-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
vampire17 #97871 üzenetére
Én is a szemezek vele , a Meizu M1 Note-tal és azt olvastam a gizchina és gizmochina szájtokon,
hogy föl , de van egy másik dolog ami érintheti most még csak a kínai piacra szánt verzió jelent meg (kapható meg), és amiketpl. az LTE sávjairól az eddigi verzió beszámolói -tesztjei írnak nincs benne a 800 MHz (Band20)
ami a hazai lefedettségben domináns (meg dominósok is elérik márciustól
)
(ha csak városok akkor oké az (Band3: 1800MHz)) -
Zeki
nagyúr
válasz
vampire17 #59215 üzenetére
Szerintem szállítanak:
Our shipments depart both from our warehouse in Italy from our warehouse in China.
In both cases, there is no increase or customs fee to pay the final price is stated in our online store.
The processing times and shipping are the same.
De próba cseresznye. Vagy megkérded őket. Még nem olvastam róluk. -
raulicio
senior tag
válasz
vampire17 #58649 üzenetére
A spanyol ismerős jó dolog!
Amúgy biztos lehetne vhogy továbbítani az árut, csak kérdés, hogy mennyiért és mennyire biztonságos. szerintem minél több kézen megy át annál nagyobb a "hiba" lehetősége.
Amúgy vmi futárszolgálat szerűvel szállítanak spanyolországon belül ill. portugáliában, szóval a megvalósítás is érdekes lehet. Kérdés, hogy megéri-e. Minden esetre ha találsz jó megoldást, akkor ne hallgasd el előlünk! -
motrola
aktív tag
-
svgyula
addikt
válasz
vampire17 #58637 üzenetére
Szia!
Nem az a kérdés, hogy hol rendeled! Az a kérdés honnan kapod! Ha ez is kínából jön a nevedre ugyan az a helyzet mintha innen rendeled:[link]
Ezek mind csak "közvetítők" jogilag nem velükkötsz szerződést (vásárolsz) hanem a gyártóval
! Az az áruház amelyik nem rendelkezik raktárkészlettel és nem egyből neked küldi az árut mind
az unión kívülinek számít és áfa köteles, a megadott értékek felett meg vám köteles
.
Ez azért van mert ha egy termék bekerült az unióba és kezelték akkor a cég befizetett utána mindent, így már nem kell ráfizetni. Viszont ez az árban mindenképpen jelentkezik!!! -
citkar
addikt
válasz
vampire17 #58590 üzenetére
Én majd egy éve használok Ioceant, a GPS problémán kívül nagyszerű telefon.
A GPS lassan talál jelet és pontatlan, a cég állítása szerint az elsők voltak ilyen rosszak és ingyen küld antennát annak aki kéri, amiről nemrég hallottam s kértem én is. Nem valami nagyszerű megoldás, de valszeg ezúton elismerik, hogy rossz antennákat szállítottak nekik.Egyébként nagyon szép és jó telefon, mondom ezt lassan egy év használat után.
Egyébként tereznek jó ideje ők is nyolc magosat, már tavaly is volt hír, de amit te linkeltél az úgy látom a régi házban lesz, ami szerintem nagyon szép (jó helyről lopták
) de valami más kéne, ha már cserélek..bár, kevés ilyen szép van, ilyen áron.
(#58597) Vvarpi :
A GPS macerán kívül teljesen indokolatlanul húzza le a sok "divat-gyökér", mert divat szidni valamiért.(#58598) CineDOG1:
Ez sok kínai telónál van, nem kiugró, de ahogy az XDA-n olvastam talán, az Iocean esetében csak az elején volt így. Ezt az egy problémát leszámítva, amit könnyedén át lehet hidalni vagy nélkülözhető, tökéletes telefon. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
vampire17 #58592 üzenetére
Nem tudom, hogy igaz-e a hír, de én arra tippelnék, h kamu. Az a 400mAh nem oszt, nem szoroz ilyen tételnél...
Egy szűk napot így is ki fog húzni szerintem...Azért nagyon ritka a kicsi akksi, mert sokan megelégednek azzal, h naponta töltik, meg a vékonyság az nagy trend (meg a tepsiség)... sajnos ilyen irányba haladunk
Powerbankok piaca fog fellendülni szerintem nagyon...
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
vampire17 #58083 üzenetére
Newman talán jobban tetszene, a másik nagyon hajaz az S3/S4-re. Ez a nagyon kerek él nem tetszik, ami inkább élesebb a sarkokon az jobban bejön.
Pld Ulefone P6+ ez.. De ez is már batár. 5 col amit még kényelmesen tartok a kezemben. De az már tényleg a vége. -
-
-
-
tolvaj!
őstag
válasz
vampire17 #43114 üzenetére
ha az igényeidet lejjebb adnád 0,3"-al akkor ajánlanám még a jiayu G4 újabb kiadását. az már T-s procival van, de "csak" 4,7"-es
(#43116) vampire17
te is belesétáltál abba a csapdába mint már oly sokan3000mAh az az akku, te is a kissebiket találtad meg, mert van belőle egy "karcsúbb" kiadás is.
-
GIJoe
addikt
válasz
vampire17 #43108 üzenetére
Bluebo B6000 tepsi?
-
G.I.JOE
senior tag
válasz
vampire17 #34639 üzenetére
Gizchina-s emberke az Android-cream-ről rendelte, na azokról még nem hallottam. Viszont 1.5GHz, 2 giga/32 giga, HD, tudja a 900Mhz-et, 7mm vastag, és 278 dollár ... Hmmm, elgondolkodtató. Mégha mondjuk a minideal-ről 300 is lesz. De így lassan már én sem fogom tudni, hogy mit vegyek és még évekig nyüstölöm majd a galaxyt!
Viszont nem Gorilla Glass-es és ha jól látom nem is dual sim-es. na, így már könnyebb dönteni!
-
válasz
vampire17 #27312 üzenetére
Nálam két China post csomag tart pontosan ugyanitt ugyanígy 4-i indulással és 10-i vám elé állítással. Közben a SG post múltkor 3 hét volt, előtte a CN Post volt 19 nap. Sokan mondják, hogy SG post a gyors, miközben nagyjából ugyanannyi idő, bár a SG Post korábban dinamikusabb volt.
hungobungo #27328
Amikor itt volt nálam a ZP900-as 2300-as akksija és a G3-as 2750-es akksija, egymás mellé tettem és láttam, hogy a Zopo akkuja fizikálisan nagyobb. Ettől függetlenül sokan bizonygatták, hogy márpedig a ráírt adatok valósak (miközben az első akkukon a zseni hamisítók még számolni sem tudtak, mert a 2750mAh és 3,7V mellé 9,99Wh-t írtak, aztán csak később kaptak észbe és írtak 10,18Wh-t) Valahogy szívesebben akarjuk elhinni azt, amiről álmodunk...A drága magyar árakhoz:
Cubot A6589S egyik helyen 230USD. 200 darabot véve megkapod 190USD-ért darabját, de akkor nincs SG Post, a postaköltségre ekkora tétel esetén korábban 450USD-t mondtak, tehát egy készülék ára 192USD x1,27 x 227 = 55k Ft. De ebben még nincs benne a terítés, a raktározás, a fizetések, a kisker árrés, jótállás, a papírmunka és az adók az esetleges bevételek után. Szóval ha ezt (ilyet) 75k-ért adják, akkor nem keresik magukat degeszre... -
justaview
senior tag
-
b0bcat
addikt
válasz
vampire17 #26382 üzenetére
"...tuti lenyomja majd a "sima" MT6589-esek árait. (Ahogy az tette az MT6577-esekkel)"
Ebben sajnos tévedsz. A 6577-es készülékek jó része alig vagy semmivel nem lett olcsóbb (legalábbis a tepsi kategóriában), amióta megjelentek a négymagos MTK-sok.
Amit én személy szerint nem is értek.
-
-
-
gedadavid
csendes tag
válasz
vampire17 #25427 üzenetére
Ez neked ment volna, nem tudom miért nem írta ki:
Örülök, hogy így tetszik. Remélem az enyémmel se lesz semmi gond. Neked hány akksit küldtek? Mert mikor rendeltem még csak 1-et írtak, de pár napra rá már 2-vel árulták. Reménykedem benne, hogy már 2-t küldenek esetleg nekem is nem csak az utánam rendelőknek. ( én is minideal-en rendeltem) -
robertone2
tag
válasz
vampire17 #25110 üzenetére
Arról nem tudok semmit, én kétfélét használok számítógépen:
Ezt és ezt.Mindkettő van androidra is. Ugyanaz a cég szerintem, mert csak a tarifák különböznek, a honlap és a kliens is ugyanolyan felépítésű.
A SmartVoipnál 14 ft a mobilhívás percenként és persze nem csak Magyarországra ilyen olcsó, viszont a vonalas hívásokra is számít kb. 2 forintot percenként.
A Nonohnál ingyenes a magyar és a legtöbb ország vonalas hívása de drágább a mobil, 31,5 Ft magyarországra.
Mindkettő úgy működik, hogy be kell fizetni 10 eurót (+némi adó kb 2-3 euro nem emlékszem pontosan) ezt lebeszélheted és a befizetéstől számított 120 napig élnek ezek a tarifák (de nekem addigra többnyire elfogy és amúgy is újra kell tölteni).
Telefonálási szokásoktól függ melyik éri meg jobban, elég sokat lehet spórolni velük (én külföldre is beszélek), ha benne lesz a mobilnet a dupla simes telefonomban a dominó (0 ft havidíj) kártyámat itthon csak hívásfogadásra fogom használni.
-
GazVezír
tag
válasz
vampire17 #24948 üzenetére
Akkor mégsem törlöd ezzel végül, te magad írtad le. Sokak tapasztalata alapján ezek a programok feleslegesek, mitöbb az általuk kért jogosultságok alapján közel sem megbízhatóak, így érdemes törölni őket. A rendszer egyiket sem fogja hiányolni. A telefonomom megérkezését követően ez volt az első dolgom, sokakkal együtt. A kinaszoft eltávolító gombnyomásra teszi ezt meg a leírtak szerint.
-
GazVezír
tag
válasz
vampire17 #24933 üzenetére
Root Explorer lesz a te barátod. Könnyű lesz vele eltávolítani bármit, amennyiben tudod mit kell letörölni. ADB-n keresztül is lehet törölni egy terminállall, de előbbi egyszerűbb, továbbá gyorsabb is. Ha meg valami le van törölve, az bizony le van törölve, akárhogy is nézzük :-).
-
tiko76
aktív tag
válasz
vampire17 #24859 üzenetére
SG. MINIDEAL 18.-án rendeltem. 19-én kérdeztem meg,hogy mikor lesz feladva 2-órán belül küldte a ragszámot.20.-àtol látom.
2013.04.20
15:02
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent
abroad
2013.04.23
08:43
Küldemény információ:
Célországba megérkezett /
Arrived in the destination
country
2013.04.23
08:45
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item
presented to customs -
válasz
vampire17 #24235 üzenetére
Igen azért rendeltem végül a MiniDealről mert itt jókat olvastam róla. Eredetileg a Pandáról akartam, onnan már többször rendeltem, de most az egyik haveromnak se jött még megg tőlük a telója 30 napja
annyit nem akarok várni
Húúú ha egyszer megjön
Okés én kedden rájuk fogok írni az tuti
sőt utána is minden nap
-
hungobungo
senior tag
válasz
vampire17 #24050 üzenetére
A nem hivatalos update-ek általában zip-pelt recovery-vel telepíthető cuccok, ezekben egyszerűen ki kell cserélni/felülírni a magyarított fájlokat, és mehet a CWM/TWRP "update from zip" parancs.
A magánvéleményem az, hogy ne akarjunk azonnal hivatalos update-et frissíteni (img fájlok), várjuk meg az egyedi romokat már csak a fenti okok miatt is, meg az miatt is, hogy root jogokat, javításokat, takarítást, gps optimalizálást stb. adnak hozzá az eredetihez képest.
Ha a hivatalos frissítésnél rom preloader-ért elcsesszük (mert pl. a rom mégsem a mi telefonunkhoz készült, áramszünet, adatátviteli hiba. stb.), akkor kaptunk egy szép téglát, ha csak a recovery-t cseréljük egyedire, azzal nem árthatunk a telefonunknak.
-
gabor#
tag
válasz
vampire17 #23915 üzenetére
Türelem. A 17track.net oldalon nézd meg a trackinget holnapután reggel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest