- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lovi24
senior tag
Sziasztok,zte v5 2/8-hoz hasonló tudású készüléket keresek,ami tudja a voda 900-at. Itthonról is jöhet ajánlat,kb 80 ezerig.Kínából max 140$-ig.
Kamera jó lenne,ha jobb minőségű fotókat készítene
Beszélgetés hangminősége sem elhanyagolandó
Ha nem bővíthető,akkor 32-es háttértár
Romolgatni nem akarok,egy stabil rendszerrel megelégednék
Köszönöm előre is ,ha tudtok segíteni -
Lovi24
senior tag
Sziasztok
Tablettel kapcsolatos kérdést bátorkodnék feltenni,hátha valaki tud segíteni. Tudom dupla off ,mert se nem dualsim,se nem telefon. De úgy gondolom ez a proci telefonokban egyenlőre elterjedtebb,mint tabletekben és több okosságot tudnátok róla mondani. A szóban forgó tab egy Fnf ifive mini 3GS ,amiben Mtk6592 van . A kérdés :miként viselkedhet ez a cucc egy 8-as ,2048*1536-os gépezetben? Mennyire lehet energiatakarékos egy 4050-es akksival?Volna egy másik jelöltem is,egy Onda v975m . Ebben Amlogic m802 van,amiről még nem igazán hallottam. Igaz 9,7-es,szintén 2048*1536-os kijelzővel,de cserébe 8500-as akksival.
Melyik lehet a jobb választás?
Elnézést mégegyszer az off-ért.
Minden véleményre kíváncsi vagyok! -
Lovi24
senior tag
válasz
aytukabozs #76178 üzenetére
félrenyomtam....
-
Lovi24
senior tag
válasz
CoolBoy323 #54521 üzenetére
Tényleg tök jó volt ez az akció .....
Hibát írt ki folyamatosan. Igaz a 0.01 usd-s tabletet megnézném kinek sikerült vásárolni
-
Lovi24
senior tag
Sziasztok,tanácstalan vagyok melyik telót válsszam,hátha tudtok segíteni
-zte v967
-lenovo a850
-zopo zp820
Amire legtöbbet használom a sok utazás miatt (munkahelyre utazgatás,sajna ): net,filmnézés,zene-rádióhallgatás. Esetleg he tudtok jobbat,max 200$ a felső határ,lehetőleg 2000-nél nagyobb akksival.
Néztem a thl w200-at is ,de nem tudom az az akksi mennyit bírhat huzamosabb strapával (1-2 óra film+4-5óra net esetleg egy kis játék).
Köszi -
Lovi24
senior tag
válasz
CoolBoy323 #52080 üzenetére
Köszi!Hogy nekem ez eszembe sem jutott
-
Lovi24
senior tag
Lenovo k860i-ről van valakinek tapasztalata?
-
Lovi24
senior tag
válasz
Brain75 #49684 üzenetére
Érdemes lehet tiszta alkohollal átmosni,de kérdéses,hogy a folyadéktól nem szállt-e el az egész alaplap. Jártam már én is hasonlóan ,csak nekem wc-be esett a teló
,öblítés után . Akksi rögtön ki,1 napig be sem kapcsoltam, Próbáltam a munkahelyen minimális hőfokon hőlégfúvóval (nem ipari,műszerész) a vizet "kitaszítani" belőle,aztán bátor módon bekapcsoltam és működött (szét nem volt szedve). Kicsit be volt párásodva az egyik sarka,de a hőléggel finoman eltűntettem. Nálam 1 évig még működött.
-
Lovi24
senior tag
válasz
iMaverick #49246 üzenetére
Nyilván túl van lihegve a dolog. Gondolom gyártó és gyártó terméke között is van különbség. Nekem -amint mondtam- semmi gondom nem volt 4,3"-on a motorola atrix2-vel (nem 2 simes,sorry). Ami nem amoled(
),nem ips,csak sima tft paneles-emlékeim szerint. De gondolom kínában is vannak összedobott telók és van nyilván jó pár ,aminek a minősége hagy némi kívánnivalót maga után. Ahogy az itthon árultal között is.
-
Lovi24
senior tag
válasz
iMaverick #49241 üzenetére
Ez csak vicc volt,ha nem vetted a lapot. sajnálom.
Nyilván nem nézem olyan közelről a tv-t (kivéve a munkahelyen),mint a telefont,de 2 db 5"-ös telót egymás mellé raknék kíváncsiság képpen,hogy mi a különbség qhd és hd között.
Egyébként meg én sem fhd-ról írtam,csak hd-ról.
+Kinek mire van szüksége..... -
Lovi24
senior tag
Sziasztok,érdeklődnék,hogy a Zte v967 és 987 közötti hardveres különbség megéri-e azt a kb. 80$-t?
-
Lovi24
senior tag
válasz
instantwater #48760 üzenetére
Nfc-re nekem sincs szükségem-egyenlőre. Nekem az 1/4gb s változat is elég lenne,kb.minusz 60 dodó
Egyébként a 1/4 és 2/32 ugyanaz lenne hardveresen,ezeket kivéve? Hdmi is pozitív,van egy Motorola lapdockom,így ezt is tudnám haszálni
Még azért olvasgtok,de 2héten belül eldől. Jövő hét úgyis ünnap Kínában,aztán meg..Jiayu s1 sem rossz...
-
Lovi24
senior tag
válasz
instantwater #48753 üzenetére
Tervezed a megvásárlását vagy lemondtál róla? Én csak nemrég találtam rá ,így elég kevés az infóm róla. Tudom ,gugli a barátom,de láttam,hogy Te már régóta szemezel vele,így gondolom olvastál róla ezt-azt. Negatívum-pozitívum,tudnál mondani róla valamit?
-
Lovi24
senior tag
válasz
instantwater #48575 üzenetére
Szia,nekem is szimpatikus ez a Neo n003,habár én a kisebbik verziót néztem ki. Úgy gondolom az is elég lenne.
A kijelző az most gorilla vagy nem gorilla (hol ezt írják,hol azt )? Vagy csak valami hasonló ,de strapabíró cucc?
Ezen a fórumon rendelkezik-e ilyen telóval valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest