- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Al3xT
tag
válasz
kosturica #58749 üzenetére
Nem tudom mik a Te kriteriumaid, de a sajatommal tisztaban vagyok.
Nyilvan a HTC One egy felsokategorias keszulek es annyiba is kerul. A Moto G feleannyiba kerult, DE teljesitmenyben es felhasznaloi elmenyben kozel sincs ekkora kulonbseg, sot van amiben a Moto G jobb. (pl. gsm antenna, szoftverfrissites).
Nem allt szandekomban megserteni a G3 tulajokat, mivel en is az vagyok (megtartom tartaleknak, illetve jo lesz hosszabb repulouton a gyereknek filmet nezni/jatszani).
A G3 a maga nemeben egy kivalo keszulek, de ha arra gondolok, hogy tobbert vettem, mint a Moto G-t, akkor mar bosszantoak a hibai.Nyilvan mindenkinek mas elvarasa van, mas dolgokra hasznalja a telefonjat es mas design-t kedvel.
ON: Valaki hasznalt mar HTC One Dual SIMes telefont? A Jiayu jol megoldotta a ketkartyas hasznalatot, de allitolag a HTC-ben csak az egyik kartyan van 3G? Azt sem tudom, hogy dual active, vagy dual stand-by?
-
laslie92
senior tag
válasz
kosturica #49783 üzenetére
Nem muszáj ha nem szeretnéd elolvasni!
Sajnsos igen elég üres a fórum "még" De hiszem azt,hogy ha keres valamit az ember akár egy tesztet vagy bármit könnnyeben megfogja találni! Én bízom benne,hogy másik is segítenek a tervemet tovább vinni mert hiszem azt,hogy nem volt hülyeség,hogy létrehoztam egy külön fórumot neki!
nekem elég sok telefon átesik kezemen mert sajnos úgy cserélgetem mint a ruhát -
_X10Dead_
aktív tag
-
-
-
-
andatti
senior tag
válasz
kosturica #44327 üzenetére
userek közül Cappa72, vagy Keeperv85, esetleg ekrisztian-t ajánlom a boldoguláshoz...
Én ennyit találtam:
"ROOT-olás
● USB debugging legyen bekapcsolva (beállítások, fejlesztői eszközök)
● Töltsd le, és telepítsd a drivereket
● Tömörítsd ki az MTK6589 Auto Root mappát
● Kösd össze a telefont a PC-vel
● Futtasd a run.bat fájlt a kitömörített mappából
● Nyomj meg egy gombot, és várj
● Ha kész, újraindul a telefon
● Ellenőrizd, hogy sikerült-e, pl. Root Checker programmal (Ha sikeres, akkor gratulálni fog a program.)"Ezek szerint nem rootolva kérted a 6,5-es telódat? Root nélkül nem is akartad tesztelni?
és Cappa72 meg is érkezett...
-
-
andatti
senior tag
-
Tigyi78
tag
-
andatti
senior tag
válasz
kosturica #41227 üzenetére
Viszonylag jól összerakott telónak tűnik, kár, h tényleg noname... De mondjuk 6 colosban már jobban elmenne...
Vagy amit én néztem, a THL W9 fél-1 év múlva 170-180 $-ért... (az ugye 5,7 colos)
Az a baj, hogy ezt a 250$ feletti árat sose adnék ki egy telóért... (nekem még 200 is sokkk) -
citkar
addikt
válasz
kosturica #40912 üzenetére
Én a szokásos 6589-es SoC-cal használtam fullHD-t és nem panaszkodtam lassulásra. Bizonyára létezik olyan program, aminél pont ez a többlet számítási szükség okoz lassulást, de én játszottam is rajta több játékkal, szóval bőven kisebbségben vannak azok ahol gond, nem kell aggódj emiatt
Ha van nagy erőforrás igényű játék vagy bármiféle app amit használnál akkor érdemes utánaérdeklődni, de alapvetően se a teljesítmény se a fogyasztás nem jelent problémát a mindennapokban a fullHD esetében. -
LGyuri
tag
válasz
kosturica #40929 üzenetére
Sziasztok,
A napokban váltottam UMI X1-ről UMI X2-re (6589, nem T-s, 1GB/16GB) és a következők a konkrét tapasztalatok:
- Mindennapi felhasználás közben NEM LASSABB érzetre az X2, mint az X1.
- Grafikaigényesebb játékra IGENIS LASSABB. Drag racing X1-en futott csont nélkül, X2-n minden futam indulása szaggat.
- Üzemidőt nemigen lehetne összehasonlítani (1800mAh;6577;HD vs 2500mAh;6589;FHD), de érzetre, percre mindenképpen JOBB, tovább bírja az X2 ugyanolyan felhasználás, közel ugyanolyan szoftverezettség mellett.És döbbenetes a 2 kijelző közötti különbség - sőt, három, mivel a páromnak egy Newman N1 van így:
N1:4,3"QHD IPS; X1:4,5"HD IPS; X2: 5"FHD IPS;
Üdv,
LGyuri
-
RVR400
veterán
válasz
kosturica #40912 üzenetére
Szerintem nem maradtam egyedül, ha jobban megnézed, még rajtam kívül volt azért 1-2 ember, akinek feltűnik a dolog. Természetesen ha egymás mellé rakod a HD-s 6589-et és a FHD-s 6589T-t és egy 800*480-as MTK6577-et, akkor észére fogod venni, hogy miről beszélek. Addig Te csak feltételezésekbe bocsátkozol olyan dologgal kapcsolatban, amiről nekem tapasztalatom van.
Valójában, ha nincs másik telefonod, akkor teljesen jó lesz a cucc, a képe vitathatatlanul gyönyörű, de azt Te sem gondolod komolyan, hogy egy 2.25-ször több pixelt hajtó de csak 1.25-ször erősebb rendszer majd ugyanazt fogja produkálni, ráadásul az akkuidő is kevesebb lesz, mivel ugyanaz a SOC emelt órajellel nagyobb fogyasztást produkál... Azért a matematika és a fizika még mindig működik.Ha most nem egy HD-s MTK6589-ed van, akkor fogsz örülni a telónak, és a véleményemet továbbra sem fogod osztani (mert nincs összehasonlítási alapod), de ha az említett konfiggal rendelkezel, akkor nem fog tetszeni.
-
-
janosgal
tag
-
andatti
senior tag
válasz
kosturica #39598 üzenetére
Nem kerülte el... hanem ez inspirált... (Mert a linkelt készülék csak 1 Gb ram-os, ami ekkora méretnél akadásmentes használathoz szerintem nem elég, ill. 16 Gb a rom, amit én linkeltem ott meg 32, és 64-ig bővíthető... - szerintem ebből is fakad a különbség a készülékek ára között...) Bár az 57 rugó ár is a megfizethetetlen kategória nekem, s ki tudja mennyire jó készülék...
-
huan
őstag
-
válasz
kosturica #34184 üzenetére
Engem kiakasztanak az ilyen hozzászólások és szinte kivétel nélkül minden készülék esetében feljön (ha olvasgatod a hírek utáni hozzászólásokat, biztos találkoztál már ezzel). Ez az, amikor összehasonlítják a gyár által ajánlott USA nettó árat a Magyar bruttó árral, majd azt mondják, hogy xy rápakolt egy vagyont.
megint én:
Ez egyéni preferencia kérdése. Én külső alapján a H7500-at vagy a Bedove hy5001-et venném, háttér tekintetében pedig a Lenovo-t vagy a H7500-at. A W8 már jóval a megadott keret fölött van, azt ezért nem írom most ide... -
thiclyoon
aktív tag
válasz
kosturica #34071 üzenetére
Pontosítom a kérdést - Nem a megfelelőjét kerestem, hanem azt, ami nagyjából ugyanannyi "nyers erővel" rendelkezik
(#34073) ablack Köszi a választ!
A GPU-s kérdésemhez: (ez is "nyers erőben") Kb. melyik Adreno?205, 220, 225?Esetleg mégjobb?(Vagy ezt így egyáltalán nem lehet összehasonlítani?)
-
gipsztigris
addikt
válasz
kosturica #33663 üzenetére
+1
Van egy kollégám aki három éve akar venni autós PNA készüléket. Többet tud az autós gps-ekről mint én, mert egész nap a netet bújja, a teszteket olvassa. De mégis minden évben az én navimat kéri kölcsön, mondván, hogy "ez az utolsó, jövőre tuti veszek egy nagyon jót!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest