- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dhgm
tag
válasz
RVR400 #111838 üzenetére
Hát ha P8000 33.000 pontja több mint a Mi3 40.000 pontja akkor valóban letolja... Egyébként az én telóm 2014 augusztusában volt 72.000 pénz... nem kifutó volt még akkor.
Lehet jobb fogyasztásban az akku a P8000-ben van vagy 4100 mah, mi3 meg 3000-es...
200 dodo tehát szerintem sok érte. 230-ért már mi4-et veszel.
Én sem vagyok elfogult
Egyébként jó az a P8000.
Részemről lezártam, mert már kitagadtak innen, mivel a Mi3 csak egy sim-es.
üdv. -
dhgm
tag
válasz
aytukabozs #111831 üzenetére
Nem viccelek a Mi3 rég volt prémium... Egyébként egy nyolc magos 2 ghz-en működő 64 bit-es procival ellátott készüléknek igencsak vernie kéne a MI3-at.
Annó árban annyi volt mint a P8000 és tsai. Akkor ők milyen kategória?
-
dhgm
tag
válasz
aytukabozs #111759 üzenetére
Hát a két éves Mi3 eszi mindet...
, ez nem fejlődés...
-
dhgm
tag
G2F IME
http://www.aliexpress.com/item/In-Stock-Jiayu-G2F-Phone-GSM-WCDMA-Qual-Core-4-3inch-1280-720-MT6582-Quad-Core/1551428180.html
-
dhgm
tag
válasz
furarroland #58515 üzenetére
vételár és szállítási költség összegének 27%-a.
-
dhgm
tag
irigyellek.
-
dhgm
tag
válasz
iMaverick #58371 üzenetére
Hát ezt a ROM dolgot csak azért firtattam, mert kb egy éve elég sokan itt a fórumon is azt nehezményezték, hogy ezek a kinai kétkártyás csodák csak módjával használhatóak, mert nincs terméktámogatás, és nincs közösség, ahonnan lehetne plusz dolgot meríteni.
Hát a heti frissítés nem kielégítő terméktámogatás???
Szerintem több mint az.
Nem kizárólag a SAMU-ra értettem, mindegyik naggyal ez a helyzet. Sokat veszítesz azzal, hogy egy újabb készüléket vegyél, hogy tudjon bizonyos dolgokat, amit a régi nem tudott, mert b...ztak rá a szoft fejlesztők és a gyár.
Nézd meg, hogy a miui-t hány készülékre készítették el. Látni fogod, hogy nem 2-3 típuson megy. Természetes vannak apró hibák. A nagy közösségnek köszönhetően a hibákra hamar fény derül. Látod erre kell a heti frissités, mert ezt javítják, vagy megkísérlik. Láttál te már olyan nagy gyártót, aki a felfedett hibára 1 hét alatt reagál. Ló..szt, nem is fogsz. Nem céljuk a tökéletes telefon és ROM.
MIUI 2014. 01.10 dátummal 153 féle készüléken futA kinai fejlesztők legalább törekszenek rá, az említett nagyok meg nagyívben leszarják, a kisebb problémákat.
A LEWA kb. ugyanez pepitában.
Ugyhogy meg lehet orrolni,nem értek veled egyet,
Kínai teló ára töredéke a nagy nevek telóinak, itt kicsit veszítesz, ha nincs már támogatás. A kinai telók gyári támogatása szinte 0. Tisztelet a kivételnek.
Aki ilyen telefont vesz tisztában van vele, hogy valószínű mókolnia kell vele. Szerencse, hogy vannak gyártókon kívüli szoft. fejlesztők (MIUI is az, habár mindenki a xiaominak tulajdonítja, lewáék is)....
Lewa több jónak vélt rom dolgait gyurta össze. (erre meg majd egyesek lopásról fognak beszélni) Ugyan kérem az android nem egy nyílt rendszer.
-
dhgm
tag
válasz
iMaverick #58327 üzenetére
Ismered a Lewa Rom-ot, ha igen értsd úgy mint azt. Hetente frissítik. Hatalmas közössége van.
Samsung romnak van heti frissítése? Ja bocs az úgy van megcsinálva, hogy nem kell, hogy a következő telefont vedd meg inkább. Jó marketing... Végülis a vásárlásoktól nő a gazdaság...
-
dhgm
tag
válasz
tolvaj! #55019 üzenetére
Echte miui is hetente frissül (fejlesztői verzió) .
Ismerős most vásárolt Vodánál huwavei p6-ot horror áron. Dicsekedve mutatta a menü gomb nélküli op. rendszert, hogy mekkora. Hát kérem a g2-n 4.2 alapú miui v5 futott akkoriban kb. az is ezt tudta. Lewa mindezek ötvözete egenlőre 4.1 alapon. Sztem nincs gond a heti frissítéssel. Új funkciók gördülékenyebb menü stb. stb.. Az én telomon egyébként a portolt lenovo romtól kezdve az oppo romig már minden fenn volt. Mindig a lewa maradt a nyerő. ( nem véletlen lewa os 5-el jön a gyári jiayu g2f). Nem vitatkoni akartam bocsi.
-
dhgm
tag
válasz
millennicum #53655 üzenetére
Huawei p6 klón tipikus esete annak, hogy a kinai hamisitja a sajátját. Tudásra egyébként hasonló az eredetihez.
-
dhgm
tag
Lewa OS5 !!! ROMOK !!! többféle készülékre!!!
http://bbs.lewaos.com/download.php
-
dhgm
tag
Custom romok ez pl jiayu g2 ( H és L)
http://www.592zn.com/forum.php?mod=forumdisplay&fid=195&filter=typeid&typeid=524
mindenféle...
Tudom őskövület telefon, de lehet vki-t érdekel.
Az enyém 8 hónapos hiba nélkül működik ( ezekkel a romokkal is)
-
dhgm
tag
válasz
hargimalac #49923 üzenetére
Kb akkora az esélyed mint egy Sonynál, vagy Samunál. az is lehet hibás, sőt az is.
-
-
dhgm
tag
válasz
Endell #49208 üzenetére
Baidu.com kinai kereső veri a guglit . Természetesen chrome-val fordítva kb érthető.
bbs.lewaos.com
592zn.com regisztrálini kell a fórumra és ott a kánaán ( pl Jiayu g2-re mindenféle romok (( Baidu, miui, oppo rom g2-re és egyéb nyalánkságok)) 23 féle romot töltöttem le és próbáltam a telón, mindegyik működik a g2 káoszsága ellenére -
dhgm
tag
válasz
anonym1s #48452 üzenetére
Nem értem miért is cserélnéd le? Ha annak idején volt pénzalapod s2-re lesz jobbra is. Ne itt próbálkozz. Ez itt nem a Te helyed. A kinai telók nindig kompromisszummal járnak, kivéve néhányat. Azok vagy azonos szinten vannak, vagy verik a samut, de árban is hasonlóak (Meizu, Xiaaomi, Oppo). Ezen a fórumon gondolom kevésünknek van ilyesmi.
-
dhgm
tag
válasz
gipsztigris #48332 üzenetére
Hát akkor azt kell venni !
-
dhgm
tag
válasz
dobostorta #47626 üzenetére
Aliexpressen nézz körül.
Kis kézügyességgel szervíz sem kell hozzá. Gyanítom nem is vállalnák lehurrogva a telefonod.
Egy példa: http://www.mobile-phones.cn/touch-screen-digitizer-screen-display-replacement-original-p-15231.html.
az ár igen húzós.
Meg kellene tudni ogs kijelzője van-e, ha igen azért ilyen húzós az ára ( ugyanis az lcd panel és az érintőüveg egyben van) Ha nem ogs keresni kellene külön touch screent.
-
dhgm
tag
válasz
kiralyroli #36880 üzenetére
Ott van a telo hardver része hogyne melegedne. Az hazudik aki azt mondja nem.
-
dhgm
tag
válasz
Vjankovics82 #36867 üzenetére
jobb mint az ebay paypal combo. Még azt is megtudod mikor adta postára, szinte mindenhez track nyomonkövethető. Itt 60 nap a visszafizetés a paypal 45 napjával szemben. Ugyanugy vissza tudsz jelezni, ugyanugy érékelve vannak az eladók. Én olyantól vásároltam legutóbb akinek egy értékelése sem volt 8 nap itt voolt a digitizer. Az alin csak akkor kapja meg az eladó a vételárat, ha rendben megérkezett a cucc és ezt te viisza is jelezted. Ha nem jelzel vissza a rendszer emailekkel kurogat, hogy csinálj valamit mert valaki várja a lóvét. Jobb mint a paypal...
-
dhgm
tag
válasz
Vjankovics82 #36733 üzenetére
Mást keress ennyiért kétmagosat kapsz komolyabb gyártótól pl.: Jiayu g2 99 dodo
-
dhgm
tag
válasz
CoolBoy323 #36552 üzenetére
Nézd meg a cserealkatrész árá. G2s-ben az van ebben miértne volna?
-
dhgm
tag
válasz
CoolBoy323 #36548 üzenetére
Igen mert OGS ( nem otg, mert az más). Itt nincs külön a digitizer (üveglap) és az LCD,egybe van építve. Így jóval közelebb van a külső üveghez, mint a két darabból állók. Hátránya, hogy törés esetén drága (mégegyszer annyi, mntha csak üveget kellene cserélni, kérdés megéri-e a szebb színvilág a 60-70 dodós lcd-digitizer kombót, a telefon fele árát). A fejlődés szép dolog, de pénzben mérhető nekünk is. Nembeszélve a gorilla törékenységéről. Az üveg ugye törik, az edzett üveg hajlik is, de ha dinamikus hatás éri az is törik, ugyanugy.
Tapasztaltam a két hetes telón. Nem kívánom senkinek amit itthon kaptam.
-
dhgm
tag
válasz
CoolBoy323 #36543 üzenetére
Jiayunál nem egyszerű sokszor ők maguk sem tudják melyikbe mit tettek. G3-ban talán nem volt ( ezért is volt gond az elején vele). G3s-t nem néztem, de utánananézek. A lényeg nem aprózzák el vacak alkatrészekkel. A teló bejelentés és megjelenés közötti idő is azért húzodik el, mert nem adnak ki vackot a kezükből. Habár itt vannak néhányan akik a Jiayiról mást gondolnak( hámló hátlap, nem működő gps roothiba stb.)
Kinai statisztikák szerint Jiayu g2 annak idején a 10.legkeresettebb készülék volt Kíában Gondolom nem véletlenül. Nézd meg hány típust forgalmaznak és nem fogsz kételkedni.
-
dhgm
tag
válasz
Johny911 #36489 üzenetére
Köszi, valóban nem rossz ötlet.
De nem szükséges a full Magyar ROM, akár teljesen Angol is lehet felőlem. Viszont a teljesítmény fontosabb.
Ezek a készülékek amiket kiírtam, kb. ugyan azt tudják, míg a hazai - Huawei, ZTE, csak 6577-es procival (vagy legalábbis valamilyen kétmagossal) van szerelve.Lewa rom a tiéd. Én február óta romolok igaz a választék nem sok (needrom.com, és tsai. laslie magyar, miui, stb). Lewának párja nincs. Itt sokan nem szeretik, mert állítólag adatot gyűjt, ( hát gyűjtse csak, ha nem lesz több a telefonszámlám és nem veszi el a pénzem tegye, ha ez volna a célja már régen meglophatott volna)
Heti rendszerességgel kinai idő szerint 16.00 kor van hozzá frissítés. Próbáld meg nem fogsz csalódni. htc-k-hez Samuhoz is ír. Minden működőképes. Én nem magyarítottam, angol de no problem. Előző telefonom is angol volt 6 évig használtam ( Samsung i7110, mo-n nem forgalmazták orosz rendelés
.
Tudsz olyan nagy gyártót aki heti rom frissítést ad? Kell ettől jobb terméktámogatás?
Ugye nincs és nem kell.Üdv.
-
dhgm
tag
válasz
hungobungo #35109 üzenetére
Egyetértek. Én is mnt szinte mindenki a Paypalt istenítetta. Egy alkalommal kis értékkű cuccot vásároltam az aliról. Teljesen rendben ment minden. Után bepróbáloztam telefonnak is. Semmi gond.
-
dhgm
tag
Az ali vásárlói védelme van olyan jó (megkockáztatom jobb mint a paypal), kíváncsian várom a végeredményt. Az,hogy nincs visszajelzés és értékelés igazából nem jelent sok mindent. Anno ilyen eladótól vettem a digitizert 30%-al olcsóbban mint ahogyan más hirdette. Gyorsan megérkezett, tökéletesen működik.
-
dhgm
tag
válasz
sasa311 #31916 üzenetére
Járt nálam 4-5 db eddig magyarítani, amit én tapasztaltam:
- Egy kivételével mindben használhatatlan volt a GPS szoftveres mókolás után is (ez ugye a hogy sikerül meghajtogatni azt a fránya antennát a gyárban esete, szintén zenész mint a G3)
- Egynek szó szerint szétfoszlott a hátlapja, lejött róla a csúszsásgátló bevonat, mint mikor Gizi beszorul a szoliba 2 órára majd lehámlik. Ez egész elképesztő volt. A kolléga rendelt hozzá új hátlapot. (Ő is PH-s amúgy)
- 2-nél szarakodott a flashtool egy olyan PC-n, amin uszkve 50 MTK6513-6589 gond nélkül működött. Aztán egynél egyszer csak gondolt egyet és mégis működött, pedig semmit sem csináltam...
- Egy totálisan téglává omlott össze egy sima BIN4RY rootolástól, teljes gyári ROM Flasheléstől éledt csak fel (mai napig rejtély, mert utána pedig simán rootolta BIN4RY).Összesen nem szoptam annyit MTK platformos telefonnal, mint csak G2-őkkel. Persze lehet csak pechem van és kifogtam gyári hibásakat. De akkor viszont sok a gyári hibás belőle De mondom, a legzavaróbb az, hogy némelyik szoftveresen olyan hibákat produkált, hogy el sem akartam hinni, más telefontól ilyet nem láttam még youtube-on sem.
És erre az egészre rá jön, hogy van belőle vagy 6+x különböző verzió, hogy véletlenül se tudja az ember melyikre milyen ROM kell.
Nekem g2h van ezért kérdeztem mire készüljek. Köszönöm.
A gps-sel semmi gond az első oldalon leírtak alapján szofver mókolva 10-15 másodpercen belül talál jelet, és stabilan tartja. Utoljára 3 órás úton vettem igénybe ok.
A hátlappal nem volt gondom.
A Flash Tools nálam sem mindig ment rendesen, de nálam kábel gond volt. A számítógép usb csatijában igen csak lötyögött a gyári madzag, egy másikkal cserélve minden ok.
A tégásítás is lehet a rossz kábel következménye. Megindítasz valamit, aztán godol egyet menet közben és nem érintkezik mondjuk az usb. A legrosszabb dolog ami történhet flash közben. Hiába laptoppal (akkus) csinálod áramkimaradás esetére.Hát a g2-ből van egy mtk 6575 1ghz 1 g ram, 512 ram, mtk 6577 ugyanígy ez már 4 fajta, és van a g2s 1 g ram az összesen 5. Hát ez mindig csak utánolvasás kérdése figyelni kell ennyi. BMW-ből sem csak dieselt árulnak.
-
dhgm
tag
válasz
CoolBoy323 #31761 üzenetére
Van baj gyerekek
-
dhgm
tag
válasz
SUPREME7 #31753 üzenetére
LCD screen != Touch screen/digitizer. Külön kell venned kijelzőt.
Nem kéne félretájékoztatni a kollégákat, ugyanis lcd nem egyenllő touch screennel. a toch az ami az lcd előtt van tehát általában az megy tönkre törik be. Ha nincs túlzott behatás az lcd sértetlen marad. Az új fajta ogs kijelző más tészta. ott együtt lehet csak a kettőt cserélni. Telefonfüggő.
-
dhgm
tag
válasz
Pachenkoooo #31145 üzenetére
Nem fogod, csak olvass utána, meg dobálózz vele.
-
dhgm
tag
válasz
hungobungo #31122 üzenetére
Ha külön van, lehet cserélni külön a digitizert. Nekem kellett. Saját kezüleg megtörtént. Jiayu g2h-n
-
dhgm
tag
válasz
hodostamas #30127 üzenetére
Jiayu g2H üdv.!
-
dhgm
tag
válasz
sasa311 #27358 üzenetére
Nem tudni, de, hogy valamilyen üveg az biztos. Mikor az enyén betört és törötten használtam össze-vissza kaszabolta az újjam.
Egyébként a két telót ne hasonlítsd g2s un. ogs kijelzős (touch screen és az lcd egybeépített csak egyben cserélhető. G2H és L tuoch screen külön cserélhető, lcd külön cserélhető. Ki tudja az ogs technológia engedi-e az üveg használatát.
-
dhgm
tag
válasz
ZeUS2140 #26912 üzenetére
Naszóval Jiayu g2. . Első verzió mtk6575 proci 1 gh 1 mag 512 ill. 1 g ram.
Ezután jöttek ugye a kétmagos procik, ez volt kb tavaly nyáron. Ugyanezekkel a rom méretekkel, de a g2l (512) 5m pix kamerával g2h 1 g ram 8 mpix kamera. Egyszerű csak oda kell figyelni a Jiayu dolgaira így nem lehet becsapódni. Természetesen az 512 M ram verzió vagy 30 dodóval olcsóbb. Egyébként jól választottál (hazabeszélek nekem is g2h van). Az akku a nagyoknál sem tud egy másfél napnál többet. Meg lehet próbálni a g2s akkuját ugyanaz a méret ugyanaz a csatlakozás kapacitás 2050 helyett 2200 mah. Nekem nem szokatlan a napi töltén a régi samu telóm is megkövetelte.ROM: hát én a needromon nem igazán találtam megfelelőt most laslie ( magyar) romja is fenn van ott. Nekem nem jött be. Sokakkal ellentétben lewát használok tökéletes sokoldalú igen összetett. Minden péteken 16.00 után adja ki a frissítéseket, mondjuk nem mindegyik általa támogatott telóre. Nekem 2013.0403-i rom van rajta. ez is elég friss. Videó háttérkép is berakható
csak egy példa.
-
dhgm
tag
Alkatrész Hong Kongból:
2013.04.22
14:25
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.04.24
21:27
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.04.24
21:36
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.04.25
10:25
Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedureAZ ALKATRÉSZT MÉG MINDIN NEM KAPTAM MEG. Aki azt mondja a kínai lassú az a magyarra mint mond???
Hongkongpost:
Hong Kong - Budapest 2 napBudapest-Kiskőrös ??? lehet lesz 4 nap is. Királyi EU díjas magyar posta Hajrá!
-
dhgm
tag
válasz
Siffredi #15273 üzenetére
Engem sem zavarnak a fizikai gombok, csak jobban tetszik a telefon nélkülük. És konkrétan a telefon alján-közepén lévő gombra gondoltam, nekem nem jön be ez a "samsung design".
Ismétlem, nem a méret zavaró számomra, hanem hogy a "keret" hatalmas a kijelző körül. A lenti részt még elfogadnám a "gombok" miatt, de a felső rész indokolatlanul nagy, hiszen csak a hangszóró, és a led(ek) található(ak) ott...
Egyébként itt egy kép a "sima" és a G2S verzióról: kép Nekem jobban tetszik a gomb nélküli verzió, bár a króm kerethez nem ragaszkodnék...
Tévedés!!! A telepfon hardvere található felül erre kell a hely ! Középen az akku csücsül ugyebár. Hol lenne maga a telefon 1.5 mm-re nehéz volna nyák lapot és összetevőket összehozni, ez Kínában sem megy.
-
dhgm
tag
válasz
ZeUS2140 #25146 üzenetére
1. ezt is kell particionálni mint a zte 970-et pl? (ha kell ugyan úgy?) Miért is kellene?
2. van hozzá ajánlott rom (esetleg Magyar?) Én a sok negatív hozzászólás ellenére LEWÁT használok az angol, de nem gond. Hetente frissíthető neten keresztül. Ilyen terméktámogatást a nagyok sem nyújtanak. Egyébként needrom.com-ra regisztrálsz onnan több rom letölthető készülék specifikusan. úgy láttam van közöttük kettő ami tudja a magyart, ha létszükséglet. A régebi bugos néhány dolog nem működik a telón. A újabbat úgy láttam magyar testvér töltötte fel. Ennek nem tudni esetleges hiányosságáról
3. van valami típus betegsége vagy foltozni való bug? Nekem spec nincs. A Jiayu minőségi telefonokat gyárt minőségi összeszereléssel. Nem fogod megbánni. Itthon ilyen tudású teló 3x ennyibe kerül. Gratula a telóhoz biztos vagyok benne, hogy nem fogsz csalódni-. Atomgyors fagyásmentes komoly cucc. -
dhgm
tag
válasz
Peaceliker #23944 üzenetére
Vám nincs, ill. 0 Ft .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged