- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocus007
tag
Tudnátok ajánlani valami jó 8magos telefont, max 200€ körül, ami tud b20 sávot.
Jó lenne bele min. 3GB RAM és ujjlenyomat olvasó, a legjobb 5,5 colos méretben.Nekem most kettő van a szűkítésben:
LeEco Le 2 International verzio 3/32GB
Xiaomi Redmi note 3 pro Int. Verzio 3/32GB
ezekhez mit szóltok, melyiket érdemesebb venni? -
cocus007
tag
Olyan már volt nektek, hogy pc-n meg bárhol töltődött a telefon USB-vel, csak a kocsiba nem? Próbáltam több kocsiba, több töltővel, más kábellel,de semmi...
Egy ZTE v5 ez éppenséggel. De lehet csak le kéne küzdenem a lustaságom és frissiteni a legújabb mokee-ra... -
cocus007
tag
válasz
cs.zs. #98960 üzenetére
angol raktárba mér írnak kisebb akksit hozzá?
Egyébként van másik német raktár is, és adnak hozzá ajándékot -
cocus007
tag
Rendeltem végül 1 Cubot s168-at anyámnak comebuy-ról. Előbb megérkezett minth küldték az emailt h feladták
Azért rendeltem onnan mer pár euróval drágább volt mint másik oldalról kuponnal,de adtak hozzá 1 power bankot + gorilla glass fóliát, de eleve volt a telóhoz 1 vékony fólia pluszba + a telefonon is már 1 + 1 átlátszó szilikon tok.
Tök jól bírja az akksi h be van kapcsolva,de végülis nem megy rajt semmi,mer google fiókot nem tudok aktiválni és telepítgetni az app-eket, mer anyámé lesz...
Antutuba is viszonylag jó eredménye lett, kb 18ezer, ami több mint a ZTE v5-ösömé!
Sztem a fóliától,amit még nem szedtem le, azért kicsit furcsa a kijelző tapintása. Nem gondoltam volna h nagyobb a telefon mint a ZTE
Ja és egyből talált a wireless update októberi helyett januári szoftvert uh le is cseréltem,míg nincs rajt semmi úgy könnyebb -
cocus007
tag
A múltkor kinézett telót nem nagyon tudtátok ajánlani,így akkor kérdezem mi legyen?
A lényeg: 5" alatt; nem árt ha 2 kártyás, de normál SIM-es legalább az egyik; 1/8GB; 8Mpix kamera is legyen azért és mindezt 4 maggal elég. És lehetőleg kb max 110€-ig, minél olcsóbb gyors postával (ezt nem kell beleszámolni)De pl a Xiaomi Redmi 2-ről mi a vélemény? bár kicsit drágább...
-
cocus007
tag
Valakinek van tapasztalata az új iphone-klón Blackview Ultra telóról? Vagy h mennyire megbízható márka egyáltalán.
Tetszik a telefon, ránézésre adatok alapján nem is béna...
Anyámnak kellene, bár nem fontos h csúcsteló legyen, a Samsung GIO-t kell leváltani, amit nehéz überelni
Vagy javasolhattok valami mást is ha gondoljátok, ha lehet 5"-nál kisebb legyen. -
cocus007
tag
Basszus de sunyi ez a leírás!
Minek kezdik az octa core jellemzőivel,mikor a végén nem is azt rendeled?
Ez a 4magos változat akkor tud LTE-t és 2 kártyás ugyszintén? De akkor meg sokallom a 160 eurót... -
cocus007
tag
EFOX SMART E5-hez mit szóltok? Van már ilyen vkinek?
Az a wireless charging működik, hasznos?
Vagy inkább a THL 5000?
Vagy MotoG?
vagy Umi X3, csak ez már kicsit nagy lenne -
cocus007
tag
válasz
Dominó85 #91275 üzenetére
Bocs, biztos én nem vagyok topon, de akkor most milyen telefont akarsz ajánlani? Mer az a 2 Lenovo ugyanugy MTK procis.
Lehetőleg európai raktáron legyen elérhető akkor már,mer nincs időm megvárni a jövőbeli tipusokat ha nem baj, mer nem tudom tölteni a zopomat.
Kis szűrést beraknék ha lehet: max 5", és max 200€, minél nagyobb kivehető akksi, és min. 1 normál-SIM.
köszi -
cocus007
tag
Most akor a Blackview crown-nak mik a paraméterei? 13 v 8 MPix-es a kamerája? vagy tényleg kétféle van?
Ajánlanátok a telefont v inkább költsek többet és THL 5000? Most ezek vannak a szűk körben, -
cocus007
tag
Németeknél csak 19% az áfa
-
cocus007
tag
Melyik telós oldalaknak van európai v főleg német raktáruk,ahol jó a választék is?
Comebuy + Efox-ot tudom. -
cocus007
tag
válasz
WOT-H-A-C #89259 üzenetére
Gps nem árt azért néha,ha mükszik, ha nincs nálam a navi...
az a THL meg túl olcsó, nem gagyit akarok,hanem ami több mint 7 hónapig bírja!
de lehet tényleg előbb 1 rom frissités kéne,csak nem érek nagyon rá szórakozniAzért kéne 2kártyás,mer lehet nem a telón múlik,hanem lehet a szolgáltatóm nem a legjobba környéken,és akkor vennék bele 1 másikat.
LTE-s telók csak 1kártyásak vannak?@KTU: más,nagyobb kapacitásu akksi is jó a 700ba?
-
cocus007
tag
Lett pár gondom a Zopo ZP700-asommal, lehet le kéne cserélni.
Tudnátok ajánlani,valami hasonló tudású dual simes, netán LTE tudású telefont? gyengébb ne legyen, és olyan 150 Euro körül legyen de mindenképp 200 alatt (mondjuk ebből a választékból)
pl a Zopo ZP520-asról tudtok valamit mondani? -
cocus007
tag
válasz
hungobungo #68727 üzenetére
Ha kiküldöd te is ingyen németországba, akkor esetleg lehet róla szó ha jó az ár
azért ezt az oldalt néztem,mert van német raktár és akkor ha jól tudom nem kell adózni,mer országon belüli lesz -
cocus007
tag
Véleményt szeretnék h szerintetek melyik jobb?
Zopo zp700
Xiaocai X9
esetleg Cubot OneSvagy innen vmi más ajánlat...
-
cocus007
tag
Én magamnak tuti zopot veszek majd,de ez most nem nekem lesz... és ennél az lesz a gondjuk h kicsi az akksi.
És az Ali oldal azért nem tetszik úgy ránézésre mer olyan mint az ebay h ki kell fogni 1 jó eladót... de szólj ha nem így van.
Nekem a lenovo is tetszik,de máshol 179ért láttam,ami kilóg a keretből.
A 140 dolcsi meg ja, elég felső határ,mer ugye kb 15 dolcsi a DHL...
Ez az újabb UMI nem rossz talán, de tud magyarul? -
cocus007
tag
De Ali-nál nem lehet paypal-al fizetni nem? és nincs master cardunk sztem...
az Umi nem túl szép...
az előbb lett ajánlva a Jiayu, az meg már kicsit drágaMit szóltok Doogee DG500-hoz?
nehéz választani,ami külsőleg jó,azon vmi más bökkenő van,ami belsőleg jó az meg kívül nem... az egyiknél jobb a kamera de szarabb az akksi meg sorolhatnám... -
cocus007
tag
Kérdeznék, hátha vannak újabb telók,amiket ajánlanátok.
kritériumok: áfástul 40 v max 45ből jöjjön ki (tehát úgy kb 140 dolcsiig)
1GB RAM, 4+ ROM, 4 magos proci, magyar nyelv, 5mpix-nél nagyobb hátsó kamera stb
ja és nagy akksi
kb a szokásos,csak hogy mégis ezek közül vmi jobb fajta
és ha lehet legyen fehér színben -
cocus007
tag
válasz
Viktor0610 #62569 üzenetére
néhány telónál fent a névbe azt írják h 512MB, lejjebb a leírásba meg már csak 256os meg hasonlók...
-
cocus007
tag
válasz
pècsimunkás #62497 üzenetére
Deutschland nach Europa (4-7 Werktage) € 9,00
nem vmi olcsó
na mind1 még odébb van h rendeljek... -
cocus007
tag
válasz
citkar #62481 üzenetére
Én mondjuk nem a litván shoppal szemezgetek hanem comebuy német raktárról, és arra írták az emberek h az ottani árakra nem jön rá semmi max a postázás,mer h már belekalkulálták a felárat... és cserébe gyorsabban ideér.
de végülis az a lényeg h kb még áfával is olcsóbb mint itthon a gyengébb márkás telók, bár ja senki se pazarol szivesen 6-10ezer Ft-ot. -
-
cocus007
tag
Valaki rendelt már innen?
Durva h azt állitják h nagy valoszinüséggel NEM kell vámot fizetni -
cocus007
tag
Na akkor a Doogee DG300-on felraktam a framaroot-ot, telepítette a Superusert
Success volt az üzi, tehát elvileg sikerült (vagy hogy lehet ellenőrizni?)
akkor ezzel megvolt a rootolás és nincs semmi dolgom? a frama apt-t le lehet akkor törölni nem?
és akkor így most lehet törölni mondjuk a twittert is? -
cocus007
tag
Vki tudna segíteni,hogy h kell kikapcsolni a telefon bekapcsolásának a zenéjét ezen az android 4.2.2n (Doogee300)?
-
cocus007
tag
válasz
cappa72 #62168 üzenetére
Nuku: csak segélyhívás
én is ott kezdtem,mer a Gio-nál mindig ott jön elő.na most! nem tetszett neki az USB-HUB, bedugtam elől a gépen most már felajánlotta a dolgokat
USB-tárolóra kell menni ugye, nem MTP?
bár nem talál az MT65xx-hez illesztőprogit a gép... uh a meghajtót kijelzi de nem tudok belépni -
cocus007
tag
Ma jött meg a Doogee DG300 teló tinydeal-ről
Ami hirtelen feltűnt h a bal alsó gomb kevésbé van megvilágítva mint a másik oldali...
És ami gázabb: Antutuba írja de a beállításoknál is látszik, hogy messze nincs 4 giga ROM-ja, csak 1300MB-ot ír ki
Azt az elvileg 4 gigát ki lehet belőle vh csikarni? vagy ez alapból ilyen és marad a memória kártya? -
cocus007
tag
Egyébként ezeknél a telóknál is ha először bekapcsolom gyorsan kikapcs gomb hosszan és adathálózat kikapcsolás? hogy ne vonjon le lóvét, mert nincs mobilnet előfizum...
-
cocus007
tag
válasz
gipsztigris #59662 üzenetére
Ez még 1 Samsung Gio, tehát nem is kici kinai
eleve alig találta meg a google,pedig direkt bekapcsoltam a wifit
rámegyek a linkre ami itt ki lett rakva, és akkor Android - Eszközök kezelése alatt kell keresni?szerk. ja már látom, ott 1 fül h összes mutatása
így már kiírja
-
cocus007
tag
Dúúúrva, ez a teló tegnap még 95 dolcsi volt, most csak 30at dobtak rá, vagyis a leárazást mérsékelték...
vajon azért csinálják, hogy ne rendeljenek annyit ünnepek előtt, hátha kevesebb lesz a panasz? -
cocus007
tag
válasz
fotosjani #59420 üzenetére
És 97,5%-os eladó az jónak számít ezen az oldalon? mer eBay-en az nagyon gyatra arány... ezért nem tetszik az aliexpress oldal, mer ki kell fogni 1 normális eladót.
Egyébként még odébb van h ilyet vennék, lehet addigra már lesz vmi jobb is.Most előbb Doogee DG300-ast kell rendelnem vkinek, vmi gyorsított postával lenne jó ami összesen max 104$-ra jöhetne ki, így általában a DHL már nem fér bele, de ha vki mégis talál, szóljon
-
cocus007
tag
-
cocus007
tag
Olvastam vmelyik hozzászólásban h sok telefonnál nincs európai 3G, most az melyik sávot is jelöli?
Esetleg evvel a telefonnal mi a helyzet: [link]
német mobilnetre kellene max néha,mikor kint járok...
Egyébként ezek rootolva érkeznek vagy nem nehéz megoldani?
Vkinél volt már ilyen telefon?Az ilyen Samsung klón telóknak a kijelzője is olyan mint az eredeti,tehát olyan szép az üveg?
Lehet nem ide tartozik,de Antutu helyett van vmi hasonló progi ami elmegy a béna Gio-mon?
-
-
cocus007
tag
válasz
Cpt. Flint #58959 üzenetére
Nem akarom vizbe dobni uh az nem muszáj,inkább nézzen is ki jól...
Köszi az eddigi ötleteket, de vh nem tetszettek
Áfát nem kell előre beleszámolni most, csak a teló árát nézzük
Azóta láttam 35 körül 4magosakat, lehet inkább olyanba kéne beruházni? -
cocus007
tag
Milyen DUAL-SIM-es kínai klónmobilt tudnátok ajánlani?
Mondjuk kb 4 colos kijelzővel (5nél kisebb legyen az a lényeg)
1GB RAM (de nagyon minimum az 512)
több mint 1GHz-es dual-CPU
Android 4.xx
magyar nyelv
és min. tényleges 3MP kamera,de inkább több
és akkor mindez még 30ezer Ft alatt. ha nagyon jó a masina lehet 40 alatti isTinydeal oldalról szoktatok rendelni, megbízhatóak? vagy milyen oldalt ajánlanátok ez ügyben?
pl erről [link] vélemény?
-
cocus007
tag
Egyébként ezeken a klón telókon milyen a tv-zés próbálta már vki? És ha megszűnik az analóg tv ki lehet dobni a kukába a készüléket - már ha vki csak erre használná?
-
cocus007
tag
válasz
pmikloska #9767 üzenetére
Ja hát 40ért tényleg elég drága - csak gyorsan belinkeltem mondjuk az elsőt amit találtam - mondjuk én 1 forintot se adnék érte + ezek közt is vannak különbségek,legalábbis a leírás szerint. Csak agyalágy
"sógornőm" nézett ki most ilyen telot,és majd le kell beszélni róla (mindezt azután h 3 hónapja csak sony go kellene neki, azért kicsit nagy ugrás)
Mer ilyen csiga procival ha tud wifizni és lehetne netezni sztem az kínszenvedés, java játékok már nagyon elavultak és tv-t nézni 240*320as kijelzőn elég gagyi lehet... de szóljatok ha máshogy gondoljátok
és tényleg van csomó ember aki meg is veszi vaterán -
cocus007
tag
Bocs de most nem nézem végig miket írtatok.
Vett már vki pl vateráról iPhone-hasonmás dualSIM-es, tv-s telefont? Mint pl ez [link]
Erősen kétlem hogy ez Quad-core os,mint a matricán,de még a dualt is... meg eleve nem írnak róla kb semmit ami furcsa. meg minek ilyen teloba tv, lehet azt használni mondjuk panelrengetegbe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest