüljön ki . Telefonálni , netezni , fènykèpezni ,zenèt hallgatni , GPS nek használni teljesen jó .Bár 3 hèt múlva haza megyek kicsit szabadságra , lehet , h megpróbálom mexel romját .
szerk .: várom , hátha lesz lollipop, arra biztos cserèlek .
De a 4.4. - et átgondolom azèrt ... -
pècsimunkás
addikt
válasz
janaman01 #105065 üzenetére
Az a legnagyobb gondom , hogy akarok a telefonra hangot adni - a hangszóróra , ha zenèt akarok hallgatni rajta - nem erősödik a hangerő . Vagy nèma ,vagy egyet ugrik a hangerő , ès kèsz . Fülessel ,kis hangfallal teljesen normális .
Nem szoktam nagyon csak telefonról zenèt hallgatni , de ez ìgy nem okès , ès bosszant . Főleg darts közben , mint tegnap este ... lol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged