Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
Igaz, 2 napja írtad, de ezen jót mosolyogtam: Hosszabb távra tervezek.

(#75730) klogw
Egyébként mennyi az élettartama egy kínai telónak?
Meddig bírja, ha nem történik vele baleset? Képesek 2-3 évet megbízhatóan működni?
Van valakinek hosszú távú tapasztalata?Ezzel az a baj, hogy szerintem 1, max 1,5 év után eddig még mindenki lecserélte a kínai telóját... (Én most tartok az Amoi-mal 1 év 2 hónapnál. (Hozzáteszem, hogy már én is "hesszölöm" az újabb ketyeréket, sőt ez a Dogee 800-as szimpi is nekem. Mondjuk az Amoi-val csak annyi a bajom, hogy nem látom a mozgolódást Kit Kat fronton. Még főzött verzióban sem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Androidos fejegységek
- Milyen házat vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPhone topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5
- Milyen RAM-ot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új,bontott dobozos és használt telefonok Samsung,Redmi,ZTE,Ulefone,Motorola,Hammer,LG
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi