- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Mi most a bestbuy áfával, 53 ezerig bezárólag?
5.5", Full HD felbontás, és ne Mali T720 legyen azért mellé
Esetleg itthon.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Sziasztok!
Jó ideje elszakadtam a közösségtől, nem követtem annyira a mobilokat. Gondolkodtam most viszont pár új telefonon.
Barátnőmnek Meizu M2-t néztem ki Eustock-on. Van 40-ig bezárólag más alternatíva? Fölé nem tudok menni.
Magamnak meg nem tudom. Néztem a Meizu M2 Note-ot, nagyon tetszik külsőre. De ott van a Xiaomi Redmi Note 2 is (a tesztben voltak azért hibái), és a Lenovo K3 Note (Duliee, te írtad azt hiszem az érintő gondot). Ezek közül melyik ami a leginkább ajánlott? Játszanék is rajta azért. Itt a fő cél, hogy ne legyen drágább 50 ezernél. És a nagyon kínai márkákba se mennék bele, a hármas közül lenne a fő cél kiválasztani.
Kicsit OFF, de én is körbenézelődnék, mit-merre-hogyan, de nem ismerem már, hogy melyik kínai oldalnak van EU-s "kirendeltsége". Valaki tudna segíteni privátban akár, hogy ne itt offoljunk? Köszönöm
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
tfalcon96 #75747 üzenetére
Köszönöm nektek. Még mindig 3 lehetőség lenne, ami tetszene:
Doogee DG800 (csak sajna a sima felületű hátlapból csak fehér van, a recések szerintem rondák)
JiaYu G2F (kissé alacsony felbontás, minden más OK kb, csak lehetne 4.4)
Doogee DG350 (HD kijelző, jó hardver, nem tudom milyen minőség) -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
wwenigma #75708 üzenetére
Sony képeitől nem kell elájulni, SP-ém fakó, és mosott képeket csinál. Haver L-je se jobb nagyon.
Most nagyon gondolkodom. G2F, vagy DG800?
JiaYu előnyei:
-Gorilla Glass
-Nagyobb aksi
-Wolfson? DACDG800 előnyei:
-Jobb felbontás
-Jobb droidSzerintetek? Hosszabb távra tervezek.
-
Ed3r_X_
nagyúr
JiaYu G2F vajon kap 4.4-es droidot? Milyen olcsó 4.4-es telefonok vannak még 120$ környékén? Doogee DG800-at tudom, minőségét, használhatóságát nem, de valami ismertebb?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Áfával 35-40k körül milyen best buy telefonok vannak most?
Köszi a válaszokat
-
Ed3r_X_
nagyúr
Sziasztok!
Mi számít most jelenleg best buy telefonnak, árát tekintve?
20-25k körül? Utóbbi már áfás ár. Vagyis olyan maximum 80-90$-ig.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #62088 üzenetére
A belső SD-re pakolva a játékokat elég hamar megtelik. Más okát én se látom.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hali!
Igen régen jártam már erre felé, ezért tanácsot kérnék. Adott lenne egy garanciás telefon, a Pandához. Nem ad képet, csak háttérvilágítást (ZTE V967S) Vissza kéne küldeni, de ha nem lesz másik cseredarab, vagy nem tudják javítani, akkor ugye másik készülék.
Mit érdemes Pandán kb 30 ezer Ft-ig nézni? Ennyiért lett véve a V967S, ha lehetne másik, akkor ilyen árkategóriából néznénk havernak. Mit ajánlotok? Megbízhatóság fontos, és akkor mindenképpen a Panda.
Köszönöm
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
iMaverick #57388 üzenetére
Haier W718-nál nem volt más, csak preloader mód nekem. Gyári recovery még hagyján, az bejött, de gyári ROM meg az életbe nem lesz ahhoz, csak lementve, de ahhoz is kellett a preloader, hogy felrakja. Cappa72 TeamVieweren segített, és addig tényleg nem akaródzott nekiállni.
Blackviewnél is ment, ott is teljes mentés volt róla, hála égnek hibátlanul lefutott.
-
Ed3r_X_
nagyúr
A RAM nem 2GB lesz. Ha megnézed a CPU-Z-s képet már az furcsa, hogy a Total RAM 2048MB, holott mindig kicsit kevesebb szokott lenni, soha nem pontos érték az. Illetve 2GB-ból a szabad csak 480? Az MTK nem zabálja ennyire az erőforrásokat.
Illetve klón, hát nem tudom, csak azért, mert így néz ki nem venném meg.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #56837 üzenetére
Akkor se venném meg. Illetve tudtommal azzal se rakható át minden. Inkább vennék picivel drágábban olyat, amivel nem kell szarakodni.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Viktor0610 #56832 üzenetére
Szívásra épp elég, ha szereti azt nézni, az értesítési sávon, hogy a tárhely megtelelt
És hiába rak át 1-2-t SD-re, van amit nem enged, nem lehet
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Viktor0610 #56830 üzenetére
Hát, elég a FB appnak felmászni, máris -30 MB. Hamar el tud az fogyni, ezért szerintem a Haier W718 jobb kuponnal.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #56827 üzenetére
ROM: 256MB.
Szívatni akarod magad?
Samsung régi modelljein megszoktam, hogy ha a ROM 256MB, abból a a telepítésre való az kb. 130 mega, ami édes kevés, és mindent át se lehet helyezni.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Viktor0610 #56688 üzenetére
QHD: 2560 x 1440 Quad HD
qHD: 960 x 540 Quarter HD -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
gipsztigris #56353 üzenetére
EU warehouse alatt amik vannak, azok jönnek EU-ból csak.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
kristof123 #56254 üzenetére
Olyanom volt, feldobja a telót azért, élőben jobban néz ki. És elég pontos, jó benne a GPS, nem kell mókolni vele. Pörög a rendszer is..
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #56195 üzenetére
Mennyit utazott onnan?
Merült közben, pihent, és be kell állnia, mint minden aksinak 1-2 töltés után. Persze, hogy kevésbé bírta
Most ha azt mondom, tegyük fel lemerült 20%-ra az aksi, töltesz rá +20-at, akkor az a 20% le fog szaladni hamar (tapasztalat szerint)
CoolBoy323:
Értettem, szerinted minek a "Szmájli"?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
peti2ty #55931 üzenetére
Ez a Jiake JK10 szerintem. Képről legalábbis.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #55867 üzenetére
Itt jó. Szól rendesen.
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
gipsztigris #55750 üzenetére
MT6589T, 6", HD kijelző, nesze neked 46 Mátyáska, áfával
MSM8260A, 4.5", HD kijelző, áfával 39. Vannak ott jó dolgok.Amúgy lehet, de a PartNeroGSM is nem hivatalos garit ad, az hogy rendesebbek, az egy dolog. Hallottam rosszat arról is
De még az a legmegbízhatóbb talán.
A DUAL-os változatok meg mindig drágábbak általában
Moto G nem biztos, hogy olyan tuti jó lesz DUAL-ban.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Crytek #55746 üzenetére
Ja, csak hivatalosan nem lesz itthon a Motorola, nem? Akkor kenheted a garit, mert ha sufnibolt, az annyit is ér
Illetve ez még mindig csak egy telefon, ami nyomott áron van. És ha valakinek nagyobb aksi, kijelző, stb. kell akkor mi legyen? Virágzik a kínai telefon ideje, közel sem áldozott le.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
berigazek #55675 üzenetére
Az első kicsit félhomályban készült, vakuval. A második a makrót mutatta be, elég jó lett szerintem. A harmadik rendes fényviszonyok között készült, és a táblás is. Amin ketten vagyunk haverral, az az előlapival lett készítve. És a videó ugye pedig a fő kamerával, Full HD felbontásban.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
meridaharcos #55615 üzenetére
Csináltam párat ma suliban, itt is vannak.
-
Ed3r_X_
nagyúr
MT6589T-t mivel partícionálok át? Addig nem akarok belakni semmit
-
Ed3r_X_
nagyúr
Megérkezett a Blackview JK809-es telefonom. Tapasztalatok:
-Hatalmas a készülék, ennek csak a kijelzője akkora, mint a Haier W910 egymagában (nem viccelek)
-A kijelző nagyon szép, gyönyörű színek, tökéletes betekintési szögekkel
-A telefonon volt egy rendes fólia, adtak még pluszba hozzá egyet, és egy kihajthatós tokot is.
-Gyors nem akad, tényleg a T-s processzor van benne, AnTuTuban 16500 pontot ér el.
-WiFi vétel okés, Haier-rel van egy szinten kb.
-A kinézet olyan "S4-es", de sehol nem ropog, nem nyikorog
-Az akkumulátora hatalmas, súlyra se kicsi, szerintem valós a rajta levő 2950mAhHa több tapasztalatom lesz vele, írok még, aztán lehet ebből cikk is kerekedik majd
Illetve egy kérdés: Az MT6589-es particionáló ZIP jó MT6589T-re is?
-
Ed3r_X_
nagyúr
3D-ben lassabb
De nem MT6582 és MSM8225Q volt a kérdés? Mert az 17 vs. 11 ezer. ott kijön a különbség.
Az Adreno 203 kb. az Adreno 205-tel van egy szinten, amit használtak 2 éve az Xperia telefonok (Arc, Neo, stb.) Így látni, hogy nem túl erős darab, a FAEA cikknél meg is jegyezték, hogy a HD sok neki.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
UnConnecteD #55240 üzenetére
Ha lesz több tulaj, kelleni fog egy fórum neki
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ma megérkezett a W450.
Első benyomások:
-Nagyon fürge kis készülék, összeszerelés rendben, hátlap stabilan tartja magát
-AnTuTu-ban szerény 17500 pontot dobott, nem egy gyenge
-A kijelző egész jó, a Haier W718-nál fényévekkel jobb. Egyedül felülről rosszabb a betekintési szög, mindkét oldalról olyan 160 fok. A felbontás bőségesen elég, HD-hoz szokott szememet se erőlteti.
-Aksi kicsit könnyűnek tűnik nekem, a ráírt 2000 helyett olyan 1600-1800mAh lehet valós.
-A sárga változatot rendeltem, egyszerűen gyönyörűÖsszegezve 100$ körül nagyon megéri, jobbat nagyon nem kapni, 1GB RAM-mal, és 4 magos processzorral.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ma rendeltem egy Blackview JK809 telefont. Elég jó áron van most, 154$. Van esetleg ilyenje valakinek?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Újból segítséget kérnék, Pandán nem volt a kinézett telefon.
-4.5"-5"
-MT6589, de nem vetem meg az új MT6582-t sem
-1GB RAM
-qHD-HD kijelző
-Legalább 2000mAh akkumulátor (nagyobb =jobb)
-IPS kijelző!150$ környékén, de + 5$ max. kb.
Köszönöm a segítségeket
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #53750 üzenetére
Ez az eset az, másik topikban volt.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Segítség kéne srácok.
Feltételek:
5" körül legyen, de ne 4.5"
IPS kijelző
1GB RAM
MT6589-MT6582
HD kijelző
Erős aksi (2500-3000 körül, és ne ráhazudott legyen)
Klónok kizárva.Van valami ötletetek még nem elborult árban? Köszönöm
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
ronaldo #53547 üzenetére
Utóbbi. Adreno 225 oda vissza veri az SGX544-et. MP1-es kiszerelést persze. A két Krait mag is bőven erősebb, mint az MTK 4 magja.
RR3 megy szépen Haier W910-en.
Más
Illetve 5"-os olcsóbb telefont tudtok jó kijelzővel, aksival? Árban se legyen olyan vészes. Lehet nagyobb is, mint 5".
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
pècsimunkás #53528 üzenetére
Aksi időben nagyon megbántam, másban kevésbé.
(nem rossz telefon, a szívemhez nőtt, csak olcsóbbra váltottam, aksiban meg is lett az ára)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Bittorrent topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest